100٪ مخالفم و هیچوقت به زنم اجازه نمیدم که بره به استادیوم حتی اگه همه شرایط درست باشه و هیچ بی احترامی صورت نگیره! زن باید بشینه خونه بچه داری کنه به شوهرش محبت کنه و فوتبالی هم بود از تی وی ببینه !![]()
100٪ مخالفم و هیچوقت به زنم اجازه نمیدم که بره به استادیوم حتی اگه همه شرایط درست باشه و هیچ بی احترامی صورت نگیره! زن باید بشینه خونه بچه داری کنه به شوهرش محبت کنه و فوتبالی هم بود از تی وی ببینه !![]()
اگر فرض کنید ورود بانوان به استادیوم آزاد شده و همه باید در کمال احترام و ادب در کنار بانوان فوتبال تماشا کنن با توجه به نظری که دادین چه برخوردی با خانمی که در ورزشگاه میبینید میکنید ؟ احترام ؟ رعایت حضور بانوان ؟یا رفتاری که اون خانوم متوجه بشه متعلق به منزل هست نه اجتماع؟
من نظرمو درباره زن خودم عرض کردم و کاری به باقی مردم ندارم. اون خانمی که رفته استادیوم شوهرش یا پدرش یا برادرش اجازه داده و به من ارتباطی نداره !![]()
اگر تمام کسانی که به استادیوم میان بدونن حضور یک خانوم فقط و فقط به خودش و اجازه ی خودش مربوط هست و کسی اجازه تصمیم گیری برای حضورشون تو استادیوم یا اجتماع رو نداره مطمئنن هیچ مشکلی بابت حضور خانم ها در ورزشگاهها به وجود نمیاد و هیچ کسی هم به خودش اجازه نمیده مشکلی رو برای خانوم ها پیش بیاره یا باعث نا امنی بشه. در این شرایط همه خانم ها می تونن به همراه همسرشون یا دوستانشون یا تنهایی تو محیط امن ورزشگاه حضور داشته باشن.
البته بدون مشکل هم نبود من بارها از خانومهایی که تجربه حضور در استادیومها رو در زمان شاه داشتند این مساله رو پرسیدم و انصافا همگی متفق القول میگفتند افتضاح بود جو ورزشگاه ها و اصلا دخترا راحت نبودند تو ورزشگاه بخاطر توهین ها و رفتار آقایون . یعنی میخوام بگم این مشکل ریشه ای بوده و اون موقع هم متاسفانه وجود داشته اما خواب مطمئنا اگر رژِیم پابرجا بود فرهنگ سازی میشد کاری که الان جراتش رو ندارند آقایان.
من مخالفم اینم دلیل :
و بدونید تا فرهنگ خانوما رو درست نکنید این ممنوعیت هنوز هست.(پسرا که تنها فرهنگ نمی خوان)
تنها چیزی که من این چند وقته فهمیدم اینه که ما ایرانیها به اعتراف خودمون بی فرهنگ ترین و بی جنبه ترین انسنهای روی زمین هستیم دیگه حرفی هم نمیمونه
من نظر خاصی در زمینه ی موافق یا مخالف بودن ندارم ولی دوست عزیز شما که خودتون دارید میگید که فرهنگ خانومهای ایرانی اگر بدتر از فرهنگ آقایون نباشه دستکمی از هم نداره پس دیگه دلیلی برای محرومیتشون نیست. از سیاهی که رنگی بالاتر وجود نداره!
Last edited by 3274; 25-01-2014 at 04:30.
یک مرد واقعی که کروموزوم Y اصلی و اریجینال داره![]()
XENON جان شما که دستت تو کاره چرا ما با تمدن 2592 ساله شاهنشاهی امپراطوری که از داریوش و کوروش به ارث بردیم بی فرهنگ ایم؟
اصلا شما بگو فرهنگ یعنی چی که ما ایرانیان نداریم؟
من نظر خاصی در زمینه ی موافق یا مخالف بودن ندارم ولی دوست عزیز شما که خودتون دارید میگید که فرهنگ خانومهای ایرانی اگر بدتر از فرهنگ آقایون نباشه دستکمی از هم نداره پس دیگه دلیلی برای محرومیتشون نیست. از سیاهی که رنگی بالاتر وجود نداره!
این عکسی هم که گذاشتید من رو یاد یک ضرب المثلی انداخت ..
.این یعنی چی ادم بیفرهنگ رو نباید محروم کرد که به ابروی ایرانی رو که من و تو ایم لتمه نزنن؟
و این که
دارید میگید که فرهنگ خانومهای ایرانی اگر بدتر از فرهنگ آقایون نباشه دستکمی از هم نداره.....
خانوم هایی که داری می گی افراد خانواده من هم به طبع جز شونن.حالا:
ما اجازه ورود به بانوان دادیم و اومدن تو ورزشگاه چه تضمینی هست که بد تر از این ابروی زنان ایرانی رو نبرند و ندرند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)