خب شما که ترجمه برات سخته از سایت هایی مثل همین که ازش کپی کردی ، کپی کن دیگه!
لطفا مطالب رو با ذکر منبع بزارید.
این هم منبع مطلب شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب شما که ترجمه برات سخته از سایت هایی مثل همین که ازش کپی کردی ، کپی کن دیگه!
لطفا مطالب رو با ذکر منبع بزارید.
این هم منبع مطلب شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترجمه یک جریانی داره که تمام شد
من اول خواستم از سایت خارجی بگیرم و ترجمه کنم که زیاد بود برای همین گشتم ترجمه شدشو تو سایت ایرانی پیدا کردم
محتوای مخفی: تصاویر
واسه بهار 2013 تاریخ خورده، نسخه PC فعلا تایید نشده...
پس از مدت ها انتظار، مجله GameInformer منتشر شد. این مجله که 18 صفحه را به بازی Grand Theft Auto V اختصاص داده، به همراه انتشار جزئیاتی از گیم پلی، تصاویری نیز از این عنوان منتشر کرد.
منبع هم که کنار عکسا زده![]()
این 2 صفحه آخر واقعآ مملو از اسپم هست
جان عزیزتون رعایت کنید...حداقل صفحه های قبل رو مطالعه بفرمایید که مطلب تکراری نذارید
چندتا تاپیک دیگه هم همین مشکل رو دارن چندتا کاربر اصلآ رعایت نمی کنن! یکی تذکر بده خواهشآ ...
به احتمال زیاد امسال کاندید اصلی گوتی همین بازی هستش !!! دیدن عکس ها فک ادم رو میندازه چه برسه به خود بازی !!! امیدوارم نامردی نکنند و برای پی سی هم ریلیز کنند بازی رو تا ما هم یه نسخه کپی شو بگیریم بازی کنیم![]()
چنتا تصویر جدید از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: تذکر
دوستان 2 روز دیگه تا تریلر مونده
دیگه نمی تونم صبر کنم![]()
دوستان به تریلر 2 بازی13 ساعت دیگه مونده
این هم سایتی که تریلر را پخش میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shayankh450; 13-11-2012 at 18:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)