تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 14 از 325 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته بعد از کنکور 90 که اومدن از فیزیک 1 مبحث انرژی تست طرح کردن، قلمچی هم فصل انرژی رو توی بودجه بندیاش قرار داده.

2. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

13

سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
    اگه فهمیدی حتما به منم بگو. خود من خیلی دنبالش بودم. یه روز تو روزنامه یه خبر دیدم نوشته بود کلیه 72یی ها امسال مشمول میشن رفتم دفتر پلیس +10 گفتم قضیه چه؟ گفت به ما اطلاعیه دادن که 72ییها امسال مشمولن. گفتم ولی من نیمه دومم گفت آره امسال شمارو استثنا کردن. اینو که گفت خیلی اعصابم خورد شد. رفتم مرکز اصلی گفتم من نیمه دومم میتونم سال دیگه کنکور بدم گفت آره مشکلی
    نداره ولی برو پلیس +10 اونا قانونو بهتر بلدن!!!!!

این سوالم تو قسمت مشاوره ی سایت police.ir پرسیدم.

• شرح درخواست: با سلام، اينجانب متولد 27 مهر 1372 ميباشم و پيش دانشگاهي رادر خرداد 91 تمام كردم و باتوجه به قوانين جديد سربازي آيا ميتوانم بدون غايب شدن در خدمت سربازي در كنكور 92 شركت كنم؟
      با تشكر
      شرح پاسخ: باسلام پس از فراغت ازتحصيل فقط يكسال فرجه داريد كه وضعيت مشموليت خود را مشخص نماييد
    والا منم نفهمیدم ماجرا چیه یکی مگیه وقت ندارین یکی میگه دارین!!!!!

لطفا بچه ها شما هم یه سر برید +10 محلتون یه سوال بکنید ضرر نداره. به حرف یه نفر نمیشه اعتماد کرد.
    Last edited by aref_m; 18-07-2012 at 06:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام ببین همه بچه ها 2 سال وقت دارید کنکور بدید یعنی 2 بار

الان سربازی شدش19 سال ولی 2بار وقت میدم اگه قبول شدید که هیچی وگرنه میرید سربازی تویی که امسال قبول نشدی

مثل کنکور قبلی بخوای بخونی بدون هیچ
    امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره وقتتو بیشتر روی اینا بزار بتونی بزنی

حواصم نبود رشتت ریاضیه حوصله ندارم پاکش کنم ریاضی خبر ندارم ولی بخون داداش اینده خودته بری سربازی بیای بدون دیگه نمیتونی درس بخونی وایندت خرابه

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره
    من نمیدونم کی بهت گفته زیست و شیمی امسال ساده بوده تاجایی که من کنکور دادم و میدونم سوالای زیست و شیمی نسبت به سال پیش سخت ترم بوده باور نداری، این بررسی کانون از سوالا خودت بخون بعد نگی تو دانش آموزی و از این حرفا.

زیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by aref_m; 18-07-2012 at 06:54.

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ببین همه بچه ها 2 سال وقت دارید کنکور بدید یعنی 2 بار

الان سربازی شدش19 سال ولی 2بار وقت میدم اگه قبول شدید که هیچی وگرنه میرید سربازی تویی که امسال قبول نشدی

مثل کنکور قبلی بخوای بخونی بدون هیچ
    امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره وقتتو بیشتر روی اینا بزار بتونی بزنی

حواصم نبود رشتت ریاضیه حوصله ندارم پاکش کنم ریاضی خبر ندارم ولی بخون داداش اینده خودته بری سربازی بیای بدون دیگه نمیتونی درس بخونی وایندت خرابه
    سللام
    دوست عزیز به نظرت کنکور این قدر قابل پیش بینی ؟
    اصلا همچین روالی نبوده که یه سال سخت باشه یه سال آسون , اصلا خودت رو با این افکار مشغول نکن که هیچ نتیجه گیری استقرایی ای برای کنکور نمیشه کرد (مشاور هام فعلا تو تابستون یه حرفی میزنن بعدا اصلاح میکنن ُ مثل مشاور تابستون خودم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد از 32 روز تعطیلی از مدارس امروز بالاخره یک ساعت عربی خوندم .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ولی خودمانیم حال می ده درس بخونی .
    راستی بچه ها نتیجه دانشگاه ازاد را کی می دهند بریم ببینم این ازمایشی را چی کار کردیم بدون اینکه بخونیم .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیشب همین جوری سوال های کنکور 90 ادبیات را گذاشتم کنارم و زدم . هیچی نخونده بودم 8 تا زدم دو تا غلط و 6 تا درست . یعنی 24 درصد برای بار اول خوبه بدون خوندن
    انشالله از امروز دیگر شروع می کنم و یک نتیجه خوب سال دیگر می گیرم

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

من نمیدونم کی بهت گفته زیست و شیمی امسال ساده بوده تاجایی که من کنکور دادم و میدونم سوالای زیست و شیمی نسبت به سال پیش سخت ترم بوده باور نداری، این بررسی کانون از سوالا خودت بخون بعد نگی تو دانش آموزی و از این حرفا.

زیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته به نظر من سلیقه تو نظر دادن خیلی تاثیر داره ولی به نظرم بهترین تحلیل گرها خود دانش آموزان هستن که تو شرایط آزمون قرار میگیرن و میتونن حس کنن که براشون سخت تر بوده یا آسون تر...

به نظر من زیست نسبت به پارسال یکم آسون تر شده بود ولی شیمی کاملا سخت تر شده بود...

البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •