آرمان جان
توی حرفات واقعا چیزی نیست که بخوام صد در صد باهاش مخالف باشم
اما علاوه بر حرفای تو من فکر میکنم بارسا بعد از پپ در زمان تیتو هم واقعا در بازی گرفتن از ستاره هاش موفق بود
مثلا به بازی بوسکتس در نیم فصل اول و قبل از غیبت تیتو دقت کن واقعا یکی از ارکان نتیجه گیری بارسا در نیم فصل اول بود
خود مسی رو ببین توی این دو ماه بعد از غیبت تیتو واقعا داره از مسی نیم فصل اول دور میشه با چشم غیر مسلح هم میشه این مسئله رو دید
در زمان تیتو ترکیب تیم خیلی تغییر میکرد اما بعد از رفتنش، رورا شاید به خاطر ترس از نتیجه نگرفتن اغلب اوقات با یه ترکیب ثابت بازی کرد که باعث شد واقعا فشار زیادی به ژاوی و مسی باید
من از شکل تعویضای تیم در بازی با میلان و چند بازی اخیر به این نتیجه رسیدم که تیتو هیچ نقشی در هدایت تیم در طول نود دقیقه نداره
یعنی هیچ نشونه ای نیست که تیتو با تیم در ارتباطه این بیخبری به اندازه ای مشهود بوده که مثلا پویول توی مصاحبه اصرار داره که ما با تیتو در ارتباط هستیم
به این نکته، بیخبری عجیب از تیتو رو هم اضافه کن من واقعا فکر میکنم کار تیتو پیچیده شده
در واقع به قول تو به شدت احساس میشه نیمکت بارسا به مقدار زیادی از نظر بار فنی تخلیه شده
من بعد از بازی با رئال این نکته رو گفتم که شاید بهتر باشه کرایف حداقل به تمرینات تیم سر بزنه
که مورد پسند دوستان واقع نشداز طرفی جناب راسل هم با کرایف میونه خوبی نداره