البته بعد از کنکور 90 که اومدن از فیزیک 1 مبحث انرژی تست طرح کردن، قلمچی هم فصل انرژی رو توی بودجه بندیاش قرار داده.
البته بعد از کنکور 90 که اومدن از فیزیک 1 مبحث انرژی تست طرح کردن، قلمچی هم فصل انرژی رو توی بودجه بندیاش قرار داده.
سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
اگه فهمیدی حتما به منم بگو. خود من خیلی دنبالش بودم. یه روز تو روزنامه یه خبر دیدم نوشته بود کلیه 72یی ها امسال مشمول میشن رفتم دفتر پلیس +10 گفتم قضیه چه؟ گفت به ما اطلاعیه دادن که 72ییها امسال مشمولن. گفتم ولی من نیمه دومم گفت آره امسال شمارو استثنا کردن. اینو که گفت خیلی اعصابم خورد شد. رفتم مرکز اصلی گفتم من نیمه دومم میتونم سال دیگه کنکور بدم گفت آره مشکلیسلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
نداره ولی برو پلیس +10 اونا قانونو بهتر بلدن!!!!!
این سوالم تو قسمت مشاوره ی سایت police.ir پرسیدم.
والا منم نفهمیدم ماجرا چیه یکی مگیه وقت ندارین یکی میگه دارین!!!!!
- شرح درخواست: با سلام، اينجانب متولد 27 مهر 1372 ميباشم و پيش دانشگاهي رادر خرداد 91 تمام كردم و باتوجه به قوانين جديد سربازي آيا ميتوانم بدون غايب شدن در خدمت سربازي در كنكور 92 شركت كنم؟
با تشكر
شرح پاسخ: باسلام پس از فراغت ازتحصيل فقط يكسال فرجه داريد كه وضعيت مشموليت خود را مشخص نماييد
لطفا بچه ها شما هم یه سر برید +10 محلتون یه سوال بکنید ضرر نداره. به حرف یه نفر نمیشه اعتماد کرد.
Last edited by aref_m; 18-07-2012 at 06:56.
سلام ببین همه بچه ها 2 سال وقت دارید کنکور بدید یعنی 2 بار
الان سربازی شدش19 سال ولی 2بار وقت میدم اگه قبول شدید که هیچی وگرنه میرید سربازی تویی که امسال قبول نشدی
مثل کنکور قبلی بخوای بخونی بدون هیچ
امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره وقتتو بیشتر روی اینا بزار بتونی بزنی
حواصم نبود رشتت ریاضیه حوصله ندارم پاکش کنم ریاضی خبر ندارم ولی بخون داداش اینده خودته بری سربازی بیای بدون دیگه نمیتونی درس بخونی وایندت خرابه
من نمیدونم کی بهت گفته زیست و شیمی امسال ساده بوده تاجایی که من کنکور دادم و میدونم سوالای زیست و شیمی نسبت به سال پیش سخت ترم بوده باور نداری، این بررسی کانون از سوالا خودت بخون بعد نگی تو دانش آموزی و از این حرفا.امسال سوالات خیلی راحت بود ودرصدهای بالا میزنن همه یکسال درمورن راحت وسخته سال بعد درسهای زیست وشیمی ودینی وعربی خیلی سخته مشاورم هم حرفمو تایید کرد ودرس ریاضی وزبان و فیزیک کمی راحت تره
زیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aref_m; 18-07-2012 at 06:54.
سللام
دوست عزیز به نظرت کنکور این قدر قابل پیش بینی ؟
اصلا همچین روالی نبوده که یه سال سخت باشه یه سال آسون , اصلا خودت رو با این افکار مشغول نکن که هیچ نتیجه گیری استقرایی ای برای کنکور نمیشه کرد (مشاور هام فعلا تو تابستون یه حرفی میزنن بعدا اصلاح میکنن ُ مثل مشاور تابستون خودم )
دوستان بالاخره بعد از 32 روز تعطیلی از مدارس امروز بالاخره یک ساعت عربی خوندم .
ولی خودمانیم حال می ده درس بخونی .
راستی بچه ها نتیجه دانشگاه ازاد را کی می دهند بریم ببینم این ازمایشی را چی کار کردیم بدون اینکه بخونیم .
دیشب همین جوری سوال های کنکور 90 ادبیات را گذاشتم کنارم و زدم . هیچی نخونده بودم 8 تا زدم دو تا غلط و 6 تا درست . یعنی 24 درصد برای بار اول خوبه بدون خوندن
انشالله از امروز دیگر شروع می کنم و یک نتیجه خوب سال دیگر می گیرم
البته به نظر من سلیقه تو نظر دادن خیلی تاثیر داره ولی به نظرم بهترین تحلیل گرها خود دانش آموزان هستن که تو شرایط آزمون قرار میگیرن و میتونن حس کنن که براشون سخت تر بوده یا آسون تر...
به نظر من زیست نسبت به پارسال یکم آسون تر شده بود ولی شیمی کاملا سخت تر شده بود...
البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)