تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 228

نام تاپيک: بــازی‌های مــورد انتــظار ۲۰۱٣

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خیلی جالبه که این همه از پست های تاپیک به نمراتی که من به یک سری بازی دادم اختصاص پیدا کرده
    و همش شده انتقاد

مساله اول این که من موضع خودم با این بازی ها ( سبکشون، تاریخچشون و کلا چیز هایی که ازشون دیدم ) کاملا مشخص کردم

مساله دوم این که اگه قراره با دادن نمرات تا این حد حساسیت یک سری از دوستان بره بالا که دیگه میشه همون دیکتاتوری نه دموکراسی
    و بهتر بود تو عنوان مینوشتن که سر امتیاز دادن نظر دیگران (!) رو هم بپرسید و دم ببینید و یک سری چیز ها رو رعایت کنید و بعد نمره بدید
    یعنی میشد همون انتخابات سفارشی
    جالیبش اینه تو اکثر فروم ها و نظر سنجی ها خیلی ها میان مثلا به بزرگترین بازی racing این نسل امتیاز های 1 و 2 میدن اونجا کسی اتهام تخریب بازی و پایین اوردن امتیاز overall و جابجایی ranking تو user review رو نمیزنه اما اینجا با علام نظر شخصی این همه بحث راه می افته
    من پارسال تو این تاپیک نبودم نمیدونم شاید باید یکی 2 تا از دوستان من رو توجیه میکردن که سیستم user score اینجا چطوریه

مساله سوم اینکه قبلا هم اعلام کرده بودم من به خاطر کف امتیاز به این عناوین 5 دادم و اگه این مساله نبود مطمنا خیلی کمتر از این امتیاز های واقعی من به بعضی عناونین بود
    مطمنا خیلی از بازی ها هم اینجا بودن که من از دیدن امتیاز کم سایر دوستان بهشون دچار احساسات زود گذر (!) شدم اما اقدامی نکردم

ولی خداییش اگه باز هم نظر سنجی بشه امتیاز های من همینه فقط در مورد بازی DayZ اشتباه از من بود چون این بازی رو با war z اشتباه گرفته بودم

دوستان همگی موفق باشید

2. 7 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان شایان باز داره فک میکنه چی بگه
    اگه این همه سر پیانو زدنت فک می کردی الان از اون کلاس خصوصی های مورد نظر داشتی : دی
    آره دقیقا همینه مسعود
    اگه شایان این همه انرژی و فکرشو توی هر زمینه دیگه ای خرج می کرد الان در اون زمینه پروفسور شده بود : دی

عـاقـا در مورد لیست و اینکه چرا TWDS2 رفته توی 10 تا خداییش خیلی بازی خوبی بود سیزن اول و من خیلی امید دارم . با اینکه خیلی بحث شده سر اینکه بازی گیم پلی نداره و فقط داستان شخصیت ها هستن که جلو میبرنت یا ارزش تکرار نداره . انتخاب ها تاثیر ندارن و ... اما خود من به شخصه بدجوری حال کردم با بازی . مخصوصا پایانش که خیلی تاثیرگزار بود
    به به
    نوید از سلیقت خیلی خوشم اومد و نشون دادی که اکثر سبک ها رو بازی می کنی : دی
    همین طور مشخصه از کنسول باز هایی هستی که به بازی های این مدلی که بیشتر ریشه در پی سی دارن هم حال می کنی : دی

مساله دوم این که اگه قراره با دادن نمرات تا این حد حساسیت یک سری از دوستان بره بالا که دیگه میشه همون دیکتاتوری نه دموکراسی
    و بهتر بود تو عنوان مینوشتن که سر امتیاز دادن نظر دیگران (!) رو هم بپرسید و دم ببینید و یک سری چیز ها رو رعایت کنید و بعد نمره بدید
    یعنی میشد همون انتخابات سفارشی
    نه پدرام جان بحث دیکتاتوری و اینا نیست و اگه اینجوری بود ما همه رو دعوت نمی کردیم!
    کسی نمی تونه یه نفر دیگه رو مجبور کنه که به بازی های مورد علاقه خودشو امتیازای بالایی بده.
    ولی خب بچه ها گفتن که همون طور که مثلا یه نفر که به بعضی از بازی های بزرگ انحصاری کنسول شاید خیلی علاقه نداشته ولی به اونا سعی کرده امتیازی مناسبی بده که توی میانگین اونا تاثیر بدی نذاره ، در مقابل کسی هم که به بازی های بزرگ انحصاری پی سی علاقه نداره بهتر بود اینو در نظر می گرفت. به خصوص در این بین بزرگترین بازی انحصاری امسال پی سی یعنی COH2 دیگه خیلی به چشم میاد...

ولی این انتقاد یا نظر بچه ها دیگه در همین حده و دیگه به این معنی نیست که باید حتما شما همچین کاری رو می کردی و کلا همچین چیزی در اینجا نمی تونه وجود داشته باشه...

4. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

به به
    نوید از سلیقت خیلی خوشم اومد و نشون دادی که اکثر سبک ها رو بازی می کنی : دی
    همین طور مشخصه از کنسول باز هایی هستی که به بازی های این مدلی که بیشتر ریشه در پی سی دارن هم حال می کنی : دی
    من تمام سبک ها رو بازی میکنم اصولا دیگه آخریش XCOM بود که 1% هم فکر نمیکردم خوشم بیاد اما خیلی خوشم اومد : دی
    توی سبک TWD هم قبلش HR رو بازی کرده بودم اونم خیلی خوب بود . این مدل بازی ها کمشون خوبه . اما اگه همه گیر بشه جذابیتش رو از دست میده چون واقعا ارزش تکرار ندارن
    یا مثلا همون COH که موضوع اصلی بحث هستش عاشقش بودم یه مدت فقط اونو بازی میکردم با PC

6. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستان جو تاپیک رو متشنج نکنید هدف فقط داشتن یه اوقات خوش و عوض شدن جو انجمنه، به اندازه کافی هممون دردسر داریم که دیگه برای جایگاه یه بازی تو یه لیست ( اونم لیستی که کار خودمونه و جز اشنا شدن با سلیقه همدیگه کاربردی نداره ) جایی نیست
    الان من جای شما باشم دست به دعا بر می دارم که GTA اول بشه وگرنه که بزن بزن میشه اینجا
    +
    شایان دمت گرم اصلا نمره دادن یعنی همین چه معنی داره تا GTA هست بقیه بازی ها نمره بالای 8 بگیرن ؟
    +
    وحید اون 9.8 چیه اخه ! الان فرق اون با 10 من تو میانگین چیه اخه عزیز من بعد به من گیر میده استاد میشدی از اونایی بودی که با 9.99 میندازن ( خدا نصیب نکنه ترم دهم ما یه همچین موجودیو داشتیم )
    +
    وحیدی پاسخ گو باش عزیز من ، به من تهمت زدی دو صفحه پیش ( مدارکش موجوده ) که با دادن یک 10 به TWD:E2 تبرئه شدم و بی گناهیم ثابت شد ، الان من حق سو کردن تو رو در مجامع بین المللی دارم
    +
    شایان کوش ، حکومت استبدادی فروم خوردتش ایا ؟

8. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

می تونم بگم که تا اینجای کار بهترین لیست رو شاهد بودیم (به جز TWD ) : دی

داشتم فکر می کردم که تا الان ما نشون دادیم که لیستی که ارائه دادیم و نظراتمون رو بیان کردیم از همه لحاظ یک احترام به دنیای گیم بود

اگه دقت کنیم اخر نسل هستیم ما تا الان چند تا شوتر بازی کردیم ؟ معلومه که زیاد خب پس شوتر ها برای ما در اولویت دوم و سوم قرار گرفته و جایگاه های خودشون رو به خوبی در این لیست ما حفظ کردن

ما در سال 2013 چند تا عنوان در سبک H&S داریم و تا الان و اوردن God of war بین 10 تا نشون دادیم که به سبک H&S ارج نهادیم و ارزش هاشو حفظ کردیم.

ما در سبک مخفی کاری SP:BL رو حتا بین 20 تا راه ندادیم ( این خیلی عالیه ) نه از بابت گذشتش میگم نه ، نشون به این نشون که ارزش ها برای ما واقعا مهمه و بالا رفتن یک مرد 50 ساله از دیوار صاف مثل یک شاهزاده ایرانی واقعا شوک برانگیزه

ما دو تا عنوان خیلی خاص این نسل رو اوردیم در جمع 10 تاپ Dark Suols و Beyond این خیلی عالیه
    یکی به خاطر اوج داستان و هنرمندیش و به خاطر اصالت فارنهایت
    و دیگری به خاطر یکی از بهترین RPG های این نسل و مهم تر از همه معرفیش توسط جسیکا خانم : دی

اما در مورد TWD بگم ایا تا حالا شده من به شخصه این قدر سر یک بازی پا فشاری کنم و ازش انتقاد کنم.؟ بنابراین تنها نکته خاص این 10 تاپ حضور TWD هستش
    و از پشت همین تریبون به همه کسانی که باعث شدن این عنوان بیاد بین 10 تا بیاد هشدار داده و پیشنهاد می کنم از کشور خارج بشن
    +
    دوست داشتم که کمپانی هم بیاد داخل 10 تاپ که نشد. در این مورد هم شخص خاصی رو هدف قرار نمیدم (نه سعید نه پدرام )

سال قبل ارمین لطف کرد به The Last Guardian یک نمره تپل 6 داد اما ایا من اعتراض کردم ؟
    تنها کاری که کردم فقط

محتوای مخفی: ... 

+

منحنی مشخصه گشتاور نمره دهی ارمین رو مرور می کنیم : دی
    موتور در حال بدون بار و در جریان نامی کار میکنه که گشتاور حاصله با فرکانسی مختل از شبکه میزنه این وضعیت رو به وجود میاره

10. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

به نظرم عنوان شماره یک هم GTA هستش (شاید هم Bioshock )

GTA فکر نمیکنم پایین تر از 3-4 باشه
    وقتی TLOU و Bioshock و Watchdogs هست فکر نمیکنم شانسی داشته باشه

به دلیل اینکه داخل تاپ 10 رقابت خیلی نزدیکه امکانش خیلی زیاده که چند تا بازی تو یک مقام قرار بگیرند
    احتمالا 2 تا دوم یا 2 تا سوم داریم

12. 4 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

طبق گفته حامد ما همه خیلی اصلا پروفشنال هستیم ، به افتخار خودمون دوستان عزیز
    +
    حامد شانس اوردی ایندفعه
    The Last Guardian تو لیست نبود
    کلا از هر حرکتی که باعث سر کار گذاشتن گیمر ها یا طولانی شدن عرضه بازی شده ابراز تنفر نموده و می نماییم ( در جریانی که سر فضیه استاد یامائوچی )
    +
    الان که دقت میکنم میبینم کلا شانس اوردم الان هستم پیشتون بازیه حسین و مسعود و که شوت کردم پارسال ، اینم که انحصاری سونی بود و شوت شد و حامد ( حامد بیا واقعیتو بگو عزیز من ، نمره پارسال منو دیدی تا یه ماه تو مسنجر منو کچل کرده بودی بعد الان میاد اینجا فرافکنی میکنه )
    +
    حامدی چرا نمودار من خورشید نداره ؟ برا آرین داشت اقا رشته من نمی خوره نفهمیدم چی گفتی خلاصه بگو مریض زنده میمونه یا نه ؟
    +

GTA فکر نمیکنم پایین تر از 3-4 باشه
    وقتی TLOU و Bioshock و Watchdogs هست فکر نمیکنم شانسی داشته باشه
    به دلیل اینکه داخل تاپ 10 رقابت خیلی نزدیکه امکانش خیلی زیاده که چند تا بازی تو یک مقام قرار بگیرند
    احتمالا 2 تا دوم یا 2 تا سوم داریم
    به قوله پدرام یا امام زاده بیژن ! من پیشنهادم اینه درخواست بده مدیریت این پستو تجزیه کنن تا شایان نیومده سعید حضرت و دست کم گرفتیا
    Last edited by amin 2010; 23-01-2013 at 15:41.

14. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

قضیه داره جالب میشه!
    +
    من شدیدا به تاپ 10 معترضم،تقریبا 50% عناوینی که توی تاپ 10 هستن لیاقت بودن توی تاپ 10 رو ندارن،و این حرفم نظر شخصی نیست و فکت هستش......
    +
    در مورد نمرات پایین هم توی صفحه 10 بطور کامل توضیح دادم...............
    Last edited by Leon-117; 23-01-2013 at 15:40.

16. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اين ليست و رويه ساخت و پرداختش هر سال داره حرفه اي تر و بهتر ميشه ....از يه تاپيك كوچيكي كه من دو سه سال پيش زده بودم رسيده به يه تاپيكي كه كاملا حرفه اي هستش و ليست داره و ميشه روش حساب باز كرد
    ولي بالاخره هر كاري در اين سطح ايراداتي داره كه فقط تداوم اون و سال به سال بهتر شدنش كيفيتشو بالاتر مي بره....سال بعدم انشالله نقاط ضعف امسال رفع ميشه و با يه چيز كم نقص تر و شايد حتي پر محتوا تر از امسال مواجه باشيم

+

در مورد top 10 هم بايد گفت چند تاش كلا مغاير با اكثر top 10 هاي سايتا و مجلات معروف هستن از جمله همين wd يا gow يا beyond .....و يا نبود چند بازي ديگ كه جا داشت باشن تو top 10.....
    ولي قشنگيش همينه كه فرق داره با مال اونا و نظر ماهاس... نظر p30 world هست....(و البته نميشه گفت نظر اونا درسته يا ما)
    خوبم باشه نظر ماهاس بدم باشه نظر ماهاس و همين ارزش داره

.
    Last edited by halflife g; 23-01-2013 at 16:08.

18. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مراد دقیقا همینه ، ما که هیچ کدوم ادعا نداریم که منتقد حرفه ای یا درس خونده مکتب نقد بازییم هممون یه سری گیمریم که منتظر یه سری بازیه خاص هستیم ، این لیستم اشتیاقه مارو نشون میده هیچ ارزش دیگه ای هم نداره ، همون طور که وحیدم گفت مثلا پارسال رتبه RE6 خیلی خوب شد ، ولی بازی بسیار بسیار افتضاح بود ، پس این لیست فقط اشتیاقه و بس ( البته این اشتیاقه ما رابطه مستقیم با کیفیت نسخه های قبلی یا تریلر های نسخه جدید داره ، مثله TLOU که یه IP ه جدید ولی همه بخاطر سابقه سازندش و تریلر های بی نظیرش منتظرشیم )
    +
    من جدی دارم نگران شایان میشم ، حامد الان انلاینه میتونیم گروگان بگیریمش در مقابل شایان مبادلش کنیم

20. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •