به نظرم کاظمی فرار میکنه میره ترکیه.
مثل اینکه بعضی جاها یه سری پول و کارت بانکی مخفی کرده بهشون آدرس میده میرن پیدا میکنن!
من نمیدونم چرا توی این سریال سختی هاش زندان رو نشون نمیدن؟
چیزی که از زندن نشون میدن لباسای تمیز و مرتب، سالن غذاخوری شیک، سالن ورزش آنچنانی و خیلی چیزای دیگه هست.
اخه مثلا زندان نیست . از اون زندان خوب خوب هاست . یکی مثل زندان بلژیک که مثل هتله .
آیا کاظمی تو نسخه 2 سریال فرار و دستگیر خواهد شد؟
آیا فرار خواهد کرد و نسخه 3 ساخته و در آخر سریال دستگیر و سریال کاملا تمام خواهد شد؟
و آیا....
بیشتر یا نصف این سوالات امشب در خبر ویژه ساعت 22:45 ... / آخ آخ ببخشید اشتب شد/ ... در قسمت آخر نسخه 2 سریال معلوم خواهد شد!
کاظمی همه کاره! دی
سلام. تازه اومدم.
به منظر من که کپی فرار از زندان هست . اگه فرار از زندان نبود اینا چطوری میخاستن فیلمو بسازن . همه چیش کپی اونه . اول خودش بود بعد یکی دیگه همکارش شد و هر روز یکی به گروهش اضافه میشه مثل فرار از زندان .
خدا میدونه اخرش چی بشه
یه کم این جلوه های که در مورد کار های کاظمی در مورد رایانه هستش به نظرم خیلی چیپ هستش .. یعنی از یه کارشناس خبره در -- کمک نگرفتن برای این سریال ؟؟
دیگه اسمبل کردن یه سیستم که کار خیلی شاخی نیست !!!
که بخواد این اقای هکر و با اون ضریب هوشی براش کلی عرق بریزه !!! نهایتا اونم روی زمین کار 3 دقیقه هستش !!!
اون همه انبار مخصوص رایانه تویزندان خداییش کمی اغراق امیز هستش و اون سطح دسترسی به همچون انباری ...
معمولا شرکت و سازمان هایی که به نحوی ارتباط مستقیم دارن با یگان های نیروی های مسلح ، بخش ویژه امهاء قطعات رایانه ای دارن !!! یعنی قطعات از رده خارج و یا مستعمل شون رو می سوزونن و حتی برای مزایده به فروش هم نمی زارن به خاطر مسائل امنیتی !!!! بعد این انباری با اون همه قطعه توی یه هتل زندان !!!
ولی در کل تنها سریالی هستش که من می بینم .. البته به جز اوشین که نوستالژی پدر هستش !!!!![]()
100 درصد .. آخر فیلم که تیتراژ میره بازیگرای ترکیه و این چیزا رو مینویسه !
ولي انصافا عرق ريختنش يا همون استرسش خيلي بجا بود من كه خوشم اومددیگه اسمبل کردن یه سیستم که کار خیلی شاخی نیست !!!
که بخواد این اقای هکر و با اون ضریب هوشی براش کلی عرق بریزه !!! نهایتا اونم روی زمین کار 3 دقیقه هستش !!!
انصافا كيكاوس خيلي داره خوب نقششو بازي ميكنه و كاملا طبيعي
نگاه كردناش ، حركاتش و حرف زدنش واقعا حرف نداره
در مورد عرق كردن كلي سيستم بود كه وقتشم خيلي كم بود
هاردارو عوض كرد ، رم تو اون وقت كم انتظار داريد مثل ما كه تو خونه داريم اسمبل ميكنيم كاركنه
تازه لبخند آخرش كه سيستم بالا اومد به كنار كه من يكي باش خيلي حال كردم
بايد تو موقعيت باشيد درك كنيد
چندوقت پيش ميخواستم حافظه يه دوربين حرفه اي ريكاوري كنم با اينكه هيشكي خونه نبود كلي استرس گرفتم
نكنه كسي بياد آبروريزي شه و ...
آخرشم كه به هدفم رسيدم همين كه اولين فايل ديدم دقيقا همون لبخند زدم
حالا بماند كاظمي تو شرايط زندان و نگهبانا و ...
تاحالا تو فیلم ایرانی دیدی نقش بده فرار میکنه
یه چیزی مگید ها
اخرش بدست سرگرد به روال تمام فیلمهای ایرانی کشته میشه و مسخره و بی سرته تموم میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)