تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 39 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رفیق قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

قبل از شروع سری دوم سوالات باید تبریک بگم به شما دوست عزیز.
    آرزویی که برای کوروش کردم برای شما هم میکنم.
    آرزو میکنم شیرینی با هم بودنتان،تلخی های روزگار رو از بین ببره.

ممنان و متشکر /

اما سری دوم سوالات
    ورزشی

1-گفتی تحت تاثیر خانواده به پیروزی گرایش پیدا کردی!میشه این طور بگم که کورکورانه طرفدار پیروزی شدی؟نه 4تا بازی از لیگ دیدی نه 4تا روزنامه خوندی نه...(نظرت در مورد این طور طرفداریها چیه؟)

من البته طرفدار پرسپولیس شدم نه پیروزی

فکر نمیکنم کورکورانه باشه ؛ حداقل اگر کورکورانه بود این علاقه به مرور زمان از بین میرفت ؛ مثلا برادر من بارسایی هست ولی من هیچوقت علاقه ای به بارسا نداشتم .

در حد یک محرک ابتدایی فقط منظورم بود .

2-رئال با3تا پاس گل میزنه و بارسا با 20پاس!چرا؟کدوم قدرتمند ترن؟

خب من هیچوقت نگفتم رئال با 3 تا پاس "گل میزنه " ؛ بلکه من گفتم رئال میتونه با 3 پاس برسه به محوطه ی حریف اما بارسا باید تعداد زیادی پاس رد و بدل کنه بعضی اوقات تا برسه به 1/3 حریف ( که البته نقل قول هم بود این صحبتم )

اما در کل چیزی که عیان است ... جدول لالیگا به خوبی به سوالت پاسخ میده که کدوم قدرتمند تر هستن ...

3-تاکتیک در خدمت تکنیک هستش یا برعکس؟

بستگی به مربی داره ؛ ولی به نظرم تاکتیک بحث مهمتری از تکنیک هست و ارزش و اثرگذاری بیشتری داره ، مثلا در دفاع تیمی ، تکنیک فردی هیچ کارایی ای نداره ...

4-چطور میشه که نسل شماره 10 های معروف فوتبال دهه90(بازیکن محوری) جای خودشون رو به شماره 10های(تیم محوری) امروزی دادن؟

خب مسلما پیشرفت های تئوریک فوتبال باعث این قضیه هست ؛ و نیز رشد و به کارگیری روشهای دفاعی نوین که راهکارهای اصلی مقابله با اونها انتخاب برنامه ی مناسب تیمی هست نه بازی فردی

5-گفتی که بایرن یا دورتموند در تقابل با سیستم و یا تیم بارسا به مشکل بر میخورن!
    دلیلش هم اینه که آلمانها توپی در اختیار نخواهند داشت تا بازیسازی کنن!
    جالب اینه که با مراجعه به بازیهای رئال امسال وپارسال با آلمانها میبینی که مالکیت توپ بیشتر دست رئال بوده!ولی باز آلمانها موفق بودن.الان این خلاف حرف شما رو ثابت نمیکنه؟

بحثی که هست اینه که مالکیت توپی که رئال داره زمین تا آسمون تفاوت داره با بارسا و برنامه هایی که بارسا در فاز تهاجمی داره ؛ وقتی تیمی 100 درصد مالکیت توپ هم داشته باشه ولی نتونه بازیش رو به حریف دیکته کنه پس عملا کارایی نداره این مالکیت توپ ؛ ولی وقتی بحث تیمی مثل بارسا باشه فکر میکنم خوش بین ترین هواداران بایرن و دورتموند هم به این فکر نمیکنن که این دو تیم بتونن سبک خودشون رو به بارسا تحمیل کنن چون هیچ تیمی تا الان نتونسته این کار رو بکنه و انجام چنین کاری تقریبا غیر ممکنه ...

6-یه جمله بگو:

کوین کیگان

عاشق حالت موهاش هستم

گایسکا مندیتا

کلاه گشادی که بر سر لاتزیو رفت !

برادران نویل

برادران کاملا متوسط فوتبال

اشتفان افنبرگ

کاپیتان مقتدر بایرن ؛ که 2001 هم رئال رو با اون ضربه ی ایستگاهی فوق العاده اش حذف کرد

اولیورکان

دارای باطنی کاملا متفاوت از ظاهر

الن شیرر

بهترین مهاجم تاریخ انگلیس به نظرم

حمید استیلی

محجوب ، ماخوذ به حیا و سر به زیر ؛ البته در همین سر به زیری زیر زیرکی کاراشو میکنه

7-نظرت در مورد مافیای علی دایی در تیم ملی چیه؟(98)بازیکنان کفشهاش رو واکس میزدن یا زوج خط حمله رو خودش انتخاب میکرد یا....

من فکر میکنم در این مورد اندکی اغراق هم شده در جراید ؛ مطمئن باش اگر این موارد صحت داشت افرادی مثل عزیزی و عابدزاده و شاهرودی تا الان این قضایا رو پیراهن عثمان کرده بودن .

8-نظرت در مورد قلعه نویی و دسته گانگسترهاش چیه؟

بهترین مربی حال حاضر ایران ؛ قلعه نویی یکی از معدود افرادیه که در این چند ساله هم از لحاظ رفتاری پیشرفت کرده و تونسته نقاط ضعف رفتاریش رو برطرف کنه و از طرفی ادبیاتش به طرز چشمگیری مودبانه تر شده و مشخصه که داره در مسیر درستی گام بر میداره ...

ضمن اینکه از قضیه ی "علی" دیگه خیلی گذشته

9- نظر در مورد اینکه بوندس لیگا درحال تبدیل شدن به 2ومین لیگ برتر جهان چیه؟(اروپا)

به نظرم انگلیسی ها دارن قافیه رو میبازن ؛ از طرفی اینکه آلمانها بعد از مدتها دارن در سطح یک اروپا خودی نشون میدن جای خوشحالی داره اما باید دید که این اوجشون تا چه مدت دوام خواهد داشت .

10-کی روش موفق بود! این نظر شماست!خب
    میشه توضیح بدین:
    چرا ما به ازبکستان باختیم(توی آزادی)
    چرا ما به لبنان باختیم(تو لبنان)
    چرا ما نتونستیم قطر رو شکست بدیم.
    چرا ما در غرب آسیا حذف شدیم.
    چرا ما بقول کی روش یه بازی درمیون خوب هستیم!؟!
    چرا ما مشکل گل زنی داریم در تیم ملی.
    چرا ما مشکل توپ های هوایی رو حتی نمتونیم کم کنیم!!
    چرا کی روش هم به بیماری (همه دشمن هستن)مبتلا شده؟
    دلیلش هم مصاحبه ایشونه که اعتقاد داره اطلاعات ما رو میفروشن به تیم های حریف!!
    به نظرم کی روش از تیم این قطع امید کرده.....

ما در جدول شرایط بدی نداریم و اختلاف آن چنانی ای هم با صدر نشین نداریم ؛

از لحاظ بازی حساب کنیم درسته ؛ تیم ملی ایران مردود میشه اما واقعیت اینه که بضاعت و پتانسیل این تیم همینه ؛ و به هین دلیل من کی روش رو مقصر نمیدونم .

مشکلات فنی تیم هم مثل ضعف در ضربات هوایی رو مطمئنا کادر فنی هم متوجه شدن اما کی میخوان اقدامی بکنن معلوم نیست متاسفانه .

به هرحال باخت همیشه یتیمه ؛ و پدر و مادر باخت در این مواقع توهم توطئه و دشمن پنداری و ... هست و کی روش هم تحت تاثیر فضای مسموم فوتبال ایران وارد چنین بازیهایی شده متاسفانه و فرافکنی میکنه .

شخصی

1-میشه بگی کی ازدواج کردی؟

دیر زمانی نیست

2-کوچولو موچولو چی؟برنامه ای برای آینده در این باره؟

فعلا دلیلی نمیبینم یکی دیگه رو به ناچار و اجبارا وارد دنیا کنم !

3-ظرف های شام رو میشوری؟

پاش بیفته چرا که نه !

4-گفتی که اعتقاد داری که انسان حق انتخاب داره!
    الف:ما توی کتاب دینی سال دوم دبیرستان خوندیم که قرآن اعجازهای فراوانی داره که یکی از اونها اینه که خبر از آینده میده.
    در آیه ای هم اشاره میکنه که ایرانیان در جنگی بزرگ از رومیان شکست خواهند خورد.
    ب:در احادیث فراوان از نبی و اهل بیت نقل شده که خود میدانستند که چگونه خواهند مرد.حتی به برخی اطرافیان خود هم طریقه مرگشون رو میگفتند.
    به عنوان مثال:
    حضرت علی به میثم تمار
    حضرت محمد به ابوذر
    نبی به امام حسین وحسن
    الی اخر...
    این ها همه نشون دهنده اینه که افعال و رفتار ادمها کنترل شده و مشخص شده است.
    اگر غیر از این بود و امکان تغییر وجود داشت که ممکن بود پیشبینی ها غلط از آب در می آمدن.و حرف قرآن و اهل بیت خلاف واقع میشد!خب در دین ما این امکان نداره.پس به جبر افعال هم رسیدیم.
    جالبی ماجرا وقتیه که ما برای کارهایی که از قبل مشخص شده بودن و اجبارا انجام شدن باید پاسخگو باشیم و بهشت و جهنم وجود داره...
    بعدش میگی خدا اون بالا نشسته کار نداره کی مریض شده کی نشده؟

من بعضا در مورد استدلالات مذهبی که اغلب استنتاجی هم نیستن عقاید رادیکالی دارم ؛ بنابراین اجازه میخوام بیشتر از این حدی که اینجا نوشتم وارد مسائل مذهبی نشیم چون دوست ندارم به عقاید کسی خدشه ای وارد کنم ؛

من همیشه با خودم میگم اگر یک درصد احتمال حساب پس دادن وجود داشته باشه ؛ مطمئنا برای اینکه نظریاتم شاید عقاید دیگران رو کمرنگ کنه و به تردید بندازشون باید حساب سختی پس بدم ؛ پس ترجیح میدم که پیرو مثل عیسی به دین خود و موسی به دین خود باشم .

5-من نطریه هاوکینگ رو خوندم و کلی باهاش درگیر بودم.نظر تو چیه در موردش؟

کدوم نظریه اش منظورته ؟ پیدایش هستی ؟ جهان موازی ؟ سفر در زمان ؟ ....

6-فیلم زورگیری اخیر رو حتما دیدی.امروز افراد توی فیلم رو گرفتن.بنظرت باید باهاشون چکار کنن؟علت اینی که برخی آدمها اینطوری رفتار میکنن چیه؟

علتش که مشخصا فقر و جبر اجتماعی هست و شرایط نا به سامان و نیز گذشته ای که این افراد داشتن .

اما اینکه چه باید باهاشون کرد ؟ نظری ندارم

7-یه هنرمندی توی یه برنامه هنری!!!گفت که تمام ایرانیها عقده ای هستن؟قبول داری این حرف رو یا نه؟

ایشون نظر شخصی خودشونو گفتن و صرفا به عنوان یک نظر شخصی محترم هست ولو اینکه دارای کوچکترین ارزشی نباشه .

8-اگه قرار باشه فقط یک کار برای فرزندت بکنی چیه؟فقط یک کار!

بهش یاد میدم عقل و منطق مقدم بر تعصب است .

9-پدر و مادران ما دهه شصتی ها متاسفانه ما رو درک نکردن.خب ممکنه که فرزندامون هم همین کار رو با ما بکنن؟

شکاف نسل مطمئنا وجود داره ؛ ولی ما باید بدونیم که چه رفتاری رو در پیش بگیریم که فاصله از یه حدی بیشتر نشه ولو اینکه خودمونو به دنیای اونا نزدیک کنیم ./

10-محسن نامجو رو میشناسی؟با افکارش موافقی؟

آره / فکر میکنم نامجو هم دچار رادیکالیزم شده متاسفانه ...

11-چرا از سروش عزیزمیترسن بعضی کاربرا؟

راستش باید از خودشون بپرسی اینو

شاید چون اکثر پستهایی که از من دیدن یا تذکر بوده و یا قفل کردن تاپیک

12-چرا سروش فقط 5نفر رو توی لیست دوستان داره؟اون ها چه فرقی با باقی کسانی که درخواست دوستی دادن و رد کردی،دارن؟

نکته ای که هست اینه که من دوست دارم تمامی افراد لیست دوستانم قابل مشاهده باشن ، پس با این حساب من فقط میتونم یک نفر دیگه رو به این لیست اضافه کنم

دوم اینکه من برای واژه ی دوست حرمت خاصی قائلم ؛ ( یه موقع سوءبرداشت نشه به قول جواد یساری " همتون دوستای خوب من هستین همتون تو قلب من جا دارین " )

13-سهم مدیرهای فروم در کم شدن کاربران این فروم چقدره؟

من باید در اینجا از حقوق صنفی دفاع کنم ؟

در کل فکر میکنم شاید کم شدن کاربران و فعالیت در فروم
    5 درصد هم نباشه سهم مدیر ها .

14-درجه جوش سروش چقدره؟

خیلی زود !

بر خلاف دنیای مجازی ، در دنیای واقعی اطرافیانم بعضا منو به عنوان یک فرد عصبی میشناسن که این اصلا خوب نیست ...

15-خودت به تناسخ اعتقاد داری؟

معتقد نیستم بهش اما از ته فلبم آرزو میکنم که درست باشه و واقعیت داشته باشه ....

اتمام سری دوم.
    پ ن:ببخشید کمی تند بود!
    البته تضمین نمیدم که سری بعدی به این آرومی باشه

اتفاقا من عاشق تندی هستم ؛ غذا هم که میخورم اینقدر فلفل قرمز میزنم بهش که رنگش کلا به قرمز متمایل بشه

2. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت جناب سروش عزیز (خب خدا رو شکر این تاپیک تو متفرقه نیستش وگرنه ... )

سلام ؛ وگرنه چی ؟

آقا من سوال ورزشی چیزی به ذهنم نمیرسه راستی چرا میرسه همه از فوتبال پرسیدن من از شنا میپرسم

اصلا شما سوال نپرس بیا همینجا دور همی به سوالا جواب بدیم با هم

اصلا شنا دوست داری ؟ و بلدی ؟

هم دوست دارم و هم بلدم ؛ اما تابستون امسال بعد از سالها شنا توی دریا اتفاقی برام افتاد که دیگه حاضر نیستم حتی توی جکوزی برم چه برسه به استخر و دریا .

اگه بلدی تا حالا تو 4 متری کسی رو کردی زیر آب نفسش بگیره (یا حالا نیم متری اگه شنا بلد نیستی) ؟

راستش این شوخی ها در قاموس ما جایی نداره

تو المپیک چه رشته ای رو بیشتر دنبال میکردی ؟ (اسم ورزشکارم بگو) ؟ غیر از فوتبالا (از بین خارجی ها)

تنیس - بانو شاراپوا

از بین ورزش کارای ایرانی چه رشته ای و چه کسی رو (تو المپیک) ؟

وزنه برداری آقایان - تیراندازی بانوان

نظرت در مورد ناداوری های المپیک برای ایران تو کشتی چی بود ؟ (حرصت چقدر دراومدش)

به هرحال وقتی نمیشه چیزی رو ثابت کرد بالطبع فقط میتونیم حسرتشو بخوریم ؛ خیلی حرص نخوردم

رشته شنا رو تو المپک میدیدی (استغفرا ... زنا رو نمیگما ) ؟ اگه آره اسم یکی از کسایی که با شنا کردنش بیشتر حال میکردی بگو ؟

متاسفانه نتونستم دنبال کنم مسابقات شنای المپیک رو .

به نظرت در حق پاره المپیکی ها کم نذاشتن ؟

تازگی نداره ؛ قهرمانای واقعی اونان ؛ به خصوص اونایی که بیست و اندی سال قبل در میدون های دیگه ای قهرمانیشونو برای همیشه تثبیت کردن ...

دوست داشتی المپیک تو ایران برگزار میشد ؟ اگه آره تو کدوم شهر ؟

آره / تهران
    زیاد رفتیم تو المپیک (عب نداره از جام جهانی و عادل فردوسی پور و عزیزی و ... دورت کردم )

بریم برای بقیه سوال ها

بریم

از چه سالی وارد نت شدی ؟ چطور با این سایت آشنا شدی ؟

فکر میکنم سال 80 بود / قبلا گفتم دقیقا خاطرم نیست

از بچه های فروم با کی ها در تماسی ؟ و کدوماشون رو بیرون دیدی ؟

با تعدادی تماس دارم بیرون از فضای انجمن که البته اسم نمیارم ؛ حسین عزیز ناظر سابق انجمن ورزش و احمد مجری همین صندلی داغ رو حضوری زیارتشون کردیم ؛ اونم در به روز بارونی مثل امروز

دوست داشتی با بچه های فروم میتونستی بری بیرون ؟ (اگه آره کجا بیشتر ؟)

آره ، من کلا پایه ی این جور برنامه هام و 50 درصدی که از طرف منه حله ؛ فقط مشکل 50 درصدی هست که سازماندهی ای نداره برای چنین مساله ای و عملا چنین چیزی هم وجود نداره

( دوست دارم بریم کافه نادری و یه لیوان شیرکاکائو ی داغ بخوریم و صحبت کنیم )

مدیر بودن چه حسی داره ؟ (مدیر مدیره خود مدیره )

حس خاصی جز مسئولیت بیشتر و به طبع اون نگرانی و استرس بیشتر نداره حداقل برای من .

سروش جان یه سوالی که همیشه ته ذهنم گیر کرده بود اینکه چه حس و حالی داره موقعه ای که تاپیکی رو که توش پره یوزره و دارند فعالیت میکنند تو متفرقه قفل میکنی ؟ (کاری به دلیلش ندارما که درست هستش یا نه ها)

اگر راجع به اون حسه میخوای بگم ؛ برخی وقتا حس افسوس هست و اکثر اوقات حس رضایت ؛ چون تاپیکی که قفل میشه یعنی داشته مشکل ایجاد میکرده و از اونجایی که من به علت یک مساله ای حساسیت شدیدی روی متفرقه دارم ؛ هر کاری میکنم تا اونجا آرامش و نظم برقرار باشه ...

تا حالا شده بخوای تاپیکی رو قفل کنی و این طوری شده باشی ولی مجبور باشی قفلش کنی یا نه همیشه موقعه قفل کردن تاپیک در کمال آرامش این طوری بودی

دقیقا در سوال بالا اشاره کردم به این قضیه ؛ بله این حالات برام پیش اومده .

وقتی تاپیکی رو قفل میکنی مدیر بهت میگه یا نه خودت میتونی این کارو کنی ؟ یا نه اصلا قبلش باهام مشورت میکنید ؟

به هرحال مدیر اصلی متفرقه بابکه ؛ و مسائل کلی و برنامه هایی که توی متفرقه پیاده میشه باید با هماهنگی ایشون باشه ؛ ولی موارد روتین مدیریتی مثل قفل کردن و تایید تاپیک و ... رو با توجه به اعتماد و اطمینان متقابلی که برقراره نیازی به مشورت نداره مگر اینکه مورد خاصی باشه .

اگر آقا میثم مدیریت کل سایت رو بهت بده قبول میکنی ؟

آره ؛ چرا که نه

به نظرت آدم قابل اطمینانی هستی ؟

نمیدونم ؛ بستگی به شخصی داره که ازش این سوال رو درباره ام بپرسید .

به اون چیزی که تو زندگی تا حالا توی ذهنت بوده چقدر رسیدی ؟ و از این جا به بد دوست داری به چه چیزایی برسی ؟

ای همچین یه جورایی آره ؛ + آرزوهای خوب و قشنگ رو بهتره پیش خودمون نگه داریم /

بزرگترین هدف زندگیت چی بوده ؟ و بهش رسیدی ؟

طی مدارج عالی مربیگری فوتبال ؛ یه بخشیش طی شده و باقیش هم در آینده طی میشه .

نماز میخونی ؟ روزه چی میگیری ؟ (اگه دوست داری بگو)

مربوط به حریم شخصی - معذور از پاسخ گویی

نظرت در مورد پدر و مادر چیه ؟

خیلی فکر کردم روی این سوالت ؛ ولی به ذهنم نرسید چیزی بنویسم / نمیشه این دو وجود خالص رو با واژه های محدود توصیف کرد ...

نظرت در مورد ایران چیه ؟

خاک سوخته

دوست داشتی بری خارج زندگی کنی ؟ اگه آره کدوم کشور ؟

راستش نه !

تو تاپیک ادواج همه نر دادند جزشما حالا اینجا ازت میپرسم نظرت در مورد ازدواج + مهر چیه ؟ (با شرایط امروز جامعه کار درستی هستش یا نه ؟ )

ازدواج مقوله اییه که باید خیلی درش دقت بشه برای انتخاب ؛ چون قراره شما یک عمر احساساتت و زمانت و علاقه ات و ... رو با یه نفر دیگه تقسیم کنی ؛

مهریه هم اگر معقول باشه ایرادی نداره به نظرم ...

سن ازدواج برای پسر و دختر چند باشه خوبه به نظرت ؟ دوستی قبل از ازدواج خوبه ؟ یا نه با ازدواج سنتی موافقی ؟

فکر میکنم نزدیکی های 30 سال مناسب باشه /

دوستی های قبل از ازدواج به شناخت متقابل کمک میکنه ؛

فکر میکنم ازدواج سنتی الان تقریبا منسوخ شده باشه دیگه /

مهمترین دلیلات غیر از دلایل شخصی برای ازدواج چی بود ؟

شروع زندگی تازه

طبع شعرم داری ؟ آدم احساساتی هستی ؟

کوچیک که بودم یه کارایی میکردم / احساساتی به چه معنا ؟ اگر منظور غلبه ی احساس به منطقه باید بگم اصلا .

آدم عصبی و زود جوشی هستی ؟ اگر ناجور عصبی بشی چی کار میکنی ؟

در پست قبلی هم گفتم که در دنیای واقعی زود عصبانی میشم ؛ جدیدا خیلی خودمو کنترل میکنم ولی قبلا دوست داشتم به نزدیک ترین چیزی که نزدیکم بود صدمه ی جدی بزنم .

اهل دعوا هستی ؟

نه

تو دعواهایی که کردی کتکم خوردی یا بیشتر زدی ؟

راستش ما در هنرستان به صورت کلاسی نزاع دسته جمعی انجام میدادیم ؛ من هم بیشتر در نقش بک آپ بچه ها بودم

موقعه ای که عصبانی میشی چی کار میکنی که آروم بشی ؟

نفس خیلی عمیق میکشم ...

بهترین دوران زندگیت کی بوده ؟ و الان به نظرت چطوریه ؟

بخشی از کودکیم که در بیروت و صیدا سپری شد . / الان هم خوبه سلام میرسونه

و کلا نظرت در مورد زندگی چیه ؟ (خوبه راضی هستی ؟ حال میده ؟)

به قولی : "چون میگذرد غمی نیست "

آره راضی هستم تقریبا ؛ بدک نیست

کدوم انجمن بیشتر دوست داری متفرقه یا ورزش ؟ یا شما هم بین بچهاتون فرق نمیزارید مثل بقیه ؟

دقیقا همونی که گفتی ؛ شما از یه پدر بپرس این بچتو بیشتر دوست داری با اونو ؟

چی شد که شما برای مدیریت متفرقه انتخاب شدی ؟ و چی شد که خودت قبول کردی ؟

راستش بعد از بازگشایی متفرقه ی جدید به بابک از طریق ریپورتها و گزارش ها کمک میکردم برای نظم دادن به انجمن و تجمیع موضوعات .

با من هماهنگی شد برای
    نظارت روی متفرقه و من هم با کمال میل قبول کردم ...

این که مدیر دو تا انجمنی سختت نیستش ؟

سخت که هست ولی وقتی علاقه وجود داشته باشه باعث میشه مسیر هموار بشه .

غیر از پی سی ورلد تو فروم دیگه ای هم هستی ؟ اگه آره اونجا هم مدیری ؟

یکی دو جایی عضو شدم برای استفاده ار بخشهایی مثل بازارچه / خیر مدیر نیستم جای دیگه .

راستی چرا آواتارت رو عوض کردی ؟ ( واین آواتارت فک کنم عکسیه بازیگره که تازگی هام تو یه فیلمی دیدمش اما هر چی فکر میکنم یادم نمیاد اسم خودش و فیلمه چی بوده ؟ )

گفتم بعد مدتها تنوعی داشته باشیم

دایی رامیز

شده تا حالا یه مدت زیاد به هر دلیل بد خواب بشی و شبا راحت خوابت نبره ؟ اگه آره بدش چی کا کردی که دوباره اکی شدی ؟

آره زیاد ؛ نمونش همین الان

جدای از شوخی من زمانی که کمرمو عمل کرده بودم پزشکم برای کاهش درد دیازپام برام تحویز کرده بود و بعد از یکهفته که قرصهام تموم شد ه بود اصلا خوابم نمیبرد بدون دیازپام و به نوعی وابستگی دارویی برام ایجاد شده بود ...

دوز دیازپامو کم کردم تا تونستم به حالت عادی برگردم .

تو دوران مدرسه چه درسی رو بیشتر دوست داشتی و از کدوم درس بیشتر بدت میومد ؟ (در مورد معلم هام یکی یه دونه بگو ؟)

درسی که خیلی دوست داشتم حرفه و فن بود .

درسی هم که " علاقه " نداشتم => اجتماعی

تو مدرسه و دانشگاه بچه شری بودی یا آروم بودی ؟

بینابین ؛ ولی زمان مدرسه انرژی بیشتری داشتم

نظر دوستات در موردت چیه ؟ (پشت سرت بخوان حرف بزنن میگن آدم خوبیه / بدیه / و ... ؟ )

نمیدونم باید از خودشون بپرسید

چند تا از صفات خوب و بدت رو بگو ؟ (راستشو بگو )

بد هاش رو میگم ؛ بدترینش همین زود عصبانی شدنه االبته ، و اینکه معمولا به کسی اعتماد نمیکنم ...

بخوای سرمایه گذاری کنی سمت بازار ارز و سکه میای ؟

نه اصلا !

نظرت در مورد این آواتار من چیه ؟ حس انتقام رو تو چشماش میبینی ؟

خوبه ؛ آره میشه یه چیزایی روی دریافت ازش ( چقدر آشناست )

خودت اهل انتقام گرفتن هستی ؟

خیلی وقته که "نه" !

تا حالا شده حقت رو بخورن تو هم نتونی کاری کنی ؟ اگه آره بعدش چه حسی داشتی ؟ و چی کار کردی ؟

آره ؛ حس خوبی نبود اصلا ، خواستیم با خیلی های دیگه بگیم این حق ما نبود ؛ ولی نشد که بشه !

نظرت در مورد مرگ چیه ؟ (ازش میترسی یا نه هیچ ترسی نداری ؟)

اتفاقا دو سه ماه پیش اتفاقی برام افتاد که خیلی از نزدیک مرگ رو حس کردم ؛ اصولا انسان از ناشناخته ها میترسه ...

یادمه اوایل یه بار یه تاپیک زدم در مورد مرگ بود تو 3 سوت فرستادیش رو هوا حالا نظر خودت رو میخوام بدونم ؟ زبونم لال با چه نوع مرگی حال میکنی ؟ یعنی اگر از لحظه مرگ با خبر باشی و بتونی خودت انتخابش کنی چه انتخابی میکنی ؟ (کجا باشه + چه جوری اتفاق بی افته + تو فرصت باقی مونده چی کار میکنی ؟ ) (نگی این چه سوالیه ) + (البته دور از جون شما و بعد از 1200 سال )

مرگ با نشتی شلنگ بخاری و گاز موتوکسید کربن ؛ راحت و در خواب ؛ مرگی مثل صادق هدایت ( البته اون خودکشی بود ولی با همین گاز صورت گرفت )

راستی چرا بعضی ها از مرگ میترسن و یا ازش فرار میکنند تا اسمش میاد ؟

زندگی براشون اونقدر با ارزش و شیرینه که مرگ رو به چشم یه غاصب نگاه میکنن .

به موضوع تناسخ علاقه داری ؟ (اعتقاد چی ؟ )

علاقه بله / اعتقاد خیر
    این کلمه شما رو یاد چی میندازه ؟ تنگه هرمز ( )=

تاپیک ارز و سکه !

بازم شرمنده سروش جان بایت این سوالات اونم تو انجمن ورزش + (میترسم یه وقت تاپیک رو قفل کنی ) ----> (چه میشه کرد دیگه گیر یه آدم بد خواب اونم ساعت 5 صبح افتادی دیگه)

خواهش میشه /

به نظرت تونستم از ورزش بکشونمت تو متفرقه ؟

آری

و در آخر : نظرت در مورد خواب شب چیه ؟ (توصیه ای برادرانه به من نداری ؟ )

خیلی وقته باهاش رابطه ی آنچنانی ندارم ...( رطب خورده منع رطب کی کند ؟ )

ببخشید اگر یه کم سوالات به ترتیب پرسیده نشد یه نگاه به ساعت پستم کن ( 24 ساعته که نخوابیدم )

شب که نه ولی صبحت بخیر سروش عزیز

خواهش میکنم ممنون از شما /

شما هم یه نگاهی به ساعت ارسال پست من بندازی بد نیست

4. 14 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مجددا هم تیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری دوم سوالات و به طبع سوالات سخت تر...

ببینیم و تعریف کنیم

1-دوست داری چه بازیکنی به رئال بیاد؟

دروگبا و زلاتان

2-به چه تیمی احساس تنفر داری یا بدت میاد؟ + توضیحات...

اگر دوسال پیش این سوالو ازم میپرسیدی یه اسم بهت میگفتم ؛ ولی الان فکر میکنم وارد کردن نفرت به فوتبال باعث آسیب زدن به روح فوتبال میشه و باعث میشه نتونی از ذات فوتبال لذت ببری ...

3-فوتبال خانم هارو دنبال میکنی ؟! مسابقات فوتبال زنان المپیک بسیار جذاب بود مخصوصا 3 تا بازی آخر....

راستش فقط مارتا رو میشناسم و اندکی تیم بانوان امریکا رو تعقیب میکنم اخبارش رو .

4-ده تا از شخصیت های منفور زندگیتو نام ببر برای افراد....میتونی از پی ام استفاده کنی

ده تا ؟؟؟!!! چه خبره مگه : دی

صدام

مسعود رجوی

مریم رجوی

مهدی ابریشمچی

پل تیبتس

5-سر نوشت لالیگا؟

سرنوشت لالیگا خیلی وقته مشخص شده ؛ دیشب هم که اختلاف به 13 رسید ؛ این یعنی اینکه رئال تمامی بازیهاشو ببره تا انتهای فصل ( که یکیش هم بازی با بارساست ! ) و بارسا هم 4 باخت و یک مساوی بیاره تا تازه امتیازاتمون مساوی بشه !!!

3. نظرت درباره سیستم 1-2-2-1-4 چیه ؟ آرایش به این شکل:

GK
    RB - CB - CB - LB
    DM
    RW...........LW
    AM..AM
    ST

واضحه که اون دو تا هافبک تهاجمی به عنوان مهاجم های دوم هم موقع حمله اضافه میشن. تیمی رو می شناسی که اینطور بازی کنه؟

اول از همه بگم که الان جای سرهنگ علیفر خالیه تا یه ایراد اساسی به دفاع خطیت که 1 هافبک دفاعی فقط جلوی خودش داره بگیره

این نمای شماتیک که من میبینم اول از همه به 4-4-2 لوزی خیلی نزدیکه ؛ درواقع در فاز حمله اگه یکی از هافبکهای تهاجمیت اضافه بشه به خط حمله عملا 4-4-2 لوزی رو خواهیم داشت ( اینجا دیگه جای کاپلو خالیه )

اگر اشتباه نکنم انگلیس کاپلو در جام جهانی به خصوص در زمانهایی که رونی و دفو همزمان بازی میکردن چنین شکل و فرمی داشت ؛ و رونی یکی از اون هافبکهای تهاجمی بود ، و اینکه اگر اشتباه نکنم سرالکس هم گاهی وقتا چنین ساختاری رو به کار میگیره در یونایتد .

حالا من یه پیشنهاد میدم و اونم اینه که این سیستم به 3-6-1 تبدیل بشه ...
    شبیه 4-1-4-1 یواخیم لو نیست احیانا؟
    چهار تا مدافع...جلوشون خدیرا ، چهار تا هافبک هجومی ( مولر - پودلسکی - اوزیل - رویس) جلوشون هم ماریو گومز...

این سوالتو اون یکی آرمان باید جواب بده ؛ ولی من الان که به شمای این سیستم در نقل قول دقت کردم متوجه یک نکته ی جالب و عجیبی شدم :

این فرمیشن شباهت عجیبی به یک مثلث متساوی الساقین داره ، اگر چنین ایده ای پیاده بشه ما علاوه بر سه کانال اصلی طولی ( دو کانال کناری و یک کانال میانی ) که در مباحث تئوری فوتبال داریم ، دو کانال فرعی یا مکمل اریب هم اینجا داریم که همانا ساق های این مثلث هستند ...

6. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما یکی از نزدیکترین دوستان من در انجمن یعنی حسین عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام سروش
    خوبی دادا؟ زیاد وقتت رو نمیگیرم... صرفا چند سوال:
    (جا داره اشاره کنم امتحان اپن بوک هست، بارم بندی: 5 سوال یه نمره ای!):
    .
    .

سلام دادا ، یادی از ما کردی ...

1- راه حل های کوتاه مدت موثر + راه حل های بلند مدت موثر برای درمان وضع نابه سامان موجود فوتبال داخلی و فوتبال ملی کشورمون از دید خودت رو مطرح کن.

اولا بحث کیفیت بازیکنها رو داریم ؛ من به نظر راه حل کوتاه مدت این مساله رسوندن هرچه سریعتر تیمهای لیگ برتر به 12 تاست که چرخه ی معیوب بازیکن سازی ما ترمیم بشه .

مساله ی دوم اینه که مافیای آکادمی های فوتبال از بین بره تا استعداد هایی که در مدارس سراسر کشور وجود دارن کشف بشن ؛ این مساله به عهده ی فدراسیون و وزارت ورزش هست تا کار استعداد یابی رو انجام بدن .

مساله ی اصلی و سوم اینه که تا فوتبال تماما به بخش خصوصی واگذار نشه و مسائلی مثل حق پخش و اسپانسرینگ حل نشه ؛ نمیشه انتظار پیشرفت رو داشته باشیم ، بزرگترین آفت فوتبال ما مدیریت رانتی دولتی هست در صورتیکه اگر افرادی مثل هدایتی وارد این فوتبال بشن و ببینن رقابت عادلانه هست مطمئنا تلاششون رو میکنن تا این فوتبال هزینه ساز به فوتبالی درآمد زا تبدیل بشه .

2- نظرت راجع نحوه انتخاب بهترین بازیکن سال فوتبال جهان چیه؟ (سوال رو کلی مطرح کردم، خواستی با ذکر جزئیات جواب بده).

ادغام جایزه ی فرانس فوتبال و فیفا به نظرم خوب بوده ؛ حالا اینکه مثلا 4 سال پیاپی مسی انتخاب بشه و منه رئالی باب میلم نباشه بحث دیگه اییه .

اینکه من فرمت فعلی این جایزه رو ترجیح میدم به این علته که این جایزه به عملکرد فردی بازیکنان داده میشه و نه عملکرد تیمیشون ؛ و این درست تره به نظرم تا اینکه مثلا بگیم چون اشنایدر با اینتر سه گانه گرفته و بازیکن نسبتا موثری هم بوده و با هلند نایب قهرمان جهان شده شایستگی بیشتری داشته به نسبت مسی که معمولا در یک سطح بازی میکنه و اون سطح هم سطح ماورایی هست

فرض بگیریم مسی تا اینجای فصل مثلا فقط 7-8 گل در لالیگا زده بود و فصل قبل هم آقای گل نشده بود و فروغی هم نداشت ؛ آیا الان هم کاندیدای بالقوه ی جایزه بود ؟

3- به عنوان مدیر کاملا فوتبالی انجمن ورزش، لو بده رکورد تعداد روپایی هایی که بدون توقف زدی؟ [مچتو گرفتم؟]

من سه تا کار تو زندگیم رو دوست داشتم یاد بگیرم ولی فقط یکیشونو تونستم یاد بگیرم :

1- سوت زدن با انگشت

2- بادکردن آدامس

3- روپایی زدن

که البته فقط سوت زدن رو یادگرفتم و هنوز در حسرت بادکردن آدامسم ؛ روپایی هم بیشتر از 15 تا نتونستم بزنم تا الان

4- سوال تستی:
    ترجیح میدی جانشین سر الکس کدام گزینه باشد؟
    الف) گواردیولا
    ب) مورینیو
    ج) مربی ای بریتانیایی با کارنامه خوب
    د) best of fergie's fledglings

من پپ رو گزینه ی اصلح میدونم نسبت به سایر گزینه ها
    5- نظرت رو بگو :
    - احمد : ))

نمیدونم چی دیده تو این شارلیز ترون !
    - سیروس (قدیما چندین بار تو پروفایلت دیدم!)

حتما نام کاربریم مشکلی داشت که این همه کاربر بهم میگفتم سیروس دیگه ( حتی ادمین ) ، جالبیش این بود که حتی بابک با اینکه اسممو میدونست بعضی وفتا بهم میگفت سیروس !!!

- اتهام آنتی... {تیم}

بالاخره حرف و حدیث همیشه هست سر این مسائل ؛ ولی مهم اینه که به کاری که میکنی باور داشته باشی و و پیش خودت سرت بالا باشه .

- تاپیک تیم ملی هندوراس!

شعار جاودانه ی هندونه ، آناناس ، هندوراس

- شهر کتاب هفت حوض

فن بوی رسمی منچستر یونایتد / بهترین پناهگاه ما در اون روز بارونی با چاشنی یک طرفدار عضو کانون هواداران یونایتد ها

- Mossad Agent

شغل و حرفه ی من

- حذف دسترسی/

دست به حذف دسترسیم خوبه / ولی هرچی بوده صرفا برای از دست ندادن انجمن بوده .

-موفق و منصور باشید!

شاد و پیروز باشید
    .
    فدات
    یاعلی

بیشتر به ما سر بزن

8. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام اخوی سروش
    پیشاپیش اگر سوالی تکراری بود پوزش میطلبم

1- 5 سایتی که هر روز بهشون سر میزنی
    2- تاثیرگذارترین شخصیت ورزشی یک دهه اخیر؟
    3- آواتار بنده رو میشناسی؟
    4- به نظرت پست یک بازیکن در کاپیتان شدنش تاثیری داره؟.دروازه بان کاپیتان موفق تر و بهتری میتونه باشه یا بازیکنی که در جریان بازیه؟
    5- بعضیا میگن مورینیو به بن بست تاکتیکی خورده.نظرت در این مورد چیه؟
    6- اولین چیزی که به ذهنت میرسه رو بگو

آلوارو رکوبا

اریک کانتونا

جیوانی البر

ماریو بالوتلی

فرناندو مورینتس

زیدان کبیر

7- بهترین زوج مهاجمی که تا به حال دیدی؟
    8-رئالِ امسال شباهتی به رئال سال قبل که اونطوری بازی میکرد و رکورد میزد نداره.این افت چه دلیلی داره؟
    9-حضور توریل چقدر میتونه به نفع تیم باشه.کلا چقدر به آوردن شخصی مثل توریل خوش بینی؟
    10- لالیگا دو قطبی باقی خواهد ماند؟
    11-به یادماندنی ترین گل فصل 2011/12؟
    12-سیاست خرید ستاره های تیم های دیگه توسط پرز رو قبول داشتی/داری؟
    13-بهترین رئال تاریخ رو با سیستم 4-2-2-2 انتخاب کن
    14- در آخر نظرت در مورد این دو عکس...

"پیراهن خونین اوزیل در نواز غزه"

فعلا همینا.اگر سوالی بود مزاحم میشم دوباره...

10. 10 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما کسی که خودش در متفرقه الان روی صندلی داغه یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام سروش

سلام وحید
    من با پکیج اولم اومدم

امشب منم با پکیج اولم میام سراغت

البته دوستان ماشالا در زمینه سوالات فوتبالی اون قدر سوال پرسیدن که دیگه کمتر سوالی باقی می مونه!

دوستان کارشون درسته

- نظر کلیت در مورد تیم این فصل منچستر یونایتد چیه و فکر می کنی در آخر فصل به چه نتیجه ای می رسه؟

راستش فکر میکنم تیم بهتری به نسبت یکی دو فصل پیش داریم ؛ ضمن اینکه همین که سرالکس روی نیمکته خیال هوادارا کاملا راحته .

من فکر میکنم یونایتد باز هم قهرمان پریمیر لیگ خواهد شد در این فصل ؛ به خصوص که دوباره اون برگشت به بازیهای معروفمون رو داریم تکرار میکنیم این چند وقت اخیر

اما در سی-ال به نظرم یونایتد پتانسیل کافی برای قهرمانی نداره ؛ من تیمهای بارسا ، رئال ، بایرن و دورتموند رو حریفهای خیلی سختی برای یونایتد میدونم ...

- آینده مورینیو رو در کجا می بینی؟ فکر می کنی ممکنه به تیم هایی مثل چلسی یا من سیتی بره؟

خود مورینیو بارها گفته که آیندش در انگلیسه ؛ اما اینکه مقصد کجا باشه رو من فکر میکنم به سیتی بیشتر از سایر گزینه ها نزدیک باشه ... اما بعید میدونم به چلسی برگرده پس دلتو خوش نکن و با رافا بنیتس فعلا مشغول باش

- 10 بازیکن برتر حال حاضر دنیا از نظرت به ترتیب کدوم بازیکنا هستن؟

مسی

رونالدو

زلاتان

ژاوی

اینیستا

جو هارت

شواینی

داوید سیلوا

فالکائو

بوفون

- 10 باشگاه برتر حال حاضر دنیا؟

بارسا

رئال

یووه

بایرن

دورتموند

یونایتد

من سیتی

اتلتیکو مادرید

چلسی

آرسنال

- تیم منتخبی از بازیکنان کل تاریخ لیگ برتر لیگ انگلیس قرار میدی؟

از متاخرین میزارم و اینکه بیس اصلی تیم رو یونایتد تشکیل میده :

دیوید سیمن

اورا ---- ویدیچ --- کمپل --- گری نویل

پاتریک ویرا

کریس رونالدو --- --- بکس

شیرر --- دروگبا --- کانتونا

توضیح اینکه این تیم منتخبی از نظر منه ، حالا افرادی مثل سر رابسون و سر چارلتون و بست فقید و ... هم میتونن توی این تیم باشند به کنار ، گاسکوئین رو کجای این تیم بزارم ؟

- نظرت کلا در مورد فوتبال فانتزی چیه؟ چرا توی فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلیس با وجود درخواست زیاد من شرکت نکردی؟ آیا دلیلش تجربه نداشتن توی لیگ برتر بودش؟

خیلی خوبه و به همدلی بیشتر اعضا کمک میکنه

در کل خیلی ایده ی جالب و سرگرم کننده ایه و میتونیم یه مقداری حال و روز مربیا رو درک کنیم از این طریق

من چون مشغول لیگ ایران بودم گفتم تمرکزم رو بزارم روی لیگ ایران و خدارو شکر الان هم در رده ی سوم هستیم در لیگ ایران در پی سی ورلد

- به بازی های کامپیوتری فوتبال هم علاقه داری؟ اگه آره کدوم بازی؟

ای همچین / کانتر استریک

- این بازیکنای زیر رو که میگم کوتاه توصیف کن:

رونالدوی برزیلی

بهترین مهاجم تاریخ برزیل بعد از پله و نیز بد شانس ترینشون !

زیدان

اسطوره ی ابدی - اتفاقا ضربه اش به ماتراتزی در تاریخ جاودانه اش کرد

رائول

نماد و نمونه و سمبل رئال - همیشه کاپیتان

مورینتس

همیشه در سایه رائول

کارلوس

بهترین دفاع چپ تاریخ

فیگو

خیلی علاقه نداشتم بهش / یک هافبک درجه یک

بکام

کنترلش روی مسیر توپ بینظیره

لمپارد

ایکاش کمی داینامیک تر بود

دروگبا

به جرات میگم به همراه زلاتان بهترین مهاجم های هدفی هستند که دیدم ؛ خصوصا دروگبا که وقتی اواخر بازی توپ رو به کنار زمین میبرد و توپ گرفتن ازش غیر ممکن بود و در فصل پیش در بازی برابر بارسا نشون داد که میتونه چه مدافع خوبی هم باشه ! ...

رونی

داینامیک ترین مهاجم بریتانیا

گیگز

مرد نمونه ی خانواده ای که در ظرف چند روز به منفورترین شخص تبدیل شد ؛ اما همه این مسائل در اصل موضوع که یکی از دوست داشتنی ترین اسطوره های یونایتده تغییری حاصل نمیکنه .

ون پرسی

اصلا فکر نمیکردم اینقدر خرید خوبی برای یونایتد باشه

علی کریمی

بارها جوانمردیشو نشون داده ، فکر میکنم جزو شفاف ترین فوتبالیستهای ایرانی باشه .

علی دایی

ایکاش اخلاق بهتری داشت و هیچوقت وارد مربیگری نمی شد .

علی علیزاده

معجزه ی اوت دستی هاش اونو به استقلال و پرسپولیس هم راهی کرد !

این مربی ها رو هم همین طور توصیف کن:

فرگوسن

"استاد بازی"

مورینیو

عملگرای بالفطره

ونگر

چیزی که برام جالبه اینه که علیرغم اینهمه ناکامی هوادارا انتقادی نکردن ازش ، این نشونه ی اینه که آرسنال هم سرالکس خودشو پیدا کرده ...

دل بوسکه

سیبیلوی دوست داشتنی

گواردیولا

نابغه

کاپلو

خوشحالم که هیچوقت به اصول خودش پشت نکرد ؛ مثل استعفاش از انگلیس / علاقه ی زیادی به خودش و افکارش دارم .

آنجلوتی

یک مربی معمولی و یا شاید نزدیک به خوب ..

رایکارد

کاش بعد از بارسا مسیر بهتری رو انتخاب میکرد ...

بنیتز

یک مربی کاملا متوسط

هاجسون

به نظرم با قبول مربیگری انگلیس شاید آینده ی حرفه اش رو نابود کنه ...

دی متئو

افسوس ... افسوس ... افسوس --- بزرگترین اشتباه آبراموویچ بعد از برکناری مورینیو

کی روش

یک تئوریسین و دستیار اول فوق العاده .

خب فعلا همینا تا پکیج های بعدی...

فعلا تا بعدا

12. 14 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اول ازهمه عذرخواهی میکنم از دوستان به خاطر برخی غلطهای املایی ؛ نوشتن در تاریکی و کیبردی که برگردون فارسی نداره و ال سی دی 10 اینچی کار ساده ای نیست

اما میرسیم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    :

سلام اخوی سروش

درود و دو صد بدرود
    پیشاپیش اگر سوالی تکراری بود پوزش میطلبم

خواهش میشود

1- 5 سایتی که هر روز بهشون سر میزنی

انجمن ، گل ، تابناک ، وبسایت شخصی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی ، نیک صالحی

2- تاثیرگذارترین شخصیت ورزشی یک دهه اخیر؟

این سوال خیلی کلی هست ؛ توی هر زمینه و رشته ای یک شخصیت ورزشی تاثیر زیادی داشته قاعدتا ، بنا بر ابن از لحاظ کلی من نمیتونم کسی رو نام ببرم .

3- آواتار بنده رو میشناسی؟

نه متاسفانه

4- به نظرت پست یک بازیکن در کاپیتان شدنش تاثیری داره؟.دروازه بان کاپیتان موفق تر و بهتری میتونه باشه یا بازیکنی که در جریان بازیه؟

ارجاع میدم به گفته ی سرالکس در زمانی که یحث کاپیتانی رونی مطرح بود : " بهتره کاپیتان از خط دفاعی یا خط میانی انتخاب بشه " ؛ من فکر میکنم بازیکنهایی که در جریان بازی هستند کاپیتانهای بهتری باشند .

5- بعضیا میگن مورینیو به بن بست تاکتیکی خورده.نظرت در این مورد چیه؟

به نظرم این بن بست تاکتیکی نیست و مشکل تیم هم مشکل فنی نیست بلکه بیشتر مشکل روحی-روانی در کاره و بازیکنان موثر ما مثل رونالدو به خاطر حواشی از بهترین فرم خودشون خارج شدن .

6- اولین چیزی که به ذهنت میرسه رو بگو

آلوارو رکوبا

دندون خرگوشی

اریک کانتونا

نمیدونم اونو سرالکس چجوری با هم کنار میومدن

جیوانی البر

کهنه سرباز ی که بدشانسیش همدوره بودنش با رونالدو و ببتو و روماریو بود ...

ماریو بالوتلی

اگر حواشی اطرافش نبود شاید در رده ی بازیکنان در جه 2 هم قرار نمیگرفت .

فرناندو مورینتس

در پست بالایی پاسخ دادم

زیدان کبیر

در پست بالایی پاسخ دادم

7- بهترین زوج مهاجمی که تا به حال دیدی؟

زوج زلاتان - آدریانو در اینتر مورینیو هرچند که کوتاه بود دورانشون .

8-رئالِ امسال شباهتی به رئال سال قبل که اونطوری بازی میکرد و رکورد میزد نداره.این افت چه دلیلی داره؟

همونطور که در بالاتر گفتم این افت بیشتر منشا روانی داره تا اینکه فنی باشه ...

9-حضور توریل چقدر میتونه به نفع تیم باشه.کلا چقدر به آوردن شخصی مثل توریل خوش بینی؟

رئال مادرید مربی ای با توانایی رهبری روحی زیاد میخواد و کسی که مربی رئال میشه باید رفتار درست با ستاره ها رو بلد باشه ؛ بنابراین من فکر نمیکنم مربی کاستیا اصلا و ابدا گزینه ی خوبی باشه مگر اینکه رئال بخواد از این به بعد به آکادمی اتکا کنه در اونصورت توریل بهترین گزینه هست .

10- لالیگا دو قطبی باقی خواهد ماند؟

فکر میکنم آره .

11-به یادماندنی ترین گل فصل 2011/12؟

گل رمبرز به والدس

12-سیاست خرید ستاره های تیم های دیگه توسط پرز رو قبول داشتی/داری؟

نمیتونم بگم این موضوع برام جذابیتی نداره و نداشته ، ولی ترجیح میدم تیم بیشتر به آکادمی و کاستیا تکیه کنه .

13-بهترین رئال تاریخ رو با سیستم 4-2-2-2 انتخاب کن

کاسیاس

روبرتو کارلوس --- هیرو --- راموس --- سالگادو

ماکه له له -- ردوندو

فیگو --- زیدان

کریس رونالدو --- مک مکمن

رائول - دی استفانو

14- در آخر نظرت در مورد این دو عکس...

"پیراهن خونین اوزیل در نواز غزه"

کشتن کودکان همیشه و همه جا محکومه ، حتی اگر این کار از طرف مقابل انجام شده بود و فرضا کودک اسرائیلی با پیراهن اوزیل کشته شده بود همینقدر محکوم بود و مذموم .

زلاتان فوق العاده هست واقعا ؛ به نظرم نمونه ی یک مهاجم هدف کامل باشه زلاتان ، اینقدر بلند قد باشی و اینقدر فانتزی بتونی بازی کنی ؟ الله اکبر

فعلا همینا.اگر سوالی بود مزاحم میشم دوباره...

14. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوباره سلام
    منم سری دوم سوالاتو میپرسم که فکر میکنم کمتر ورزشی هستن و شاید عجیب غریب
    1:برنامه ریزیت چطوره؟؟ برای کوچکترین کارهات هم برنامه دقیق می چینی یا نه؟؟
    2: توی بچگی شده کار خیلی خطرناکی انجام بدی؟؟ چه کاری؟؟
    3: برق گرفتگیو تجربه کردی؟؟ با توجه به این که گفتی کارت به برق مربوط میشه. نظرت چیه راجع بهش ؟
    4 حذف شد
    5:ساعت 3 صبح پای کامپیوتری چشمات ضعیف نشده؟ عینکی هستی؟ شماره چشمت چنده؟؟
    6:نظرت راجع به سینمای قدیم ایران چیه؟
    7: اگه قرار باشه یکی رو از تاریخ فوتبال ایران خط بزنی کیه؟؟
    8:جدیدا توی ال کلاسیکو ها شاهد این هستیم که رئال اول پیش می افته ولی بارسا با صبر و حوصله جبران میکنه بنظرت چرا اینجوریه؟؟
    9:توی قسمت گالری عکس بیشتر کاربرا عکس بچیگشون رو گذاشتن شما چرا نذاشتی؟؟ ( عکس که حتما داری)
    10:تیکه کلام داری؟؟ چیه؟؟
    11: اینم حذف شد
    12:خاطره انگیز ترین ترانه ای که شنیدی؟
    13:بنظرت پینتو میتونه یه روز تبدیل به دروازبان اول بارسا بشه؟
    14:گوش خراش ترین صدایی که شنیدی؟
    15: رئال اگه قرار باشه توی نیمه نهایی c l به بارسا یا دورتموند بخوره کدومو ترجیح میدی؟ چرا؟
    16: اگه فینال باشه نظرت عوض نمیشه؟ ؟ بازم چرا؟
    17: این سوالو اگه خواستی جواب نده
    توی دریا چه اتفاقی برات افتاده که دیگه حاضر به شنا نیستی؟؟
    18: بهترین استادیوم حال حاضر دنیا؟؟
    19: استعداد عامل موفقیته یا تمرین؟؟؟
    پیشاپیش بابت جوابا ممنون
    Last edited by Hatek; 18-12-2012 at 14:21.

16. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوباره

بعد از 12 ساعت خواب جانانه، اومدم سراغت!

دوم اینکه من هرگونه ارتباطم با اون قضیه رو به شدت تکذیب میکنم
    1. چقدر از آدمای خالیبند دوری میکنی؟

2. درباره تصویر آواترت یه توضیح بده (امیدوارم سوال تکراری نباشه).

3. به نظرت کادر فنی انجمن ورزش کافی هست؟ زیاد/کم نیست؟

4. تو این 3-4 سال اخیر، رئال خرید های بدتری داشته، یا بارسلونا؟ البته بدون شک قیمت بازیکن های رئال، در اکثر موارد از رقیبش بیشتر هست، اما بیشتر سر تعداد خرید ها تاکید دارم.

5. آکادمی رئال یا بارسلونا؟ به نظرت دلیل اینکه آکادمی اونا تو این چندسال صدا کرده، کیفیت خود آکادمی و برتریش نسبت به رئال هست، یا اینکه تبلیغات زیادی که روش میشه + به بازیکنا فرصت بازی تو تیم اصلی رو مدن؟

6. پشتکار یا استعداد؟ اگه قرار بود یکی رو انتخاب کنی، کدوم رو میپسندیدی؟

7. این جمله از کیه: "تغییری باش که میخوای در بقیه ببینی" (خودم به فارسی برگردوندم )

8. بطور میانگین در روز چند ساعت به انجمن سر میزنی و اولین جایی که میری کجاست؟

9. تا حالا تو خیابون دعوا کردی؟ نه؟ خب تو مدرسه چی؟ اینو که دیگه آره چوب خوردی یا زدی؟!

10. گویا دست به شعرت هم خوبا شاهنامه فردوسی از کیست؟ دیوان حافظ چطور؟ یه بیت از حافظ واسه بچه ها بگو، بجا شب یلدا که در پیش هست!

11. به نظرت این پیشگویی آقای داموس درسته؟ دلت میخواد که درست باشه؟! اگه نه، انگیزت واسه زندگی چیه؟

راستی، در محفل عاشقان خوشا رقصیدن، دامن ز بساط عافیت برچیدن
    Last edited by kasra_khan2003; 18-12-2012 at 11:05. دليل: سوال شماره 11.

18. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

با سلام مجدد.
    سری سوم سوالات.

درهم/
    1-یه جمله بگو:
    چشمان قرمز علی پروین
    سبیل مظلومی
    دخالت فنی عابدینی
    تاپیک بی ادب ترین کاربر
    ریاضت اقتصادی یا اقتصاد مقاومتی
    محمد الدعایه
    چه گوارا
    تیم ملی فوتبال بحرین
    فرناندو هیرو
    کلیزمن

2-تا الان شده که بازداشت بشی؟دلیلش رو اگه میشه بگی یا حداقل احساست رو از زمان بازداشت بودن؟
    3-سروش آدم دموکراتیک یا نه؟
    4-نظرت در مورد کسایی که میان روی صندلی داغ میشینن و به جای جواب دادن به سوالات اون هارو میپیچونن چیه؟از آرمان پرسیدم گفت که این حق اونهاست که به برخی سوالات جواب ندان.اما بنظرت بهتر نیست جواب دهنده عنوان کنه به سوالا مورد نظر جواب نمیدم تا اینکه با جوابهای .....پاسخگوی اونها باشه!
    خود شما چی.تا الان چقدر صادقانه پاسخگوی سوالات بودین؟
    5-آیتم های رسیدن به موفقیت در هر اجتماعی متفاوته!بنظرت در ایران یه ادم موفق باید چه آیتم هایی رو داشته باشه؟
    6-چرا ملت و کشور المان منفورن؟ با وجود اینکه نسلها از جنگ فاصله داریم اما این کراهت هنوز وجود داره
    7-جمله کار کار انگلیسیهاست ریشه در فرهنگ ما داره.اولا قبول داری این مطلب رو دوما چرا؟
    8-تا الان از زبان رمز استفاده کردی؟چرا؟
    9-چقدر مطهری(شهید)رو میشناسی؟
    10-اگر پپ سرمربی بایرن بشه.به نظرت چه تاثیری رو میتونه در فوتبال بایرن ایجاد کنه؟
    11-تبانی در فوتبال ایران یه امر کاملا معمولیه.اما بیشتر تیم های پولدار و خصوصی دست به این کارها میزنن.حالا اگه معلوم بشه که پرسپولیس با تبانی فلان سال قهرمان شد،باز طرفدار اون تیم میمونی؟
    12-حکم یا شلم؟چرا؟
    13-یه ورق باز فوق العاده خوب محلی(اهوازی)رو میشناسم که میگه:حکم 70درصد شانسه.اگه ورق سری بیاد یه بچه هم میتونه برنده بازی باشه(معمولا)اما شلم 30شانسه.اگر شما 11برگ برنده هم داشته باشید (سری)ممکنه همون یه برگ اضافه شما رو زمین بزنه.وباید خیلی زیرک و مکار باشید تا بتونید از پس این بازی بربیاید.
    نظرت چیه؟
    14-جنگ بشه حاضری داوطلبانه بری بجنگی؟چرا؟
    15-ارتباط چایی با سیاست؟

20. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •