تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 145

نام تاپيک: مشکل در یاهو فراموش کردن سوال امنیتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

وقتتون بخیر
    یاهو این پیامو برام فرستاده...میشه لطفا راهنمایی کنین
    Hi Niloofar - Sorry to hear about the trouble you're having with your Yahoo account. Unfortunately, we're unable to assist with account recovery here on Facebook due to security concerns.

Our Accounts team, however, can help you with accessing your Yahoo account and updating the recovery email address/phone number on file so you can recover your account online in the future if needed. Here's how to contact them: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

وقتتون بخیریاهو این پیامو برام فرستاده...میشه لطفا راهنمایی کنینHi Niloofar - Sorry to hear about the trouble you're having with your Yahoo account. Unfortunately, we're unable to assist with account recovery here on Facebook due to security concerns. Our Accounts team, however, can help you with accessing your Yahoo account and updating the recovery email address/phone number on file so you can recover your account online in the future if needed. Here's how to contact them: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    نوشتند به دلیل مسائل امنیتی نمیتونند توی فیسـبوک کمکتون کنند
    باید از لینکی که دادند استفاده کنید
    درضمن هر وقت این جور جملات براتون اومد میتونین ازش کپی بگیرین بزنین توی سایت گوگل ترجمه تا ببینین چی نوشته
    مثال:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

وقت همگی بخیر
    تا حالا چند بار به یاهو میل فرستادم ولی جواب نداده
    نمی دونم دیگه چیکار کنم...لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وقت همگی بخیر
    تا حالا چند بار به یاهو میل فرستادم ولی جواب نداده
    نمی دونم دیگه چیکار کنم...لطفا راهنمایی کنید
    با چه فاصله زمانی شاید باید صبر کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    فقط تو فیسبوک جواب داده که ایمیلی که فرستادم رو تایید نکردم یا یه همچین چیزی...دقیق نمیدونم....لطفا راهنمایی کنید

I found your recent case# 13765800 and show it was closed because you did not reply to their email asking for more info. Please submit a new help case and be sure to enter the email address you have access to in the "Email Address" field at the top of the form. That's where the response goes. We also have a guide available to helping complete the form here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A follow up email is sent right after you submit the form. Some users have reported finding it in their Spam folders, so be sure to check there as well.

Respond to the follow up email with the requested info, and an Account agent will follow up with you as soon as they can.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فیسبوک؟

گفته که یپبراتون پرونده تشکیل داده بودند اماچون میلشونو جواب ندادید بستنش. شما باید دوباره اقدام کنید طبق اونچه کع گفتند فرم رو پر کنید و آدرس ایمیلتون یادتون نره و اینکه حتما بعدش هی ایمیل هاتونو چه اینباکس چه اسپم چک کنید که اون ایمیل دوم که براتون میاد رو حتما جواب بدید چون ممکنه بره تو اسپم و شما نبینیدش.
    خوب یک بار دیگه اقدام کن ببن چی می شه.
    ببین تو اون فرمه تو قسمت اول ایمیلی که باهاش مشکل داری رو وارد کن تو قسمت دوم یه ایمیلی رو بده که بهش دسترسی داری تا اونا بتونند باهات مکاتبه کنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    بالاخره جواب داد...لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
    Thanks for getting back to us.
    The "Confirm Your Identity" security prompt you are seeing is designed to protect your account from unauthorized access.

Our records indicate that you haven't made any recent attempts to clear this security prompt. To move things along, please first try clearing the prompt on your own. You can do this by verifying your security question using the steps below.

Verify your security question or receive a code

Sign in to your Yahoo account.
    Enter the security CAPTCHA code.
    -If you don't see a code, proceed to the next step.
    Enter your answer to the security question displayed.
    Note: Please attempt to answer the security question as best you can remember.
    Click Verify Answer.
    If you don't see a security question, you can also try sending a code to your alternate email address or phone number.

Click Receive code.
    Select By phone or By email.
    Click Receive code again.
    Check your email or mobile phone, and enter the code in the "Verification code" box.
    Click Verify code.
    Tip: If you're asked to create a new password, see our help article about creating a secure, strong password.

Unable to verify the correct answer or code? We can still help you out by replying with your supported mobile number.

Forgot your password or are you seeing an error message?

Click the link below to provide the verification information for this account:

If you're having difficulty remembering a piece of personal information needed to confirm your account ownership or have tried answers that didn't work online, we recommend that you take a moment to recall what you could have used and try again. We'll cross-check your answers with what we have on record. Keep in mind, if we can't match your answers, we won't be able to help you.

We're looking forward to your reply.

Regards,

Gregory
    Yahoo Customer Care

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    بالاخره جواب داد...لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

Yahoo Customer Care
    والا نمی دونم تو چی رو از کی پرسیدی که این حواب رو گرفتی ولی می گه که برو تو اکانت یاهوت و سعی کن سوال امنیتی رو جواب بدی
    اگر سوال امنیتی رو نمی بینی برای ایمیل آلترناتیوت و یا موبایلت پیغام بده
    و کد امنیتی رو بگیر و ایمیلتو باز کن
    می گه که سعی کن فکر کنی و مشخصات شخصی تو به یاد بیاری و اگر نه نمیتونند کمک کنند و سعی می کنند اونچه که به یاد میاری رو با اونچهکه دارند تطبیق بدند.
    و کلا از این دست حرف ها برو تو گوگل ترنسلیت بزن ببین دقیق چی می گه

این ینکم که برای من اطاعاتی نداره مثل اینکه جوابشونو دادی
    خلاصه من دقیق نمی فهمم این جواب چه ایمیلی هست که بتونم بگم چاره چیه

در ضمن باتوجه به پست های قبل چند نکته
    1-اگر داره سوال امنیتی ازت می پرسه مثل اینکه بچه ها گفتند اگر بلاک نشه ایمیلت جواب نمیدند من درست مفهمیدم اما مثل اینکه باید سوال امنیتی یا پسوردو چند بار غلط بزنی که ایمیلت بلاک شه برا 12 ساعت بعد باهاشون مکاتبه کنی
    البته این نکته زیاد مهم نیست
    2- می تونی مکاتبه کنی با یاهو دوباره ویه لیست از حدس هات برای سوال امنیتی براسون بفرستی که ببینند می تونند برات کاری بکنند؟
    3- ایمیل آلترناتیو نداری؟ یا شماره موبایل که بشه کدو به اونا بفرستند
    4- مثل اینکه اگ چیزی یادت نیاد نمی تونند کمک کنند
    Last edited by m.beh; 09-08-2015 at 23:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    برا من هم با اینکه رمزم صحیح است سوال امنیتی پیش پام میندازه
    با یاهو مکاتبه کردم اینطوری جواب داد کسی میتونه ترجمه کنه؟Hi Abtin,

Thank you for contacting Yahoo! Customer Care.

I apologize for any inconvenience this has caused you, I will do everything I can to help you get back to your account.

Unfortunately, we couldn't match the info you provided with what's currently listed on the account.

For your security, we need to completely verify your account before we can help you out. If you're having difficulty remembering a piece of personal information needed to confirm your account ownership, we recommend that you take a moment to recall what you could have used and try again.

Please click on the URL below to resubmit new answers and try to remember the information as it was entered when you originally established your account or when you last updated your information:

If you can't provide this information, then you do have the option of opening a new account.

If you have any further issues, please let me know and I will be happy to assist you.

Warm Regards,

Ramon

Yahoo! Customer Care

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من توى موبايلم از طريق برنامه ياهو ايميل,آيديم بازه,ولى پسورد و سوال امنيتيش يادم رفت چند بارم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل زدم,گفتم ک من تو گوشيم دارم, و اطلاعات ديگه دادم,بازم جواب نداد,ايميله ديگه از ياهو دارين که بهش پيغام بفرستم,ممنون ميشم کمکم کنيد

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    من توى موبايلم از طريق برنامه ياهو ايميل,آيديم بازه,ولى پسورد و سوال امنيتيش يادم رفت چند بارم به y_answrs_team@yahoo.com ايميل زدم,گفتم ک من تو گوشيم دارم, و اطلاعات ديگه دادم,بازم جواب نداد,ايميله ديگه از ياهو دارين که بهش پيغام بفرستم,ممنون ميشم کمکم کنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •