به ایران هم رسید
قیمت:3تومن
دیجی کالا اوردش
2و 900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه این چیه ؟؟ سونی فقط حال گیری می کنه اه !!!!!!!!
زاویه دیدش واسم مهم نیست ولی حداقل باید در حد یه فلگ شیپ خوب باشه دیگه که ...........![]()
[QUOTE=adrenalin;7509194]اخه این چیه ؟؟ سونی فقط حال گیری می کنه اه !!!!!!!!
زاویه دیدش واسم مهم نیست ولی حداقل باید در حد یه فلگ شیپ خوب باشه دیگه که ...........[CENTER]
اوه اوه.الان داشتم میدیم عکساش رو.ولی نباید هم در این حد بد باشه.مگه تکنولوژی ساخت ال سی دی سونی وی فرق میکرد؟
sent from JB xperia x10
درمورد این گوشی خیلی ابهام زیاده .
یه جا می بینی زاویه دید مشکلی نداره ، یه جای دیگه می بینی زاویه دید خوب نیست .
تو یه سایت از دوربین تعریف می کنه ، تو یه سایت دیگه می گه دوربین در حد انتظار نبود .
تا این جا من فقط به ضد آب بودنش اعتقاد دارم![]()
[QUOTE=hamed1297;7509230]جمهوری خود مخدار سونی دیگهنه فک کنم براویا انجین 2 هم داره
حداقل یه IPS+ چیزی میزن خودش تولید می کنه نمی خواد دست به دامنبقیه شرکت ها باشه
![]()
من تو هر عکس و فیلمی که از z دیدم کیفیت صفحه شون با هم فرق می کردند
درسته...اگه بخوایم از روی این چند تا عکس مقایسه شده با تی و وی قضاوت کنیم ،باید اصلا خوب نباشه،در صورتی که توی ریویوهای مختلف،نهایتا گفتن زاویه دید خوبی نداره.
پس نمیشه مطمئن شد.
sent from JB xperia x10
چیزی که مشخصه اینه که صفحه نمایش عالی نیست ولی فاجعه هم نیست. درسته که توی بعضی ریویو ها صفحه نمایش افتضاحند و توی بعضی ها بد ٬ ولی در نهایت صفحه نمایش اصلا خوب نبوده. توی ریویو آی تی رسان که اینطور که ما دیدیم از Xperia S هم ضعیف تر بود. :| بهتر بود جای بالا بردن Pixel Density در حد نسبتا بی فایده (قبول کنید کمتر کسی میتونه تفاوت زیادی بین یه صفحه ۱۰۸۰ و ۷۲۰ توی ۵ اینچ ببینه.) روی کیفیت کار میکرد. :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)