تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 34 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 333

نام تاپيک: آرشیو / FORMULA 1 فصل 2013

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پیست فرمول یک سیلورستون کشور انگلستان

تعداد دورها (لپ ها) 52
    طول پیست 5.901 کیلومتر
    کل مسافت مسابقه 306.747 کیلومتر
    سریعترین دور (لپ) 1:18.739 - M Schumacher (2004)

پیست سیلور استون در کشور انگلستان یکی از قدیمی ترین و خاطره انگیزترین پیست های تقویم مسابقات هست که از اولین دوره مسایقات از سال 1950 محل برگزاری مسابقات فرمول یک بوده . البته چند سال پیش به دلیل افزایش ایمنی پیست مورد تعمیرات قرار گرفت و یکی دوفصلی از تقویم خارج بود.
    این پیست به خاطر پیچ های سرعت بالا و پشت سر همی که داره و فشاری که به راننده وارد میشه معروفه در نتیجه ماشینا باید دانفورس بالایی تولید کنن تا بتونن با حداکثر سرعت ممکن از پیچا عبور کنن . ضمن اینکه ستاپ ماشینا باید طوری باشه که این افزایش دانفورس تو مسیرای مستقیم پیست که کمم نیست زیاد به ضررشون نشه
    و سرعتشون تو خط مستقیم افت محسوسی نکنه.
    ضمنا مسابقات این پیست طبق آب وهوای معمول بریتانیا خیلی وقتا تو شرایط بارونی وناپایدار برگزار میشه و حتی ممکنه شرایط جوی تغییر کنه وآفتابی میشه . و از این نظر هم باید شرایط رو لحاظ کنن تیما.

قهرمان های 2 فصل گذشته این پیست به ترتیب فرناندو آلونسو و مارک وبر هستن.

2. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نتایج دور تعیین خط گرندپری بریتانیا 2013- پیست سیلوراستون

خوب مرسدس مثل چند گرندپری گذشته تیم موفق روز تعیین خط بوده و همیلتون تونست اختلاف قابل توجه 0.452 ثانیه رو تو q3 که معمولا اختلاف ماشینا کمه به جا بزاره.
    حالا باید دید فردا تا چه حد میتونن جلوی وتل و شاید وبر دووم بیارن .
    فراری هم من وقتی اطلاعات دمای پیست رو تو سایت f1 دیدم تقریبا مطمئن بودم تعیین خط جالبی رو پیش رو نداره ولی حدسم بین 6 نفر اول بود برای آلونسو نه دهم! البته دیگه همه میدونن وقتی دمای پیست پایین باشه فراری که مشکل گرم نشدن کافی تایرا و نرسیدن به دمای مناسب رو داره تو تک دورا نمیتونه با ردبول و مرسدس رقابت کنه و نتیجش این چیزی هست که تو دورای تعیین خط ازش میبینیم ولی حکایت ریس متفاوته البته استارت از رده 10 خیلی نا امیدکنندس اینطوری من شانس پودیوم آلونسو رو هم زیاد نمیدونم . اگر آلونسو تایر هارد نو به اندازه کافی داشته باشه و بتونه پیت کمتر و حفظ تایر خوب هم داشته باشه شاید بشه یه امیدایی بهش داشت که با اونم با اما و اگر هستش. فراری اگر میخواد آلونسو قهرمان بشه باید فکری به حال این مشکل بکنه چون وتل داره فاصله باز میکنه تو جدول با این وضع .
    با اینکه از مرسدس زیاد خوشم نمیاد ولی امیدوارم فردا یکیشون حداقل جلوی وتل رو بگیرن که زیاد از دسترس خارج نشه تو جدول البته زیاد امیدوارم نیستم به این موضوع.
    راستی پدیده امسال این پیست میتونه تیم تورو روسو باشه که فراتر از انتظار بوده تا حالا. البته ممکن هست فردا راننده های پشتی و رقیب ردبول رو اذیت کنن و به راحتی را ندن به خصوص به آلونسو و رایکونن .

پیش بینی من فردا:
    1-وتل
    2- همیلتون
    3- وبر
    -------------------------------------------------------------------------------

ظاهراً پیش بینی هوای فردا بارونی نیست و اگر شرایط پایدار باشه و ریس آفتابی باشه و دما هوا بالاتر بیاد شرایط برای فراری بهتر میشه البته لوتوس هم که وضعیتی شبیه فراری داره میتونه امیدوار باشه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *تغییر در خط استارت فردا:*
    پل دی رستا راننده فورس ایندیا
    به دلیل کمبود وزن ماشینش رو باسکول بعد از انجام تعیین خط که 1.5 کیلوگرم از حداقل وزن تعیین شده در قوانین( kg 642 ) کمتر بود جریمه شد و فردا مجبور هست پشت سر بقیه راننده ها و از محدوده پیت استارت بزنه
    و طبیعتاً تمامی رانندگان پشت سرش 1 رده بالاتر استارت میزنن.

Last edited by PSYCHO_MAN; 29-06-2013 at 23:37.

4. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چه میکنه این پیرلی! به سلامتیش ، خودشو تایراش
    مثل ذرت میترکه لامصب
    خدا به نفر بعدی رحم کنه یعنی کی میتونه باشه ؟؟؟
    سیفتی کار فعلا اومد قاطی بازی
    بای

6. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

من تنها تونستم كه اول و آخر مسابقه رو ببينم، ديدم كه بعضي دچار مشكل پنچري تاير ها شدند‌ (در محدوده DRS بيشتر) تا چند تا بودند؟

لوييس هميلتون واقعا بد شانسي اورد، اگر دچار پنجري نمي شد، به احتمال زياد قهرماني رو در حانه حودش كسب مي كرد!

واقعا هم، تاير ها تراژدي شدند! به نظر من FIA بايد يه باز بيني در مورد تايرهاي پيرلي انجام بده...اين طور كه پيش بره، اصلا جالب نيست!

وتل هم كه از مسابقه اوت شد، آلنزو با رانندگي عالي تونست كه سوم بشه، در كل مسابقه جالبي بود!

8. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا چه مسابقه ای بوده

همیلتون رو سکو هم نرفته بعد الونسو از خط 10اومده سوم شده
    واقعا از همیلتون ناامید شدم

10. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

هميلتون در اول مسابقه گرفتار پنچري شد و بعد از پيت و تعويض تايرها با وجود اينكه از آخر اومد، اما چهارم شد، به نظر من كه خوب عمل كرد.

آلنزو هم 6 رده در آخرين اتومبيل ايمني هم از دست داد، اما تونست كه در پوديوم قرار بگيره، نيكو روزبرگ هم واقعا سريع بود و با استراتژي صحيح (رفتن به موقع به پيت در آخرين اتومبيل ايمني) توست كه قهرماني رو بگيره...هر چند بعضي با تايرها به مشكل برخورد كردند ( شرم به پيرلي!) اما مسابقه هيجان انگيزي بود.
    Last edited by - Saman -; 30-06-2013 at 17:32.

12. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب اینم از سیلور استون امسال . از عجایب پیرلی که بگذریم کلا ریس جالب و خوبی بود از نتیجه هم نمیتونم ناراضی باشم. تبریکم میگم به هوادارای مرسدس
    واقعاً این همیلتون خیلی بدشانسه پارسالم بسری بلاها به سرش اومد که اونم بیشترش تیم مقصر بود.انصافاً لاستیک نمیترکید شانس زیادی داشت اول بشه. بعد از حادثه هم تمرکز و اعصابش رو از دست نداد و عالی کارش رو تموم کرد.شاید لوییز دو سال پیش بود این رتبه براش رقم نمیخورد
    کم نیست اول باشی، بشی نفر آخر دوباره تا 4ام بیای بالا البته سیفتی کار رو هم باید در نظر گرفت . به نظرم جزء رانندگان برتر این مسابقه بود.
    داش وتلم که داشت حال میکرد با شانس خوشش و مشغول حساب کتاب امتیازا بود و اینکه دیگه فصل تمومه و قهرمان شدم و این حرفا که ناگهان چوب خدا خورد تو سرش و گیربکسش به دیار باقی رفت و خودش موند و ماشین ردبول کف پیست . فکر کنم کل آدمایی که اونجا بودن به جز وتل و اعضای ردبول منهای وبر خوشحال شدن حتی از صدای تماشاگرا و خوشحالیشون هم میشد فهمید . واقعا یه همچین اتفاقی لازم بود جذابیت فصل همچنان حفظ بشه. اتفاقی که براش افتاد هم نمیشه صرفاً گفت بدشانسی مثل همیلتون چون به هرحال مشکلی که از خود ماشین بود نه عوامل خارجی گرچه هنوزم با توجه به ماشینی که داره و پیستایی که درپیش داریم بازم شانس اوله قهرمانی هست.

رزبرگ هم درسته ته خوش شانسی بود وجلوییاش هرکدوم به شکلی نابود شدن ولی خودشم خوب مدیریت کرد ریس رو و دومین قهرمانی امسالش رو کسب کرد. ماشین مرسدس هم نشون میده دیگه تو ریس از پیش باخته نیست و مدعی جدی هر گرندپری میتونه باشه
    ضمناً نکته مهم اومدن مرسدس جای فراری تو رتبه دوم هست که نشون از پیشرفت و حل مشکلات این تیم داره و از از الان مرسدس هم جزیی از مثلث قهرمانی امسال هست. فراری دیر بجنبه ردبول که هیج همین جایگاهی که الان از دست داد رو هم پس نمیگیره.

آاونسو هم کارش حرف نداشت ولی نمیشه اینم نگفت که با خوش شانسی بود که رفت رو پودیوم . برعکس همیشه استارت بدی زد و عقب موند که با سبقت جبران کرد . سیفتی کار اول خیلی به نفعش شد اما چیزی که خیلی کمکش کرد استراتژی عالی و به موقع فراری تو پیت آخر قبل از ورود سیفتی کار دوم بود . انتخاب تایر مدیوم که انصافا ریسکش امروز بالا بود و دوامی هم نداشت ولی عالی سبقت گرفت و خودشو بالا کشید که من هر لحظه می گفتم اینم لاستیکش نابود میشه. اخریام فشاری زیادی که آورد باعث افت تایر شد و نزدیک بود همیلتون بگیرتش .

اما ماسا که همه میگفتیم بندازنش بیرون بازم که عرصه براش تنگ شد یادش افتاد باید خوب برونه و انصافا عالی بود . استارت فوق العادش که از 11 اومد 5 ولی اونم شرایطش مثل هیملتون شد و از 22 اومد 6 که جای حرفی نمیزاره فعلا. امیدوارم بازم بهتر از این باشه و خودشو پیدا کنه.

یادی از وبر هم بکنم که اونم جزء نفرات برتر امروز بود . بااینکه بال جلوش تو استارت آسیب دید و عقب موند ولی کارش حرف نداشت و حقش بود بره پودیوم.

در مجموع ریس به یاد موندنی شد با این اتفاقات امسال البته یه فکری هم به حال پیرلی و تایراش بشه بد نیست در کل

نتایج گرندپری بریتانیا 2013 - پیست سیلور استون

رده بندی رانندگان :

رده بندی تیمی

14. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ناگهان چوب خدا خورد تو سرش
    بد بدخت فتل چه گناهی مرتکب شده که چوب خدا بخوره تو سرش؟! اینکه بعد از شوماخر نگذاشت پرچم المان ها در فرمول 1 پایین بیاد و رانندگان متوسطی مثل الونسو و همیلتون غیره بخوهند شاخ بشن گناه بود؟! ( شوخی )

به عنوان یک دوستدار فتل حیف شد این اتفاق افتاد وگرنه موفق ترین راننده فرمول 1 این چند سال اخیر خیلی راحت تر می تونست قهرمانیش رو تکرار کنه .
    اما از طرفی رقابت رو جذاب تر نگه می داره و برای ما بیننده ها هیجان انگیز تر .
    شاید بتونه مثل سال قبل در اخرین لجظات الونسو و دوستان رو نا امید کنه !

ویرایش ( بعدا یاد امد ) : الان یادم امد . چوب خدای حامد جان رو میشه تا حدودی پذیرفت وقتی به اون مسابقه ای که وبر اول بود و فتل با حیله گری ( نامردی؟: دی ) و به عنوان بچه خوبه ی ردبول عنوان رو از وبر دزدید ! ... میشه؟!
    Last edited by hojjatinho; 30-06-2013 at 20:04. دليل: ویرایش :

16. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

در مسابفات فرمولا وان بيشتر از مهارت راننده خود اتومبيل نقش اساسي داره، يك راننده خوب با يك اتومبيل بد مي تونه بهتر از يك راننده بد با يك اتومبيل خوب عمل كنه...البته اين مورد هميشه درست نيست.

در حال حاضر بهترين اتومبيل فرمولا وان، اتومبيل ردبول رنو هست، وتل بيش از اينكه يك راننده حرفه اي باشه، يك اتومبيل عالي رو داره.

در طرف مقابل، آلنزو يك راننده حرفه اي هست كه يك اتومبيل خوب (نه عالي) رو داره...همين مساله در مورد هميلتون و رايكونن هم صدق مي كنه.

در سال 2013 اتومبيل هاي رد بول،‌ فراري، مرسدس، و در آخر لوتوس پتانسيل قهرماني رو دارند...اگر نظر من رو بپرسي هنوز زوده كه براي قهرماني راننده ها تصميم گرفت.

اميدوارم متوجه منظورم شده باشي.

18. 4 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من که شخصا با هیچ راننده ای مشکل ندارم به جز اوناییکه واقعاً در حد این رشته نیستن مثل گروژان و چنتا دیگه که کلا حادثه ساز و خرکی میرونن یه پتروف هم بود الان نمیدونم کجاست دیگه .
    مثلا آنبردای امروز رو اگر دقت میکردین فرق راننده مثل آلونسو و گروژان رو راحت میشد فهمید مخصوصا تو فرار از حادثه و قدرت تصمیم گیری مثل همون لحظه استارت که آلونسو خودشو خلاص کرد از گروژان و یا صحنه که آلونسو ،پرزی که تایر ترکوند جلوش رو میلیمتری رد کرد با اون سرعت ولی گروژان چی؟ تو استارت بازم تو متن یه تصادف بود

بگذریم حالا این که میگیم وتل یا چه میدونم ردبول بره هوا و نتیجه نگیره واین حرفا فقط جهت حفظ جذابیت مسابقات هست. البته وتلم یکم خوش شانس شده بود این چند وقته که بالاخره اینبار حالش بدجور گرفته شد .
    آلونسو گفته بود نوبت بدشانسی وتل هم میرسه که امروز رسید.
    اما وتل هم به نظر من جزء بهترین راننده های حاضر در فرمول یک هست حالا کاری نداریم ماشینش چقدر خوبه اتفاقاً این ماشین هم براش خوب بوده هم بد .
    خوب چون این همه با این سن کم قهرمانش کرده بد چون خیلیا موفقیتش رو فقط مرهون ماشین عالی که آدرین نیویی وتیم فنی ردبول طراحی کرده میدونن و نقش وتل فقط روندن ماشین بوده.

وتل نمیگم بالاتر از آلونسو یا همیلتون هست ولی به نظر من جزء 3 راننده برتر حال حاضر هست و من حتی اونو در کنار رایکونن قرارش میدم. بدون شک جزء 2 راننده سریع فرمول یک هست مخصوصا تو تک دور و ثبت زمان واقعا سریعه . تو ریس هم اگر جلو بیفته واقعا عالی فاصله باز میکنه .
    همین وتل وقتی تو تورورسو (str) بود تو فصل 2008 تو مونزا بین اون همه راننده خوب و ماشین بهتر قهرمان شد و استعدادشو نشون داد. دیگه دوستان میدونن تورورسو در چه حدی هست تو f1 .
    البته نمیشه نادیده گرفت وتل تا حالا از وقتی اومده ردبول پشت ماشین مشکل دار ننشسته و از این نظر عیارش معلوم نیست برعکس آلونسو با ماشین مشکل دار تا پای قهرمانی هم رفته چندبار . همین رایکونن با اینکه راننده فوق العاده خوبی هست ولی تو 2009 که فصل بد فراری بود و ماشین مشکل داشت همه دیدن چطور نتیجه گرفت و حتی فصل قبلش یعنی 2008 از اواسط فصل تقریباً ماسا شده بود راننده اول تیم. (البته 2007 عالی بود)
    حالا شاید اگر فصل بعد رایکونن که شایعس هست میاد ردبول هم تیمی وتل بشه بهتر میشه در مورد وتل قضاوت کرد چون یسری میگن وبر راننده متوسطی هست و وتل با وجود اون میتونه خودنمایی کنه که من با اینم مخالفم و به نظرم وبر نمیگم راننده عالی ولی راننده خوبی هست شاید نقطه ضعفش استارتای ضعیفش باشه وگرنه تو ریس مسلط میرونه اکثر اوقات و اتفاقا خوبم سبقت میگیره .

راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون شوماخر با اینکه هیشکی رو اندازه اون دوس ندارم ولی 2 فصل پشت هم همین آلونسو که تو رنو بود تونست در حضورش قهرمان فرمول یک بشه. بعدشم رایکونن و همیلتون و بعد اونا وتل
    من مطمئنم وتل یه روزی بعد از بازنشستگی آلونسو میاد فراری

Last edited by PSYCHO_MAN; 01-07-2013 at 00:15.

20. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •