بله اگه بمیرید از اول شروع میشه و نمیتونید کاری کنید ! سعی کنید نمیرید و از این زمینا که دوریش 4 تا نیزس و سره خوک روشه پیدا کنید تا وقتی میمیرید (برای 1 باره ) اونجا Respawn بشید !
بله اگه بمیرید از اول شروع میشه و نمیتونید کاری کنید ! سعی کنید نمیرید و از این زمینا که دوریش 4 تا نیزس و سره خوک روشه پیدا کنید تا وقتی میمیرید (برای 1 باره ) اونجا Respawn بشید !
باید قبل از بازی سیوها رو جای دیگه کپی کنی که اگه مردی از اول بر نگردی.
بعدش هم سیوها توی مایدایکیومنتت نیست!آدرسش رو چندتا صفحه قبل گذاشتن برو بخون.
بابا بعداز دانلود فایل آپدیت باید با اون چکار کرد؟
با divining rod میشه قطعه ها و دروازه هارو آپدیت کرد.
برای آپدیت بازی باید نسخه شما کرک شده توسط کمپانی FLT باشه. بعد آپدیت هایی که دوستمون قرار داد رو هر 3 تا دانلود کنید.
باید آپدیت ها به این ترتیب نصب بشه: underground ===>ii jun ===> strange new powers
هر کدوم رو که دانلود میکنید تو فولددرش چند تا فایل به این هسم ها هست : FLT 001 - FLT 002 و ...
فایل flt001 رو با برنامه Winrar باز کنید. میبینید که توش یه فایل Setup یا Update هست و یه پوشه Fairlight . آپدیت رو نصب کنید و فایل موجود در فولدر fairlight رو در محل نصب بازی کپی کنید. بعد از اینکه هر 3 آپدیت رو نصب کنید تمومه.
من هر سه آپدیت رو دان کردم.و از حالت زیپ خارج کردم اما اون فایلی که شما میگین رو نمیشه کاریش کرد!
وقتی کلید راست میکنم روش گزینه استخراج نداره و فقط میگه زیپ کنم!
درسته. فرمت فایل برای ویندور rar. یا zip. نیست. برای همین نمیشه استخراج کنید.
باید روی فایل کلیک راست کنید و از شاخه open with برنامه winrar رو بهش معرفی کنید.
فرمتش رو پاک کن بجاش RAR بذار بعد بازش کن!
آپدیت کردم بازی رو..اما نقشه تغییر خاصی نکرد.
راستی اون قطب نما به دردی هم میخوره؟
آقا یکی از دوستان میگه میشه تو بازی بمب ساخت![]()
قطب نما شمال را نشون می ده
بمب که نه.یه مین هست با زنبور می سازی.
بچه ها تا حالا از اینا دیدید؟تا دست به نیزه هه می زنس وحشی میشن. فک کنم اینا تو این آپدیت جدیده اومدن چون قبلا ازشون ندیده بودم
![]()
آره یکی این (Fire Staff) هست یکی هم Ice Staff که آبیه و یکی دیگه با بنفش هست به اسم Telelocator Staff که رندم می فرسته یه جای نقشه پیش یه mob البته ظاهرش با این دوتا فرق داره (تا حالا هم نداشتمش!). با shadow manipulator می شه ساختشون و قبلا بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)