تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 301 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

والا ما که بازیو ندیدیم درست حسابی اینجور که معلوم بود خسرو حیدری یه سانتر کرد نیمه اول به تیرک خورد و بعد هم زندی گلش کرد که داور آفساید گرفت

نیمه دوم هم سیاوش اکبرپور روی کرنر زندی توپ رو به تیرک زد

و اینجوری که گزارشگر میگفت توی 2 3 تا صحنه مهدی رحمتی واقعا دربازه ی استقلال رو نجات داده

موقعیت خطرناک هم 7 بر 2 به نفع مس بود . از بقیه چیزا هم که من خبر ندارم . والا فقط 5 دقیقه کشتی بود بعدش 45 دقیقه بر طبل جانانه بکوب رو برای ما پخش کردن ! بعد اون هم وزنه برداری میتونستن فقط مسابقه ی خودمون رو نشون بدن اما کلش رو نشون دادن توی دو ضرب ها و 20 دقیقه باز بیشتر نشد اما 20 دقیقه بعدش بر طبل جانانه بکوب رو مشاهده کردیم ! تبریک میگم اما اگه جای چین بودیم فکر کنم صبح تا شب کل برنامه ها تعطیل میشد و بر طبل جانانه میکوبیدیم !

در کل از نتیجه ی مساوی توی کرمان مقابل تیمی که گفتم واقعا مثل گرگ عطش یه برد رو داشت راضی هستم و توی جدول هم هشتم هستیم با هفت امتیاز که با تیم اول جدول فقط سه امتیاز فاصله داریم . ملوان هم بازیش رو مقابل فجر برده و به نظر امسال بدجور خطریه مخصوصا توی زمین خودش . جمعه ی هفته ی آینده هم تو تهران با ملوان بازی داریم که اگه ببریم توی جدول خیلی خوب بالا میریم و روحیمون برای دربی هم افزایش پیدا میکنه

2. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

جالبه الان دوستان میان کلی از بازی کردن نکونام تعریف میکنند و میگن ال و بل .... بازی خوبی نبود .... شانس هم نیاوردیم .... گلمون هم درست بود به نظرم .... اشتباه داوری که تو هر بازی داره بدتر میشه .....
    رحمتی امشب خوب بود .... شانس هم باهاش بود یکم ..... برهانی که کلا تعطیل .... همش میره رو اعصاب ....
    به امید بازی های بعدی ....
    بدرود

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بازی خوبی نبود .... شانس هم نیاوردیم .... گلمون هم درست بود به نظرم .... اشتباه داوری که تو هر بازی داره بدتر میشه .....
    رحمتی امشب خوب بود .... شانس هم باهاش بود یکم ..... برهانی که کلا تعطیل .... همش میره رو اعصاب ....
    الان اینها حرفهای خودت بودن یا تشر به دیگران
    اما درمورد بازی:
    هفته های قبل میگفتیم که فشار بدن سازی هنوز روی ساق بچه ها تاثیر میزاره ولی با گذشت 4هفته بعیده که این حرف منطقی باشه!
    یه چیزی که هست زدن توپ به تیرک دروازه و گلی که آفساید بود شاید اگه گل میشدن الان این حرف رو نمیزدم ولی احساس میکنم هنوز به تاکتیک تیمی درست و حسابی نرسیدیم.وتیم توی زمین گنگ بازی میکنه!میدونه چی میخواد اما نمیدونه چطور بهش برسه...
    یه نکته دیگه تعویض حمودی بود!چرا؟...

6. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

باز هم شروع شد
    اخه تا کی باید خون دل بخوریم
    امیر خان ، خداییش بعد از هر بازی فیلم بازی رو بذار این اقایون ببینند تا متوجه بشن بازی کرده اند یا شطرنج

10 سال امیر ابادی رو تحمل کردیم ، یک فصل کامل شریفات ، فعلا هم که هر سال داریم این مردک ارش رو تحمل میکنیم .
    10 تا توپ رو برد به اون گوشه بالا ، بعد یک تو سر توپ میزد بر میگشت و یک نفر فوتش میکرد و اون هم game over میشد و توپ رو لو میداد ، دقیقا 3 تا حمله به خاطر بازی گند ارش برای اون تیم دست داد ، دوندگیش خوبه ولی از همه لحاظ ضعیفه
    اخه یک دونه جوون تو امید های استقلال نیست جای این مردک بیارن ؟

مرحبا به بازی منتظری و جان واریو و مخصوصا سیاوش عزیز که واقعا بیشتر از 1 بازیکنه تو زمین ، هر چند تنها بود و کسی کمکش نمیکرد . زندی هم خوب بود ولی نیمه دوم تا 20 دقیقه اصلا اسمش نبود ، سانتر ها و کرنرهایش هم یکی در میون گند میزنه ، بیشتر به فکر پاس های رویاییه

بیک زاده که اصلا تو باغ نبود ، هر چی توپ برد لو داد ، تو یک صحنه دیدم داشت چندین متر بدون مزاحم مستقیم میرفت ، یهو رفت اون ور خط و اوت شد ، ورزشگاه از خنده منفجر شد ، رحمتی هم که دمش گرم ، واقعا لیاقتش اروپاست

نکونام هم که ( جنبه شوخی ، چون دوستش دارم ) عین معتاد ها تو زمین راه میرفت و به زور یک پاس سالم هم میداد ولی توپ گیریش عالی بود و یکی دو تا خطای حرفه ای انجام داد که جالب بود

امین هم اون جلوها خرس وسط شده بود
    صادقی و حنیف هم خوب بودند
    خسرو هم عالی ، ولی نمیدونم چه اصراری داره اون گوشه همه رو دریبل کنه و با حرکات جالب اونا رو بپیچونه تا برسه به سانتر ، اکثرا اون گوشه گیر میکرد و چون پای خسرو کمی ضعیفه ، اکثر سانترهاش جالب نبود

این گزارشگر هم قاطی کرده بود بنده خدا
    من بازی رو از شبکه کرمان دیدم
    تا اخر بازی گفت استقلال کار خاصی نکرده ولی مس یک دونه شوت از عنایتی داشته ( که قلقلک بود برای رحمتی ) و دیگری هم یکیشون یک هد زد، یادش رفته بود استقلال 3 تا به تیر زده و یک توپ سالم سالم رو داور رد کرد . چندین بار هم جای خطا کننده و کسی که روش خطا شده رو برعکس میگفت

من فکر میکنم مشکل تیم های استقلال و اون پرسپولیس اینه که وقتی به این تیم ها میخورند احساس میکنند از پیش برنده هستند و وقتی کار به دقایق اخر میرسه تازه دوزاریشون میفته که اشتباه کردند
    الان ما 2 تا برد ضعیف داشتیم و یک مساوی وحشتناک ، در صورتی که بعضی تیم ها از همین اول دارند برد های بالای 3 گل میارن و بعضا 5 گل میارن

به تیم های مس و الومینیوم و حتی گهر هم تبریک میگم ، واقعا دوندگی کردند و غیرتی بازی کردند و خودشون رو بازنده ندونستند ، دیشب مس در مواقعی پاس هایی به هم میدادند که ادم کیف میکرد

8. این کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یک سوالی برام پیش اومده و اینکه چرا وقتی ژنرال با 3-5-2 خودش میتونه موفق باشه ، باید روی به دفاع خطی و در ظاهر مدرن شدن بیاره ؟

من فکر میکنم بازیکنانی که استقلال داره میتونن به بهترین نحو اون شیوه ی مختص قلعه نویی رو اجرا کنند ؛ خسرو حیدری در راست و در چپ هم گزینه های قابل اتکایی برای نقش پیستون مثل بیک زاده و ساموئل و "حتی" زندی /

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط میشه به ابن امار خندید.
    استقلال شوت به دروازه و سانتری نداشت؟ موقعیت خطرناک 2تا؟دیشب استقلال فقط 3 تا توپ به تیر زد! و قضیه وقتی جالبتر میشه که از این 3 تا تیر یکیش سانتر خسرو بود که به تیر خورد و یکیشم شوت جانواریو بود که به تیر برخورد کرد
    یه امار درست حسابی هم نمیتونند بدن،واقعا متاسفم........اونم از وضع تصویربرداریشون که همش نیمکت مسو نشون میداد و بیشتر از بازی ما داشتیم اطراف ورزشگاه و صحنه اهسته میدیدیم

12. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من یک لحظه اون آمار اخر بازی رو دیدم خدا رو شکر کردم که اصلا بازی رو نشون ندادن !! ولی این طوری که بچه های میگن انگار استقلال بیش از این ها موقعیت داشته ...
    در کل به نظر من نتیجه ی بدی نبود ... این مس دیر یا زود پرویز رو میاره و نیم فصل دوم حرف های زیادی برای گفتن داره ...
    +
    این که بچه ها از نکونام تعریف کنند عجیب نیست ... این عجیبه که بعضی ها از زمین و زمان ایراد میگرن !!!!
    برین تیم حریف رو نگاه کنید ، هرچی گل خوردند روی اشتباه دروازه بانشون بوده .. بقیه ی تیم های لیگ برتر هم همینطوریه ... شما بازی سپاهان و راه آهن هفته پیش رو برو ببین ، محمد باقر صادقی ببینید چطوری گل می خورد ... گردان هم که ...
    حالا ما یه دروازه بان رو داریم که توی چهار هفته فقط 2 گل خورده ! اون دو گل هم به نظر من میتونست نخوره ولی روی گل ها مقصر نبود .. یا این نبوده که توپ از دستش بیفته جلو پایه بازیکن حریف ..
    رحکتی توپ ها رو میگیره میگیم توپ خورده بهش ... گل نمیخوره میگیم حریف حمله نکرد .. بازیکن باهاش تک به تک شده توپ رو میگیره میگیم بازیکن بد زد !! طرف با یه دریبل کشویی مدافع وسط رو محو میکنه از اول محوطه جریمه تک به تک میشه بعد توپ رو به گوشه ی دوازه میزنه بعد میگیم واقعا این بازیکن به درد نمیخوره ... شوت سرکش از 30 متری رو میفرسته کرنر میگیم چرا توپ رو جمع نکرد ... فقط مونده بگیم چرا رحمتی گل نمیزنه !!!
    ما ایرانی ها کلا قدر شناس نیستیم ... وقتی رحمتی رفت و یه دروازه بان دیگه اومد و دیدیم چه مصیبتیه اون وقت همه از رحمتی یه اسطوره میسازیم !!!!!
    باور کنید 17 تا تیم دیگه لیگ برتر حاضر بودن دو برابر قیمتی که استقلال به رحمتی داده رو بدن ولی رحمتی بیاد تیمشون ... ولی ما خودمون داریم تیشه به ریشه خودمون میزنیم !!!!

نکته ی بعدی هم حضور نکونامه .... بازم من تیم رقیب رو مثال میزنم ... برید ببینید از نبود بازیکن توی این پست چه رنجی دارن میکشن ...
    من مصاحبه رویانیان رو حدود دو ماه پیش هنوز یادمه .. همون ابتدا که حاجی گفت داره با نکونام مذاکره میکنه .. رویانیان گفت که نکونام یک بازیکن بین المللی .. نباید ازش استفاده تبلیغاتی کنیم ... گفت نکونام رو من دو ماه پیش باهاش مذاکره کردم و میخوام ولی گفته که نمیخواد ایران بازی کنه ... یعنی در کل پیچونده طرف رو
    حالا شما یک لحظه فکر کنید نکونام رفته بود پرسپولیس ... الان همه میومدن میگفتن حیف شد .. حاجی دیگه استاد نقل و انتقالات نیست ... پیروزی نقل و انتقالات رو برد .. بهترین بازیکن ایران تو دهه اخیر رفت پرسپولیس ...
    باور کنید همینطوری میشد !
    ولی حالا که اومد استقلال انقدر بهش ضربه میزنیم که ...
    باور کنید برای بازیکنی که 7 سال توی ایران بازی نکرده و توی یکی از سخت ترین لیگ های جهان فیکس تیمش بوده خیلی سخته بازی توی لیگی به این ضعیفی ...
    من واقعا نمیدونم بعضی ها خودشون رو به ندیدن میزن و پیشرفت هفته به هفته ی این بازیکن رو نمیخوان ببینن !!!
    شما دقت کنید هر پاسی نکو میگیره میندازه جلو تر از بازیکن ها .. این میتونه قسمتیش به خاطر نا هماهنگی باشه ولی بخش عمدش برای اینه که توی لالیگا نکو همش پاس رو به جلو میداده .. یعنی توی لالیگا بازیکن ها اینطوری نیستند که مثل ایران اول توپ رو بگیرن بعد حرکت کنند .. و بازیکن ها دائم در حرکت هسند .. نکو هنوز به این مزایا !!! لیگ ایران عادت نکرده ...
    باور کنید ژاوی رو هم بیاریم استقلال نمیتونه سوپر استار باشه .. چون بقیه ی بازیکن ها در سطحش نیستند .. الان هم همچین چیزیه ...
    به علاوه ی این که ما نکو رو نباید با مسی مقایسه کنیم و توقع داشته باشیم هر بازی سه گل بزنه و دو تا پاس گل بده ... ما با داشتن بازیکن هایی مثل توزی و جانواریو و زندی و جباری ( در آینده ) نیازی به شرکت جواد توی حمله نداریم و نکونام فقط باید توپ گیری خوب + انتقال بازی از دفاع به حمله رو به خوبی انجام بده .. توقع بازی رو به جلو نباید از این بازیکن داشت ..

در کل من نظرم اینه که نباید قضاوت زود هنگام کرد ... یعنی صبر کنید اگه بد بازی کرد بگید بد بازی کرد .. یک سری از دوستان از الان متنی که میخوان بعد از بازی با ملوان بنویسند رو آماده کردن ... بله نکو نام دیگه سنش رفته بالا ... قیمتش خیلی زیاد بود .. کاش آندو رو نگه میداشتیم و اینا ...
    در حالی که اینو همه میدونن که الان ستاره های لیگ ایران مجیدی و کریمی و نویدکیا و ... هستند که همه سنشون از 30 به بالا هست ...

حرف آخر این که عدالت رو رعایت کنید و بیخودی با این که 4 هفته از 34 هفته لیگ گذشته این قدر از یک بازیکن که سابقه اش همه چیز رو نشون میدن خرده نگیرید ..
    Last edited by CATALONIA; 07-08-2012 at 12:45.

15. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم لحظه ای که خسرو ضربرو میزنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون بازیکنی که با فلش مشخص شده افسایدو پر کرده(یه پاش عقبتره).....گل کاملا سالم بوده
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 07-08-2012 at 13:56.

17. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

امیر راست میگه والا منم از همین آمار اون حرفارو زدم !

اما الان که خلاصه بازی رو دانلود کردم دیدم نفهمیدم این آمار از کجا اومده ! گلمون هم باز با بی دقتی نگرفتن هفته ی چهارم لیگ نگذشته داوری فاجعس ! بعد عسکری میاد میگه از داوری راضیم . خوب عزیزم تو راضی نباشی کی راضی باشه؟

اصلا کاری به استقلال پرسپولیس ندارم کلی میگم . توی بازی با سایپا بدبختا یه گل به ما زدن داور ندید (اصلا شاید اونو میدید جو بازی عوض میشد)

اون از گهر زاگرس بدبخت که پروین چه گلی زد و داور ماشاالله ندید . بازی با ملوانشون هم یه پنالتی الکی گرفتن !

اون از صبای قم که طرف یه تنه بهش خورده همون لحظه پا به توپ شده و حتی زمین نخورده و گل میزنه داور خطا میگیره ! توی این لحظات خطا توی محوطه جریمه هم باشه نمیگیرن اون وقت ترکی میاد خطا پشت محوطه میگیره .

این از گل ما توی این بازی . اون از راه آهن بدبخت ! دیگه خوب اقای عسکری شما باید فقط راضی باشی ما هوادارا و باشگاه ها که حرصشو میخوریم که راضی نیستیم !

این از وضع داوری حالا بریم سراغ صدا سیما

ایناها این وضع آمار زدنشه ! 6 تا موقعیت ؟ دونه دونه بشماریم موقعیتای جدیشون 4 تا نمیشد 6 تا؟اون وقت استقلال 2 تا؟یعنی یه شوت زندی و یه هد اکبرپور بود دیگه نبود؟خوبه خلاصه بازیو دیدم من !

اون از وضع کارگردانی . هر موقع موقعیت حساس میشه میرن صحنه آهسته موقعیت قبلیو میذارن ! این از وضع صدای استادیوم آزادی که مشخصه کاملااا لیمیت میکنن . یعنی یه لحظه صدا رو میبرن بالا اما 2 مین بعد دوباره لیمیت میکنن صدا هوادارارو اینم کار جدیدیه که یاد گرفتن !

اون از گزارشگرا ! جز عادل بقیه تعطیلن حتی تعداد هوادارارو نمیتونن درست بدن ! توی بازی با ذوب آهن گزارشگر ما کی بود؟اسمشو یادم رفته ! یارو میگه 25 هزار نفر پایین کلا پر شده جز یه ضلعش که همیشه خالیه بالا تو کادر دوربین پر شده از اینورم پره بعد تازه میگه احتمالا 25 هزار نفر !

توی هر جای دنیا وقتی هوادار شعار میده گزارشگر بار اول سکوت میکنه تا بیننده بفهمه چی میگن تا هوادارا میومدن شعار 2 طرفه میدادن این شروع میکرد حرف مفت زدن . یعنی نذاشت ما 1 ثانیه شعار بشنویم همینجورییی حرف زد !

کلا اینا ربطی به بازی دیروز نداشتا کلی میگم به جای اینکه بیاید به رحمتی که اینهمه دربازه رو نجات میده و نکونام که هافبک دفاعی اول تیم ملیمونه گیر بدید به این مسائل گیر بدید که اینقدر واضح و آشکاره
    Last edited by MohammadT15; 07-08-2012 at 23:51.

19. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •