سلام. ببخشید اینجایی که میگید یه پوشه 4 کیلو بایتی هست فکر نکم سیو بازی باشه ؟؟؟؟
سلام. ببخشید اینجایی که میگید یه پوشه 4 کیلو بایتی هست فکر نکم سیو بازی باشه ؟؟؟؟
کسی لینک آخرین ورژن Ubisoft Game Launcher داره
نه با اینم حل نشد باید منتظر یه پچ درست حسابی بمونم![]()
دوستان من این سیو بازی با کرک theta رو پیدا کردنم رو کپی کردم بعد از ریختن این dlc جدیده سیو پاک شد و مسیرش هم عوض من رفتم تو مسیر خودش ریختم حالا میگهdamged save game
چی کار کنم اینو زیاد نرفته بودم ولی حال ندارم دیگه برم چی کنم اینو ؟؟؟![]()
سلام
من بازیو تا 11 درصد بازی کردم بعد گیر کرد حالا آپدیت کردم سیوهام پریده اگر کسی حول 11 درصد بازی هست ممنون میشم سیواشو واسم بزاره
من هر چي تو بازي مي گردم جاي خريد و فروش كالارو پيدا نمي كنم،تا سكانس 10 رفتم نسخه بلك باكس هم هست،كسي مي دونه آيكونش تو نقشه چه شكليه؟
سلام
این بازیو نصب کردم ، وقتی اجراش می کنم هم New Game رو می زنم مشکلی نداره ،اوی همون فیلم اولش ، اونجا که دزموند با سه نفر دیگه توی یه ماشین هستن قفل می کنه و ارور Not Responding میده ، دوبار امتحان کردم همین مشکلو داشت
کرکش Theta هست ، کارت گرافیک هم درایورش جدید هست ( فکر کنم 306 ، یه چیز تو این مایه ها بود )
ممنون![]()
ممنون از اینکه اطلاع دادی![]()
با این بازی رو کرک کن ببین درست میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Eblis 2011; 01-12-2012 at 16:11.
داداش
رو نقشه ایکون پوند رو زده
تو بوستون هم 2 تا هست ازش
سلام با بدبختی بلاخره بازی باز شد یه صفحه سیاه میاد اگه کسی میتونه کمک کنه کرک پست 138 امتحان کردم همینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)