تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 60 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 595

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش به M A M M U T هم گفتم اگه اینترنتو disable کردی باز پرید بیرون مشکل از کرکه
    خوب مشکل همینه.
    کرکم دانلود زدم باز همینه.
    البته گاهی نمی پره بیرون. ولی شاید هر 10 بار یه بار نپره

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب مشکل همینه.
    کرکم دانلود زدم باز همینه.
    البته گاهی نمی پره بیرون. ولی شاید هر 10 بار یه بار نپره
    من بازیم اسکیدرو بود,نصب کردم,هیچ پچی روش اجرا نمیشد,از قسمت رجیستری کد بازیرو وارد کردم,کرک reloaded رو دانلود کردم,پچ نصب شد اما میپرید بیرون,من وقتی sسیستمو ریستارت میکنم, آنتی ویروس رو disab;e میکنم از بازی نمیپره بیرون,بعضی وقتها هم جویستیکمو میکنم,اینکارارو که میکنم دیگه از بازی نمیپره بیرون!!
    یه امتحانی بکن ضرر نداره,مخصوصا آنتی ویروس خیلی مهمه disable باشه.
    Last edited by farshad_pes9; 24-09-2012 at 21:53.

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان عزیز مشکل خیلیا با این کار حل میشه
    اول که میخواید برید تو بازی اینترنتتون رو change adapter setting (win7) اینجا disable کنید برید تو بازی ببینید باز بیرون میاد؟معمولا برای همه stop working میده
    بکنید اینکارو بعد شاید کرک یا نسختون ایراد داشته باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واسه من تقریبا اوکی شد.
    اول بازی اگر نرم ترکیب بچینم مشکلی نداره. عجیبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من بازی pes 2013 را دیروز خریدم اورجینال شرکت NEW TECH نصب میشه ولی اول بازی همش یه دایره نشون میده که داره می چرخه کرک RELOADED ریختم جواب نداد فایل 700 مگابایتی رو ریختم در پوشه ایمیج جواب نداد چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من این بازی رو روی لپ تابم میتونم اجرا کنم و بازی میکنم ولی روی سیستم دیگم که با اون بازی میکنم اجرا نمیشه و بعد از اینکه که تیم ها رو انتخاب میکنم ارور میده و باید از بازی بیام بیرون و نمیتونم بازی کنم ایا مشکل از کرک هست ؟
    میتونه مشکل کرک باشه شایدم به خاطر انلاین بودن تو نت
    نت رو دیسیبل کن نشد کرکه
    سلام مشکل رو حل کردم مشکل از ویندوز ام بود ویندوز قبلی 7 معمولی بود یک 7 سرویس پک 1 نصب کردم مشکلم کاملا حل شد

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

من بار اول بازی رونصب کردم و خیلی راحت اجرا شد وزدیم به رگ.اما بعد 1روز بازی دیگه اجرا نشد.
    دوباره نصب کردم وتمام اون کارایی که گفته بود روانجام دادم نشد.نسخه reloaded کرک رو هم نصب کردم اما میگه فایل مشکل داره و یا دوباره نصب کن.چیکار کنم؟؟؟یه مومن میاد از اول به زبان ساده بگه چیکار کنیم؟؟
    در ضمن اون برنامه daemon رو کجا اجرا کنیم؟؟فایلی به اسم iso وجود نداره که اینگفته این فایلارو اجرا کنید.

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من کرک RELOADED دارم و در حالتی که کانکشنم رو disable می کنم مشکلی ندارم
    اما اگه اینترنتم فعال باشه میپره بیرون
    این کرش فیکس رو اگه دانلود کنم و بریزم در حالتی که اینترنتم وصل باشه هم میتونم بازی کنم؟
    مشکلش حل می شه؟
    آخه مهمه که بتونم تو بازی باشم اما اینترنتم هم فعال باشه (واسه دانلود و ...)

مرسی

رفع مشکل اختلال در نسخه SKIDROW:
    پس از نصب و اجرای بازی، اگر در هنگام ورود با اختلال (کرش) نمودن بازی مواجه شدید، چندین راه برای رفع این مشکل در نسخه اسکیدرو واجود دارد:
    ۱) راحت ترین راه دانلود فایل زیر و جایگزین نمودن آن در فولدر IMG در محل نصب بازی شما می باشد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2)
    هنگامی که بازی کرش نمود، از بازی خارج شده، گیم پد خود را از کامپیوتر قطع نمایید و سیستم را ریستارت نمایید. پس از بالا آمدن ویندوز، از صحت غیرفعال بودن آنتی ویروس خود مطمئن شوید. حال دوباره بازی را کرک نمایید و بازی را اجرا نمایید.

۳)
    در قسمت Run ویندوز خود عبارت regedit را تایپ نمایید تا وارد قسمت رجیستری ویندوز خود شوید. حال به آدرس زیر رفته
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KONAMI\PES 2013]در قسمت "code"=""در بین دو کاما بعد از مساوی، سریال نامبر بازی را وارد نمایید. سپس کرک RELOADED را که در انتهای همین پست می باشد در محل نصب بازی کپی نموده و به اجرای بازی بپردازید. (سریال نامبر بازی در دانلود جداگانه کرک RELOADED بازی موجود می باشد)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نسخه reloaded رو از سایت دانلودها گرفتم. هیچ مشکلی نداره. راحت نصب میشه. از بازی هم نمی پره بیرون (حتی با وصل بودن به اینترنت)

فقط مشکلش اینه که گزارشگر بازی بعد از 20 ثانیه کم کم صداش کم میشه و بعد هم قطع میشه. جالبه صدای تماشاگرها هست ولی گزارشگر انگار یکی صداش رو هی کم کنه تا بی صدا بشه اونطوریه.

جالبه تقریبا تو هر بازی 2 تا 3 بار هی کم کم زیاد میشه و بعد کم میشه و میره.

تو زمانی که هست درست گزارش میکنه

کسی این مشکل رو نداره. و یا راه حلی برای رفعش؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من نسخه reloaded رو از سایت دانلودها گرفتم. هیچ مشکلی نداره. راحت نصب میشه. از بازی هم نمی پره بیرون (حتی با وصل بودن به اینترنت)

فقط مشکلش اینه که گزارشگر بازی بعد از 20 ثانیه کم کم صداش کم میشه و بعد هم قطع میشه. جالبه صدای تماشاگرها هست ولی گزارشگر انگار یکی صداش رو هی کم کنه تا بی صدا بشه اونطوریه.

جالبه تقریبا تو هر بازی 2 تا 3 بار هی کم کم زیاد میشه و بعد کم میشه و میره.

تو زمانی که هست درست گزارش میکنه

کسی این مشکل رو نداره. و یا راه حلی برای رفعش؟؟
    شک نکن مشکل از ویندوز کامپیوترته .... چون بازی رو منم از همین سایت و همین نسخه رو دانلود کردم و بدون هیچ لگی دارم بازی میکنم .... شما مشکل ت از طرف بازی نیست ....
    سیستم رو ویروس کشی کن بعدش ویندوز عوض کن حله

11. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •