تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 68 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

راستی من تی وی یکی از دوستان رو که مدلUA46D7000‎ OL ‎بود واز دبی خریده بود سرویس منوش رو با همین کنترل دست ساز آنلوک کردم و زبانشم فارسی شد دیجیتالش هم راه افتاد/خیلی تعجب کرد و باورش نمیشد/البته بهش گفتم که این خوشحالی رو مدیون دوستانی که در سایت پی سی ورلد فعالیت دارند هستیم/یکی دیگه از دوستان تی وی‎ UA40EH5030داره سرچ دیجیتال نداره_ سرویس منوش قفل نبود اما در لوکال ستش گزینه EDنداشت و پر EA ‎‏ بود به نظرتون گیرنده دیجیتال داخلی داره?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

راستی من تی وی یکی از دوستان رو که مدلUA46D7000‎ OL ‎بود واز دبی خریده بود سرویس منوش رو با همین کنترل دست ساز آنلوک کردم و زبانشم فارسی شد دیجیتالش هم راه افتاد/خیلی تعجب کرد و باورش نمیشد/البته بهش گفتم که این خوشحالی رو مدیون دوستانی که در سایت پی سی ورلد فعالیت دارند هستیم/یکی دیگه از دوستان تی وی‎ UA40EH5030داره سرچ دیجیتال نداره_ سرویس منوش قفل نبود اما در لوکال ستش گزینه EDنداشت و پر EA ‎‏ بود به نظرتون گیرنده دیجیتال داخلی داره?
    دوست عزیز
    بله دیجیتال دارد و طبق همان فرمولهای که بلدید آن را فعال کنید
    این سایت دانلود فریمور تلویزیون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

سلام آقای متین پور عزیز
    تشکر از راهنماییتون/اما من متوجه حرف شما نشدم شما مطمئن هستید که تی وی ‎ UA40EH5030گیرنده دیجیتال داخلی داره?چون سرویس منوش قفل نبود اما در لوکال ستش گزینه EDنداشت و پر EA ‎‏ بود و ch table گزینه ایران نداشت و من بعدش از کنترل دست ساز استفاده کردم گفتم شاید ED‎_IRAN‏ به گزینه های لوکال ست اضافه بشه اما فقط یک نوشته قرمز پدیدار شد و منو مخفی گم شد نوشته قرمز شروع به تایم انداختن کرد وهر کاری میکردم نوشته قرمز همچنان تایم می انداخت حتی با دکمه پاور کنترل هم تی وی خاموش نمیشد درهمان لحظه که9دقیقه طول کشیده بود دوباره از کنترل دست ساز استفاده کردم و نوشته قرمز گم شد ومنو مخفی هم همچنان گم بود تلویزیون را باکنترلش خاموش و روشن کردم ودیگه وارد منومخفیش نشدم/حالا با همه این تفاسیر میشه توضیح بدین چه جوری دیجیتالش رو فعال کنم/ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور عزیز
    تشکر از راهنماییتون/اما من متوجه حرف شما نشدم شما مطمئن هستید که تی وی ‎ UA40EH5030گیرنده دیجیتال داخلی داره?چون سرویس منوش قفل نبود اما در لوکال ستش گزینه EDنداشت و پر EA ‎‏ بود و ch table گزینه ایران نداشت و من بعدش از کنترل دست ساز استفاده کردم گفتم شاید ED‎_IRAN‏ به گزینه های لوکال ست اضافه بشه اما فقط یک نوشته قرمز پدیدار شد و منو مخفی گم شد نوشته قرمز شروع به تایم انداختن کرد وهر کاری میکردم نوشته قرمز همچنان تایم می انداخت حتی با دکمه پاور کنترل هم تی وی خاموش نمیشد درهمان لحظه که9دقیقه طول کشیده بود دوباره از کنترل دست ساز استفاده کردم و نوشته قرمز گم شد ومنو مخفی هم همچنان گم بود تلویزیون را باکنترلش خاموش و روشن کردم ودیگه وارد منومخفیش نشدم/حالا با همه این تفاسیر میشه توضیح بدین چه جوری دیجیتالش رو فعال کنم/ممنون میشم
    دوست عزیز
    اول اینکه شما وقتی که با کنترول مخصوص منوی مخفی را باز می کنید کنترول را جلوی تلویزیون حرکت ندهید تا نوشته قرمز به کنتور انداختن نیفتد و همان جور نگه دارید بعد از یکی دو ثانیه منو را باز می کند و سپس
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

و اگر در این سایت نگاه کنید در مشخصات آن دیجیتال را خواهید دید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

آقای متین پور عزیز متشکرم
    من سوالم اینه که این تلویزیون لوکال ستش قفل نیست وداخل لوکال ست گزینهED‎کلأ ندارد آیا با استفاده از کنترل مخصوص این گزینه در لوکال ست اضافه میشود? و آیا کنتور انداختن ضرری هم دارد?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقای متین پور عزیز متشکرم
    من سوالم اینه که این تلویزیون لوکال ستش قفل نیست وداخل لوکال ست گزینهED‎کلأ ندارد آیا با استفاده از کنترل مخصوص این گزینه در لوکال ست اضافه میشود? و آیا کنتور انداختن ضرری هم دارد?
    دوست عزیز
    با کنترول مخصوص فقط آیتم های که فعال نیست فعال می شود و اگر لوکل ست تان قفل نیست با کنترول آیتمی اضافه نمی شود و آن کنتور انداختن فقط دارد نوع سیستم شما را شناسایی می کند.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تشکر آقای متین پور/پس با این تفاسیر تی ویUA40EH5030گیرنده دیجیتال داخلی نداره?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر آقای متین پور/پس با این تفاسیر تی ویUA40EH5030گیرنده دیجیتال داخلی نداره?
    دوست عزیز
    در سایت و مشخصات تلویزیون شما دیجیتال شما در حالت ready یعنی آماده است. شما دنبال مطلب را هم بروید ببینید اینها موجود است.در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

باسلام از اينكه در جمع شما هستم بسيار خوشحالم دوستان من ال اي دي سامسونگ مدلue40eh5000wدارم منوفارسي نيست اصلا زبان فارسي هم نداره وارد گذينه منو مخفي هم شدم اما اون گذينهاي كه برا فعال كردن زبان فارسي هستش اون گذينها غير فعال هستند لطفا بگيد چكار بايد كرد در ضمن اگه با اون كنترول كه شما ميگيد درست ميشه از كجا بايد خريداري كنم ايا نمايندگيها دارن در ضمن ال اي دي من بدون ضمانت هستش از بندر عباس خريداري كردم يا اگه امكان داره عكسي از كنترول مورد نظر بذاريد تشكر ميكنم از راهنماي شما دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

دوست عزیز آقا مهران
    کنترل رو باید درست کنید/برای گرفتن جواب کامل سوالتون صفحه اول همین تایپیک را مطالعه کنید که روش ساختن کنترل همراه با عکس توضیح داده شده است

15. این کاربر از alibm2580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •