تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان خواهد شد؟

راي دهنده
60. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اروگوئه

0 0%
  • اسپانیا

30 50.00%
  • ایتالیا

4 6.67%
  • برزیل

26 43.33%
صفحه 14 از 28 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 276

نام تاپيک: جام کنفدراسیون ها - Confederations Cup - سال 2013

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ایشون اگه خیلی بزرگ بود؛بعد از رفتن از رئال و قبل از اومدن به اسپانیا؛چرا نتونست بدون بازیکن های بزرگ؛کار خاصی بکنه؟!!!!!!!
    چون توی اون دوره 5 ساله، به جز یک سال مربی گری در بشیکتاش ترکیه، مربی تیم دیگه ای نبوده.
    به جای اون سوال بهتره بپرسیم که چرا رئال از زمان رفتن دل بوسکه مربی دیگه ای در رئال دوام نداشت و مهم تر از اون قهرمان CL نشد؟ چون به جز دل بوسکه مربی دیگه ای نتونست هم نام های بزرگ در رختکن تیم رو به خوبی کنترل کنه، هم جام کسب کنه و هم زیبا بازی کنه، دل بوسکه همه ی این فاکتورها رو یکجا داشت.
    من تعلق خاطری به تیم ملی اسپانیا ندارم ولی دل بوسکه چه در زمان حضور 4 سالش در رئال (دو قهرمانی در CL) و چه در زمان حضورش در اسپانیا (یک جام جهانی و یک یورو) نشون داده که مربی فوق العاده ایه و با درست کردن یک جو آرام، سنگین ترین فشارها رو به راحتی کنترل می کنه، هیچ وقت فکر نمی کردم کسی که خودش رو رئالی بدونه، چیزی جز تحسین دل بوسکه بگه، کسی که چه به عنوان بازیکن (از 18 سالگی تا 34 ساگی!) و چه به عنوان مربی پله به پله از تیم جوانان رئال شروع کرده و با تیم اصلی افتخارات زیادی کسب کرده، دیگه چی می تونه از این بالاتر باشه؟
    بعضی وقتا شک می کنم شما طرفدار مورینیو هستی یا رئال
    Last edited by City 17; 25-06-2013 at 22:45. دليل: جا افتادن لفظ "مربی"

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

فردا شب،ایتالیا بدون آباته و بالوتلی!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امیدوارم اسپانیا ببازه ( هرچند بعیده ! )

5. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

منم امیدوارم
    ولی اگر به برزیل میخورد احتمال باختش زیاد بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چون توی اون دوره 5 ساله، به جز یک سال مربی گری در بشیکتاش ترکیه، مربی تیم دیگه ای نبوده.
    به جای اون سوال بهتره بپرسیم که چرا رئال از زمان رفتن دل بوسکه مربی دیگه ای در رئال دوام نداشت و مهم تر از اون قهرمان CL نشد؟ چون به جز دل بوسکه مربی دیگه ای نتونست هم نام های بزرگ در رختکن تیم رو به خوبی کنترل کنه، هم جام کسب کنه و هم زیبا بازی کنه، دل بوسکه همه ی این فاکتورها رو یکجا داشت.
    من تعلق خاطری به تیم ملی اسپانیا ندارم ولی دل بوسکه چه در زمان حضور 4 سالش در رئال (دو قهرمانی در CL) و چه در زمان حضورش در اسپانیا (یک جام جهانی و یک یورو) نشون داده که مربی فوق العاده ایه و با درست کردن یک جو آرام، سنگین ترین فشارها رو به راحتی کنترل می کنه، هیچ وقت فکر نمی کردم کسی که خودش رو رئالی بدونه، چیزی جز تحسین دل بوسکه بگه، کسی که چه به عنوان بازیکن (از 18 سالگی تا 34 ساگی!) و چه به عنوان مربی پله به پله از تیم جوانان رئال شروع کرده و با تیم اصلی افتخارات زیادی کسب کرده، دیگه چی می تونه از این بالاتر باشه؟
    بعضی وقتا شک می کنم شما طرفدار مورینیو هستی یا رئال
    دوست عزیز بدون هیچ تعصب خاصی

اگه الان همین کیروش خودمون هم مربی اسپانیا بود، باز اسپانیا قهرمان جهان و اروپا میشد

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اگه الان همین کیروش خودمون هم مربی اسپانیا بود، باز اسپانیا قهرمان جهان و اروپا میشد

اتفاقا مربی خیلی هم تاثیر داره!
    نمونش بارسلونا!
    با اون همه بازیکن نتونست بارسلونا رو قهرمان cl کنه

9. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دل بوسکه:همین خبرنگارها می گفتند که من روی میز رقصیده ام؛من فقط از هواداران برزیلی محبت دیدم

نمی توانم بگویم که بازیکنان اسپانیا بهترین هستند. برزیلی ها هم بازیکنان خوبی مثل مارسلو، داوید لوئیز، تیاگو سیلوا و دانی آلوس را دارند که بازیکنان بزرگی هستند

سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در پایان مرحله گروهی رقابت های جام کنفدراسیون ها و در آستانه بازی حساس تیمش مقابل ایتالیا در مرحله نیمه نهایی این تورنمنت در گفت و گو با روزنامه آ.اس به آنالیز مسائل مختلف تیمش و آینده لاروخا در این رقابت ها پرداخت.
    دراینجا می توانید گزیده ای از این گفتگو را مطالعه کنید
    * دریورو در بازی با ایتالیا با استفاده از بازیکن 9کاذب کار کرده بودیم؛ آیا در بازی نیمه نهایی هم سیستم تیم رابه این سیستم تغییرخواهید داد؟
    در یورو، ما بازی را برپایه پیرلو برنامه ریزی کرده بودیم؛ چون پیرلو بازی ساز آنها بود و خیلی عقبتر و تقریبا نزدیک مدافعان بازی می کرد و ما می خواستیم که سسک وابسته به او کار کند.الان ممکن است این گونه نباشد؛ حتی شاید پیرلو نتواند بازی کند.
    قبل از اعزام به برزیل هم درفکر استفاده از هر3 دروازه بان درمرحله گروهی بودید؟آیا اسپانیا دروازه بان ثابت دارد؟
    بله.ولی به خودم گفته بودم که تنها به شرط برد مقابل اروگوئه، این نقشه را پیاده می کنم.این برنامه فقط برای فاز گروهی بود.کاسیاس بیش از 140 بازی ملی انجام داده و په په رینا27تا..این جواب سوال شماست.هر سه دروازه بان ما فوق العاده هستندولی کاسیاس اصلی ترین دروازه بان تیم ماست.اگر دنبال ترکیب اصلی هستید: کاسیاس اصلی ترین است
    به ایکر گفته اید که دربازی با ایتالیا دردرون دروازه است؟
    من با هیچ کدام از آنها به صورت فردی صحبت نکرده ام.هرروز با بازیکنان صحبت می کنم.چطور می توانم حرف نزنم؟ این نشانه ضعف نیست،بلکه نشان قدرت درک است.کسی که دستور می دهد، با بازیکنان صحبت می کند.نمی گویم پندونصیحت آنها را می پذیرم ولی حرفهایشان را گوش می دهم
    این درست است که می گفتند که چابی ارناندس درنظر داشت که قبل از فینال یورو2012 به خاطر عدم موافقتش با استفاده از دو محور درترکیب تیم از فوتبال ملی خداحافظی کند؟ یا دلیلش چه بود؟
    چابیدر آن لحظات کمی تحریک شده بود و ما با هم صحبت کردیم ولی ماجرا زیاد بالا نگرفت. چابی رهبرما در زمین چمن است که تیم را درزمین هدایت می کند و به جلو می راند؛ چطور نمی توانیم با اوصحبت نکنیم؟
    چند تا از بازیکنان کنونی تیم ملی برزیل می توانستنددرترکیب اصلی اسپانیای شما قرار بگیرند؟
    نمی توانم بگویم که بازیکنان ما بهترین هستند. آنها هم بازیکنان خوبی مثل مارسلو، داوید لوئیز، تیاگو سیلوا و دانی آلوس را دارند که بازیکنان بزرگی هستند.بارسا کارهای زیادی برای آلوس انجام داده
    حاضرید چند تا بازیکن اسپانیایی را بدهید تا یک بازیکن از برزیل بگیرید؟
    چیزی نمی گویم. اگر بگویم 2 تا، شما می خواهید حدس بزنید که کدام 2نفر. این برای شما یک فرض و یک بازی است ولی این بازی برای من خوب نیست
    هواداران برزیلی، اسپانیا را رقیب خودشان می دانند.بی دلیل هم نیست.هست؟
    آنچه من دیده ام، محبت فراوان برزیلی ها به اسپانیایی هاست
    درمورد مصاف با ایتالیا بگوئید.این بازی تکرار فینال یورو2012 است
    باید تمام آنچه یک سال پیش رخ داد را فراموش کنیم.ایتالیا تیم بزرگی دارد و شرایط کاملا متفاوت است. شرایط کنونی با یورو2012 متفاوت است. در فینال یورو، ایتالیایی ها خیلی خسته گام به میدان گذاشتند و یک روز کمتر از ما استراحت کرده بودند. این بازی برای مقایسه کردن با بازی قبلی نیست. باید احترام زیادی برای ایتالیا قائل باشیم. آنها تیم بزرگی هستند
    اوگلوبو در گزارشی از برگزاری دو میهمانی در رسیفه و ریودوژانیرو در اتاق بازیکنان خبر داده بود و گفته می شد که یکی از اعضای کادرفنی تیم هم دراین میهمانی خصوصی حضور داشته.احیانا شما نبودید؟
    وقتی بعد از جام جهانی برای انجام یک بازی به آرژآنتین رفتیم، می گفتند که من تا نیمه های شب روی یک میز در حال رقص و پایکوبی بودم ولی درزندگی ام نرقصیده ام.این قصه هم مثل همان است

11. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دل‌بوسکه: شماره يک ما همچنان کاسياس است

هرچند در دو ديدار اخير مقابل تاهيتي و نيجريه، دل بوسکه از والدس و رينا استفاده کرد اما تاکيد کرد که کاسياس در ديدارهاي پيش رو انتخاب اولش خواهد بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

از قضا همین اتفاق افتاد، کیروش بعد از دل بوسکه به رئال اومد و با همون تیم که در عرض 5 سال، سه بار فاتح CL شده بود، دوران ناموفقی داشت و بعد از یک سال اخراج شد.
    مهم ترین رکن برای موفقیت(موفقیتِ متناسب با داشته های هر تیم) سرمربی اون تیم هست.

14. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نمی دونم شاید مستقیما از اسپانیایی ترجمه کردن ولی متن انگلیسی خبر که معمولا دقیق تره چیز دیگه است

در مورد ژاوی

Del Bosque also revealed that midfielder Xavi considered retiring from international football following the Euro 2012 final win over Italy, but stressed that the Barcelona star was never likely to call time on his Spain career

بعد از برد ایتالیا در فینال به خداحافظی فقط فکر کرده

دروازه بان اسپانیا

If you want to know who's more likely to play, it's Casillas. But they are all great goalkeepers and any of them could play

شانس کاسیاس بیشتره ولی هر کدوم ممکنه بازی کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •