تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 35 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه مشکلی نیست i7 z580 داغ به اون صورت اصلا نمی کنه! و مشکلی نیست! (حین تدوین و رند گرفتن و... بعد از 2 ساعت بدون هیچ کول پدی و اتصال مدام به میز دمای قطعاتش حدود 55 درجه بود، راست اهل بازی اصلا نیستم وگرنه تست می کردم با بازی)
    همون 5110 هم با کول پد میشه باهاش کنار اومد! ولی خب دردسر هست دیگه.
    solid works هم انقدر ها برنامه ی گردن کلفتی نیست.

من هیچ وقت (برای دوربین و لنز که همیشه اینجوری بوده) به گارانتی اکتفا نکردم و حتما بیمه اش هم کردم.
    حالا اگر هم از بیمه ها با قیمت معقول برای لپ تاپ هم بیمه بکنند حتما می رم بیمه هم می کنم (کسی از دوستان اطلاعی دارند؟)
    بنظر من که گارانتی وقتی تعمیر و تعویض قطعه رایگان میکنه دیگه بیمه توجیهی نداره، و با پول همون بیمه آدم یه کول پد برند میگیره یا یه دریو DVD اکسترنال که رو درایو لپ تاپ فشار نیاد، یا یه فلش usb3 حجم بالا و یا حداقل یه محافظ برق برا لپ تاپ.
    آخه معمولا تو 1-2 سال اول خرابی نیست.
    اگه باشه سال 3 به بعده که بیمه جواب گو نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    از دوستان اگه کسی کولپد برای لنوو خریده بگه چی خریده
    خودم دیپ کول n1 را دیدم . نمیدونم کارش خوب هست یا نه
    -----------------
    علیک سلام
    لطفا این سوالتان را در قسمت لوازم جانبی لبتابها مطرح کنید. مطمئنا نتیجه بهتر است
    Last edited by Highbury; 21-08-2012 at 12:50.

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گارانتی کفایت میکنه، وقتی تعمیر و تعویض قطعاتو رایگان انجام میده و ضمانتی برای اصل بودن قطعات هست بنظر من پول بیمه اونقدر توجیهی نداره، البته نظر من.
    بنظر من که گارانتی وقتی تعمیر و تعویض قطعه رایگان میکنه دیگه بیمه توجیهی نداره، و با پول همون بیمه آدم یه کول پد برند میگیره یا یه دریو DVD اکسترنال که رو درایو لپ تاپ فشار نیاد، یا یه فلش usb3 حجم بالا و یا حداقل یه محافظ برق برا لپ تاپ.
    آخه معمولا تو 1-2 سال اول خرابی نیست.
    اگه باشه سال 3 به بعده که بیمه جواب گو نیست.
    البته این ها که لازم هست اما بیمه رو من برای این چیز ها انجام نمی دهم!
    برای ضربه(شکستگی) و سرقت دنبالش هست! کلا دوربین که بیمه می کنم خیالم دیگه راحت هست! از عمد هم بزنی زمین و خورد و خاکشیر بشه! 85 درصدش رو باید بیمه بدهد! (خواهشا دیگه اینجا بحث بیمه ها و پول ندادنشون و... نفرمایید! که رسما اعصاب این بحث ها ندارم! ! من خودم مثلا یه موبایل قبلا داشتم و گمشد (دزدیده شد!) رفتم پولش رو گرفتم! پس تجربه اش رو دارم!)

به قولی احساس امنیت خیلی بیشتر از خود امنیت اهمیت داره! (بحث کاملا روانشناسی هست!)
    مثلا وقتی مطمئن هستی دوربین بیمه هست شاید حاظر باشی بری جایی عکس بگیری که دورین احتمالش هست اصلا بیافته و خورد و خاکشیر بشه اما وقتی احساس امنیت داری می ری و اون عکس رو می گیری!

یا مثلا دوربین فیلم برداری رو سوار کرین می خواهی بکنید و 20 میلیون پولشه آدم هرچه مطمئن باشه! یک در 1000 بخوره زمین! بیا و درستش بکن! اونجوری باز دلت خوشه که می ری پولش رو می گیری! پس مطمئن هستی که می ارزه حتی دوربین رو به خطر انداخت ولی یه پلان شاهکار گرفت!

حالا بیمه گر ها حاظر میشن لپ تاپ رو برای سرقت و شکستگی و ... بیمه بکنند؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

این چندمین بار هست که این تاپیک درگیر حواشی میشه ،پستهایی که مربوط به این تاپیک نبود حذف شد. لطفا بحث ها در راستای اهداف همین تاپیک صورت بگیره.
    با تشکر

5. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من قصد خرید همین z580 رو دارم .بلخره نمیدونم بخرم یا نه.واقعا مقاوم هست یانه

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام من الان سیستمم فقط گرافیک اینتل 4000 رو میشناسه اگه خواستم بازی نصب کنم و از 630 استفاده کنم چکار باید بکنم ؟ممنون
    Last edited by pourya_bo2pmc; 22-08-2012 at 12:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا ما آخر نفهميديم با ويندوزش خوبه اين لپ تاپ يا بي ويندوز ارجينال؟ ارزش داره ويندوز با ارجينال بخرم؟؟ آخه به ريكاوري و سرعت لپ تاپ حساسم.ميترسم با ويندوز غير اصلي هنگ كنه.اينجوريه؟ لطفا كمك كنيد

9. این کاربر از ehsan68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

آقا ما آخر نفهميديم با ويندوزش خوبه اين لپ تاپ يا بي ويندوز ارجينال؟ ارزش داره ويندوز با ارجينال بخرم؟؟ آخه به ريكاوري و سرعت لپ تاپ حساسم.ميترسم با ويندوز غير اصلي هنگ كنه.اينجوريه؟ لطفا كمك كنيد
    برادر من
    ویندوز ارجینال هیچ تفاوتی با این 5 هزارتومانی ها نداره.
    اونا یه شماره سریال دارن که میزنی میشه ارجینال
    این بازاری ها هم با نصب کرک میشه ارجینال!!!
    نمیدونم این بحث ویندوز رو کی اولین بار تو ایران پیش کشیده!!! شما کامپیوتر خونگی میگیرید مگه ویندوز داره؟ از همین بازاری هاست دیگه. اونم هارد داره مثل همین هاردها.

11. 4 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

سلام
    دوستمون درباره ریکاوری صحبت کرده بودن یاد مطلبی افتادم
    من قبلا چند مدل لپ تاپ دل دیده بودم که خودش یه قسمت از هاردیسک رو به عنوان بک آپ تعیین میکرد بعد از نصب ویندوز و درایورها یه بک آپ ازش میگرفتی و بعدا در عرض 10 دقیقه ریکاورش میکردی و ....

Z580 (و یا کلا برند لنوو) چنین امکانی داره یا حتما باید واسه این کار از برنامه های جانبی (نسبتا بدرد نخور) استفاده کرد؟؟؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2407's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من هیچ اطلاعاتی در مورد برند لنوو ندارم میشه منو راهنمایی کنید

در حال حاظر برند لنوو در ایران کجایی هست ؟ چین

سازنده اصلی در چه کشوری هست ؟

لنوو همون IBM دیگه درسته ؟

ایا لنوو لپ تاپ قدرتمند 17 اینچی هم داره ؟

ممنون میشم پاسخ بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •