تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 16 اولاول ... 410111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 156

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله گروهی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی جذابیت جام هست که قطعا با نبودن چلسی و اینتر پایین میاد٬ یکی جذابیت مسابقات (از نوع بازی فوتبال جذاب) هست که به نظر من ممکنه بالا بیاد چون این 16 تیم٬ اکثرا فوتبال زیبایی رو بازی می کنن.
    اتفاقا من فکر میکنم بازی هایی که دوستان با برچسب دفاع اوتوبوسی و بعضا ضد فوتبال نام بردن اوج هیجان و فوتبال زیبا بود

دلیل و تفاوتش با ضد فوتبالی که اعراب بازی میکنن و ما تو ایران سراغ داریم این بود که اون بازی ها خالی از موقعیت گل نبودن

بارسا در دو بازی مقابل چلسی چندتا موقعیت داشت که گل نکرد؟
    وقتی مسابقه ای درش موقعیت گل باشه قطعا زیبا هم هست حتی اگه یک تیم تقریبا تمام بازی رو دفاع کنه و یکی حمله کنه و موقعیت به وجود بیاره و نتونه گل بزنه

بازی برگشت نیمه نهایی رو مثال میزنم
    نتیجه بازی که 2-2 بود یعنی 4 تا گل داشتیم و بازی نسبتا پر گل بوده

از خودم به عنوان طرفدار چلسی شروع میکنم
    قلبم اومده تو دهنم نه فقط آخر بازی که از همون وقتی که 2-0 شد نتیجه
    هر حمله ای که بارسا میکرد یک دلهره به وجود میاد و یک امید برای ضد حمله
    فکر میکنم طرفدارهای دیگه چلسی هم همین وضعیت رو داشتن

طرفدار تیم دیگه ای رو مثال میزنم که اصلا نتیجه بازی براش اهمیت نداشت (یعنی احیانا طرفدار رئال هم نبوده )
    خوب در همون نیمه اول کاپیتان و همه کار خط دفاع چلسی اخراج میشه
    بارسا 2 گل میزنه و بازم می خواد گل بزنه
    رو یک حرکت چلسی به بازی بر میگرده
    بازی پنالتی داره
    بهترین بازیکن جهان پنالتی رو خراب میکنه
    بارسا فشار میاره موقعیت خلق میکنه ولی گل نمیزنه
    توپ ها بلاک میشن از رو خط بر میگرده چک واکنش های فوق العاده نشون میده
    بارسا 10 نفره حمله میکنه و در نهایت ضد حمله میخوره
    2-2 و تمام

این بازی زیبا نیست؟ هیجان نداره؟

طرفدار بارسا:
    بازی تو خونه از همون ابتدا فشار و در نهایت گل
    بلافاصله تری اخراج میشه
    فشار بیشتر و گل بعدی
    به نظر چلسی نمیتونه خودش رو جمع کنه
    یک حرکت خوب از چلسی و اشتباه والدز نیمه اول 2-1
    نیمه دوم باز هم فشار پنالتی که مسی گل نمیکنه بازم فشار توپ ها گل نمیشن
    چلسی دفاع اتوبوسی داره ولی بارسا هم با وجود ایجاد موقعیت نمیتونه گل بزنه
    در نهایت 2-2 و تمام

از دوستان بارسایی می پرسم: صرف نظر از نتیجه اون بازی زیبا نبود؟ هیجان نداشت؟

بازیهایی که چلسی فصل قبل انجام داد فقط روشی جدید بود
    شیوه جدیدی بود که دی متئو انتخاب کرد تا بتونه از سد بارسلونا بگذره تا بتونه جام رو تو مونیخ از چنگ بایرن در بیاره
    ولی من اصلا قبول ندارم که اون بازیها بازیهایی غیر جذاب یا نازیبایی بودن نه فقط از طرف بایرن و بارسا که چلسی هم در اون بازیها زیبا بازی کرد فقط کمی متفاوت تر نسبت به چیزی که در نظر اکثر ماها به عنوان بازی جذاب هست

2. 15 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

روش مقابله با بارسلونا انچنان هم كشف جديد نيست مورينيو هم با اينتر به ان شكل از پس بارسا براومد كلا نتيجه گرفتن مقابل بارسا دفاع چند لايس با خطاي صفر!و ضد حمله

در موعد مقرر البته از دست هر تيمي برنمياد چلسي و اينتر با اون مهره هاي كليدي ميتونن و البته همتي ميطلبد بمانند همت بازيكنان سلتيك.

4. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم همیشه میگم دفاع جزئی از فوتباله . همونقدر که یک تیم هجومی بازی میکنه و موفق نشون میده و مورد تشویق قرار میگیره از اون طرف هم تیمی که اصول دفاعی رو بخوبی رعایت میکنه و ساختار تدافعی خوبی داره باید مورد تحسین قرار بگیره .
    با لفظ دفاع اتوبوسی و قطاری نمیشه ارزش دفاع منظم و منطقی رو پایین آورد.
    برای همه این موارد وقت گذاشته میشه و تاکتیک های مناسبی اتخاذ میشه تا تیم بتونه جلوی تیمی مثل بارسا یک ساختار تدافعی مناسب رو پیاده کنه .
    همین دفاع منطقی باعث شد که کل بازیکنان بارسا برای شکستن این خط دفاعی جلو بکشن و روی همین جلو کشیدنها روی ضد حملات دروازشون باز شد .
    پس این نشون دهنده تاکتیکی است که پشت این دفاع به اصطلاح اتوبوسی پنهان شده .
    من به شخصه از دیدن دفاع منطقی و با برنامه لذت میبرم و همه اینها میتونه هنر یک مربی رو در شرایط متفاوت به رخ بکشه .
    دفاع کردن هیچ وقت به عنوان فوتبال کثیف شناخته نمیشه .

6. 12 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فکر میکنیم قبل از هر چیزی باید دفاع و دفاع کردن رو تعریف کنیم
    اگر دفاع کردن یعنی محافظت از دروازه در برابر حملات حریف و ندادن موقعیت به حریف

من فکر نمیکنم چلسی در فصل پیش دفاع خوبی انجام داده باشه
    بله دفاع کردن هم بخشی از فوتباله و در جای خودش زیباست اما دفاعی که بر اساس تعاریف خودش و به صحیح ترین شکلش اجرا بشه

8. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اتفاقا من فکر میکنم بازی هایی که دوستان با برچسب دفاع اوتوبوسی و بعضا ضد فوتبال نام بردن اوج هیجان و فوتبال زیبا بود

دلیل و تفاوتش با ضد فوتبالی که اعراب بازی میکنن و ما تو ایران سراغ داریم این بود که اون بازی ها خالی از موقعیت گل نبودن

بارسا در دو بازی مقابل چلسی چندتا موقعیت داشت که گل نکرد؟
    وقتی مسابقه ای درش موقعیت گل باشه قطعا زیبا هم هست حتی اگه یک تیم تقریبا تمام بازی رو دفاع کنه و یکی حمله کنه و موقعیت به وجود بیاره و نتونه گل بزنه

بازی برگشت نیمه نهایی رو مثال میزنم
    نتیجه بازی که 2-2 بود یعنی 4 تا گل داشتیم و بازی نسبتا پر گل بوده

از خودم به عنوان طرفدار چلسی شروع میکنم
    قلبم اومده تو دهنم نه فقط آخر بازی که از همون وقتی که 2-0 شد نتیجه
    هر حمله ای که بارسا میکرد یک دلهره به وجود میاد و یک امید برای ضد حمله
    فکر میکنم طرفدارهای دیگه چلسی هم همین وضعیت رو داشتن

طرفدار تیم دیگه ای رو مثال میزنم که اصلا نتیجه بازی براش اهمیت نداشت (یعنی احیانا طرفدار رئال هم نبوده )
    خوب در همون نیمه اول کاپیتان و همه کار خط دفاع چلسی اخراج میشه
    بارسا 2 گل میزنه و بازم می خواد گل بزنه
    رو یک حرکت چلسی به بازی بر میگرده
    بازی پنالتی داره
    بهترین بازیکن جهان پنالتی رو خراب میکنه
    بارسا فشار میاره موقعیت خلق میکنه ولی گل نمیزنه
    توپ ها بلاک میشن از رو خط بر میگرده چک واکنش های فوق العاده نشون میده
    بارسا 10 نفره حمله میکنه و در نهایت ضد حمله میخوره
    2-2 و تمام

این بازی زیبا نیست؟ هیجان نداره؟

طرفدار بارسا:
    بازی تو خونه از همون ابتدا فشار و در نهایت گل
    بلافاصله تری اخراج میشه
    فشار بیشتر و گل بعدی
    به نظر چلسی نمیتونه خودش رو جمع کنه
    یک حرکت خوب از چلسی و اشتباه والدز نیمه اول 2-1
    نیمه دوم باز هم فشار پنالتی که مسی گل نمیکنه بازم فشار توپ ها گل نمیشن
    چلسی دفاع اتوبوسی داره ولی بارسا هم با وجود ایجاد موقعیت نمیتونه گل بزنه
    در نهایت 2-2 و تمام

از دوستان بارسایی می پرسم: صرف نظر از نتیجه اون بازی زیبا نبود؟ هیجان نداشت؟

بازیهایی که چلسی فصل قبل انجام داد فقط روشی جدید بود
    شیوه جدیدی بود که دی متئو انتخاب کرد تا بتونه از سد بارسلونا بگذره تا بتونه جام رو تو مونیخ از چنگ بایرن در بیاره
    ولی من اصلا قبول ندارم که اون بازیها بازیهایی غیر جذاب یا نازیبایی بودن نه فقط از طرف بایرن و بارسا که چلسی هم در اون بازیها زیبا بازی کرد فقط کمی متفاوت تر نسبت به چیزی که در نظر اکثر ماها به عنوان بازی جذاب هست
    دوست عزیز برداشت اشتباه کردید. این بازی ها قطعا زیبا هستند و نکات فوتبالی زیادی رو هم در خودشون دارند (قطعا خیلی بیشتر از یه بازی بسکتبالی که 4-4 میشه)٬‌ هیجان هم دارند ولی فوتبال جذاب٬ فوتبال زیبا یا با هیجان نیست. برای همین بود که من دقیقا در پست اولم کلمه جذاب رو بولد کردم تا اشتباه برداشت نشه که شد!

یه فوتبال جذاب یعنی فوتبالی که دو تیم در یک سطح و حد و حدود بازی کنن و بازیها اکثرا تهاجمی باشه٬ اخراجی نداشته باشیم٬ خشونت نداشته باشیم٬ برتری های مهره به مهره بازیکن های دو تیم نسبت به هم برابر باشه و در نهایت بازی پایاپایی رو ببینیم. خیلی ساده است٬ به نظر شما بازیهای بارسا/چلسی پارسال جذاب تر بود یا رئال/بایرن پارسال؟

منظوری که من از جذاب داشتم این بود که فوتبال ها از اون حالت استراتژیک شطرنج گونه ای که بعضی مواقع می بینیم به یک مسابقه Catch me if you can تبدیل میشه و این اوج جذابیت فوتباله.

10. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بین کشورهای مختلف ، نماینده های اسپانیا و آلمان با صعود به ترتیب 4 و 3 تیم بهترین عملکرد رو داشتن.

اما تیم های آلمانی فقط صعود نکردند ، بلکه همشون توی گروه خودشون صدرنشین شدند که این جای تحسین داره.

هر سه نماینده ی آلمانی بازی هاشون زیبا و چشم نواز و بعضا پرگل بود و در بین استادیوم ها بهترین جو رو حلق کردند!

از طرف دیگه مثل سال گذشته ، از بین چهار نماینده ی انگلیس ، فقط دو تیم صعود کردند که نشون میده لیگ برتر یه مقدار
    سیر نزولی را داره طی می کنه و اگه بخواد به همین شکل ادامه بده زیاد دور از ذهن نیست که چند سال آینده رده ی دوم
    خودش را در بین لیگ های اروپایی به بوندسلیگا بده.

12. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز برداشت اشتباه کردید. این بازی ها قطعا زیبا هستند و نکات فوتبالی زیادی رو هم در خودشون دارند (قطعا خیلی بیشتر از یه بازی بسکتبالی که 4-4 میشه)٬‌ هیجان هم دارند ولی فوتبال جذاب٬ فوتبال زیبا یا با هیجان نیست. برای همین بود که من دقیقا در پست اولم کلمه جذاب رو بولد کردم تا اشتباه برداشت نشه که شد!

یه فوتبال جذاب یعنی فوتبالی که دو تیم در یک سطح و حد و حدود بازی کنن و بازیها اکثرا تهاجمی باشه٬ اخراجی نداشته باشیم٬ خشونت نداشته باشیم٬ برتری های مهره به مهره بازیکن های دو تیم نسبت به هم برابر باشه و در نهایت بازی پایاپایی رو ببینیم. خیلی ساده است٬ به نظر شما بازیهای بارسا/چلسی پارسال جذاب تر بود یا رئال/بایرن پارسال؟

منظوری که من از جذاب داشتم این بود که فوتبال ها از اون حالت استراتژیک شطرنج گونه ای که بعضی مواقع می بینیم به یک مسابقه Catch me if you can تبدیل میشه و این اوج جذابیت فوتباله.
    اتفاقا منم وقتی داشتم پستم رو مینوشتم دقیقا این موضوع تو ذهنم بود (برداشت اشتباهی در کار نبود)
    منتها برای خاتمه بحث و دفاع از پست خودم این رو بگم که من این دو موضوع رو در مقابل هم یا دو موضوع مجزا نمی بینم بلکه فکر میکنم موازی هم هستن

به این معنی که من هم بازی جذابی که شما تعریف کردین رو یک بازی زیبا حساب میکنم هم اون بازی مهیجی که خودم گفتم و شما بهش اشاره کردین
    و بیشتر می خواستم بگم اون بازیها هم بازی هایی زیبایی بودن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چلسی تو بازی رفت خوب دفاع نکرد و به لطف پیتر چک تونست تنیجه مطلوبش رو بگیره، اما تو بازی برگشت بارسلونا کلاً بیشتر از 5-6 تا شوت در چهارچوب نداشت، و چلسی 3 تا شوت که دوتاش هم گل شد.

از دقیقه 37 تیم 10 نفره شد، اونم تو نیوکمپ.

اگر قرار باشه چلسی رو محکوم کنیم که دفاعی بازی کرد، بارسلونا رو هم میشه محکوم کرد که دفاع کاملاً شکننده داشت.

همینطور که این فصل هم دفاع خیلی بدی از خودش نشون داده، تا همین 3-4 بازی قبل، یه آماری دیدم که میگفت از هر 7 شوتی که به سمت دروازه بارسلونا شده، یکیش گل شده. البته نمیشه منکر مصدومیت های مداوم تو خط دفاعشون شد.

خیلی ها موافق این نظریه هستن که بارسلونای پپ با تمام نقاط قوتش، یه Plan B برای تیم هایی مثل اینتر و چلسی نداشت و با اومدن ویلانووا، به نوعی این مشکل حل شده، هرچند که هنوز صحت این حرف به خوبی تست نشده.

15. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اول باید ببینیم تعریف بازی خوب از نظر شما چیه؟ نتیجه یا موقعیت؟ چون ظاهرا با دید متفاوتی حتی به دو بازی رفت و برگشت نگاه می کنید. از نظر من پپ در دیدار برگشت موفق بود و اشکال رو به ترکیب رفت و ال کلاسیکوی میانی میگیرم. برعکسِ اونطرف که بایرن کلا بهتر از رئال بازی کرد و حتی ضربه های رئال موقعیت نبود. دقیقا به سبک خود هواداران چلسی بخوام بگم گواردیولا کاملا تاکتیکی دی متئو رو شکست داد. غیر از اینه؟ منتهی چهار ضربه به تیر، از دست دادن پنالتی، چیپ ایده آل رامیرس، سیو های چک و ... داشتیم که چیزایی نیست که مربوط به دو سرمربی باشه. اونم در شرایطی که تنها یکی از این اتفاق ها برای تغییر سرنوشت نیمه نهایی کافی بود. موقعیت های بارسا هم فقط آمار نبود و تک به تک و خطرناک بودن. مثل ضربه سانچز به بیرون در 6 قدم در دیدار رفت اگه اشتباه نکنم. حتی خستگی و انگیزه رو هم بعد از سه سال فکر نکنم پپ یا هر کس دیگه ای میتونست به اون زودی کاری کنه. سخت نیست حدس این که اگه بارسا با 1 شوت برنده میشد و چلسی با 5 برابر موقعیت و 6 شوت در چارچوب میباخت چی میشنیدیم. زانو زدن، اسارت و تحلیل تاکتیکی! + بارسلونا تفاوت هایی داره. احساس در این تیم بیشتره و اینجور نیست که بعد از 2 گل و در وضعیت برد قرار گرفتن صرفا برای نتیجه هرچقدر ارزش داشته باشه احتیاط کنید و از فوتبالتون دور بشید. شاید برای تیم های دیگه اینکار راحت باشه. برای بارسا مربی هر کی میخواد باشه ممکن نیست و اکثر هوادارا اینو نمیخوان و تماشاچی ها اجازه نمیدن.

Chelsea 1-0 Barcelona

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Barcelona 2-2 Chelsea

به بارسا این انتقاد وارده؟ می تونید بگید Plan B حریفای بعدی اینتر و چلسی (بایرن) که اونم تیم بهتری حساب میشد و میشه چی بوده و چرا نتیجه نگرفتن؟ ابزاراشو که داشتن. دفاع و دروازه بان اونا هم شکننده بود؟ بعلاوه، شکننده بودن به خود تیم مربوطه و ضررش رو میبینه. تاکتیک های منفی اگه به کسی برنمیخوره به حریف و فوتبال مربوطه و پای تعصب نباشه گفته میشه آسیب میزنه. با این وجود من یکی یادم نمیاد گفته باشم بازی دفاعی چلسی اشکال داشت یا صعود حقش نبود. ولی انتظار برخورد عادلانه دارم. بدون شرح: در تاپیک چلسی همین فصل بعد از بازی باز و برد پرگل چلسی جلوی یک تیم معمولی پریمیر لیگ داشتیم اینم بازی هجومی و زیبا. ما دفاعی نیستیم. مگه اشکالی داره؟! از کی تا حالا هجومی شده مثبت؟! خلاصه وضع شده "نتیجه رو که گرفتیم از بازی حریف هم نگذریم و سعی کنیم بی اهمیت جلوه بدیم، تحریف کنیم..." همین الان نمونه شو تا دلتون بخواد تو بحث توپ طلا داریم. وقتی به نظر میاد حتی خود فرد میدونه واقعیت چیه ولی جای دیگه با معیار دیگه سعی در انکارش داره. به هر حال چشم فوتبالی ها بازه و بی دلیل نیست که از بازی بارسلونا و مسی اینقدر تعریف میشه. اون افراد رو هم باید به حال خودشون گذاشت تا با گذشت زمان اعتراف کنن. هرچند ارزشی نداره. + بعد احساسی رو هم در نظر نگیریم. بارسا چرا پلن موفق و سرشار از موقعیت (حتی در این بازی) رو بزاره کنار؟

Bayern 1-1 Chelsea

17. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان میشه بگی این چطور مدعی ای بود که نتونست از گروهش بیاد بالا؟ : دی
    از قصد بالا نیومد تا اگه بایرن فرضا به فینال رفت و دوباره به چلسی خورد دوباره کابوس فینال 1999 و 2012 براش تکرار نشه هر چند که هنوز منچستر و آرسنال هستن
    توی توضیحاتم هم اشاره کردم که چلسی کلا توی بحران بود و توی یه برهه ای چند تا نتیجه بد گرفت که حتی یه گل کمتر می خورد می تونست بالا بیاد
    اون چیزی که مشخصه و چلسی توی سال های اخیر نشون داده اینه که شخصیت قهرمانی رو داره و در صورتی که به مرحله بعدی می رفت اینجوری نبود که تیم دست و پا بسته ای باشه
    تیمی که خط حمله و هافبک اون دگرگون میشه مطمئنا با تیمی که چند ساله بازیکنای اون دائما در کنار هم بازی می کنن فرق داره و زمان می بره که تا به اون شرایط ایده آل برسه...

یکی جذابیت جام هست که قطعا با نبودن چلسی و اینتر پایین میاد٬ یکی جذابیت مسابقات (از نوع بازی فوتبال جذاب) هست که به نظر من ممکنه بالا بیاد چون این 16 تیم٬ اکثرا فوتبال زیبایی رو بازی می کنن.
    من واقعا منظورتون رو متوجه نمیشم
    یعنی تمام این 16 تیم از چلسی و اینتر بهتر بازی می کنن؟!
    همین گروه چلسی رو که بازی هاشو دنبال کردم خود یوونتوس و شاختار هم بازی های اون چنان زیباتری نسبت به چلسی بازی نکردن
    ولی اگه منظورتون جذابیت برای طرفدارای تیمایی هست که از چلسی دائما ضربه خوردن خب این کاملا درسته

بعد یه مسئله ای هم هست اینه که فرضا اگه تیمی مثل شاختار به بارسا بخوره به نظرتون با سیستم و ترکیبی هجومی بازی می کنه؟! خب مسلما اون تیم هم یه بازی فوق العاده بسته رو ارائه میده چون می دونه که فضا دادن به بارسا یه کار اشتباهیه و خودش یه نوع خودکشیه
    یعنی در هر صورت فرقی نداره و نمیشه گفت با حذف چلسی این قضیه تغییر می کنه
    کلا نمی دونم چرا الکی یه سری لقب ها رواج پیدا می کنه مخصوصا از هوادارایی که تیمشون بازنده یه بازی مهم میشه...

19. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •