خیلی جالبه که این همه از پست های تاپیک به نمراتی که من به یک سری بازی دادم اختصاص پیدا کرده
و همش شده انتقاد
مساله اول این که من موضع خودم با این بازی ها ( سبکشون، تاریخچشون و کلا چیز هایی که ازشون دیدم ) کاملا مشخص کردم
مساله دوم این که اگه قراره با دادن نمرات تا این حد حساسیت یک سری از دوستان بره بالا که دیگه میشه همون دیکتاتوری نه دموکراسی
و بهتر بود تو عنوان مینوشتن که سر امتیاز دادن نظر دیگران (!) رو هم بپرسید و دم ببینید و یک سری چیز ها رو رعایت کنید و بعد نمره بدید
یعنی میشد همون انتخابات سفارشی
جالیبش اینه تو اکثر فروم ها و نظر سنجی ها خیلی ها میان مثلا به بزرگترین بازی racing این نسل امتیاز های 1 و 2 میدن اونجا کسی اتهام تخریب بازی و پایین اوردن امتیاز overall و جابجایی ranking تو user review رو نمیزنه اما اینجا با علام نظر شخصی این همه بحث راه می افته
من پارسال تو این تاپیک نبودم نمیدونم شاید باید یکی 2 تا از دوستان من رو توجیه میکردن که سیستم user score اینجا چطوریه
مساله سوم اینکه قبلا هم اعلام کرده بودم من به خاطر کف امتیاز به این عناوین 5 دادم و اگه این مساله نبود مطمنا خیلی کمتر از این امتیاز های واقعی من به بعضی عناونین بود
مطمنا خیلی از بازی ها هم اینجا بودن که من از دیدن امتیاز کم سایر دوستان بهشون دچار احساسات زود گذر (!) شدم اما اقدامی نکردم
ولی خداییش اگه باز هم نظر سنجی بشه امتیاز های من همینه فقط در مورد بازی DayZ اشتباه از من بود چون این بازی رو با war z اشتباه گرفته بودم
دوستان همگی موفق باشید