تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 26 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چون تشویش اذهان از جرم های من درآوردی ایرانی است و در دنیا طبق قوانین آزادی بیان، هر کس هر حرفی دلش بخواد می تونه بزنه و ادعا درباره صحت یا عدم صحت یک انتخابات، یا وقوع یا عدم وقوع یک اتفاق اصلا جرم نیست.
    ولی فکر می کنم در همه جای دنیا هر کس حقیقی یا حقوقی می تونه از تهمتی که به ناروا بهش زده شده، شکایت کنه! تقاضای غرامت کنه. ربطی هم به آزادی بیان نداره.

درباره این بحث: اختلاف رای ای که دلبوسکه و مورینیو داشتند بسیار زیاد بود، یعنی 35 درصد و 20 درصد اگه قرار باشه تقلبی شده باشه باید به حدی وسیع باشه که از رای دو سه نفر به دوره و نیازه رای اکثر افراد تغییر کنه (بیشترین امتیازی که یک نفر می تونه بگیره 55 درصد هست در صورتی که همه بهش به عنوان نفر اول رای بدن). فیفا رای همه افراد رو بعد از اعلام نتایج منتشر می کنه، و اگه تقلبی اینقدر گسترده شکل گرفته بود نیاز به جوسازی مطبوعاتی مورینیو و پاندف و رو کردن اسکن برگه رای گیری یک نفر برای اثبات یا صحتش نبود. حتی اگه اشتباه هایی صورت بگیره (که ممکنه)، تغییر در نتیجه نهایی بسیار نامحتمل به نظر میاد.
    موافقم.

نکته جالب برای من اینه که پاندف چرا بعد از انتشار نتایج در همون ژانویه به فیفا اعتراض نکرد که رای اش عوض شده، چرا الان؟ چرا مورینیو همون موقع اعتراض نکرد؟ چرا مورینیو، که از قبل از تقلب و تخلفات اطلاع داشت، هیچ کاری برای جلوگیری از این اتفاق ها نکرد؟ این کارها بوی بازی های مطبوعاتی می ده.
    یک درصد فکر کن قابل جلوگیری باشه.

این رو درباره خیلی چیزها میشه گفت، مثلا نمیشه گفت صد درصد پری دریایی وجود نداره ولی احتمال وجودش با عدم وجودش یکسان نیست. اینجا هم درسته که نمیشه گفت صد درصد این یا اون، ولی احتمال اینکه این باشه یا اون باشه یکسان نیست، یه چیزی در حد 99.99 به 0.01 یا حتی شاید بیشتر.
    این درصد گیری دقیق شما بر چه مبنایی هست؟! شما یه چیزی رو به عنوان فکت در نظر گرفتی و بر مبنای اون داری درصد میدی. البته من هم اصلاح می کنم که احتمال اینکه به اشتباه یا به عمد این اتفاق افتاده باشه، کمتره. ولی نه 0.0000001 درصد و این اعداد!

برای این قضیه باید یک نگاه انداخت به 10 سال اخیر (بعد از 2003 که روال قرعه کشی فعلی شروع شد) و دید آیا قرعه کشی ها به شکلی بوده که چنین اهدافی رو توجیه کنه یا خیر، با همین یک سال که نمیشه چون بالاخره احتمال در اومدن این قرعه مثل هر قرعه دیگه ای بوده. ما یک چهارم هایی بین تیم های بزرگ کم نداشتیم. همیشه میشه دست به دامن تئوری های توطئه شد، ولی باید دید آیا وقایعی که اتفاق می افته اونقدر نادر هست که برای توضیحشون، احتمال وقوع یک روال عادی رو اینقدر پایین بدونیم که نیاز باشه تئوری های توطئه رو وارد معادلات کنیم یا خیر.
    خیلی بی ربطه. اگر جرمی تا 10 سال قبل اتفاق نیفتاده، لزوما از این به بعد هم نخواهد بود؟ اگر هر سال بخواد همچین چیزی باشه که دیگه هیچی.
    این تئوری توطئه هم دستمایه خوبی شده برای بعضی ها. هر چیزی رو بخوان رد کنن وصلش می کنن به تئوری توطئه. طبق گفته خودت این رو میشه در مورد هر موضوعی که آدم نخواد بیشتر روش فکر و بحث بشه مطرح کرد. که آقا همینی که می بینی درسته و بقیش توهم.
    Last edited by malkemid; 22-03-2013 at 22:32.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ولی فکر می کنم در همه جای دنیا هر کس حقیقی یا حقوقی می تونه از تهمتی که به ناروا بهش زده شده، شکایت کنه! تقاضای غرامت کنه. ربطی هم به آزادی بیان نداره.
    اصلا اینطور نیست. تهمت زدن به کسی جای شکایت نداره، غرامت هم قوانین پیچیده ای داره (مثلا اگه مورینیو از فیفا شکایت کنه به خاطر تقلب، و در دادگاه رای بر این باشه که حق با فیفاست، مورینیو باید هزینه هایی که این دادگاه برای فیفا داشته رو بپردازه). آزادی بیان دقیقا همین هست که افراد می تونند اون چیزی که بهش فکر می کنند و اعتقاد دارند رو بیان کنند بدون اینکه نگران پیامدهای قانونی باشند. این همه افراد هستند که 9/11 و هلوکاست رو توطئه می دونند و حتی دارو ها و واکسن ها و شرکت های دارویی رو کلاه بردار می دونند و این باورها رو هم ترویج می کنند که طبق آزادی بیان حقش رو هم دارند. همین مورینیو قهرمانی های بارسا در اروپا رو Scandal خطاب کرد، ولی مشکل قانونی نداره و بارسا هم حق شکایت قانونی از مورینیو نداشت.

این درصد گیری دقیق شما بر چه مبنایی هست؟! شما یه چیزی رو به عنوان فکت در نظر گرفتی و بر مبنای اون داری درصد میدی. البته من هم اصلاح می کنم که احتمال اینکه به اشتباه یا به عمد این اتفاق افتاده باشه، کمتره. ولی نه 0.0000001 درصد و این اعداد!
    من وقتی به رای گیری نگاه می کنم، رای ها همه بعد از انتخابات منتشر میشه، حق اعتراض قانونی هست، سال هاست داره انجام میشه، یکدفعه یک نفر میاد و ادعا می کنه تقلبات وسیع داره شکل می گیره، احتمالش چقدره؟ من 0.01 رو هم نمی بینم ولی اینها همش مثاله و در مثال جای مناقشه نیست، شما هم با صحبت اصلی من موافق هستید و حالا گیر دادن یه یک عدد و جزئیات بحث رو به جایی نمی بره.

خیلی بی ربطه. اگر جرمی تا 10 سال قبل اتفاق نیفتاده، لزوما از این به بعد هم نخواهد بود؟ اگر هر سال بخواد همچین چیزی باشه که دیگه هیچی.
    این تئوری توطئه هم دستمایه خوبی شده برای بعضی ها. هر چیزی رو بخوان رد کنن وصلش می کنن به تئوری توطئه. طبق گفته خودت این رو میشه در مورد هر موضوعی که آدم نخواد بیشتر روش فکر و بحث بشه مطرح کرد. که آقا همینی که می بینی درسته و بقیش توهم.
    نکته این نبود، نکته این بود که برای اینکه فکر کنیم یک رای گیری ساده که در حضور این همه آدم انجام شد، توطئه ای از پیش ساخته بوده به دلایل مالی و ... ، دلایل و شواهد زیادی مورد نیازه وگرنه اینها رو درباره هر واقعه ای میشه گفت. اینکه شما گفتید به خاطر اینکه هم کشوری ها با هم نباشند و تیم های بزرگ توی مرحله بعد باشند و ... ، درسته که نمیشه اینها رو رد کرد (مثل بینهایت چیز دیگه که نمیشه رد کرد) ولی دلیلی هم برای باور کردنش وجود نداره وقتی جلوی ما دارن قرعه کشی می کنند و در گذشته هم همین روال بوده و نتایج گذشته، تفکرات فعلی ما رو پشتیبانی نمی کنه. اگه من 10 بار یک سکه بندازم که 5 بار شیر بیاد و 5 بار خط، باز هم نمیشه امکان اینکه بار دهم تقلب شده باشه رو رد کنیم، ولی شواهد کافی نیستن که بخوایم این نوع تفکر رو، تفکر غالب و محتمل در ذهنمون بدونیم.

3. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حرف من هم همینه. درسته . نه میشه صد درصد گفت این...نه اون. ولی عکس العمل شتابزده فیفا هم در نوع خودش خیلی خنده دار بود. منتشر کردن یه عکس که اصلا هم قابل استناد نیست. و البته بعضی ها سریع ذوق کردن که فیفا سند رو کرد زد تو دهن مورینیو! حرف من اینه که این به اصطلاح سند چیزی رو نشون نمیده.

در مورد قرعه کشی هم اگر اشتباه نکنم قبلا فقط یک دور قرعه کشی می شد ( اگه اشتباه میگم تصحیح کنید). ولی الان دوباره داره قرعه کشی می شه و سوالی که هست اینه که اصلا چه نیازی هست که مرحله بعد(همین فعلی) دوباره قرعه کشی بشه؟ خوب 1 بار قرعه کشی شد و تیمهای صعود کننده طبق یه نمودار از پیش تعیین شده هر سیر با هم بازی کنن تا فینال.

5. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در مورد قرعه کشی هم اگر اشتباه نکنم قبلا فقط یک دور قرعه کشی می شد ( اگه اشتباه میگم تصحیح کنید). ولی الان دوباره داره قرعه کشی می شه و سوالی که هست اینه که اصلا چه نیازی هست که مرحله بعد(همین فعلی) دوباره قرعه کشی بشه؟ خوب 1 بار قرعه کشی شد و تیمهای صعود کننده طبق یه نمودار از پیش تعیین شده هر سیر با هم بازی کنن تا فینال.
    قبلا هم دو بار قرعه کشی می شد ولی قرعه کشی ها با همدیگه بود یعنی بعد از قرعه کشی دور اول، قرعه کشی می کردن که برنده کدوم بازیها دور بعدی با هم بازی می کنند و حالا صبر می کنند تا برنده ها مشخص بشند و بعد قرعه کشی می کنند. قبل از 2003 کلا این قرعه کشی هم نبود، یعنی وقتی تیم ها برای دور گروهی قرعه کشی می شدن مشخص بود تیم اول یک گروه قراره با تیم دوم کدوم گروه بازی کنه، و برنده شون با کی، و همینطور تا فینال و تنها قرعه کشی همون زمان قرعه گروه ها بود.

از نظر نتیجه تفاوتی اصلا نداره چون در هر صورت، نتایج رندوم خواهند بود ولی تاثیراتش می تونه در برگذار کردن دو برنامه (دو بار آوردن پیشکسوت ها، دو بار تبلیغات گرفتن و درآمد زایی، دو بار جمع کردن بازیکن ها و پوشش مطبوعاتی، اضافه کردن حساسیت و بحث ها و استرس های جذاب قرعه کشی، ندونستن تیم محتمل در مرحله بعدی که حساسیت و امید رو برای تیم ها داره و ...) باشه. باز هم ارتباط دادن این قضیه به تقلب و از پیش تعیین کردن ها روال تفکر منطقی نیست وقتی اون همه دلیل موجه می وجود داشته.

حرف من هم همینه. درسته . نه میشه صد درصد گفت این...نه اون. ولی عکس العمل شتابزده فیفا هم در نوع خودش خیلی خنده دار بود. منتشر کردن یه عکس که اصلا هم قابل استناد نیست. و البته بعضی ها سریع ذوق کردن که فیفا سند رو کرد زد تو دهن مورینیو! حرف من اینه که این به اصطلاح سند چیزی رو نشون نمیده.
    این سند نشون می ده فیفا در وارد کردن رای پاندف اشتباه نکرده، یا بطور جدی و آگاهانه قصد جعل مدرک و تقلب داشته (ادعای مورینیو)، یا اینکه پاندف اشتباه رای وارد کرده، یا پاندف و مورینیو دارن حرف بیخود می زنن. احتمال اشتباه از جانب فیفا در این بین دیگه وجود نداره با ارائه این برگه.

به هر حال پاندف یا فدراسیون فوتبالشون (که احتمالا کپی رای پاندف رو داره)، بعد از ارائه این سند حرفی نزدند، ببینیم ادعا می کنند فیفا این رو جعل کرده یا اینکه چیزی نمی گن.

7. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اینکه مرحله بعد هم قرعه کشی بشه از قبل تصویب شده بود و هدفش بالا بردن هیجان بازیها و حداقل کردن امکان تبانی و... هست
    البته فرقی هم نمیکنه تیمی اگه لیاقت قهرمانی را داشته باشه نباید حریفان براش فرقی کنن و در هر مرحله باید حذفشون کنه
    در مورد سند همیشه کسی که ادعا میکنه باید سند داشته باشه و در اینجا اون بازیکن هست که باید اسکن رای اش را بزاره تا بتونه ادعاش را ثابت کنه نه اینکه حرفی بدون مدرک بزنه و بعد توقع مدرک برای نقض حرفش داشته باشه
    مثل این میمونه یکی بره دادگاه بگه X قاتله! حالا توقع داشته باشیم X مدرک ارایه کنه که قاتل نیست!!

9. 2 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه من دارم میگم فتوشاپ کردن این عکس کاری نداره و قابل استناد نیست. البته این سیستم رای گیری هم خیلی بی در و پیکره انگار...یه کاغذ رو بگیری فکس کنی..
    در مورد رای گیری هم قبلا منطقی تر بود. کلش تو یک روز قرعه کشی می شد و دیگه دست بردن معنی نمی داد چون معلوم نبود از کدوم سمت چه تیمی صعود می کنه. ولی الان اول صبر می کنن ببینن چه تیمی میاد بالا٬ بعد دوباره قرعه کشی..
    به هر حال هرجا صحبت پول هست٬ احتمال دست بردن هم خواهد بود.

11. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روسای فدراسیون فوتبال مقدونیه اعلام کردند که در رای کاپیتان این تیم اشتباه شده:« او می خواست به مورینیو رخ بدهد،ولی یک اشتباه تکنیکی پیش آمده.»

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید اخیرا جنجال بزرگی را به راه انداخت و اعلام کرد که دلیل عدم حضورش در مراسم اهدای جایزه بهترین های سال 2012 این بوده که تکلیف برنده این جایزه از قبل مشخص شده ودر آرا تقلب شده است.
    حالا این ادعا، یک شاهد دیگر دارد. مسئولان فدراسیون مقدونیه اعلام کرده اند که گوران پاندف کاپیتان تیم ملی این کشور می خواسته به مورینیو رای دهد ولی در نتیجه یک اشتباه تکنیکی رای او به نام بیسنته دل بوسکه صادر شده است.
    مسئولان فدراسیون فوتبال مقدونیه در بیانیه ای اعلام کردند:« زمانی که فرم های نظرسنجی فیفا برای انتخاب بهترین بازیکن و بهترین سرمربی سال به فدراسیون فوتبال مقدونیه رسید، با گوران پاندف تماس گرفته شد تا مشخص شود که او به چه کسانی رای می دهد. پاندف مورینیو را به عنوان بهترین سرمربی دنیا انتخاب کرد ولی به خاظر یک اشتباه تکنیکی در تکمیل این فرم، نام بیسنته دل بوسکه تیک خورد. کاملا مشخص است که رای پاندف به مورینیو بود.»
    دراین میان فدراسیون فوتبال مقدونیه از هر دو طرف عذرخواهی کرده است.
    هفته گذشته مورینیو در صحبت هایی دلیل غیبتش در مراسم اهدای توپ طلا را اعلام کرد و گفته بود که به دلیل اینکه درآرا دست کاری شده بود، دراین مراسم شرکت نکرده بود و حالا پاندف در دفاع از سرمربی سابقش در اینتر برخاسته و اعلام کرده بود که اتفاق های عجیبی رخ داده ؛ چرا که رای او به نام مورینیو نوشته و به نام دل بوکسه درآمده بود.
    از همین رو مسئولان فیفا برای اثبات بیگناهی شان مدارک موجود را رو کردند. در این مدرک مشخص شده بود که پاندف به عنوان کاپیتان تیم ملی مقدونیه به دل بوسکه رای داده و بعد از او هم نام مانچینی و یورگن کلوپ را نوشته و حالا مسئولان فدراسیون فوتبال مقدونیه تقصیر را به گردن گرفتند.

جالب.................

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حالا مسئولان فدراسیون فوتبال مقدونیه تقصیر را به گردن گرفتند.

بله واقعا جالب شد... خوشبختانه تکلیف مشخص شد و ادعاها مربوط به تقلب فیفا و فتوشاپ برگه رای توسط فیفا و تعیین کردن برنده از پیش و ... هم باطل بود، قضیه فساد در فدراسیون فوتبال مقدونیه بوده که به رای کاپتان خودش احترام نگذاشته.

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اون بخش قضیه که ادعای مورینیو بچگانه و صد درصد دروغ تلقی می شد هم جالب شد...و البته بحث تئوری و توهم توطئه و این داستانها.
    و البته استناد به کامنتهای کاربران سایت گل هم به همینصورت.

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

فدراسیون مقدونیه قضیه را جمع کرد تا ابرو ریزی نشه برای بازیکنشون وگرنه بعیده کسی تو فدراسیونشون همچین کاری بکنه!
    همچین کاری حداقل جریمش اخراجه برای اون کارمند و جعل امضای این بازیکن حداقل جریمش حبسِ
    شاید هم تلفنی پای برگه را امضا کرده تکنولوجی! چقدر پیشرفت کرده تو اروپا

17. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •