اسم سریال پایتخته دیگه ، بیشتر اتفاقات توی تهران براشون میفته !
اسم سریال پایتخته دیگه ، بیشتر اتفاقات توی تهران براشون میفته !
ای بابا شما داری چه تعبیرهایی می کنی. این گلدسته واسه مسجد هست
یه سوتی خیلی بزرگ دیشب داشت
این دختره شعله اگه چشماش اینقدر ضعیفه که نمک زدن خودشو نمیبینه، چطوری سارا و نیکا رو از طبقه دوم و آخر حیاط دید؟!؟!؟!؟؟![]()
اما در مورد نحوه فیلم برداری که خیلیییی از دوستان گله دارن باید بگم این سبک فیلمبرداری سیروس مقدم هست و در همه فیلمهاش این سبک رعایت شده.
چشماش ضعيفه ،كور كه نيست
بابا ول كنين انتقادو. بخدا از بعد انقلاب اين فيلم تنها فيلم بي نقصه. (يا جز معدود ها)
من از ارسطو حرصم ميگيره انقد خنگه
---
اما يه انتقاد وارده. اينجور كه من فهميدم (بلاخره كارم همينه) دوربين هاي فيلمبرداري خوبي ندارند در دست. اصلا به نحوه فيلمبرداري كاري ندارم. منظورم فوكوس دوربين هاست كه فكر كنم ضعيفند در فوكوس. چند بار مشاهده شد كه سوژه فوكوس نبود. مثلا يه بار كه شير افكن زير تخت بود با موبايل اس ميداد به بهبود، موبايل خارج از فوكوس بود. البته اين نقد ها خيلي ريز بيني بود سخت نگيريد![]()
اتفاقا سر فیلمبرداری زیر هشت مصاحبه کردن دوربینی که توی اون سریال استفاده کرده بودن اون موقع توی ایران تک بود.
نه ربطی به چشماش نداره خب آخه آدم کورم باشه میفهمه چی کار داره میکنه و مثلا اون موقع اعصابش به هم ریخته بود نمی فهمیداین دختره شعله اگه چشماش اینقدر ضعیفه که نمک زدن خودشو نمیبینه، چطوری سارا و نیکا رو از طبقه دوم و آخر حیاط دید؟!؟!؟!؟؟
چی کار داره می کنه...
من جسته گریخته این سریال رو دیدم..در مجموع واسه خنده خوبه...حالا ازش درس زندگی نگرفتیم هم عیب نداره...همین که تو این دوره زمونه یکم بخندیم بد نیست.
یادمه یه سریالی می داد با لهجه اصفهانی، یه سری ریختن حمله که آقا اینا لهجه شون مشکل داره...الان اینها هم لهجه مازندرانیشون واقعی نیست، ولی خیلی خوب در میارن بعضی جاها رو.من خودم شمالی ام کاملا متوجه میشم. ولی می خوام بگم چه اهمیتی داره؟ حتی این قضیه گنبد و گلدسته که خواستن پررنگش کنن هم چه اهمیتی داره؟ این که یه اثر هنری فاخر قرار نیست باشه! قراره شبی یه ساعت ببینیم و چند دقیقه ای بخندیم...سخت نگیرید.
فیلمبرداری هم کاملا من در آوردی و بی هدف هست! گاهی وقتها آزار دهنده میشه.
آقا این کلیه بده نیست!![]()
Last edited by malkemid; 01-04-2013 at 22:15.
یک نکته دیگه که نویسنده این سریال اصلاااااااااا بهش نپرداخته روابط سارا و نیکا با پدر و مادرشون هست. اینا اصلا توی صورت پدر و مادرشون نگاه نمیکنن...چه برسه به حرف زدنشون که اصلا انگار نه انگار اینا پدر و مادرشونن،نویسنده اگرم نمیخواست نقش بیشتری بهشون بده باید طوری نقش رو در میاورد که برای بیننده باورپذیر باشه این دو تا دوقلو بچه های نقی و هما هستن!
یه سوتی دیگه امشب هم دایی ـه ماشینو دم آزمایشگاه پارک کرد آخر کار گفت شما کاراتونو بکنید تا من برم ماشینو بیارم دم در.
این مادر شعله چقدر رو مخ منه! اینو از کجا پیدا کردن؟ خیلی بد هم بازی میکنه
سرش رو کلاه گذاشتن ولی اصلا عین خیالش نیست!
یه حس طلبکاری هم از این ارسطوی بیچاره داره!
کلا خانواده ی نچسبی بودن! اون از خود شعله هم که انگار از دماغ فیل افتاده
سکانس آخر امشب خیلی دلم برای ارسطو سوخت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)