تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 59 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

حالا کی گفته 900$؟!
    +
    لعنتی این دستش خیلی بیشتر منو جذب کرده تا خود کنسول! :|

2. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

1- خود مراسم : مراسم برای معرفی کنسول خوب بود اما در سطح بالایی نبود
    مایکرو دیشب بیشتر از این که از مشخصات سخت افزاری کنسولش بگه به این که چه قابلیت هایی رو می تونید ازش استفاده کنید بررسی کرد که از قضا 90 درصد این قابلیت ها اصلا ربطی به بازی و گیم نداشت چند وقت پیش ما مراسم سونی را داشتیم ولی چه کار کرد ؟ اومد نکته به نکته چیزی رو که ساخته توضیح داد موضوع رو بسط داد و دقیق جز به جز رو توضیح داد که چه کارها می کنن و قراره چه کارها بکنن.
    در مورد سازنده ها صحبت کرد و گفت که ما برای بازی سازندگان دنیای بازی این کارهای مثبت رو انجام دادیم اما مایکرو همچین کاری نکرد و به جاش از تکلونوژیی که زیاد هم جدید نیست صحبت کرد
    این موردی کا میاکرو در موردش توضیح میداد از یک جا برو به یک جای دیگه هیچ اهمیت والایی برای یک مراسم اینچنینی نداشت چون ما منتظر بودیم از جز به جز سخت افزار کنسول ببینیم از کارایی مختلف بازی های روی کنسول جدید نه کارایی سوئیچ کردن از یک پنجره به پنجره دیگه

2- در مورد بازی ها : مایکرو به جز یک بازی جدید عنوان دیگه ای رو معرفی نکرد از بازی های نسل بعدی در حالتی بسیار سطحی رونمایی داشت و بیشتر به عکس و شات مینی معرفی چند ثانیه اکتفا کرد ، چرا ؟ چون که درصد عظیمی از وقت مراسم برای صحبت هایی گرفته شد که واقعا نیاز نبود و عملا ما بهتر از این رو در مراسم سونی دیده بودیم و سطح انتظار ها اونم بعد از اون همه هایپ و شایعه واقعا بالا رفته بود
    سونی با چند بازی جدید نسل بعد رو به بهترین شکل نشون داد طوری که تا مدت ها (قبل ازاین مراسم) ما داشتیم در مورد بازی های نسل بعدی صحبت می کردیم در مورد کیلزون و قابلیت های نسل جدیدی در مورد دپ داون قابلیت های بازی ( نک ) یا یکی میاد در مورد این که چند صد هزار پلیگان داشتیم و و می تونیم چند صد هزار دیگه اضافه کنیم در مراسم سونی کمپانی مثل بلیزارد حضور پیدا میکنه از اون ور بازیی مثل ویتنس رو معرفی میکنه و اخر سر هم میگه منتظر چندین انحصاری دیگه ما در E3 باشید و در این بین مایکرو هم میگه منتظر E3 باشید اما ایا در مراسم مایکرو همچین چیزی داشتیم ؟ ایا در مراسم رونمایی یک کنسول جدید از اسپلبرگ برای رونمایی یک موضوعی به نام غیر بازی دعوت میکنن ؟
    مایکرو یه چیزی عرضه کرده چند منظوره
    بالاخره اینا رو باید یه جایی میگفت
    درسته بی ربط به گیم بود ولی کاملا مربوط به خود کنسول بود ... میومد تو E3 اینا رو معرفی می کرد؟!
    خب کجا بهتر از یه مراسم خودی..
    اینکه اومدن معرفی هاشون رو دو بخش کردن نشون میده همونقدر که رو گیم تمرکز کردن همون قدر هم روی موضوعات دیگه کار کردن
    تفاوت مایکروسافت و سونی خیلی زیاده.. مایکرو خودش غول نرم افزاری هست و یه کمپانی چند منظوره .. داره از بخش های دیگه خودش تو این زمینه استفاده میکنه یعنی پتانسیل نرم افزاری خودش رو داره وارد کنسولش میکنه و بالاخره باید اینا رو نشون بده یا نه؟

من نمی دونم این هواداری سونی چه گیری دادن به چند ضلعی ها... از نسل حاضر تا الان : دی

محافل گیمینگ در مورد Ps - Vita میگن باید سعی کنه که بازی های روز و زیادی رو منشتر کنه و سراغ رقابت با تلبت ها و ای او سی ها نره وگرنه شکست می خوره قضیه این کنسول هم همینه گیم بهتر است یا همه چیز ؟
    اینا همه بستگی به قیمت نهایی داره
    اگه بیاد ویژگی های رقابتی با بقیه رو اضافه کنه ولی با همون قیمت معمولی یه کنسول آیا بازم شکست می خوره؟

من یک گوشی همراه پیشرفته دارم و می تونم بهترین بازی های روز رو روش بازی کنم اما در این مدت حتا یک بار هم فقط یک بار به جز چند ثانیه (انگری بیرد ) حتا سراغ یک بازی نرفتم و کاراییم فقط با گوشی به قصد استفاده از تلفن همراه و هر از چند گاهی برنامه های مخصوصا گوشی
    من کنسول Ps3 خودمو حک نکردم و چند سال کلکسیونی از بازی های اورجینال براش تهیه کردم اما فقط به سمت بازیش رفتم و با این که دست رسی داشتم اما یک بار هم سمت ریزکاری های دنیای انلاینش نرفتم چون اصلا هدفم بازی بود و دوست داشتم تمامی قدرت کنسولی که خریدم صرف بازی بشه و همین طور هم بود
    این قضیه کاملا شخصیه ... تو داری میگی من
    منم یه گوشی دارم ولی شبا قبل خواب بعضی وقتا شده تا دو ساعت هم میشینم باهاش بازی میکنم ... این چه ربطی داره؟!
    من خودم تریلر های جدید رو از رو همون شبکه لایو نگاه می کردم یا یه سری خبرهای دیگه رو از اونجا دنبال می کردم..
    میبینی اینا همش شخصیه و مطمئنا مایکرو یه چیزی رو همینطوری اضافه نکرده که ببینه آیا میگیره یا نمیگیره..
    تو همین ژاپن من دوستم میگه اکثر برنامه های تلوزیونی رو از نت نگاه میکنه ...
    +
    بودن اسپیلبرگ و ساخت سریال هیلو چه مشکلی داره؟! اتفاقا اینو میرسونه که همین یه آی پی چقدر عظیم هست که اسپیلبرگ داره اونو وارد یه دنیای دیگه میکنه..

همونطور که نمیشه نتیجه یه بازی فوتبال رو فقط با دیدن نیمه اول متوجه شد و نتیجه گرفت... این نمایش مایکرو هم به نظرم هنوز قسمت اولش رو ما دیدم و از همین الان اومد زیر سوال برد..

به نظر من از لحاظ گیمی کنسولی توی این نسل برندس که بتونه Develop Kitـه روانتری رو در اختیار شرکت ها بذاره،
    دقیقا..
    کلا نه تنها اینا بلکه هر وسیله ای که در عین پیشرفته بودن استفاده ازش ساده باشه خیلی موفق می تونه باشه

4. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض مایکروسافت: توسعه دهندگان مستقل نمی توانند شخصا بازی های شان را برای ایکس باکس وان عرضه کنند

مایکروسافت پس از مدت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بالاخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را رونمایی کرد. البته این محصول با غافلگیری هایی چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همراه بود. هرچند به نظر می رسد این شوک ها قرار است ادامه داشته باشند.

مایکروسافت روز گذشته تایید کرد توسعه دهندگان و برنامه نویسان مستقل بازی های ایکس باکس وان که به این پلتفرم علاقه مند شده اند، نمی توانند به صورت مستقل بازی های شان را برای فروش در این اکوسیستم عرضه کنند. آنها باید برای انتشار بازی های شان در Xbox Live Arcade حتما با Microsoft Game Studios یا شرکای آن قرارداد همکاری امضا کرده و محصولات شان را از این کانال ها عرضه نمایند.

این خط مشی با آنچه که توسط نینتندو و سونی دنبال می شود، کاملا متفاوت است. سونی با آغوش باز پذیرای توسعه دهندگان مستقل است و از حضور آنها جهت عرضه محتوای تولیدی شان در PlayStation Network استقبال می کند.

با توجه به رقابت این سه تفنگدارِ سرزمینِ کنسول هایِ بازی، ممکن است چنین رویه ای به نقطه ضعف محصول پیش روی مایکروسافت تبدیل شده و باعث کاهش عناوین بازی های آن گردد. و البته از سوی دیگر می تواند به پشتوانه قدرت شرکای سرمایه گذار، کیفیت بالای محصولات را تضمین کند. تنها گذر زمان است که برنده بازی را مشخص می کند.

narenji.ir

6. 8 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مورد سخت افزار اين دو دستگاه فرق محسوسي كه بينشون هست به نظر گرافيكشون هست كه مثه اينكه gpu كنسول ps4 حدود ٣٣ درصد سريعتر از رقيبش هست و اين يه برتري محسوس
    البته تا حالا خود مايكروسافت چيزي در مورد gpu دستگاه اعلام نكرده و اين اطلاعات از شايعه هاي رايج گرفته شده

ضمنا از ٨ گيگ رم xbox one حدود ٣ گيگش همييشه بخاطر فعاليت سه گانه بازي tv و نت مشغول هست و ٥ گيگش براي بازي هست(البته در كنارش رم متغيري هم مثه اينكه داره)
    در صورتي كه براي ps4 چون tv و نت و بازيهاي ديگه هميشه فعال نيستن فقط حدود ١ گيگش مشغول و ٧ گيگش براي بازي هست.......

+

بايد منتظر بود و ديد ايا مايكرو چيزي در مورد قدرت gpu ميگه يا نه(كه اگه نگه پس يعني هميني هست كه شايعه ها ميگن) و اونوقت ٣ ....٤ سال بعد كه گرافيكا تقريبا اشباع بشن فرق دو كنسول از بابت گرافيكي مشهود خواهد شد

.

8. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اول اینکه فکر کنم به دلیل نزدیک بودن E3 ، رونمایی از بیشتر بازی هارو MS موکول کرد اونجا ! چون واقعا تمرکز رو گیمینگ نبود تو کنفرانس رونمایی ، حالا امیدوارم زیاد از سمت گیمینگ فاصله نگیرن .
    به نظرم هدف MS بیتشر تحت سلطه گرفتن Living room باشه ، با آوردن امکاناتی مثل TV میشه به این نتیجه رسید ولی بحث سر اینجاس که خیلیاTV دارن و خیلی هم راضی هستن و دیگه نیازی نمیبینن پول زیادی برا یه کنسول بدن به خاطر TV ! از نظر سخت افزاری هم به نظر میاد از PS4 عقب هست ، حالا نتیجه کلی هم میشه گفت برا گیمرهای حرفه ای PS4 گزینه مناسبی میتونه باشه .

اینکه اومدن معرفی هاشون رو دو بخش کردن نشون میده همونقدر که رو گیم تمرکز کردن همون قدر هم روی موضوعات دیگه کار کردن
    آخه بحث سر این هسش که از کنسول بودن دراومده ، از هویتش دراموده ، با این نمایشی که دیدم 40 درصد تمرکز رو گیم بوده و بقیه موارد .....! همونطور که گفتم امیدوارم تو E3 چند تا انحصاری معرفی کنن .

از نظر قیمت هم مطمئنن گرون تر از PS4 میشه ، از نظر فروش اینا نمیدونم فک کنم x.one بیشتر موفق باشه ...چون شعاع زیادی رو هدف قرار داده ...!
    Last edited by mjorh; 23-05-2013 at 18:35.

10. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حمید از بند رها شد ، به افتخارش

مایکرو یه چیزی عرضه کرده چند منظوره
    بالاخره اینا رو باید یه جایی میگفت
    درسته بی ربط به گیم بود ولی کاملا مربوط به خود کنسول بود ... میومد تو E3 اینا رو معرفی می کرد؟!
    خب کجا بهتر از یه مراسم خودی..
    تفاوت مایکروسافت و سونی خیلی زیاده.. مایکرو خودش غول نرم افزاری هست و یه کمپانی چند منظوره .. داره از بخش های دیگه خودش تو این زمینه استفاده میکنه یعنی پتانسیل نرم افزاری خودش رو داره وارد کنسولش میکنه و بالاخره باید اینا رو نشون بده یا نه؟
    با اینا موافقم ، درسته بالاخره یک جایی باید این نکات رو بیان می کرد
    در مورد نرم افزار هم که حرفی نیست مایکرو کلا نرم افزار تو دستشه

اما خب خدایی مسعود به سونی بودن و نینتندو اینا اهمیت نمیدم ، ببین من ارزو میکنم هر سه تاشون حک بشن هممون بخریم و از بازی هاش لذت ببریم

بودن اسپیلبرگ و ساخت سریال هیلو چه مشکلی داره؟! اتفاقا اینو میرسونه که همین یه آی پی چقدر عظیم هست که اسپیلبرگ داره اونو وارد یه دنیای دیگه میکنه..
    مگه کسی در بزرگ بودن هیلو شکی داره ؟ اگه هست تو اونو به من نشون بده کیه شمایین ؟
    من که با هیلو بزرگ شدم مرد
    +
    اما از همین جا میشه نتیجه گرفت که در نسل بعد میاکرو هر موفقیتی کسب کنه دیگه نمیشه فقط به نام گیم و بازی زد چون وارد فازهایی به غیر از گیم هم شده

12. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض احتمال ورود ایکس باکس وان به بازار از ۹ آذر

مایکروسافت به تازگی نسل بعدی کنسول بازی خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رونمایی کرد. محصولی با نام Xbox One که قرار است با امکانات و ابزارهای بسیار عالی و انحصاری وارد بازار شود. اما مایکروسافت در مراسم معرفی از اعلام زمان دقیق ورود به بازار طفره رفته و تنها وعده سال جاری را داد.

ولی به گفته سایت Zavvai (یکی از خرده فروشی های مشهور انگلیسی) ایکس باکس وان از تاریخ ۹ آذر وارد بازار خواهد شد و قیمت آن هم حدود ۴۰۰ پوند یا ۶۰۴ دلار خواهد بود.

هر چند مشخص نیست این شایعات تا چه حد به واقعیت نزدیک باشند. اما در حال حاضر Zavvai تنها خرده فروشی است که با اطمینان زمان عرضه ایکس باکس وان را اعلام کرده و مشغول پیش فروش آن است!

narenji.ir

14. 6 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی PS4 معرفی شده از سمت سونی؟ عکس و مشخصاتی ازش هست؟

-------------------------------------------------------------------------------------------

پ. ن صفحه اول تاپیکو دیدم به جوابم رسیدم

یه سوال دیگه قیمت احتمالیه PS4 و XBOX ONE چنده؟
    Last edited by matr!x_2008; 24-05-2013 at 18:09.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مايكرو به نظر ميرسه ميخواد توسط اينترنت و cloud پردازش و قدرت بازيها رو افزايش بده :
    We're provisioning for developers for every physical Xbox One we build, we're provisioning the CPU and storage equivalent of three Xbox Ones on the cloud," he said. "We're doing that flat out so that any game developer can assume that there's roughly three times the resources immediately available to their game, so they can build bigger, persistent levels that are more inclusive for players. They can do that out of the gate
    يعني طبق متن بالا اينا در نظر دارن كه توسط سرورها و سيستم ابري پردازش دستگاه و هر بازي رو افزايش بدن(و اگر اينكارو بكنن يعني اينكه نياز به اينترنت تو بازي دايماي هست يا اگر هم دايمي نباشه كيفيت بازي كسي كه وصل نشه مياد پايين)

+

يعي مايكرو داره يه كنسولي ميده كه هر قسمتش يه قمار و ريسك ....از تلويزيون و مديا و كينكت دايميش بگير تا پردازش بازي رو اينترنت و ....... خدا به خير كنه

.

17. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فكر كنيد ١٪ بشه از tv و اينترنت دائمش تو مملكت هـَچَل هفتِ ما استفاده آدميزادى كرد
    در نتيجه اكثر امكانات اضافه شده به اين كنسول يا بهتره بگيم خود كنسول براى كشورهاى خودشون طراحى شده
    قضيه هك شدن يا نشدنش هم فعلاً ٥٠-٥٠ـــست ( مايكرو : ديگه اى تو بميرى،او تو بميرى نى )

19. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •