سری جدیدش هست که عوض شده و وارد نشده
سری جدیدش هست که عوض شده و وارد نشده
سلام
دوستان سوالی دارم تافت خوب میخواستم قبلا شوارزکف بود اما خوب گرون شد و اصل هم گیر نمیمد و چند وقت کاسپین استفاده میکنم اما از بوش خوشم نیاد و چسب مو آلبورا هم استفاده کرد اما بوهاشون خیلی زیاده لطفا تافت خوب که قوی و خوش حالت باشه معرفی کنید بدون بو باشه و ارزون زیر 10 تومان است ؟
ممنون
سلام
تافت نیوا شماره 4 یا 5 ش خوبه :
من 5 ش رو دو ماه پیش گرفتم 16.5
دیگه تافت ده تومنی گیر نمیاد که![]()
Last edited by Atghia; 21-01-2014 at 12:07. دليل: حذف لینک(لطفا برای معرفی نام یا تصویر مورد نظر را قرار دهید و از گذاشتن لینک مستقیم خودداری کنید
سلام
دوستان بنده موهایی دارم که بسیار بدحالت و بد فرم هست. حالت خشک و سیخی داره . از یه حدی که کوتاه میشه سیخ میشه برای همین زیاد نمیتونم کوتاه کنم ولی موقعی هم که بلند میشه بدفرم میشه. برای حالت دادن حتما باید از ژل استفاده کنم و بعد از حمام هم خیلی پف میکنه و بلافاصله باید با ژل بخوابونم (برای همین استخر نمیرم)
واکس مو یا محصول دیگه چی پیشنهاد می کنید؟
اتفاقا من همون مدل اولو گرفتم ولی هنو ازش استفاده نکردم + یه ژل ک تقریبا دوبرابره اون واکس مو هست
راستی یه موس نیوآ هم گرفتم که قبل اتو مو استفاده کنم اما زیاد راضی نیسم،پیشنهاد دیگه ای ندارین؟
توی خود سایت Gatsby نگاه کردم ، مدل بنفش زیاد براق نمیکنه انگار ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون راجع به استفاده از مدل آبی ( Cool Wet ) که باعث براق شدن میشه چیه ؟ واسه ثابت موندش هم از Nivea Styling Spray Ultra Strong استفاده کنم ؟
نمیخواهم موها چسب چسبی به نظر برسن ، مدلی که مد نظرمه اینه :
با این تفاوت که وقتی راه میرم مو ها ثابت باشه و با راه رفتن به هم نریزن
( یه موقع هر دو رو با هم استفاده نکنیم کچل بشیم دیگه هیچی)
Last edited by LΩRD; 13-12-2013 at 02:43.
گتسبی اینجا(ساری) پیدا نمیشه.
میگن دیگه نمیارن
این سری قدیمیش مشکلی نداشته از نظر بهداشتی ؟
میخوام اینترنتی بخرم
سلام. بچه ها موهای من سریع حالتشو از دست میده.... یه حالت دهنده قوی بهم معرفی کنین که مثل تافت خشکش نکنه و براقشم نکنه.... موهارو هم به هم نچسبونه..... مرسی...
سلام دوستان. اول از همه میخواستم این پیج رو معرفی کنم برای آموزش درست کردن مو:
لینک پایین هم درست کردن موهای دیوید بکام رو آموزش میده:
حالا چن تا سوال: اول اینکه این هی از یه محصولی به اسم :By vilain استفاده میکنه. این چیه؟؟ معتبره؟؟ خوبه اصن!؟ چند تا چیز دیگه هم میزنه سرش من که نفهمیدم چی بودن! شما فهمیدین به منم بگین ممنون میشم.
دوم اینکه خوب منم میخوام مدل موهام اینطوری شه، با توجه به این که این By vilain زیاد پیدا نمیشه تو ایران (حداقل من که نتونستم) چه محصولی رو پیشنهاد میدین؟؟ نظرتون در مورد این چیه؟؟
ممنون میشم جواب بدین.
Last edited by Atghia; 21-01-2014 at 12:05. دليل: حذف لینک
سلام
از این فروشگاهی که لینکش رو گذاشتی تا حالا خرید داشتی ؟ معتبره ؟
Last edited by Atghia; 21-01-2014 at 12:06. دليل: ویرایش پست نقل قول شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)