به نظرتون بازی رو بخرم ؟ حال میده ؟
به نظرتون بازی رو بخرم ؟ حال میده ؟
چرا نخری. حتما بگیر. بازی های کدمسترز همیشه ارزش بازی کردن رو دارن.
فوقش خوشت نیومد 3 تومن ناقابل خرجش کردی دیگه.
3 تومن ؟
تو از کجا بازیا رو میخری سه تومن ؟![]()
من 2 تومن گرفتم. بلک باکس بود 1 دی وی دی !![]()
از کجا میگیری ؟
الان که گیم پایین تومن گیر نیاد.
من از شهرستان میگیرم، مشتریشم. تازه بعضی وقتا بازی 4 دی وی دی میگرم مثلا 5 تومن![]()
من نمیدونم چرا هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر با کنترل و فرمون ماشیناش حال میکنم ،خیلی حال میده
قدرش روبدون آدم خوبیه الان اگه بری بازی بگیری همه میتکوننت
از قصد بازی بلک باکس رو رایت نمیکنن تا دی وی دی بیشتری بفروشن و ...
هر چند مولتی باز باشی بلک باکس زیاد به کارت نمیاد بیخیال چقدر از بحث اصلی منحرف شدم![]()
Last edited by Meysam Raz; 12-06-2013 at 22:55.
نمیدونم چرا امروز در امر ریـــ ـ ـ ـ ـ ـ ــدن به درجه استادی رسیده بودم.همه دریفتام به دیوار ختم میشد !
![]()
یه چیزی که در مورد بازی ظاهرا اشتباه میکردم این بود که فک میکردم خیلی مسخره شده که برای باز کردن ماشینا باید یه تایم تریل بری. فک میکردم خیلی آسونه و بهتر بود همون پولی میبود ولی الان یه چن تایی ماشین باز کردم دیدم واقعا بعضی وقتا چالش برانگیز میشه. منظورم اینه که فقط باید بتونی همون ماشینو با تسلط کامل برونی تا بدستش بیاری. همین الان یه مسابقه رفتم که 44 هزارم ثانیه زودتر از تارگت به خط پایان رسیدم لحظه آخر پریدم هوا فک کردم باختم. در صورتی که مثلا تو گرید یک از هر طریقی پول بدست میاوردی و ماشینی رو که میخواستی میگرفتی...
آره خدایی بازیاشم مطمئنم که دیگه درسته. تا حالا بازی مشکل دار نداده بهم...
راستی در مورد Replay های بازی یه چن تا مرد به ذهنم میرسه که فک میکنم از جذابیتش خیلی کم کرده.
اولا من تو فیلما یه باگ هایی میده بعضی وقتا مثلا ماشین یهو یه جلو عقب میشه در صورتی که تو بازی اینطوری نبوده.
یکی اینکه Motion blur نداره. نمیدونم فقط مال من اینطوریه یا شمام هم؟
یکی دیگم اینکه وقتی یه جسم میخوره به دوربینی که مثلا داره فیلم میگیره دوربین سریع میره رو سپر. نمیدونم منظورمو فهمیدین؟
بعد دوربین ثابت خیلی کم داره و بیشتر دوربینای متحرک داره مثل اینکه یه ماشین دیگه جلوی ماشین ما حرکت میکنه فیلم میگیره با مثلا دوربینی داره که از کنار سپر فیلم میگیره.
اینا باعث شده هم فیلم غیر طبیعی باشه هم بعضی ظرافتای رانندگی رو نشون نده مثلا رد کردن جاهای باریک یا دریفتا و سبقت گرفتنا... نظرتون چیه؟ درست میگم؟ من که راستش با Replay های بازی حال نکردم.![]()
حال میده اساسی !
البته اولش میزنی این ور، اون ور بعده دو سه بار که اعصابت خرد شد آروم آروم میگی عجب دست فرمونی دارم من !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)