تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همه !
    من اول امسال یه Asus N55SF با گرافیک 555 دو گیگ ، چهار گیگ رم 1333 و صفحه 1080*1920 (فول اچ دی) و سی پی یو i7 گرفتم 1730 و تا حالا همه بازی هامو با آخرین حد گرافیک و بالاترین جزییات و رزولوشن 1080*1920 بازی کردم .
    (گیمرهاش میدونن این رزولوشن بازی کردن یعنی چی !) اصلأ مشکل هنگ و گرم کردن و ... نداشته ! تازه چند روز پیشم 2600 فروختمش !!! کلی حال داد ! مدل SL همین لپتاپ کارت گرافیک 630 دو گیگ داره ! اگه بازم بخوام لپتاپ بخرم فقط Asus و فقط سری مالتی مدیا رو می خرم !‌ والسلام !

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام به همه !
    من اول امسال یه Asus N55SF با گرافیک 555 دو گیگ ، چهار گیگ رم 1333 و صفحه 1080*1920 (فول اچ دی) و سی پی یو i7 گرفتم 1730 و تا حالا همه بازی هامو با آخرین حد گرافیک و بالاترین جزییات و رزولوشن 1080*1920 بازی کردم .
    (گیمرهاش میدونن این رزولوشن بازی کردن یعنی چی !) اصلأ مشکل هنگ و گرم کردن و ... نداشته ! تازه چند روز پیشم 2600 فروختمش !!! کلی حال داد ! مدل SL همین لپتاپ کارت گرافیک 630 دو گیگ داره ! اگه بازم بخوام لپتاپ بخرم فقط Asus و فقط سری مالتی مدیا رو می خرم !‌ والسلام !
    یه زحمت بکش بازی farcry 3 رو با همین تنظیماتی که گفتی اجرا کن بالای 24 فریم گرفتی لپتاپ من مال تو!

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام به همه !
    من با گرافیک 650 و رزولوشن HD بازی Ghost recon رو به زور 30 فریم میگیرم یه چیزی بگو لااقل خودت باور کنی!!!

4. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سر به بازار بزن گرافیک 560gtx حدود یه تومن شده در ثانی گذشت اون زمان قدیم که میگفتند ای اقا این که به کار تو نمیاد نه عزیز من الان اینقدر سرعت نواوری زیاد شده که اگه بخوای الان cori7 نگیری دیر یا زود مجبوری با 3 برابر هزینه بگیری گرچه همین الانم شما اگه تو نرم افزارهای محاسباتی مثل انسیس بشی وقتی که ران میکنی اونجاست که تفاوت cori7 fh با cor i5 cor13 مشخصه همه چیز که فقط گیم نیست
    برادر پای منو اینقدر به این تاپیک نکشونید- اولا برو پست های قبلو بخون کسی مشکلی بالپ نداره-بیشتر بحث رو این بود که با سه تومن داره این قضیه رخ میده -بعدش این تاپیک پ مخصوص گیم هستش پس همه چی دقیقا میشه گیم -الان با همین 3تومن من سیسی رو پیشنهاد میدم که گرافیکش اتفاقا همین 560 در میاد بیا تو تاپیک مشاورهههههههههههههههههههه هههرررررررررررررررررررررر رههههههههه یرای خرید سیستم ببینید که مردم با سه تومن چه غولی میخرن------------ الان بری بگردی تو بازار .لپتاپی که گرافیک با رم DDR5 پیدا میکنی اونم با قیمت 3 تومن -الان تمام لپ های مو جود در بازار که قیمت های 3-4-و5 تومن دارن گرافیکاشون هم DDR3 هستن و در pC این گرافیک ها سه طلاقه شدن الان من اگر بخوام با یکی از6950 2گیگم بازی مثل بتل3 یا فار 3 رو رو اخرین تنظیمات اجرا کنم اولا پردازنده با قددرت2600k رو میبره رو 60 درجه وتحت فشارش قرار میده و گرافیک هم رو 74درجه و بازی هم که با لگ و پرش هاش دیگه مشخص میکنه که اوضاع برای گیم برا لپ به چه صورتیه-
    Last edited by animsprite; 17-01-2013 at 22:00.

6. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه !
    جک گفتی رفت پی کارش-یعنی تو با این کانفینگ بازی های فار3 و بتل3 و... رو رو نهایت گرافیک وتنظیمات انجام دادی بعدش نه مشکل داغ کردن داشتی ونه لگ و پرش -بعد هم دادیش رفت
    اقا این تاپیک ناظر نداره -هر کی میاد یه چیزی از خودش میبافه میره بدون دلیل علمی -لاقل به فکر اون بیچاره هایی باشین که میان تو تا پیک برا مشاوره -حداقل یه چیز تحویلشون بدین که بعد خرید متضرر نشن با این عقایدشخصیتون

8. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان و عزيزان لطفا ديگه چرند تحويل ملت ندين البته من براي تك تك كساني كه به اين تايپك ميان احترام قايلم اما برادر من يه چيز بگو تو مخ آدم بگنج با 660 لگ داره Farcry 3 اونوقت شما چي ميگي؟؟؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام به همه !
    کارت 555 از 630 سریعتره برادر من! کارت 555 کارت خیلی خوبیه (بود) و البته خیلی از بازی هارو با رزولوشن فول اچ دی اجرا میکنه اما این بازیها بیشتر واسه سال 2011 و قبل از اون هستش. اگه طالب بازی های جدیدتر هستید با اون کارت به مشکل میخوردید هرچند که میگین فروختید رفت البته بین خودمون باشه یکم هم درجملاتتون اغراق کردید و اصلا نیازی نبود. همه میدونیم که ایسوس لپ تاپ های فوق العاده ای داره اما کارت گرافیکش از این معجزه ها نداشته و نداره!

11. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

این تاپیک درخصوص مشاوره برای خرید یه لپ تاپ برای صاحب تاپیکه که اولویتش گیم هست لذا درخصوص PC نیست لطفا کمی دقت کنید!
    البته من که ادعائی نکردم و شما ظاهرا استادین. هرچند تقریبا از سال 1370 یعنی 21 سال پیش که نوجوان بودم کامپیوتر داشتم از کمودور64 ، آمیگا 500 بگیر تا PC و لپ تاپ ، تاحالا چندین PC فضائی تو زمان خودش واسه خودم جمع کردم و تو این مدت بیشتر از چندین مدل لپ تاپ داشتم و کاملا باهاشون آشنا هستم. اینه که ندونسته نگو که معلومه از lap و pc خبر نداری! زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد!
    درهرحال با نظرت کاملا مخالفم . همین الان مدلهائی از لپ تاپ هست که کمتر pc بتونه به گرد پاش برسه! درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه .

چی؟ لپ تاپ با پی سی که کانفینگ یکسان داره، لپ تاپ قویتره؟ (مردم از خنده )
    نخیرم، اصلا لپ تاپ با پی سی در قدرت یکسان، قابل مقایسه نیست. پی سی لپ تاپ رو میخوره دو قرت آب هم روش. بذار روشنت کنم، مثلا هارد، سرعت چرخش توی هارد لپ تاپ ها معمولا 5400rpm هستش ولی توی پی سی 7200rpm به بالا هستش. این سرعت چرخش بیشتر، دستیابی هارد به اطلاعات رو خیلی بیشتر میکنه و تاثیر زیادی روی بنچ مارک کلی میذاره و یا رم رو بگم، رم های لپ تاپ معمولا فرکانس گذرگاه کمتری نسبت به پی سی دارند و به خاطر latency ضعیفتری که نسبت به پی سی دارن بسیار کند ترن. یا سی پی یو. سی پی یو رو ولش دیگه ( :پی). معلومه سی پی یو لپ تاپ ها نسبت به نسخه پی سی ضعیفترن دیگه به خاطر اینکه مصرف برق کمتری داشته باشن و هزار دلیل دیگه. ولی قبول دارم که قطعات لپ تاپ با هم مچ هستن و این خوبه ولی به تاثیر گذاری تفاوت فرکانس های لپ تاپ با پی سی نمیرسه. مشکل هم انجاست که توی ایران فروشنده پی سی که میخواد پی سی رو جمع کنه، زیاد کاری به مچ بودن قطعات با هم نداره و فقط میخواد قطعاتی رو که فعلا توی مغازه داره رو بفروشه. ولی خودت باید به این موضوع توجه کنی و بری توی سایت شرکت سازنده قطعات و یا مثلا دفترچه داخل جعبه مادربورد و قطعات مچ رو پیدا کنی و اونا رو بگی تا برات ببندن.
    میدونی مشکل شما ها که اینجوری حرف میزنید چیه؟ شما فقط فاکتور اصلی قطعات رو با هم مقایسه میکنن، یعنی مثلا میگن وقتی رم پی سی و لپ تاپ هردو 8 گیگه پس هردو برابرن. یا مثلا توی کارت گرافیک فقط به حجمش نگاه میکنین ولی نمیدونن فرکانس ونوع حافظه کارت گرافیک حتی میتونه باعث بشه از حجم موثرتر باشه چون باعث میشه داده سریع بیاد و بره و نیازی به حجم و فضای ذخیره سازی زیاد نباشه.
    من هم زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد! این یارو که چیزی نگفته اینقدر توپیدی بهش. اتفاقا راست هم میگه که پی سی برای بازی بهتره. پی سی برای کارهای سنگین و بازی کردن خیلی بهتره. یعنی اسکولیه که آدم بره کلی پول بده و لپ تاپ رو برای بازی بگیره که نه رزولیشون صفحه اش بالا نیست نه سایزش، پس بازی زیاد به آدم حال نمیده. ولی با توجه به اینکه میدونم صاحب تاپیک چی میخواد بازم بهش لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم چون خیلی هم برای بازی نمیخواد یعنی خیلی هم نمیخواد پول لپتاپ بده.
    ولی فقط میخوام بدونه که پی سی هم قیمتی به صرفه تره هم قدرتی. همین!

13. 3 کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

چی؟ لپ تاپ با پی سی که کانفینگ یکسان داره، لپ تاپ قویتره؟ (مردم از خنده )
    نخیرم، اصلا لپ تاپ با پی سی در قدرت یکسان، قابل مقایسه نیست. پی سی لپ تاپ رو میخوره دو قرت آب هم روش. بذار روشنت کنم، مثلا هارد، سرعت چرخش توی هارد لپ تاپ ها معمولا 5400rpm هستش ولی توی پی سی 7200rpm به بالا هستش. این سرعت چرخش بیشتر، دستیابی هارد به اطلاعات رو خیلی بیشتر میکنه و تاثیر زیادی روی بنچ مارک کلی میذاره و یا رم رو بگم، رم های لپ تاپ معمولا فرکانس گذرگاه کمتری نسبت به پی سی دارند و به خاطر latency ضعیفتری که نسبت به پی سی دارن بسیار کند ترن. یا سی پی یو. سی پی یو رو ولش دیگه ( :پی). معلومه سی پی یو لپ تاپ ها نسبت به نسخه پی سی ضعیفترن دیگه به خاطر اینکه مصرف برق کمتری داشته باشن و هزار دلیل دیگه. ولی قبول دارم که قطعات لپ تاپ با هم مچ هستن و این خوبه ولی به تاثیر گذاری تفاوت فرکانس های لپ تاپ با پی سی نمیرسه. مشکل هم انجاست که توی ایران فروشنده پی سی که میخواد پی سی رو جمع کنه، زیاد کاری به مچ بودن قطعات با هم نداره و فقط میخواد قطعاتی رو که فعلا توی مغازه داره رو بفروشه. ولی خودت باید به این موضوع توجه کنی و بری توی سایت شرکت سازنده قطعات و یا مثلا دفترچه داخل جعبه مادربورد و قطعات مچ رو پیدا کنی و اونا رو بگی تا برات ببندن.
    میدونی مشکل شما ها که اینجوری حرف میزنید چیه؟ شما فقط فاکتور اصلی قطعات رو با هم مقایسه میکنن، یعنی مثلا میگن وقتی رم پی سی و لپ تاپ هردو 8 گیگه پس هردو برابرن. یا مثلا توی کارت گرافیک فقط به حجمش نگاه میکنین ولی نمیدونن فرکانس ونوع حافظه کارت گرافیک حتی میتونه باعث بشه از حجم موثرتر باشه چون باعث میشه داده سریع بیاد و بره و نیازی به حجم و فضای ذخیره سازی زیاد نباشه.
    من هم زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد! این یارو که چیزی نگفته اینقدر توپیدی بهش. اتفاقا راست هم میگه که پی سی برای بازی بهتره. پی سی برای کارهای سنگین و بازی کردن خیلی بهتره. یعنی اسکولیه که آدم بره کلی پول بده و لپ تاپ رو برای بازی بگیره که نه رزولیشون صفحه اش بالا نیست نه سایزش، پس بازی زیاد به آدم حال نمیده. ولی با توجه به اینکه میدونم صاحب تاپیک چی میخواد بازم بهش لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم چون خیلی هم برای بازی نمیخواد یعنی خیلی هم نمیخواد پول لپتاپ بده.
    ولی فقط میخوام بدونه که پی سی هم قیمتی به صرفه تره هم قدرتی. همین!
    شما هم درست میگی استاد گلم ادبیات ما انسانها واکنشیه به ادبیات طرف مقابل ! هرچند نوشتار نمیتونه احساس آدمو درست بیان کنه وگرنه من اصلا نخواستم به این دوستمون بتوپم و همهچی به شوخیه وگرنه اگه ناراحت شده من ازش عذر میخوام. اونم نظرشو داد البته مثل شما که میخوای نظر یکیو رد کنی به جای دلیل آوردن از روشهای ادبیات انگیزی مثل مردم از خنده ، ... استفاده میکنند. همچین میگن مردم از خنده که آدم فکر میکنه در مورد سیاه بودن ماست صحبت کرده!
    من عدد و رقمو قبول ندارم برادر من . نتیجه عملی مهمه وگرنه هروقت بری سایت انویدیا یا AMD وقتی یه محصول جدید معرفی میکنند میگند دوبرابر سری قبلی سرعتشه ، 6 برابر کوفتشه !! زیاد با اعداد سعی نکن دلیل بیاری بلکه نتیجه نهائی تعداد فریم در بازیه. حتما خودتم میتونی یه لپ تاپ مخصوص گیم رو با یه PC با کانفیگ مساوی رو تست کنی و ببینی در عمل چقدر اختلاف فریم دارند. اگر هم اختلافی باشه اونقدری نیست ر که داری از خنده میمیری. شاید هم اختلاف برعکس باشه. . عدد و رقمو ولش کن استاد. خوبه خودتم قبول داری که تخصصی در جمع کردن PC و یا حداقل تعهدی وجود نداره و نتیجه اونی نمیشه که هزینه کردی! لذا هزینه ش هم احتمالا بالاتره و ثانیا شاید قدرتش بالاتر نشه و یا زیاد نشه و بجاش صاحب وسیله ای بشی که درنهایت از خریدش پشیمون بشی.
    به هرحال ممنون از نظرت

15. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه .
    نه برادر ، لپتاپ از pc های با سخت افزار پایین تر هم فریم کمتری توی بازی ها میگیره و کلا اون پرفورمنس pc رو نداره
    اینو دیگه همه میدونن
    شما کسی رو دیدین که جابجایی زیادی نداشته باشه و کار های خیلی سنگینش رو به جای pc با لپتاپ گیمینگ انجام بده؟

17. 3 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •