دیشب شب افتضاحی بود و نشد اونجوری که باید امتیاز جمع کرد
ببین کار به کجا رسیده که باید مسی رو بزاریم روی نیمکت.بدبختی اینجاست که یه بازیکن 6 دنگ مثل رونالدو نداریم برای شب دوم که مطمئن باشم یه کاری میکنه
دیشب شب افتضاحی بود و نشد اونجوری که باید امتیاز جمع کرد
ببین کار به کجا رسیده که باید مسی رو بزاریم روی نیمکت.بدبختی اینجاست که یه بازیکن 6 دنگ مثل رونالدو نداریم برای شب دوم که مطمئن باشم یه کاری میکنه
خب هفته سوم هم تموم شد
توی این هفته من بد امتیاز نگرفتم و فقط توی انتخاب کاپیتان اشتباه کردم یعنی بهتره بگم که حواسم نبود که کاپیتان روی همون مسی مونده وگرنه جای اون رونالدو رو می ذاشتم چون ظاهرا توی لیگ قهرمانان رونالدو بهتر از مسی امتیاز می گیره . فعلا هم رونالدو به همراه اسکار با 26 امتیاز پرامتیاز ترین بازیکنا هستن...
یه نکته هم در مورد فوتبال فانتزی به نظرم می رسه اینه که کلا نباید براساس تعصب به تیم مورد علاقه بازیکن انتخاب کرد و باید دید با توجه به شرایط مسابقات کدوم بازیکنا شانس بیشتری دارن که امتیاز بالایی بگیرن
مثلا من به عنوان طرفدار چلسی از این تیم فقط هازارد رو توی ترکیبم دارم و اگه در آینده بخوام بازیکنی هم اضافه کنم احتمالا اسکار یا ماتا رو اضافه می کنم
این در حالیه که از تیمی نه چندان سرشناسی مثل باته بریسوف 2 تا بازیکن توی ترکیبم دارم
جدول هم تا پایان هفته سوم به این صورته:
![]()
چرا من نمی تونم تعویض کنم؟تعویض open هست ولی فقط می تونم داخل ترکیب جابجا کنم و با نیمکت نمی تونم تعویض کنم!
الان میشه تعویض کرد.
امیدوارم امشب فن پرسی نتونه امتیاز بیاره. با هزار بدبختی و کسر امتیاز دادیمش رفت رونالدو رو گرفتیم دیشب هیچ کاری نکرد
درست شد.اونموقع هم تعویض on بود ولی بازیکنان با نیمکت جابجا نمیشد.
آقا نفرین نکن بازیکنان همه شون بالا پایین دارن![]()
امید ماس امشب این رابین !!
وقتی دیدم ون پرسی از اول تو بازی نیست گفتم نفرینتگرفت ولی دمش گرم جواب اعتمادمونو داد.
هر چند به لطف زلاتان خیلیا بالا رفتن اما خوشبختانه مثل اینکه تو لیگ خودمون یا حداقل از صدر نشینها کسی نبوده .
ای بابا چی بگم از دل پرم
بیخودی فن پرسی رو از دست دادیم و رونالدو....تازه کسر امتیاز هم بماند
برای مقام اولی در ایران میخواستیم خیز برداریم به جاش نزول کردیم.جالبه این دو هفته هر دفاعی از تیمی که بداشتیم سه چهار تا خورده.
این هفته برای من زیاد هفته خوبی نبود چون دو تا بازیکنم کلا بازی نکردن و توی توی تعویض ها اشتباه کردم
ولی با این حال که چند امتیاز الکی از دست دادم 45 امتیاز تونستم بگیرم
دو تا بازیکن هم رو حسرت می خورم که می خواستم بردارم ولی منصرف شدم یعنی اسکار از چلسی و ایلیسو از مالاگا که این هفته حداقل می تونستم یه دونشون رو بخرم. ولی مطمئنم اگه برای هفته بعد این دو تا رو بیارم از شانس بد ما خوب امتیاز نمی گیرن!
جدول هم تا پایان هفته چهارم به این صورته:
![]()
من که واقعا از دست فوتبال فانتزی امسال دلم خونه
خداییش بعد از ظهر روز چهارشنبه رفتم که تعویض کنم دیدم زده مارکیزیو هافبک یووه مصدومه
منم تعویضش نکردم شب دیدم داره بازی میکنه گل هم زده
دقیقا کار سایت یوفا مساویه با دادن اطلاعات غلط
روز سوم بازیا هم توی همه سایتا زده بود آرتتا یه پاس گل داده ولی یوفا اصلا امتیازی بابت اون پاس گل بهم نداد
نمیدونم والا یعنی واقعا یه دستایی پشت پردس؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)