والا ما که بازیو ندیدیم درست حسابی اینجور که معلوم بود خسرو حیدری یه سانتر کرد نیمه اول به تیرک خورد و بعد هم زندی گلش کرد که داور آفساید گرفت
نیمه دوم هم سیاوش اکبرپور روی کرنر زندی توپ رو به تیرک زد
و اینجوری که گزارشگر میگفت توی 2 3 تا صحنه مهدی رحمتی واقعا دربازه ی استقلال رو نجات داده
موقعیت خطرناک هم 7 بر 2 به نفع مس بود . از بقیه چیزا هم که من خبر ندارم . والا فقط 5 دقیقه کشتی بود بعدش 45 دقیقه بر طبل جانانه بکوب رو برای ما پخش کردن ! بعد اون هم وزنه برداری میتونستن فقط مسابقه ی خودمون رو نشون بدن اما کلش رو نشون دادن توی دو ضرب ها و 20 دقیقه باز بیشتر نشد اما 20 دقیقه بعدش بر طبل جانانه بکوب رو مشاهده کردیم ! تبریک میگم اما اگه جای چین بودیم فکر کنم صبح تا شب کل برنامه ها تعطیل میشد و بر طبل جانانه میکوبیدیم !
در کل از نتیجه ی مساوی توی کرمان مقابل تیمی که گفتم واقعا مثل گرگ عطش یه برد رو داشت راضی هستم و توی جدول هم هشتم هستیم با هفت امتیاز که با تیم اول جدول فقط سه امتیاز فاصله داریم . ملوان هم بازیش رو مقابل فجر برده و به نظر امسال بدجور خطریه مخصوصا توی زمین خودش . جمعه ی هفته ی آینده هم تو تهران با ملوان بازی داریم که اگه ببریم توی جدول خیلی خوب بالا میریم و روحیمون برای دربی هم افزایش پیدا میکنه