اين قيمتها تفاوت زيادي با دانگل نميكنه.تازه بايد جفت بخريم.درسته؟
اين قيمتها تفاوت زيادي با دانگل نميكنه.تازه بايد جفت بخريم.درسته؟
فقط یک نکته بعضی از مدلها دارای بسته های دو تایی هستند یعنی در یک بسته دو تا وجود داره ولی در صورت خرید تکی ها فراموش نکنیم حداقل دو تا از این وسیله رو لازم داریم.
در مورد اختلاف قیمت باید بگم همون طور که قبلا هم عرض کردم ارزون ترین کار آوردن روتر نزدیک تلویزیونه.در باره سوال دوم،بله باید جفت خرید ولی بعضی ها در بسته هاشون دو تا از این وسیله هست که معمولا با نام starter kit شناخته میشن،از نظر قیمت بسته به نوع استفاده و طرح شبکه خانگی ،مساحت وشکل منزل و محل قرار گرفتن تلویزیون تو خونه و متراژ سیم مورد نیاز برای سیم کشی عادی و یا فاصله روتر شما از تلویزیون داره که صرف کنه یا نه.ضمنا دانگل فقط به درد همین تلویزیون میخوره و باید حداقل فاصله رو از منبع فرستنده با توجه به موانع و نویز موجود داشته باشه.
البته فراموش نشه هدف من از نوشتن این اطلاعات مطلقا تبلیغ یا عدم تبلیغ برای هیچ سخت افزار وبرندی نیست فقط می خوام هر کسی بسته شرایط و نوع استفاده و محیطی که در اون سکونت داره بدونه وبتونه طرح و روش مناسب تر رو با کمترین هزینه و محدودیت برای خودش انتخاب کنه. تا مجبور نشه به ازای هر کاری سیستم و روش و هزینه جدیدی رو قبول کنه.مثلا کسی که یک laptop داره و یک تلویزیون به نظر من با اتصال Lan یا حتی HDMI کاملا کارش راه می افته.تازه میتونه از موبالش هم به عنوان ریموت کنترل لپ تاپ استفاده کنه.
ببین این نرم افزاره که توی وبلاگ هست فقط برای مدل 131 نیست . کلا" یه روشه که روی زیرنویس یه عملیاتی انجام میده که اونو به یک ایمیج و فرمتی قابل نمایش برای دستگاه تبدل میکنه . حتما" روشش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه...
ببین ممکنه با هر دانگلی کار کنه ولی به نظرم صلاح نیست بخاطر چند تومن اختلاف قیمت از دانگلهای متفرقه بازار استفاده کنی و خدایی نکرده برای تلویزیونت مشکلی پیش بیاد . الان از بس مارکای متفرقه زیاده توی بازار که ریسکش زیاده .
در صورتیکه بخوای اطلاعات رو با لپ تاپ share کنی و لپ تاپت مجهز به wifi باشه فقط یه دونه دانگل برای همون تلویزیونت لازم داری و لپ تاپت دیگه دانگل نمیخواد .
اگر از pc استفاده میکنی و اینترنت داری و pc به مودم وایرلس وصله بازم برای pc دانگل لازم نداری .
ولی اگر مودمت وایرلس نیست و pc وای فای داخلی نداره باید یه دانگل هم برای pc بخری و در این حالت 2 تا دانگل لازم داری .
سمیرا فکر کنم پست های قبلی رو مطالعه نکردی.منظور من از یک جفت پاورلاین بود.دانگل رو میدونم.
سلام لطفا پستای قبلی رو ببین با توجه به تست های انجام شده و پرسشهای به عمل اومده از مادیران به این نتیجه رسیدیم که این تلویزیون RTU فارسی رو ساپورت نمی کنه.بنابر این من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کمک فیلمهای تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نتایجی هم رسیدیم وچند روش رو پیشنهاد دادیم .در ضمن اگر منظور از دانگل کارت شبکه USB هست ،من یک دانگل linksys وصل کردم جواب نداد.
Last edited by aha7120; 29-04-2013 at 18:14.
خیلی جالبه وقتی تبدیل به sub رو با txt2sub انجام میدم بعد میکس میکنم جز کیفییت متن (یکم بد رنگه بدلیل رنگهای نرم افزارش چون سعی میکنه فونت رو برجسته کنه) پخش میشه ولی با SubtitleCreator متنها بریده میشن و مورب مثل نمونه تستهای شما.
راه حلی دارید؟
خیلی جالبه وقتی تبدیل به sub رو با txt2sub انجام میدم بعد میکس میکنم جز کیفییت متن (یکم بد رنگه بدلیل رنگهای نرم افزارش چون سعی میکنه فونت رو برجسته کنه) پخش میشه ولی با SubtitleCreator متنها بریده میشن و مورب مثل نمونه تستهای شما.
راه حلی دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)