تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 293 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در کنار اینکه بهترین تیم چند سال اخیر بودیم و بیشترین جام رو بردیم
    رشد مالی باشگاه هم خیره کننده اس
    واقعا موفق و تک هستیم
    حسادت برانگیزه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط بایرن پپ میتونه موقعیت فوتبالی ما رو به چالش بکشه
    که البته خودمون هم این جایگاه رو مدیون پپ (+ مدیریت بارسا) هستیم

2. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سرخبو بوسکتس از اونهایی هست که در عین سادگی بازیش بعضی وقت ها شما رو آنچنان به وجد میاره که مبهوت حرکاتش میشید. بهترین هافبک دفاعی دنیا و تکنیکی ترین اونها در طول این سالهایی که من فوتبال تماشا کردم. تولدت مبارک بوسکی دوست داشتنی...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M E S S I; 17-07-2013 at 00:10.

4. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمدید قرارداد بوسکتس تا سال 2018

قراردادی که تا فصل 2018-19 خواهد بود
    گفتنی است مبلغ فسخ قرار داد بازیکن 25 ساله خط میانی بارسا 150 میلیون یورو می باشد.

بوسکتس بهترین جایزه تولدش را دریافت کرد،به گفته مدیر ورزشی باشگاه (زوبی زارتا) بوسکتس تا سال 2017-18 با باشگاه قرار داد بسته است که در صورت تمایل تا 1 سال یعنی 2018-19 تمدید میشود.

6. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دو تا نقل قول از دو مربی بارسا

1-پپ کبیر(آخرین کنفرانس مطبوعاتی) : در مراسم گالای امسال من با نیمار ملاقاتی داشتم و درباره وضعیت آینده او سوال کردم که در صورت امکان او را به بایرن بیاورم ولی او حدود 20 بار در آن مکالمه به من گفت می خواهد در بارسا بازی کند و قلبش با بارساس.

2-تیتو ویلانووا(آخرین کنفرانس مطبوعاتی):
    در رابطه با مساله تیاگو باید بگویم او به ما گفت که قصد رفتن دارد و این خواسته خود او بود. در طرف دیگر ما بازیکنی چون سسک داریم که با وجود پیشنهادات زیاد میگوید که می‌خواهد در اینجا به اوج برسد ما چنین بازیکنانی می‌خواهیم

پاسخ تیتو به صحبت‌های پپ:

”من فکر میکنم که گواردیولا در مورد صحبت‌هایش اشتباه کرده است و صحبت‌های او باعث تعجب من شد.
    وقتی من برای درمان به نیویورک رفتم در روزهای ابتدایی پپ به ملاقاتم آمد. او دوست من است و من در زمان عمل به حضور او نیاز داشتم. وقتی دوران نقاهت من سپری میشد در مدت 2 ماه او حتی یک بار هم به ملاقات من نیامد، این اشتباه من نبود. من در آنجا تنها بودم، پپ دوست من است و من انتظار بیشتری از او داشتم.

شما میدانید که من همیشه تلاش میکنم از بحث‌های خصوصی بپرهیزم و تنها در مورد فوتبال صحبت کنم. فکر نمیکنم کسی از مدیران باشگاه از بیماری من برای حمله به پپ استفاده کرده باشد.“

در ادامه مصاحبه با وجود اصرار و سوالات فراوان خبرنگاران، تیتو و زوبی از صحبت بیشتر در این مورد خودداری کردن.

توئیتر پینتو: امروز تولد دوست عزیزم سرجیو بوسکتس ـه ! تبریک میگم. خیلی زود می بینمت

گزیده از مصاحبه دقایق پیش تیتو

- در رابطه با مساله تیاگو باید بگویم او به ما گفت که قصد رفتن دارد و این خواسته خود او بود. در طرف دیگر ما بازیکنی چون سسک داریم که با وجود پیشنهادات زیاد میگوید که می‌خواهد در اینجا به اوج برسد ما چنین بازیکنانی می‌خواهیم

- ما در این فصل به سرخیو روبرتو اعتقاد زیادی داریم، مهاجم مرکزی؟هرگز، ما قصد خرید مهاجم دیگری را نداریم

- من به جدایی تیاگو دیگر فکر نمیکنم من به او اجازه جدایی دادم، من او را دوست دارم و از او خواستم تا در کنار ما بماند ولی‌ او قصد رفتن کرده بود

- ما اشتباهاتمان را در فصل گذشته قبول نداریم؟خیر چنین چیزی نیست ما تنها آنها را در کنفرانس‌های مطبوعاتی برسی‌ نمی‌کنیم. در پایان هر فصل کادر فنی در جلسهٔ ای‌ تمامی اشتباهات تیم را بررسی میکنند.

- مسی بازی‌های خیریه برگزار می‌کند در تعطیلاتش؟من مشکلی‌ نمی‌بینم او با آمادگی عالی‌ بهتر از همیشه برگشته پس مشکلی‌ نیست.

- مسی و نیمار هر دو بازیکنان خوبی‌ هستند، آنها ما را راضی‌ خواهند کرد و مشکلی‌ پیش نخواهد آمد. پست آنها یکی‌ نیست.

- بارترا سخت در تلاش است تا دقایق بیشتری را بتواند بازی کند، برای عملی‌ شدن این خواسته او باید در تمرینات بر ما پیروز شود.

- هدف ما برای ادامه نقل و انتقالات اضافه کردن یک مدافع مرکزی خوب است و دوس سانتوس و آفلای به صورتی‌ قرضی منتقل میشوند.

- گزینه من تنها تیاگو سیلوا نبوده من او را دوست دارم اما او نیامد. حال گزینه‌های دیگری برای ما وجود دارد ما قطعاً به یک مدافع مرکزی نیاز داریم

- دستیار جدید روبی؟من او را فصل پیش می‌خواستم و وی را به خوبی‌ میشناسم او در آنالیز حریفان به ما کمک خواهد کرد

- آنجلوتی مربی خوبی‌ است. او جام‌های زیادی در ایتالیا، انگلیس، فرانسه برده. و حتما چیزهای زیادی به فوتبال اسپانیا ارائه خواهد داد.

تیتو نیز صحبتهای اخیر گواردیولا را مبنی بر سؤ استفاده مسئولین از بیماری او برای تحت فشار قرار دادن پپ تکذیب کرد.

سایت رسمی‌ باشگاه
    در تمرین امروز صبح بارسا، 12 بازیکن حضور داشتند :

پینتو، اویر، مونتایا، بارترا، ماسچرانو، آدریانو، سانگ، سرجی روبرتو، دوس سانتوس، تیو، سانچز و مسی
    همچنین سه بازیکن مصدوم تیم، پویول، کوئنکا و آفلای صبح امروز به ریکاوری و گذراندن مراحل بعد از درمان مشغول بودند.
    تمرین بعد از ظهر ساعت 7 به وقت محلی برگزار خواهد شد.

ویلانوا گفته که فابرگاس پیشنهاداتی داشته ، اما من با او صحبت کردم و او ( فابرگاس) به من گفته که میخواد بمونه

یوهان کرایوف

برای اینکه بدانی بارسا چگونه بازی می‌کند کافیست نگاهی‌ به بازی تیم بیاندازی در زمانی‌ که توپ را در اختیار ندارند. آنها تیم حریف را چنان از جلو تا خط دروازه شان تحت فشار قرار میدهند تا بتوانند توپ را دوباره به دست بیاورند. سخت ترین کار در فوتبال انجام کارهای آسان است که بارسا آنرا به خوبی‌ انجام میدهد و این تفاوت آنها با سایر تیم‌ها است.

پاسخ راسل به صحبتهای پپ

به شدت از حرفهای پپ شوکه شدم آنچه پپ در رابطه با مدیران باشگاه و بیماری تیتو گفت کذب محض است.

این صحبتها قطعاً به سود تیم نیست ولی‌ ما از آن به سرعت می‌گذریم. و آنچه که واضح است این صحبتها تغییری در اینکه پپ بهترین مربی تاریخ باشگاه است ایجاد نمیکند.

من منظور پپ را از اینکه گفت از من خواسته تا رهایش کنم چه بوده. از زمانی‌ که پپ کمپ نو را ترک کرد تا به امروز من تنها یکبار با او تماس گرفته‌ام و آن هم زمانی‌ بود که به عنوان سرمربی بایرن انتخاب شد و من برای تبریک گفتن با او تماس گرفتم.

گواردیولا باید برای گفته‌هایش مدرک داشته باشد. نه من و نه دیگر مسئولین باشگاه هیچوقت نخواستیم از بیماری تیتو سؤ استفاده کنیم ما می‌دانیم تحمل این بیماری چقدر سخت است و هرگز چنین استفاده ابزاری برای رسیدن به خواستهای من از آن نخواهیم کرد.

پپ برای باشگاه ما یک اسطوره است. ما همیشه سپاسگزار پپ برای زحماتی که برای باشگاه کشیده هستیم

من از طرفدارن گواردیولا هستم. و خوشحال میشوم اگر او روزی ریاست باشگاه را بر عهده بگیرد، قطعاً اگر روزی او کاندیدای ریاست شود من به او رای خواهم داد

منبع: الموندو
    تیترهای روزنامه الموندو ۱۶جولای

راسل جدی و پر از مهر و محبت

جدی
    آنچه پپ در رابطه با سؤ استفاده من از بیماری تیتو گفت صحت ندارد
    مسی تنها پادشاه تیم است

عشق و علاقه
    ما همه طرفدارن گواردیولا هستیم
    آنچه اتفاق افتاده را باید فراموش کنیم

راسل در رابطه با تیتو
    من با او بسیار صحبت کرده‌ام او کاملا آماده و مشتاق فصل جدید است

پیشنهاد ۳۰میلیون یورو ایی منچستر یونایتد برای سسک

رئال مادرید
    آغاز کار انجولتی با میراث به جا مانده مرینیهو

تیترهای روزنامه اسپرت ۱۶جولای

پاسخگویی روسل به گواردیولا

ما همه طرفدار گواردیولا هستیم
    سؤ استفاده من از بیماری تیتو کذب محض است
    اگر گواردیولا روزی کاندید شود رای من او خواهد بود

مسی و نیمار
    لئو تنها پادشاه تیم است

تیاگو با تیتو خداحافظی نکرد
    تیاگو هم اکنون در مونیخ

مراسم معارفه ویا در اتلتیکو

پاسخِ رئیسِ باشگاه به سوالاتِ پیرامونِ احتمالِ به خدمت گرفتنِ تیاگو سیلوا: " او بازیکنیست که ما واقعا در تیم به آن نیاز داریم . اما اگر قیمتِ او بسیار بالا باشد او را نمی‌خریم. در این موردِ خاص ، مشکلِ ما قیمتِ بازیکن نیست. ما در حالِ مذاکره با کسانی هستیم که به پول اهمیتی نمی‌دهند. مشکل اینجاست که آنها نمیخواهند سرِ میزِ مذاکره بنشینند. آن‌ها به دنبالِ پول نیستند. هرچند ، من آرزو می‌کنم که مشکلِ آنها [ پول ] باشد "

بارسلونا و عقد قرارداد با پاناسونیک

طی قراردادی جهانی پاناسونیک رسما به شریک تجاری بارسلونا تبدیل خواهد شد و برای مدت سه سال منافع بازاریابی و حق نمایش برند بارسلونا را کسب خواهد کرد .
    بعنوان نتایج این قرارداد ، که تا سال 2016 برجای خواهد بود ، پاناسونیک مجموعه ای از منافع شامل تصویر بارسا و همچنین موارد ذکر شده در برنامه حمایتی بارسا را کسب کرده است . همچنین پاناسونیک حق دارد خود را شریک رسمی و تجاری تلویزیون رسمی بارسلونا نام بگذارد .

منبع : وبسایت رسمی باشگاه
    آمار پنالتی های تاریخ لالیگا

---------- حذف ----------

Last edited by runner; 17-07-2013 at 01:32.

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تمدید قرارداد و تولد بوسکتس رو تبریک میگم که خبر بسیار خوبی است و نگران این قضیه بودم که این قضیه هم بعدها جنجال بشه.

سرخبو بوسکتس از اونهایی هست که در عین سادگی بازیش بعضی وقت ها شما رو آنچنان به وجد میاره که مبهوت حرکاتش میشید. بهترین هافبک دفاعی دنیا و تکنیکی ترین اونها در طول این سالهایی که من فوتبال تماشا کردم. تولدت مبارک بوسکی دوست داشتنی...
    من کمی جلوتر می برم قضیه رو، بهترین هافبک دفاعی قرن جدید و یکی از بهترین هافبک دفاعی های تاریخ فوتبال و این فقط برای بازیکنیه که الان تولد 25 سالگیش رو گذرونده! من کاملا بر این باور هستم که بوسکتس بعدها به عنوان بهترین هافبک دفاعی تاریخ فوتبال شناخته میشه.

10. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ظاهرا اختلافات بین گواردیولا با سران فعلی بارسا (تیم راسل) عمیق تر از اونی هست که به نظر میومد، حتی گمانه زنی میشه که این اختلاف ها با راسل درست در نقطه مقابل روابط خوب لاپورتا
    با پپ در جدایی پپ از بارسا و اون "خستگی" نقش داشته. در طی همین چند روز در ابتدا پپ میاد و از خودش دفاع می کنه و عنوان می کنه که راسل و همکارانش به تخریبش دست زدند، بعد از
    اونجا که راسل قصد نداره این اختلاف با پپ رو به طور مستقیم و علنی نشون بده مستقیما علیه پپ چیزی نمیگه (به خاطر محبوبیت فوق العاده پپ در نزد هوادارن) اما خیلی زیرکانه همه چیز رو
    کتمان می کنه و عنوان می کنه که نمی دونه منظور پپ از صحبت هایی که کرده چیه(در صورتی که پپ مدعیه که خیلی خوب می دونه)، بعد از اون تیتو میاد و از کدورتی که به خاطر نرفتن به عیادتش
    در زمان بستری بودنش در امریکا از پپ پیدا کرده صحبت می کنه، در صورتی که در یک شرایط نرمال از تیتو انتظار نمی رفت این سابقه رفاقت طولانی رو با رسانه ای کردن همچین مسئله ای زیر سوال
    ببره، چون اگه تصمیم اصلی اطلاع رسانی و ابراز دلگیری از پپ بود نیازی به رسانه ای کردن این موضوع نبود و گزینه های کم تنش تری مثل تماس تلفنی وجود داشت، این می تونه نشونه ای از اصرار
    "تیم روسل" برای ضربه زدن به پپ به شکل غیر مستقیم باشه.

در هر صورت رسانه ای شدن این صحبت ها نشون میده بین "تیم قبلی" و "تیم روسل" اختلاف عمیقی وجود داره، این رو در لحن صحبت های پپ (و حتی قبل از واکنش های روسل و تیتو) میشد به
    روشنی دید و این می تونه روی روند انتخابات آینده بارسا (و شاید بازگشت لاپورتا) تاثیر بگذاره.

12. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نیمار با چهره ی جدیدش پیش از ملحق شدن به تمرینات باشگاه به یه موسسه خیریه در Florianópolis (شهری در برزیل) رفته و همچنین با پزشک خود دکتر Augusto توییت رد و بدل کرده که درباره ی رژیم غذایش بعد عمل و خوردن بعضی نوشیدنی ها و از این جور چیزا بوده...

+++++++++++++++++

شوستر که به تازگی جانشین مانوئل پیگرینی در مالاگا شد، معتقد است که با حضور نیمار، قرار گرفتن مقابل بارسا دشوارتر از قبل خواهد شد.

سایت گل- برند شوستر، سرمربی سابق رئال مادرید، معتقد است که بارسا با به خدمت گرفتن نیمار می تواند در انتظار فتح جام های بیشتری باشد.

این ستاره جوان برزیلی به تازگی با انتقالی 57 میلیون یورویی، از سانتوس به بارسا پیوست و شوستر که به تازگی جانشین مانوئل پیگرینی در مالاگا شد، معتقد است که با حضور نیمار، قرار گرفتن مقابل بارسا دشوارتر از قبل خواهد شد.

شوستر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در جام کنفدراسیون ها نیمار واقعی را دیدیم و اکنون انتظارات از او آغاز شده است. جدا از مسی، نیمار هم بازیکنی است که می تواند کارهای زیادی برای بارسا انجام بدهد.

آنها می توانند جام های زیادی ببرند و شرایط را برای سایر تیم ها دشوار کنند. ما اکنون یک اسباب دردسر دیگر داریم که می تواند زندگی را برای ما غیرممکن کند. "

شوستر همچنین از بازگشت به لالیگا ابراز خشنودی کرد و گفت:" تا پیش از اینکه پیشنهاد مالاگا را دریافت کنم، فکر می کردم آینده در جایی خارج از اسپانیا رقم می خورد.
    در ترکیه، قطر، دوبی، روسیه یا چین. پیشنهادهایی از این کشورها داشتم. خوشبختانه مالاگا با من تماس رفت و باعث شد تا خیلی خوشحال شوم.

لیگ اسپانیا بسیار ویژه و رقابت در آن بسیار جذاب و تماشایی است."

او همچنین در مورد پیوستن پپ گواردیولا به بارسا گفت:" خبر رفتن پپ به بایرن مانند یک بمب بود. زمانی که الی هوینس گفت سرمربی جدید به آلمانی صحبت خواهد کردهمه تعجب کردند اما گواردیولا به آلمانی صحبت کرد.

این اتفاقی بسیار ویژه بود و همه آلمانی ها از آن خوشحال شدند. همه باید از این اتفاق احساس غرور کنند زیرا حضور پپ باعث افزایش کیفیت بوندس لیگا می شود. تیاگو هم یک ستاره است."

+++++++++++++++++

آندرس اینیستا روز جمعه در مراسم بزرگداشتش در سرزمین مادری شرکت خواهد کرد و از مجسمه برنزی اش پرده برداری خواهد نمود.

سایت گل- آندرس اینیستا ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا جمعه در مراسم بزرگداشتی در لا مانچا و درمنطقه فوئنته آلبیا سرزمین مادری اش شرکت خواهد کرد و در جریان این مراسم، از یک مجسمه برنزی از تصویر خودش پرده برداری خواهد کرد.

هواداران این منطقه با ساخت این مجسمه قصد دارند تا از اینیستا تشکر کنند. به گفته دانیل پینادو، رئیس فدراسیون هواداران بارسلونا در منطقه کاستیا- لا مانچا دراین باره گفته:« هواداران اینیستا می خواهند ارزشها و احساساتی که مردم برای او قائلند را بدین ترتیب به نمایش بگذارند.»

طبق صحبت های او و بازتاب این صحبتها در روزنامه ال موندو دپورتیوو، حدود 3هزار نفر در این مراسم حضور خواهند یافت. پینادو ادامه داد:« مردم معتقدند که اینیستا این موفقیت ها را به لطف سادگی و البته شناختی که از تعریف همکار و هم تیمی بودن دارد به دست آورده.»

پینادو با یادآوری اقدام اینیستا در فینال جام جهانی 2010 دریاد کردن از دانی خارکه، بازیکن فقید اسپانیایی گفت:« این جزئیات، یادآوری نام دوستانت در این شرایط، قلب بزرگ آندرس را نشان می دهد و به همین خاطر می گویم که او شایسته چنین بزرگداشتی است. این آخرین بزرگداشت برای آندرس اینیستا نخواهد بود.من دیروز با پدر اینیستا صحبت کردم و او از سوی تمام اعضای خانواده اینیستا به این خاطر تشکر کرد.»

فدراسیون هواداران بارسلونا در کاستیا و لا مانچا ، 89 عضو دارد و از کمک های حدود 5690 نفر بهره مند است که این اعضا تلاش خواهند کرد تا دراین مراسم حضور داشته باشند:« اعضای این فدراسیون تلاش می کنند تا دراین مراسم حضور یابند تا بزرگداشت شایسته ای برای اسطوره شان برگزار کنند.»

این مراسم ساعت 21 روز جمعه برگزار می شود ودر جریان آن آنخل سالمرون، شهردار فوئنته آلبیا و دانیل پینادو و خود اینیستا حضور خواهند یافت.

+++++++++++++++++

بایرن تیم بزرگی است. آنها با فاصله زیادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدند و با روی کار آمدن گواردیولا از این هم قوی تر می شوند.

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا امروز و بعد از برگزاری جلسه تمرینی صبح تیم کاتالان در کنفرانسی خبری شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد؛ او از مسائل و مشکلات مالیاتی اش گرفته تا مصدومیتی که در پایان فصل گذشته گریبانگیرش شده بود و آمدن نیمار به بارسا به صحبت پرداخت و درمورد اختلاف موجود میان تیتو و گواردیولا و جدایی تیاگو و ویا و رئال مادرید هم صحبت کرد.

دراینجا می توانید متن صحبت های مسی به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:

*بازگشت به تمرینات:

من با انگیزه های همیشگی به سر تمرینات تیم آمدم. انگیزه های زیادی دارم تا کارها را به خوبی انجام داده و به اهداف تعیین شده برسیم

*مصدومیت ها:

من مثل همیشه به تلاش ادامه خواهم داد. با این انگیزه که بتوانم در تمام بازیها به میدان برود. در دنیای فوتبال همیشه ریسک وجود دارد و ممکن است برای هرکسی این اتفاقات رخ دهد. مصدومیت من مصدومیتی جزئی بود ولی وقتی که اطلاعات بیشتری منتشر شد، کار پیچیده شد. من تصمیم گرفتم که بازی کنم، آن هم در شرایطی که هنوز بهبود پیدا نکرده بودم..حالا این ماجراها دیگر مربوط به گذشته است

*مشکلات مالیاتی:

من در کمال آرامش هستم و جدا از این مسائل هستم. من و پدرم مشاوران مالی داریم که مسئول حل و فصل این مسائل هستند و ما به آنها اطمینان داریم. امیدوارم که این مشکل را حل کنند.من اصلا از این مسائل سر در نمی آورم و به همین خاطر هم هست که وکلایی را استخدام کرده ایم

*درک متقابل با نیمار:

امیدوارم که در داخل زمین چمن این طور باشد. نیمار بازیکن واقعا بزرگی است. او به تیمی پرستاره آمده و امیدوارم که مشکلی برای تطبیق یابی با شرایط نداشته باشد. به نظر پسر خوبی می رسد و مشکلی نخواهد بود. چون رختکن تیم ما مملو از بازیکنان خوب است. در مصاف های تک به تک نیمار واقعا ویران کننده است

*حریفان بارسا در فصل پیش رو:

بایرن تیم بزرگی است. آنها با فاصله زیادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدند و با روی کار آمدن گواردیولا از این هم قوی تر می شوند. رئال مادرید واقعا قدرتمند است؛ به خاطر تعریف این باشگاه و بازیکنان بزرگی که در اختیار دارد. رئال هر سال قوی تر می شود و با مبارزه مقابل رئال مادرید رقابت سختی در لالیگا خواهیم داشت. البته ممکن است تیم دیگری هم وارد این کورس و نبرد بشود

*جدایی تیاگو از بارسا:

اینها تصمیمات فردی هستند. او تصمیم گرفت برود؛ چون فکر می کند که در آنجا بیشتر می تواند بازی کند. این تصمیم اوست

*مشکل میان تیتو و گواردیولا:

این موضوعی بین آنهاست و نباید دراین موضوع دخالت کرد. آنها با هم صحبت کرده اند وهمه چیز روشن است. من دراین باره حرفی نمی زنم

*جدایی ویا از بارسا:

مهاجمی مثل فالکائو از اتلتیکو جدا شد و ال گواخه به خوبی جای او را پر خواهد کرد. او بازیکن گلزنی است و در اتلتیکو هم به گلزنی هایش ادامه خواهد داد.
    Last edited by M E S S I; 17-07-2013 at 17:06.

14. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیاگو شماره 6 بایرن رو انتخاب کرده(فکر کنم خودشو ژاوی میدونه)!!

16. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

من تو فیسبوق دیدم زده پدرو شماره 7 میپوشه
    نیمار 11
    تیو 17

18. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نمیدونم قبلا جایی اشاره شده یا نه
    ولی شبکه ورزش پنج شنبه ها ساعت 23 یه برنامه خیلی خوبی داره در مورد فوتبال خارجی با اجرای جاودانی و کارشناسم دکتر صدر هست برنامه متفاوت و جالبی هم هست
    الان داشتن در مورد انتقال تیاگو به بایرن مونیخ صحبت میکردن دکتر صدر میگفت تو قرارداد تیاگو یه بندی بوده که باید فلان قدر بازی میکرد تا به راحتی نتونه بره تیم دیگه فقط کافی بود فصل پیش یه بازی بیشتر بازی میدادن به تیاگو تا اون بند از بین میرفت!! یعنی چه اشتباه بزرگی
    و اینکه چرا بایرن مونیخ به جای منچستر انتخاب کرد هم نکته جالبی که صدر گفت این بود که ایجنت (دلال یا مدیربرنامه به عبارتی) تیاگو برادر پپ گواردیولا بوده

و اینکه پپ قبلا در مورد شایعات که میگفتن یه سری بازیکنای بارسا رو میبره بایرن میگفت هیچ کدوم از بازیکنای بارسا رو نمیبره و چی میشه تیاگو رو میبره مشخص میشه دلیلش

20. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •