در اینکه نویسنده و کارگردان خواستن معضلات جوانان جامعه امروز رو به نمایش بزارن شکی نیست.
اما به نظر من هیچ تاثیری در بین جوونا نداره.
دخترا همچنان از پسران میکشن
پسرها هم از دختران طلب ... دارن.
در اینکه نویسنده و کارگردان خواستن معضلات جوانان جامعه امروز رو به نمایش بزارن شکی نیست.
اما به نظر من هیچ تاثیری در بین جوونا نداره.
دخترا همچنان از پسران میکشن
پسرها هم از دختران طلب ... دارن.
تاوان باید تناسب داشته باشه، درسته که بهزاد دنبال یه بهونه برای قطع رابطه بود. ولی ارغوانه حرکت شیطانی ای انجام داد.
قرار نیست با یه سریال دنیا عوض شه. کار فرهنگی عموماً در دراز مدت و بر اثر تکرار شکل می گیره. این مسأله فقط می تونه ذهنیت ها رو عوض کنه!
بله منظور منم همینه
اما هیچ ذهنیتی عوض نمیشه و همه اینها شعار هست.
کار فرهنگی با نمایش خانه های مجلل و کاخ گونه میسر نمی شود . تا بکجا در سریالها می خواهیم به خطا برویم ؟ ظاهرا همه چی حل شده و مهمترین دغدغه روابط دختران و پسران شده است !!
تا جایی که ما یادمونه تی وی ایران داشته خونه بدبخت بیچاره ها رو نشون می داده!
چطور حالا یکی دو تا برنامه یک کم داره سرش رو از آب میاره بالا اعتراض ها شروع می شه.
من موندم چرا توی سریال های ایرانی همه متحول میشن یهو؟(البته بجز سریال خداحافظ بچه که پایان خیلی خوبی داشت به نسبت بقیه سریالها)
مثلا اون مرد نقره ای دختره آخر سریال 180 درجه تغییر عقیده داد، یا اینجا ارغوان که همش میگفت نمیخوام زندگیشون رو خراب کنم چرا یهو این تصمیم رو گرفت، کاری به درست و غلطش ندارم ولی یه دفه نظر آدم عوض شدن داره یه سبک بین کارگردانای سریالها میشه.
اینم از خصوصیات جامعه ماست
هر کاری کنی ایراد میگیرن...اگه سرایل تو خونه های جنوب شهر باشه ملت فریاد میزنن چرا دارید حقارت جامعه رو نشون میدید...
اگه تو کاخ باشه دوباره ملت فریاد میزنن چرا دارید زندگی مرفه رو نشون میدید...
در ضمن برای کار فرهنگی هم باید جامعه رو ساخت هم فرد رو...این مهم هم زمانبره...مخصوصا برای ملت ما...
نگاه پر شرارت و شیطانی ارغوان رو دیدین؟دیشب فقط فحشش میدادم.ارغوان دو تا اشتباه بزرگ کرد.اول اینکه گفت باباش مرده .مهمتر این که بدون اجازه خونوادش رفت مثل بی اصل و نصب ها صیغه شد.جدایشون یه طرف.ولی بهزاد دیگه رفت سراغ زندگیش.ولی ارغوان با این که زندگی خوبی داشت باز هم عقده داشت.به نظر شما اگر دکتر داوودی زنده بود به ارغوان اجازه میداد یه زندگی رو از هم بپاشونه؟سریال داره علنا انتقام گیری رو به تصویر میکشه.برادر ارغوان اگر مرد بود همون روزی که فهمید ارغوان شوهر کرده باید سر خواهرشو میبرید و بابای بهزاد رو جلو چشاش میاوردنه اینکه حالا یادش اومده که پپه نیست و یکم غیرت بد نیست.
Last edited by kalantarahura; 13-02-2013 at 13:47.
احتمالا بهزاد 800 میلیون رو ببازه و نابود شه!
ارغوان هم همین طور بوی نابودیش میاد.
اونی که ارغوان آخر فیلم باهاش حرف زد، کی میتونه باشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)