تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 79 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایی من جاش بودم حتما داورو نوازش می کردم!
    چون بعد اخطار اول سعی کرد مراعات کنه اصلا و ابدا نگرفت حریفش رو
    طرف با سر اومد تو شکمش علی هم قشنگ گذاشت کارش رو بکنه و نگرفتش
    کوبایی هل میداد علی هم رفت عقب اگه می خواست می تونست بگیرش سر جاش واسته منتها داور بی شعور بدون تذکرم اخطار داد اینش خیلی سوز داره

حالا من قوانین بکس رو نمیدونم ولی اکثر رشته های رزمی و مبارزه ای یا حتی کشتی رو هوا اخطار نمیدن حتما تذکر داره و حداقل بار دوم اخطار میدن
    تازه حالت هایی که اخطار فقط امتیاز به حریف میده این طوریه اینکه کلا بازی رو تموم کرد!!
    Last edited by Reza31001; 02-08-2012 at 01:19.

2. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اول فکر کردم صدا و سیما باز داره ماست مالی می کنه ولی جالبه الان داشتم تو فروم های خارجی می گشتم همه داشتن به داور بد و بیراه می گفتن .
    اکثرا میگن خود کوبایی هام تعجب کردن از بردشون ولی از اخلاق مظاهری خوششون اومده که به تیم کوبا احترام گذاشت و دست داد

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

قبول دارم ، بازیکن در حال بازی به حد فشار بازی جو سالن روش هست شاید به خوبی متوجه رفتارش نشه

مربی باید حتما تذکر میداد به بازیکن

کوبایی خطا میکرد اما زیرکانه . مظاهری شاید خطایی نکرد ولی به دید داور اینجوری اومد

باید امید داشت به 2 بوکسور که شنبه بازی دارن

امیدوار روحیه اونا خراب نشه و به فکر پیروزی باشن برای جبران

در هر حالت این اعتراض ها هم کادر تیم هم مردم و گزارشگرا تموم میشه اون چه می مونه تجربه و درس گرفتن از این مسابقات بزرگه

که متاسفانه فقط الان همه به فکر ورزشکارا هستند بعد از مدتی زود فراموش میشه

بهترین آرزو ها رو برای کاروان المپیک ایران دارم

5. 2 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اقا این خبر که الان تو سایت زدن مظاهری به خاطر اعتراض به ناداوری حاضر نشده با داور دست بده احتمال داره جریمه نقدی بشه دیگه چیه ؟ راستی وزنه برداری ما مسابقه اش کی هستش؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب این داوره حالمون رو گرفت.
    حوصله اش سر می رفت همینجوری اخطار می داد. ولی اینکه بدون دست دادن رفت بیرون اصلا حرفه ای نبود. میدونم خیلی قاطی کرده اگه منم جای اون بودم شاید بدتر هم می کردم اما اگه برای اعلام نتایج وای میستاد میتونستیم اعتراض کنیم اما الان نه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه sam72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آستارا_قره سو

پيش فرض

عذر میخوام رفیق ، ولی فکر کنم اون دوستمون در مورد علی جان اون حرف هارو نزدن ، بلکه در مورد داوره جاهلی بود که بازی رو قضاوت کرد .

من بازی رو دیدم ، به نظرم اخطار اول درست بود چون قبلش هم تذکر داد ، ولی اخطار دوم رو بدون هیچ تذکری و ... به علی داد . ( الان که داره فیلم بازی رو نشون میده ، حریف کوبایی چون سرش پایین بود و میومد تو شکم علی ، داور به خاطر عدم جاگیریه مناسب فکر میکرد علی گرفتتش ، به خاطر همین سریع اخطار دوم رو داد )

نمیدونم این حرفم درسته یا نه ، ولی فکر میکنم ایراد از مربیمون هم بود ، اون باید با هوشیاری به علی تذکر میداد که انقدر به حریف نزدیک نشه و از دور بازی کنه ( چون خیلی از مواقع شخصی که داره بازی میکنه اشتباهاتشو متوجه نمیشه )

موفق باشید.
    اینو خدایی راست میگین,مربی آخه چقدر می تونه بیخیال باشه عین خیالش نبود.نه یه حرکتی نه.............

9. این کاربر از sam72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

شاید این تنها امید برای مدال طلا بود که اینجوری رفتش رو هوا

باید دید داور واقعا حواسش نبوده یا چیز دیگه ای بوده

در هر حال شاید به قول دوستان تذکر مربی میتونست کمکش کنه که اونم نشد

باید دید از اینجا به بعد چی میشه

11. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

كلا وقتي كار به سليقه داور بكسه نبايد دنبال نتيجه خوشايندي واسه ما ايراني ها بود
    تو ورزشي مثل شنا كه ساير كشورا مثل هولو مدال از اب ميگيرند ما فرسخها با كسب مدال فاصله داريم. ورزشي كه سليقه داور كمتر در اون لحاظ ميشه همه چيز دست خود ورزشكاره
    باز هم بايد به كشتي وتكواندو و وزنه برداري(بهداد سليمي) دل ببنديم

13. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

اقا این خبر که الان تو سایت زدن مظاهری به خاطر اعتراض به ناداوری حاضر نشده با داور دست بده احتمال داره جریمه نقدی بشه دیگه چیه ؟ راستی وزنه برداری ما مسابقه اش کی هستش؟
    سوال اول سوال خودمم هست .

ولی مسابقات وزنه برداری ، روز هشتم بازی ها مصادف با 13 مرداد هست که در 85 کیلو 2 نماینده داریم ، کیانوش رستمی و سهراب محمدی .
    کشتی ها هم 15 مرداد شروع میشه و انشاالله همون روز حمید سوریان یه طلا برامون میاره .

موفق باشید.

اینو خدایی راست میگین,مربی آخه چقدر می تونه بیخیال باشه عین خیالش نبود.نه یه حرکتی نه.............

انصافا اگه الان مربی های کشتی بودن ، ورزشگاهو میریختن به هم ، بنا بود میگفت 10 بار فیلمو بازبینی کنید و .... .
    اما مربی بوکس هیچ حرکتی نکرد ( حتی آخرش هم حداقل نگفت علی جان برو دست بده ، که ما بتونیم یه اعتراضی بزنیم ( گرچه اعتراض ها سودی نداره ) شاید یه فرجی بشه )

کد خبر : 978764 زمان ارسال : پنج شنبه 1391/05/12 02:45

افشارزاده
    اگر مظاهري با داور دست مي‌داد مي‌توانستيم شکايت کنيم

دبيرکل کميته ملي المپيک گفت: اگر علي مظاهري پس از اتفاقات رخ داده در پايان مسابقه با داور بازي دست مي‌داد مي‌توانستيم از قضاوت ناعادلانه داور شکايت کنيم.

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي فارس به لندن در مورد ناداوري رخ داده عليه مظاهري گفت: با توجه به اتفاقاتي که در راند دوم رخ داد و ناداوري عليه مظاهري شد وي با داور دست نداد. با اين کار شرايط براي اعتراض سخت‌تر شد.

وي ادامه داد: اگر مظاهري با داور دست مي‌داد شايد مي‌توانستيم اعتراض کنيم. بايد در چنين مواقعي دقت کنيم چون قضاوت داور تصميم نهايي است.

افشارزاده در پاسخ به اين سؤال که پيش از آغاز مسابقه شما اعلام کرده بوديد که کوبايي‌ها در بحث داوري نفوذ دارند، اظهار داشت: بله، من اين موضوع را اعلام کردم اما بايد خودمان قوانين را رعايت مي‌کرديم که در چنين مواقعي بتوانيم در مورد اين ناداوري شکايت کنيم.
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 02-08-2012 at 02:07.

15. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون شکایت که به درد خودشون می خوره نوشدارو پس از مرگ سهراب!
    شرط میبندم افشارزاده و مخصوصا اون علی آبادی خوشحالم هستن که دست نداده و به همین بهانه دیگه پیگیری نمیکنن میگن کاری از دست ما برنمیومد ورزشکارمون باید حرفه ای کار میکرد
    مثل همیشه کاسه کوزه ها رو سر ورزشکار بدبخت میشکونن

ولی مربی باید یه خودی نشون میداد
    گزارشگر شبکه سه یه لحظه گفت رای داور نهایی مگه فیلم رو بازبینی کنن که تو تیم ما هم کسی حرکت نکرد برای بازبینی فیلم
    حالا یه تیم خارجی بود تمام مسئولای کوچیک و بزرگشون سر میز ژوری خراب میشدن برای اعتراض ولی مسئولای ما احتمالا بیشتر از hello و goodbye بلد نیستن برای این جور مواقع!

17. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •