تورو خدا آدرسش رو بذار من امروز ميخوام برم بخرم
تورو خدا آدرسش رو بذار من امروز ميخوام برم بخرم
خيلي اذيت ميكنه؟
نه داداشم
siaram عزیز اغراق کرده
البته اثر انگشت میگیره ها ولی برقش رو خیلی ها اصلا متوجه هم نمیشن
کاملا طبیعیه
بازی Driver San Francisco روی اخرین تنظیمات
دمای cpu 78
ذمای57 gpu البته با کول پد.
لطفا بقیه دوستان هم دقیقا با همین بازی، دما رو چک کنن و اطلاع بدن شاید سیستم تهوی دریت کار نکنه و مجبور بشید ببرید گارانتی .
دوست گل ، مبارک باشه ،
با مشکل overheat هارد مواجه نشدی ، توی فروم های خارجی نوشته شده بود دمای هارد به طرز غیر عادی بالاست و برای چند نفر هم مشکل پیش اومده بود ،
و یه سوال دیگه ، شما با 32 گیگ ssd گرفتی ؟ به نظرت 32 گیگ کم نیست ؟ بدون ssd بگیریم بعد بهش اضافه کنیم ؟ تا چند گیگ ساپورت می کنه ؟ اطلاعی داری ؟
قبلا توی پستهای قبلی گفته بودم ، دمای هارد 750g بعضی وقتها واقعا بالا میره و به 60 درجه میرسه.
در مورد هارد ssd باید بگم که سازگار با 64 گیگ ssd وارد کرده و اینکه 32g واقعا کمه. من الان فقط ویندوز نصب کردم و افیس تقریبا 20g از هارد ssd پریده.
آقا من این لپتاپ رو بلاخره خردیم.....ظاهرا سازگار ssd+bluray دیگه وارد نمیکنه؟ من اکثرا مغازه ها رو رفتم میگفتن یکی از این دوکانفیگ رو باید انتخاب کنی: ssd+dvdrw یا bluray +hdd ....
من هم دیدم ssd فعلا نیاز ندارم ترجیح دادم bluray دار بگیرم.... 2250000 فی بازار هست(یعنی اول که بپرسی همین قیمت رو بهت میدن...حالا باید چونه هم بزنی).یکی میگه 2240 یکی 2230..با ssd و بدون بلوری هم 2370 تا 2400 .... تو بازار پارسیان و ایران ...پایتخت هم رفتم که میندازن به آدم ...بدون ssd یکی میگفت 2350!!!از همون ایران بگیرین بهتره...
خدایی قشنگه فقط چقدر سنگینهبا فرغون باید جابه جاش کنی
متاسفانه اثر انگشت میمونه:( اما خب مهم نیست....فعلا فقط یه بار روشنش کردم تا مشخصاتش رو چک کنم و هنوز پارتیشن بندی نکردم...
وسایل جانبیش هم یه موس بیسیم lenovo ...کیف(که جنسش خوب نیست خیلی با مارک ideapad lenovo) و یه دونه آنتی ویروس nod 32 ver.5......دوسال گارنتی سازگار....
راستی این بلوری که داره رایت هم میکنه؟
در ضمن آموزش پارتیشن بندی اولیه کسی داره؟سایتی یا pdf....
Last edited by M A M M U T; 16-08-2012 at 15:39.
مطمئنی بیسیم هست به من با سیم دادن.؟وسایل جانبیش هم یه موس بیسیم lenovo ..
توی مشخصاتش نوشته که رایت میکنهراستی این بلوری که داره رایت هم میکنه؟
اشتباه کردی. bluray میشه بعدا گذاشت ولی ssd رو من به سازگار زنگ زدم گفت نمی زاریم.من هم دیدم ssd فعلا نیاز ندارم ترجیح دادم bluray دار بگیرم....
Last edited by ulsss; 16-08-2012 at 15:40.
من که سیمی نمیبینمشاید نامرییه ولی جدا از شوخی بیسیم هست وایرلس.....64 گیگ ssd حدود 380 تومن میارزه؟ چون با بلوری 2200 هست حالا بلوریش حدود 200 تومن باشه(که بیشتره) یعنی لپتاپ بدون ssd و blueray میشه 2 تومن.لپتاپ بدون بلوری و با ssd قیمتش 2380 باشه یعنی شما حدودا 380 بابت یه هارد ssd 64gig دادین...ولی هارد ssd 64 حدودا 220 تومنه.... من از فروشنده پرسیدم گفت ssd هم میزاریم..... تو کارت گارانتی نوشته غیر از رم گذاشتن...همه چیز گارانتی رو باطل میکنه
تازه ssd بیشتر برای رندر کردن و این کاراس....من کاربر خانگیم که فوقش باهاش فیلم ببینیم و بازی کنم...
خواهان ssd تو بازار کمه....نه این که نباشه اما بدون ssd راحت تر پیدا میشه....کسی میدونه چرا؟
----------------------------
یه توضیحی برا دوستان که خواهان فول اچ دی هستن بگم که من تحقیق کردم قبلا.... fhd بودن باعث ریز شدن نوشته ها میشن....من یه مانیتور 2261 الجی دارم که 21 اینچه....تو fhd کور شدم ..وقتی میام تو انجمن حتما باید زوم کنم....چه برسه به 15.6 اینچ....در ضمن اگه فول اچ دی باشه بازی با لپتاپ سخت میشه چون سخت افزار خیلی قوی نداره....البته مزایا هم داره که بزرگترینش کیفیت تصویر بالاتر و فضای بیشتر برا کارکردن در صفحه نمایشه... خلاصه ببین خواسته هاتون چیه.... در هرصورت خیلی خودتون رو اذیت نکنین... سعی کنین از داشته ها لذت ببرین نه این که همش کمال گرا باشین....هیچ چیز کامل نیست...اگه باشه که بقیه محصولات فروش نمیره![]()
Last edited by M A M M U T; 16-08-2012 at 16:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)