من کاری به دولت و اینا ندارم ولی امروز همه چی عادی هست !
مشکل از سمت شماست .
با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم
با تهیه این نامه مخالفم،
من کاری به دولت و اینا ندارم ولی امروز همه چی عادی هست !
مشکل از سمت شماست .
چشاتو باز کن تاریخ پست رو ببین..اون پست مریوط به امروز نبود و هر چند امروزم افتضاحه اینترنت مخابرات تهران!
دلیل بالا آوردن تاپیک هم چیز دیگس
الان همه چه عادیه؟ هممون هم خوشحالیم؟!![]()
من که از انتخ-ابات تا الان خدائیش یه کیلو بایت اینترنت خوش از گلوم پائین نرفته!شماهارو نمیدونم...
یه چیز دیگه هم هست که مطمئنا خیلی هاتون میدونین و توضیح واضحاته و تو مملکت ما حتی وزیر ارتباطات هم توی اینترنت و فیلتر و این چیزا هیچ نقش و قدرتی نداره...نامه به رئیس جمهور و اینا هم همش وقت تلف کردنه.
Last edited by D,Freeman; 15-09-2013 at 21:14.
یعنی چی از سمت شماست!؟یعنی ناگهان تو مناطق مختلف مخابراتی اینترنت ملی میشه و همه از طرف کاربره!؟مشکل از سمت شماست .![]()
آره مشکل از ماست که اینترنت میخوایم اما باید واسه بهترینش خدا تومن خرج کنیم اون وقت یه عده از نت پرسرعت و مفت استفاده کنن
خیلی ببخشید ولی دیدگاهتو 9شب بذار دم در ماشین ببره!
والا 10 سالی است مشکل از ماست
بگذریم دوستان به هم نیوفتند
یک کلام اینترنت ایران بدترین اینترنت در جهان هست از امار و ارقام بگیرید تا صدای مردم
وسلام
و هر روز هم بدتر از دیروز میشه
برام همواره جای سوال هست!!! بالفرض توی همه این خرابی ها فرض کنید یک هفته نرمال بود و اصلا همه راضی بودند خوب؟
چرا هفته بعدش باز می زنند کرم میریزند و خراب میشه
تو این 10 سال اینترنتمون هیچ وقت اینو نفهمیدم
خدایا ما با کیا شدیم 70 میلیون.
ولی فکر کنم مشکل ما ادم های مثل شماست.مشکل از سمت شماست .
دوستان یکم ادب رو رعایت کنید بهتره ...
اشتباه از من بود و قبول دارم چون تاریخ ارسال پست رو ندیده بودم .
و در ضمن ، وقتی میگم مشکل از سمت شماست نمیگم خدایی نکرده مشکل روانی دارید ، منظورم مشکل از سمت isp یا خط هست ...
محل سکونت جهنم نوشتی ولی نمیدونم کدم منطقه کدوم شهر هستی ولی اینترنت شما محل سکونتش بهشت هست خیلیم بهشتی هست وایمکس مبین نت داری همه وضعیت شبانه خراب و دانلود کم سیگنال ضعیف مبین نت شما روز و شب درست و مشکلی نداری اینترنت پارس آنلاین هم دارین اونهم وضعیت روز و شبانه خوبه پس منطقه شما یوزر خیلی کمه و خدایش اینترنت بهشتی داری ولی اینور در نظر بگیرین الان کل وضعیت اینترنت کشور خراب هست و اینهمه کاربر شاکی هست اینکه شما هر جای مینویسین وضعیت خوبه مشکلی نیست بخاطر شانستون هست و جز 1% هستین که اینترنتشون خوب هست ولی 99% کل کشور اصلا وضعیت اینترنت خوب نیست و اصلا ثبات نداره
در اینکه سرعت اینترنت ایران نسبت به جهان خیلی کمتره شکی نیست اما فعلا تو ایران بهترین isp های وب هست.
پس دوستان فعلا کوچ کنید به های وب.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)