پ . خ ارسال شد![]()
پ . خ ارسال شد![]()
گرامی با چوب راندن یک مثله، مناقشه در مثل نیست ، منظورم در یک دسته قرار دادن بود.
استقبال از نظرات مخالف این نیست که فلانی کافره! * و بهمانی چند دقیقه دیده و بیساری چون علاقه نداره بدی رو میبینه، دسته دیگری هم باقی میمونه ؟ که شما بخاطر یک برنامه تلویزیونی به باد حمله اشون بگیری؟
ساده انگاری است که بگوییم فقط چند لحظه دیده و بوته نقد سفارتی؟ کشیده ...برنامه تلویزیونی چند دقیقه است؟ چقدرش کافی که ما دارای موضع مثبت و منفی در اون رابطه بشیم.
اگر کسی خدای نکرده زبانم لال! به اجرا ایراد بگیره و لحن رو سفارشی بدونه لامذهبه! شما اصول تولید رسانه ای رو بررسی کن میبینی که حتی چیزهای خوب و زیبا و واقعی هم میتونه شعاری و باسمه ای عرضه بشه. حالا اگر کسی این اعتقاد رو داره ضد تلاش و محبت و انسانیت و... نیست!
ما در این تاپیک نظرات و نقدهای منطقی و همچنین از منابع دیگر(بجز کاربران سایت) هم داشتیم، مساله حقوق کودکان هیچ حواب منطقی نداشت و موج نظرات موافق و مخالف رو در سراسر رسانه ها شما میتونید پیگیری کنید و اینجا خیلی هم کم انتقادات مطرح شده.
(* همانطور که کوروش گرامی یادآوری کرد شما و من و هیچکس حق تفتیش عقاید نداره)
کلاً سخته باور چیزی که زیاد بهش اعتقاد نداریم
سخته برای من(شاید غیر قابل باور)که از یه بچه معلول نگه داری کنم یا سخته که باور کنم نزدیک 2000 تا پله رو کسی با دست بره بالا یا سخته باور کنم...بی خیال
هیچی نمیگم همون حرف کوروش خوب بود برای بعضی دوستان !
[حذف شد]
Last edited by Kurosh; 28-07-2013 at 19:30. دليل: حذف قسمت حاشیه ساز
خدا بیامرزدتش ...
اگه برنامه امشب شو باشه : بعضی وقتا اینجور شوها از هزارجور حرفای منطقی و عقلانی بهتره !
یک نفر مرد تا چندین نفر زنده بمونند ...
همچین مردنی خیلی افتخاره ...
دوستان عزیزی که میگن خوشتون نیاد نگاه نکنید !!!!!
عزیزان من شبکه شوتایم و اچ بی او که نیست !!! ( بلا به دور )
این برنامه از پول ملت ساخته شده و سازنده برنامه باید دربرابر همه ملت ایران پاسخگو باشه
کل دنیا برنامه هایی که ساخته میشه 100 درصد همه میپسندن ؟! شو تایم ؟! سالهاست ماه عسل هست . هر سال همین موضوعاتش هست . توی شبهای احیاء برای احیاء عواطف انسانی همین جور مهمانها دعوت میشن . چی رو سازنده باید !! توضیح بده !؟ اجبار اینکه همه بپسندند عجیبه !
والا من که اصلا نگاه نمیکنم ...
من هم نگفتم باید همه بپسندند اما همه حق دارند نقد کنند چون پول دادند
خوب شد هیتلر مُرد اینارو ندید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)