تواین تریلر یه چیزی که خیلی به من حال داد این بود که ماشین بعد از رد شدن از روی تیغا دیگه نمیچرخه و سرعتش کم میشه و بعد سریع چراخاش درست میشن!
و همچنان ماشین مورد علاقه ی من خوش میدرخشه!(چلنجر)
تواین تریلر یه چیزی که خیلی به من حال داد این بود که ماشین بعد از رد شدن از روی تیغا دیگه نمیچرخه و سرعتش کم میشه و بعد سریع چراخاش درست میشن!
و همچنان ماشین مورد علاقه ی من خوش میدرخشه!(چلنجر)
تو چند تا nfs قبلی فراری اصلا ندیدم.چرا نیس؟تو اینم نیس؟
دوست من محصولات فراری رو من تا اونجا که میدونم به طور انحصاری test drive و forza تو بازیاش قرار میده!
و نید فور اسپید هم به طور انحصاری یه سری از محصولات بعضی از شرکتا رو میزاره تو بازیش!(یه جا دیگه هم شنیدم که فراری به نید فور اسپید اجازه ی این کارو نمیده!(البته خیلی موصق نیست!))
تــریلر جــدید از بــازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از ویدئو جدید منتشر شده از بازی با اسم “Get Wanted”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو بازی در پست بالا و لینک زیر موجود است!
سهیل GT-R رو مناظره می کنی چجور میدرخشد لامصب!: دی
ماشین به این میگن :-"
gtr واقعا ماشین فوق العاده ایه.
مهندسی 6سیلندر ژاپنی که با 8-10-12 سیلندرهای دنیا رقابت میکنه
وقتی صحبت از عجایب مهندسی میشه همیشه مثالهایی از gtr و nissan وجود داره
شتاب باورنکردنی به لطف ضرایب دنده کاملا به جا و دقیق منو دیوونه میکنه.
همه بلدن توربو و انجین رو دقیق مهندسی کنن ولی به نظرم هیچ کس مثل نیسان ضریب دنده های گیرباکس رو دقیق تنظیم نمیکنه
ببخشید اگه ربطی به موضوع نداشت یهو احساساتم فوران کرد![]()
خَیلی دیگه حرفه ای!
بابا اون جی تی آره ترکون دیگه ! مخصوصا" با اون دریفت که صدو باز کرد!
ایشاللا ما ام اونطوری بتونیم بازی کنیم!
من عاشق جیغ موتور شلبی هستم!
اون آخرش خیلی بی معنی بود! یعنی چی رفت ماشینشو عوض کرد که گیر بیوفته باید بقیشم نشون میدادن!
lol این عکس دقیقا مثل mw 2005 هست.فقط به جاش RX8 بود
دوستان کسایی که از آهنگ این تریلر بالایی خوششون اومده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرنش!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)