دوستان خواهشا یه حرکتی چیزی ترتیب بدین
خیلی ظلمه کل کشور نت نامحدود دارن ما اینجا باید زجر بکشیم
دوستان خواهشا یه حرکتی چیزی ترتیب بدین
خیلی ظلمه کل کشور نت نامحدود دارن ما اینجا باید زجر بکشیم
امروز رفتم بازرسی مخابرات مرکزی کل خراسان رضوی.
رییس بازرسی در خطاب اعتراض من در مورد کاربران نسبت سرویس خود گفت :
وقتی خودتون یه کاری , یه حرکتی , یه اعتراضی نمیکنید توقع دارید ما چه کار کنیم !
بنده میگم چرا کل کشور باید سرویس نامحدود داشته باشند ولی مشهد نداشته باشه !؟
ایشون میگنند شرکت شاید دلش نخواسته همچین کاری بکنه. شاید منافعش تامین نمیشده واسه همین طرح نامحدود رو برداشتند.
و خیلی از بحث های دیگر.
یه نگاه اینجا بندازید تا روشن بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما فکر کردیم فقط مخابرات شهر قم سرویس های نامحدود را برداشته است... مثل اینکه مشهدی های عزیز بیشتر از ما عذاب می کشند . ( به خاطر جمعیت بالاتر )
کسی آماری داره که کدام شهرهای ایران اینترنت مخابرات نامحدود برداشته شده است ؟
ديروز رفتم مرکز مخابرات تو شهرمون براي ثبت نام ADSl سه ماهه و سه گيگ که تو سايت تعرفش زده بود 14310. اما طرف ازم 14500 گرفت.گفت مبلغ رو رند ميکنم!!! جالب بود برا شارژ مجدد هم مبلغ 4500 ميگرفت. وقتي بهش گفتم چرا گرون فروشي ميکني گفت:پنل شرکته و شخصي!! کسي ميدونه براي شکايت ازش بايد کجا مراجعه کنم؟؟
با 2030 تماس گرفتم ميگه برو مرکز مخابرات.اما اين اقا خودش تو مرکز مخابراته.
اگه کسي اطلاعاتي داره راهنمايي کنه تا جلو اينکارشو بگيرم
عدم اطلاع 76درصد کاربران از نرخ های مصوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده که در مشهد گیم نت دارم و روزی که رفتیم مکان جدید یه چیز رو اصلان در جریان نبودیم که اگر خط نوری باشه نمیشه از شرکت های خصوصی اینترنت گرفت و رفتیم سراغ مخابرات (لعنت ا... ) .
شروع کردیم برای گرفتن نت از مخابرات که به ما گفتن بعلت پر بودن پورت ها باید منتظر باشین اونم حدود سه ماه !!!! حالا خودت حساب کن گیم نت بدون اینترنت .
رفتیم مخابرات منطقه که جواب سر بالا دادن و مجبور شدیم بریم مخابرات خود خراسان رضوی و بعد از منتظر شدن حدود 3 ساعت پشت در بلاخره اقای رییس رو دیدیم به اسم (اقای ملک جعفری ) بعد از مذاکرات متداول جواب ایشون همین بود :
1: خط نوری هست و هیچ گزینه ای ندارین جز مخابرات .
2 : ما کارت ها 2mb نصب میکنیم و هر کارت حدود 8 نفر ازش اینترنت میگیرن و شما باید صبر کنید یکی از این 8 نفر شما خالی بشه تا بشه به شما اینترنت داد در غیر این صورت باید صبر کرد که کارت های جدید که مخابرات سفارش داده از دبیبرسه که سری جدید رو شروع کنیم .
در طی صحبت های ایشان متوجه شدیم ایشان فردی بسیار کثیف هستن چرا که جلو ما خیلی راحت میگفت ما عمدا خط هارو نوری کردیم تا امسال شرکت های مثل صبانت و غیره که در مشهد بازار خوبی دارن رو کنار بزنیم به روایت دیگر انحصاری کردن خط تلفن فقط به مخابرات .
بعد ما شروع کردیم به زاری کردن و گفتیم ما کلی هزینه کردیم رو مغازه دکور زدیم پول پیش دادیم و ....
در جواب بسیار دندان شکن اخر هم ایشان گفتن زیاد وقت منو نگیرین چرا که هر زمانی مخابرات طوری قراردادی که خط تلفن رو به شما فروخته جایی نگفته که ADSL هم با این تلفن داده میشه .
در اخر هم 6 ماه حدود 3 میلیون کرایه مغازه رو که از جیب دادیم و کلی ضرر دیگه مغازه رو عوض کردیم و رفتیم مکان دیگر ا
فقط میخاستم بگم دوستان میگن ما پیگیری کنیم یا نامه بزنیم یا شکایت اینجور چیزا فکر نکنن ما تو سویس یا دانمارک یا نروژ هستیم .
خط من رو هم تخلیه نمیکردند ولی من رفتم با کلی دوندگی و شکایت و .... کاری کردم که قبول کردند خط رو تخلیه کنند.
ولی وقتی واسه تخلیه رفتم گفتند خط شما رو میبریم رو pcm تا نتونید از هیچ جا اینترنت بگیرید
خلاصه با بدبختی همون اینترنت مزخرف خود مخابرات رو وصل کردند دوباره
لعنت به خودشون و جد و آبادشون
دزدی تو روز روشن که میگن همینه دیگه
مطمئن باشین تو این مملکت بی در و پیکر هیچکس رسیدگی نمیکنه
بدرود
داستان جالبی بود حالا من خودم یک خط جدید سفارش دادم ولی هنوز وصل نشده موقع خرید هم گفتم که pcm نباشه 'گفتند تا وصل نشه مشخص نمیشه![]()
مسخره کردن الان ساعات رایگان حذف می کنن چند ماه دیگه طرح های اینترنت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل وزیر محترم ارتباطات:
سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایاتمخابرات ایران:
سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایات مخابرات مشهد:
سامانه ثبت شکایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اولش باید یک کد پیگیری از سامانه مخابرات استانی گرفته باشین تا در این سازمان دوباره شکایت بشه:
Last edited by rtmreza; 19-08-2013 at 16:23.
هر دم از این باغ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)