سلام. من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخام از جوی استیک استفاده کنم کار نمیکنه! ویندوز 8 دارم
چکار باید بکنم؟
سلام. من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخام از جوی استیک استفاده کنم کار نمیکنه! ویندوز 8 دارم
چکار باید بکنم؟
اون بالا 100 درصد شده ؟ یک عکس بزاری بهتره
آره دقیقا خیلی بیخوده .بعده چند روز بازی
متاسفانه
این نسخه هم مثل نسخه قبلی چنگی به دل نزد بخصوص تو ی انجام مراحل بازی
بعد از مبارزه با Deathstroke ماسک نارنجی
روند بازی از دستمون در رفت
توی نقشه دیگه نه خبری از نقطه سبز است نه توی نقشه tab توضیحی درستی از ادامه بازی است
فقط نوشته ماک سیاه رو پیدا کن
یادمه تو نسخه سیتی هم بعد ملاقات اول با جوکر بعد پرت شدن از برج با ویلجر نتونستم بدون راهنمایی مراحل .. به تنهایی ادامه داستان را برم
به احتما زیاد برای این بازی هم باید دنبال راهنمایی قدم به قدم بازی باید باشم
در کل بازی از لحاظ گیم پلی و گرافیک خوب کار شده ولی از نظر سیر مراحل نقاط منفی بیشتر از نقاط مثب دارد
معلوم نشد داستان چی شد :(
تو صیه میکنم بازی نکنید
Last edited by spartaqus; 10-11-2013 at 22:23.
رسمن یکی از بهترین صحنه های این فرنچایز رو دیدم ....واقعا به خاطر این تک صحنه ی به یاد ماندنی هم که شده این بازی رو بازی کنید ..نمیخوام Spoil کنم ...کلن بعد از دیدار با The Joker داستان بازی عالی میشه ! البته هنوز به پایانش نرسیدم .
هیشکی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(((
من دلم میخاد با جوی استیک بازی کنم روی پی سی... :((((
مشخصه که شما اصلا بتمن باز نیستی! در غیر اینصورت تجربه این بازی لذت خاصی داره
بازی یک بار تمام کردم خیلی فاز داد -این دومین تجربه بازی من در سری بتمن بوداولی Arkham city بعدش هم Arkham originآرخام سیتی که محشر بود این نسخش هم دست کمی از اون نداشت
![]()
Last edited by clau; 14-11-2013 at 07:02.
بازی اینقدر وحشتناک فاز میدهکه اصلا من یادم رفته gta رو تا کجا رفتم 3 هفته هستش مدام منو درگیر خودش کرده واقعا دست سازنده درد نکنه خیلی بازی براش زحمت کشیده شده عاشقتم بتمن
![]()
با 4 گیگ رم و گرافیک 5450 یک گیگ میشه این بازی را کرد؟سری های قبلی را راحت رو 4670 بازی میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)