سلام
دوست عزیز فکر نمی کنم تلسکوپ فضایی هابل هم همچین عکسی از پلوتو بتونه تهیه کنه.!!!!!!!
با این پول که یه چیز خوب میشه گرفت ولی بهترین تو ایران نـــه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تلسکوپ خیلی خفنه.
ممنون
سلام
دوست عزیز فکر نمی کنم تلسکوپ فضایی هابل هم همچین عکسی از پلوتو بتونه تهیه کنه.!!!!!!!
با این پول که یه چیز خوب میشه گرفت ولی بهترین تو ایران نـــه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تلسکوپ خیلی خفنه.
ممنون
این بهترین تصویریه که با بهترین تلسکوپ دنیا از پلوتو و 3 قمرش گرفته شده
برای ساخت این تلسکوپ 2 میلیارد دلار هزینه شده
هیچ تلسکوپی بر روی زمین چنین توانی نداره و نخواهد داشت به دلیل آشفتگی جوی
کار تلسکوپ بزرگنمایی نیست بلکه جمع آوریه نور بیشتره
شما باید یک تلسکوپ GoTo تهیه کنید . هیچ تلسکوپی امکان عکاسی نداره . خودتون باید دوربین یا ccd به تلسکوپ وصل کنید
از راهنمايي شما خيلي ممنونم . شايد هم عكسي كه من از قمر پلوتو ديده ام ساختگي بوده.
منظور از کوتینگ چیست و تفاوت کوتینگ آبی با سبز چیه؟ کدوم بهتره؟
شما چه دوربینی رو برای رصد سحابی ها پیشنهاد می کنید؟
با قیمت صد تا صد و پنجاه تومن.
متشکرم.
کوتینک لایه محافظ لنز در مقابل بازتاب نوره
یک لنز از چندین عدسی تشکیل شده . هر سطح عدسی نور دریافتی رو بازتاب میکنه . چند عدسی و چند سطح بازتاب باعث میشه منبع نور دریافتی در نگاه بیننده به چندین نقطه نوری تبدیل بشه
کوتینگ جلوی این مشکل رو میگیره
اینی که من میدونم کیفیت آبی و سبز مناسبه اما کدوم بهتره نمیدونم . کوتینگ قرمز نامناسبه
بهترین دوربین با بودجه شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فروشگاهی رو در مشهد سراغ دارید که بشه این دوربین رو از اونجا تهیه کرد؟
مرسی.
سلام
یه دوربین صاایران 80*20 هم می تونی با یک سه پایه ارزون بخری اگه بخواهی بعدا تلسکوپ بخری
خداحافظ
ممنونم از همه
پاسخ هايتان خيلي به دردم خورد.
محض اطلاع اين دوستان بايد بگم
من هم چند وقتي است تلسكوپ دوستم را كه از مدرسه شان جايزه گرفته گرفته ام. از بس ناشي هستم كه نگو . شايد به اين خاطر هم باشه كه ميدان ديد كمي داره.
بهرحال به نظر من هم بهتره اول بريد سراغ يك دوربين. با 200يا 300 تومن چيز دهان سوزي گيرتون نمي آد
سلام
یعنی اصلا هیچ جرمی نمیتونی پیدا کنی؟؟؟من هم چند وقتي است تلسكوپ دوستم را كه از مدرسه شان جايزه گرفته گرفته ام. از بس ناشي هستم كه نگو . شايد به اين خاطر هم باشه كه ميدان ديد كمي داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)