دوست عزیز شاید مشکل از کرک باشه برید به لینک زیر هر دو کرک امتحان کنید
من از کم حجم تره استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شاید مشکل از کرک باشه برید به لینک زیر هر دو کرک امتحان کنید
من از کم حجم تره استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز همچین مسیری تو رجیستری وجود نداره
البته اگه اون کلید Wow6432Node در نظر گرفته نشه یه مسیر وجود داره ولی باز هم همون پیغام نشون داده میشه
؟؟؟؟؟؟
نه شما باید باید این ادرس رو اگه ویندوزتون 64 هست در HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall (درست کنید) اگر 32 بیته HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall اینجا
این ادرسو باید درست کنی تو این قسمتها که گفتم ==={E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
من رو ویندوز 8 هم تست کردم جواب داد
دوستان سلام : من چند تا سوال دارم : 1- این بازی سیو به اختیار داره یانه؟اگر نداره چطوری میشه فعالش کرد؟2- آپدیت های این بازی رو حتما" باید نصب کنم ؟ بعد از نصب اونها چه تغییری تو بازی پیدا میشه؟ اونها رو باید ازکجا دانلود کنم؟ 3- چطوری میشه مثل اکثر بازیها چند تا پروفایل برای افراد مختلف درست کرد که تو سیو هم بازی نکنند؟ ممنون![]()
این بازی اتوماتیک سیو میشه
آپدیت ها هم به هیچ وجه دانلود نکن چون هیچ تاثیری روی بازی نمیذاره..
وقتی میری تو بازی تو قسمت load game میتونی چند تا سیو مختلف داشته باشه برای سیو دستی هم esc کیبورد رو بزن save game رو بزن..
محتوای مخفی: خطر لو رفتن قسمتی از داستان[B
سلام دوستای گلم همون طور که از امضام معلومه ما لپتاپ رو عوض کردیم و با ذوق و شوق بازی Farcry 3 رو نصبیدم و شروع کردیم به بازی
دیشبم ترینر دان کردم و ازش استفاده کردم از اون موقع به بعد مثلا وقتی میگه Mash هیچ کلیدی نشون داده نمیشه که بفهمیم کدوم رو بزنیم من خودم حدس میزنم مشکل از ترینر بوده چون قبلش درست بود برا Reload کردن R رو نشون میداد یا برای سوار ماشین شدن E اما الان هیچی نشون نمیده
میخواستم ببینم دوستای عزیز چه نظری دارن؟؟؟![]()
اساتید با پاک کردن ترینر موشکلم حل شد
میخواستم بگم زیاد فشار نیارین به خودتون![]()
سلام من بازی رو نصب کردم وقتی می خواهم بازی کنم صفحه سیاه باز می شه باید چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)