رفیق قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
قبل از شروع سری دوم سوالات باید تبریک بگم به شما دوست عزیز.
آرزویی که برای کوروش کردم برای شما هم میکنم.
آرزو میکنم شیرینی با هم بودنتان،تلخی های روزگار رو از بین ببره.
ممنان و متشکر /
اما سری دوم سوالات
ورزشی
1-گفتی تحت تاثیر خانواده به پیروزی گرایش پیدا کردی!میشه این طور بگم که کورکورانه طرفدار پیروزی شدی؟نه 4تا بازی از لیگ دیدی نه 4تا روزنامه خوندی نه...(نظرت در مورد این طور طرفداریها چیه؟)
من البته طرفدار پرسپولیس شدم نه پیروزی![]()
فکر نمیکنم کورکورانه باشه ؛ حداقل اگر کورکورانه بود این علاقه به مرور زمان از بین میرفت ؛ مثلا برادر من بارسایی هست ولی من هیچوقت علاقه ای به بارسا نداشتم .
در حد یک محرک ابتدایی فقط منظورم بود .
2-رئال با3تا پاس گل میزنه و بارسا با 20پاس!چرا؟کدوم قدرتمند ترن؟
خب من هیچوقت نگفتم رئال با 3 تا پاس "گل میزنه " ؛ بلکه من گفتم رئال میتونه با 3 پاس برسه به محوطه ی حریف اما بارسا باید تعداد زیادی پاس رد و بدل کنه بعضی اوقات تا برسه به 1/3 حریف ( که البته نقل قول هم بود این صحبتم )
اما در کل چیزی که عیان است ... جدول لالیگا به خوبی به سوالت پاسخ میده که کدوم قدرتمند تر هستن ...
3-تاکتیک در خدمت تکنیک هستش یا برعکس؟
بستگی به مربی داره ؛ ولی به نظرم تاکتیک بحث مهمتری از تکنیک هست و ارزش و اثرگذاری بیشتری داره ، مثلا در دفاع تیمی ، تکنیک فردی هیچ کارایی ای نداره ...
4-چطور میشه که نسل شماره 10 های معروف فوتبال دهه90(بازیکن محوری) جای خودشون رو به شماره 10های(تیم محوری) امروزی دادن؟
خب مسلما پیشرفت های تئوریک فوتبال باعث این قضیه هست ؛ و نیز رشد و به کارگیری روشهای دفاعی نوین که راهکارهای اصلی مقابله با اونها انتخاب برنامه ی مناسب تیمی هست نه بازی فردی
5-گفتی که بایرن یا دورتموند در تقابل با سیستم و یا تیم بارسا به مشکل بر میخورن!
دلیلش هم اینه که آلمانها توپی در اختیار نخواهند داشت تا بازیسازی کنن!
جالب اینه که با مراجعه به بازیهای رئال امسال وپارسال با آلمانها میبینی که مالکیت توپ بیشتر دست رئال بوده!ولی باز آلمانها موفق بودن.الان این خلاف حرف شما رو ثابت نمیکنه؟
بحثی که هست اینه که مالکیت توپی که رئال داره زمین تا آسمون تفاوت داره با بارسا و برنامه هایی که بارسا در فاز تهاجمی داره ؛ وقتی تیمی 100 درصد مالکیت توپ هم داشته باشه ولی نتونه بازیش رو به حریف دیکته کنه پس عملا کارایی نداره این مالکیت توپ ؛ ولی وقتی بحث تیمی مثل بارسا باشه فکر میکنم خوش بین ترین هواداران بایرن و دورتموند هم به این فکر نمیکنن که این دو تیم بتونن سبک خودشون رو به بارسا تحمیل کنن چون هیچ تیمی تا الان نتونسته این کار رو بکنه و انجام چنین کاری تقریبا غیر ممکنه ...
6-یه جمله بگو:
کوین کیگان
عاشق حالت موهاش هستم
گایسکا مندیتا
کلاه گشادی که بر سر لاتزیو رفت !
برادران نویل
برادران کاملا متوسط فوتبال
اشتفان افنبرگ
کاپیتان مقتدر بایرن ؛ که 2001 هم رئال رو با اون ضربه ی ایستگاهی فوق العاده اش حذف کرد
اولیورکان
دارای باطنی کاملا متفاوت از ظاهر
الن شیرر
بهترین مهاجم تاریخ انگلیس به نظرم
حمید استیلی
محجوب ، ماخوذ به حیا و سر به زیر ؛ البته در همین سر به زیری زیر زیرکی کاراشو میکنه
7-نظرت در مورد مافیای علی دایی در تیم ملی چیه؟(98)بازیکنان کفشهاش رو واکس میزدن یا زوج خط حمله رو خودش انتخاب میکرد یا....
من فکر میکنم در این مورد اندکی اغراق هم شده در جراید ؛ مطمئن باش اگر این موارد صحت داشت افرادی مثل عزیزی و عابدزاده و شاهرودی تا الان این قضایا رو پیراهن عثمان کرده بودن .
8-نظرت در مورد قلعه نویی و دسته گانگسترهاش چیه؟
بهترین مربی حال حاضر ایران ؛ قلعه نویی یکی از معدود افرادیه که در این چند ساله هم از لحاظ رفتاری پیشرفت کرده و تونسته نقاط ضعف رفتاریش رو برطرف کنه و از طرفی ادبیاتش به طرز چشمگیری مودبانه تر شده و مشخصه که داره در مسیر درستی گام بر میداره ...
ضمن اینکه از قضیه ی "علی" دیگه خیلی گذشته
9- نظر در مورد اینکه بوندس لیگا درحال تبدیل شدن به 2ومین لیگ برتر جهان چیه؟(اروپا)
به نظرم انگلیسی ها دارن قافیه رو میبازن ؛ از طرفی اینکه آلمانها بعد از مدتها دارن در سطح یک اروپا خودی نشون میدن جای خوشحالی داره اما باید دید که این اوجشون تا چه مدت دوام خواهد داشت .
10-کی روش موفق بود! این نظر شماست!خب
میشه توضیح بدین:
چرا ما به ازبکستان باختیم(توی آزادی)
چرا ما به لبنان باختیم(تو لبنان)
چرا ما نتونستیم قطر رو شکست بدیم.
چرا ما در غرب آسیا حذف شدیم.
چرا ما بقول کی روش یه بازی درمیون خوب هستیم!؟!
چرا ما مشکل گل زنی داریم در تیم ملی.
چرا ما مشکل توپ های هوایی رو حتی نمتونیم کم کنیم!!
چرا کی روش هم به بیماری (همه دشمن هستن)مبتلا شده؟
دلیلش هم مصاحبه ایشونه که اعتقاد داره اطلاعات ما رو میفروشن به تیم های حریف!!
به نظرم کی روش از تیم این قطع امید کرده.....
ما در جدول شرایط بدی نداریم و اختلاف آن چنانی ای هم با صدر نشین نداریم ؛
از لحاظ بازی حساب کنیم درسته ؛ تیم ملی ایران مردود میشه اما واقعیت اینه که بضاعت و پتانسیل این تیم همینه ؛ و به هین دلیل من کی روش رو مقصر نمیدونم .
مشکلات فنی تیم هم مثل ضعف در ضربات هوایی رو مطمئنا کادر فنی هم متوجه شدن اما کی میخوان اقدامی بکنن معلوم نیست متاسفانه .
به هرحال باخت همیشه یتیمه ؛ و پدر و مادر باخت در این مواقع توهم توطئه و دشمن پنداری و ... هست و کی روش هم تحت تاثیر فضای مسموم فوتبال ایران وارد چنین بازیهایی شده متاسفانه و فرافکنی میکنه .
شخصی
1-میشه بگی کی ازدواج کردی؟
دیر زمانی نیست
2-کوچولو موچولو چی؟برنامه ای برای آینده در این باره؟
فعلا دلیلی نمیبینم یکی دیگه رو به ناچار و اجبارا وارد دنیا کنم !
3-ظرف های شام رو میشوری؟
پاش بیفته چرا که نه !![]()
4-گفتی که اعتقاد داری که انسان حق انتخاب داره!
الف:ما توی کتاب دینی سال دوم دبیرستان خوندیم که قرآن اعجازهای فراوانی داره که یکی از اونها اینه که خبر از آینده میده.
در آیه ای هم اشاره میکنه که ایرانیان در جنگی بزرگ از رومیان شکست خواهند خورد.
ب:در احادیث فراوان از نبی و اهل بیت نقل شده که خود میدانستند که چگونه خواهند مرد.حتی به برخی اطرافیان خود هم طریقه مرگشون رو میگفتند.
به عنوان مثال:
حضرت علی به میثم تمار
حضرت محمد به ابوذر
نبی به امام حسین وحسن
الی اخر...
این ها همه نشون دهنده اینه که افعال و رفتار ادمها کنترل شده و مشخص شده است.
اگر غیر از این بود و امکان تغییر وجود داشت که ممکن بود پیشبینی ها غلط از آب در می آمدن.و حرف قرآن و اهل بیت خلاف واقع میشد!خب در دین ما این امکان نداره.پس به جبر افعال هم رسیدیم.
جالبی ماجرا وقتیه که ما برای کارهایی که از قبل مشخص شده بودن و اجبارا انجام شدن باید پاسخگو باشیم و بهشت و جهنم وجود داره...
بعدش میگی خدا اون بالا نشسته کار نداره کی مریض شده کی نشده؟
من بعضا در مورد استدلالات مذهبی که اغلب استنتاجی هم نیستن عقاید رادیکالی دارم ؛ بنابراین اجازه میخوام بیشتر از این حدی که اینجا نوشتم وارد مسائل مذهبی نشیم چون دوست ندارم به عقاید کسی خدشه ای وارد کنم ؛
من همیشه با خودم میگم اگر یک درصد احتمال حساب پس دادن وجود داشته باشه ؛ مطمئنا برای اینکه نظریاتم شاید عقاید دیگران رو کمرنگ کنه و به تردید بندازشون باید حساب سختی پس بدم ؛ پس ترجیح میدم که پیرو مثل عیسی به دین خود و موسی به دین خود باشم .
5-من نطریه هاوکینگ رو خوندم و کلی باهاش درگیر بودم.نظر تو چیه در موردش؟
کدوم نظریه اش منظورته ؟ پیدایش هستی ؟ جهان موازی ؟ سفر در زمان ؟ ....
6-فیلم زورگیری اخیر رو حتما دیدی.امروز افراد توی فیلم رو گرفتن.بنظرت باید باهاشون چکار کنن؟علت اینی که برخی آدمها اینطوری رفتار میکنن چیه؟
علتش که مشخصا فقر و جبر اجتماعی هست و شرایط نا به سامان و نیز گذشته ای که این افراد داشتن .
اما اینکه چه باید باهاشون کرد ؟ نظری ندارم
7-یه هنرمندی توی یه برنامه هنری!!!گفت که تمام ایرانیها عقده ای هستن؟قبول داری این حرف رو یا نه؟
ایشون نظر شخصی خودشونو گفتن و صرفا به عنوان یک نظر شخصی محترم هست ولو اینکه دارای کوچکترین ارزشی نباشه .
8-اگه قرار باشه فقط یک کار برای فرزندت بکنی چیه؟فقط یک کار!
بهش یاد میدم عقل و منطق مقدم بر تعصب است .
9-پدر و مادران ما دهه شصتی ها متاسفانه ما رو درک نکردن.خب ممکنه که فرزندامون هم همین کار رو با ما بکنن؟
شکاف نسل مطمئنا وجود داره ؛ ولی ما باید بدونیم که چه رفتاری رو در پیش بگیریم که فاصله از یه حدی بیشتر نشه ولو اینکه خودمونو به دنیای اونا نزدیک کنیم ./
10-محسن نامجو رو میشناسی؟با افکارش موافقی؟
آره / فکر میکنم نامجو هم دچار رادیکالیزم شده متاسفانه ...
11-چرا از سروش عزیزمیترسن بعضی کاربرا؟
راستش باید از خودشون بپرسی اینو![]()
شاید چون اکثر پستهایی که از من دیدن یا تذکر بوده و یا قفل کردن تاپیک![]()
![]()
12-چرا سروش فقط 5نفر رو توی لیست دوستان داره؟اون ها چه فرقی با باقی کسانی که درخواست دوستی دادن و رد کردی،دارن؟
نکته ای که هست اینه که من دوست دارم تمامی افراد لیست دوستانم قابل مشاهده باشن ، پس با این حساب من فقط میتونم یک نفر دیگه رو به این لیست اضافه کنم
دوم اینکه من برای واژه ی دوست حرمت خاصی قائلم ؛ ( یه موقع سوءبرداشت نشه به قول جواد یساری " همتون دوستای خوب من هستین همتون تو قلب من جا دارین ")
13-سهم مدیرهای فروم در کم شدن کاربران این فروم چقدره؟
من باید در اینجا از حقوق صنفی دفاع کنم ؟
در کل فکر میکنم شاید کم شدن کاربران و فعالیت در فروم 5 درصد هم نباشه سهم مدیر ها .
14-درجه جوش سروش چقدره؟
خیلی زود !
بر خلاف دنیای مجازی ، در دنیای واقعی اطرافیانم بعضا منو به عنوان یک فرد عصبی میشناسن که این اصلا خوب نیست ...
15-خودت به تناسخ اعتقاد داری؟
معتقد نیستم بهش اما از ته فلبم آرزو میکنم که درست باشه و واقعیت داشته باشه ....
اتمام سری دوم.
پ ن:ببخشید کمی تند بود!
البته تضمین نمیدم که سری بعدی به این آرومی باشه
اتفاقا من عاشق تندی هستم ؛ غذا هم که میخورم اینقدر فلفل قرمز میزنم بهش که رنگش کلا به قرمز متمایل بشه![]()