بله عزیز
من به خیلی از داروها واکنشهای عجیب غریب نشون میدم![]()
بله عزیز
من به خیلی از داروها واکنشهای عجیب غریب نشون میدم![]()
با درود
دوستان این قرص رو اگر چند ماه مصرف کرده باشیم از یک شرکت داروسازی بعد برای دوز پایین تر از یک شرکت دیگه استفاده کنیم مشکلی ایجاد نمی شه؟ داروهای شرکت ها دقیقا با هم یکسان هستند؟
با سپاس
داروها که یکسان هستن و فکر نمیکنم تفاوتی با هم داشته باشن ولی بنظرم از همون شرکت مصرف کنین بهتره.
چون من از چندین شرکت مصرف کردم تا حالا و بنظرم داروی بعضی شرکتها زیاد خوب نیست و بعضی شرکتها بهتره داروشون.
سلام دوستان و مرسی که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتید
یک مشاوره به منم بدید اگه تجربشو دارید...
من علت افسردگیم اینه که زیادی فکر میکنم و ته همه چیز رو نکبت میبینم. المپیادی بودم یه زمانی و علت افسردگیم هم همین هوش کذایی هست که حتا از درس هم دورم کرد یه مدت زیاد.
بهرحال من الان دارم برای ارشد میخونم و همش بی انگیزه میشم...
سوال اینه که الان کلی به هوش و حافظه و چشمام احتیاج دارم، این دارو آیا تاثیرات خیلی جدی در دراز مدت روی این قسمت ها داره که کلا دورشو خط بکشم؟؟!
افسردگی خودش عامل عدم تمرکز و مشکلات حافظه است بعد شما مشاوره میخواین که این دارو رو قطع کنین یا نه؟ این مشاوره رو فقط باید پزشکی که سیتالوپرام رو براتون تجویز کرده بده نه کس دیگه!
اونم بسته به مدت زمان مصرف دارو و دوز مصرفیش و بهبود علایم شما داره
دوستان به نظرتون فلوکستین قویتره بره افسردگی یا سیتالوپرام
مادر یکی از دوستام این دوتا دارو رو باهم مصرف میکرد تداخل نداره مصرف همزمانشون؟![]()
ممنون از پاسخ اما من تازه میخوام مصرف کنم. رو هوش و حافظه تاثیر منفی داره یا نه؟
بستگی داره به خودتون کدومش عوارض کمتری براتون داشته خیلی دکترها هم با آزمون و خطا روی مریض بدبخت تشخیص میدن کدوم قرصو براش تجویز کنن!
مصرف همزمان این دو دارو عوارضی داره که هرچند احتمال بروزشون کمه اما خطرناکن ( سندرم سروتونین) و حتما باید تحت نظر پزشک باهم مصرف بشن
خواهش میکنم. جزو عوارضش فراموشی هست اما عوارض در تمام کسانی که دارو رو مصرف میکنن قرار نیست ظاهر بشه و درصد بروزش هم کمه
بهترین موقع برای مصرف چه موقعست؟ صبح / ظهر / شب؟ شکم خالی یا با غذا !!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)