از سرزمین رایانه بخر تا مشکلی نداشته باشی
نشانی : پاسا پایتخت
از سرزمین رایانه بخر تا مشکلی نداشته باشی
نشانی : پاسا پایتخت
حداقل سیستم لازم جهت اجرای FIFA 07 :
CPU:3.1Ghz و256mb رم و 128mb رم کارت گرافیک نیاز است.
آقا وقتی که ریپلای نشون میده یه عدد 4 هم گوشه ی تصویره. جریان اون عدد 4 چیه که در هیچ حاتی هم هیچ تغییری نمیکنه.
آقا وقتی که ریپلای نشون میده یه عدد 4 هم گوشه ی تصویره. جریان اون عدد 4 چیه که در هیچ حاتی هم هیچ تغییری نمیکنه.؟
کسی میدونه قضیه اش چیه؟
سلام به همه
در فیفا 07 قسمت جدیدی در قسمت کنترل وجود دارد که gamepad رو به صورت eleven می کند ( new - classic )
من در این قسمت وقتی gamepad رو وصل می کنم و classic رو به new می کنم که دستگیره eleven شود پیغام save کردن می آید ولی save نمی شود می خواستم بدانم شما با این مشکل مواجه شدید واگر شدید چطور حلش کردید
سلام به همه
در فیفا 07 قسمت جدیدی در قسمت کنترل وجود دارد که gamepad رو به صورت eleven می کند ( new - classic )
من در این قسمت وقتی gamepad رو وصل می کنم و classic رو به new می کنم که دستگیره eleven شود پیغام save کردن می آید ولی save نمی شود می خواستم بدانم شما با این مشکل مواجه شدید واگر شدید چطور حلش کردید
من با اين كرك(كرك خوده بازي) و پچ (واسه بدون سي دي dvd كار كردن ) راحت تونستم بازي كنم .
شما هم اينا رو امتحان كنيد . حتما جواب ميده .
آره تونستم .نوشته شده توسط HaKaN
دستت درد نكنه . از يكي از دوستام هم پچ بدون سي دي كار كردن رو هم پيدا كردم زذم تو رگش ديگه سي دي رو هم نمي خواد .
خيلي طبيعي تر شده![]()
کسی هست که موقع Multi Player رو شبکه (چه Direct IP و چه Network) بازی کردن، هی پیغام Connection Lost بده و بازی قطع بشه؟
ما تو شرکت رو 4 تا دستگاه مختلف نصب کردیم و به صورت Random بیشتر اوایل نیمهها پیغام Connection Lost میده و قطع میشه. بعضی موقعها واقعا شورش رو در میآره...
ایلیا
اما حيف كه تيم هلند را نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)