تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 20 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صحبت شما در مورد فلسفه و متافیزیک درسته، شاید در نظرات فلاسفه ی غربی تفکیک دقیق تری در این مورد دیده میشه، اما در فلاسفه ی ایرانی (مسلمان) چون بحث فلسفه و عرفان و مباحث مذهبی با هم خیلی در ارتباط و در هم تنیده هستن، یه کم تفکیکش سخت تره یا حداقل در نگاه من این طور به نظر می رسه...

و حقیقتش من اصلا در خودم این حد از معلومات رو نمی بینم که بگم آیا میشه در خصوص رویای صادقه اثباتی داشت یا نه؟ شاید بشه شاید هم نشه یا حداقل الان نشه...تنها چیزی که به پبشبرد این مبحث در این تاپیک به نظرم کمک کننده هست، اینه که بیایم و آراء حکما و فلاسفه رو در این مورد بهش اشاره کنیم که در خصوص رویای صادقه نظراتشون چی بوده، اصلا نظری داشتن یا نه؟ یه کم مصداقی تر باشه که فهمش هم راحت تر بشه، مثلا من خودم با توجه به مطالعاتی که داشتم یادمه ابن خلدون خیلی نکات جالبی در این زمینه گفته بود، دیگر دوستان هم اگه در سیر مطالعتیشون به چنین نکته ای برخوردند ، حتما بذارن که همه ی دوستان استفاده کنن که راه به جایی برده بشه و اطلاعاتمون در مورد این موضوع خاص بیشتر بشه.
    درود
    دوست عزیز اگر کسی اون ایدئولوژی مد نظر شما رو قبول نداشته باشه , حتی اگه همه فلاسفه اون ایدئولوژی به توافق نظر برسن که رویای صادقه وجود داره برای اون شخص ناباور به اون ایدئولوژی هیچ فرقی نمیکنه و اهمیتی نداره . چون که هیچ دلیلی برای باور به اون موضوع نداره .
    این که توی همچین مواردی باور شخصی دخیل در تصمیم گیری و نتیجه گیری باشه شاید تا حدودی برای وابستگان به اون ایدئولوژی مناسب به نظر بیاد .

ولی وقتی که قراره بحث گسترده تر بشه و پای اثبات و استدلال و منطق به میان بیاد , اون موقع است که به چیزی بیشتر از باور های شخصی یا باور فلاسفه اون ایدئولوژی نیازمند میشیم .
    باور به چیزی دلیل بر بودن اون نیست .

اگه قرار بر نتیجه گیری است باید چیز ملموس تری ارائه بشه تا برای همه افراد و تفکرات قابل بررسی باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چون همونطور که قبلن گفتم هیچ ارگانی برای درک این موضوعات در بدن وجود نداره.
    .
    واسه همین گفتم دیگه باید قبلش در مورد این مباحث مطالعه کرده باشین، خیلی سئوالتون بنیادی هست، هم ابن سینا و هم سهروردی و هم دیگر متفکرین و حکما به این موضوع پرداختن، خیلی هم راحت و آسون نیست بحثشون، نکته اینه که اونها این مسئله ها رو از لحاظ علمی (ویژگیهای فیزیکی انسان با توجه به علم و دانش زمان خودشون) مورد بررسی قرار دادن، خیــــــــــــلی هم صحبت کردن و حجم بالایی از آثارشون به این موارد اختصاص یافته، اما روشهای رسیدن به نتیجه در اونها با هم فرق داره... ابن سینا که میدونید طبیب هم بود و اطلاعات جالبی در این مورد میده،، شاید بهتر باشه یه تاپیک جدا بزنید، شاید دوستانی باشن که پیش زمینه ی مطالعاتیشون در این خصوص قوی تر باشه و متخصص این رشته باشن و بتونن وقت مناسبی رو در مورد این سئوال شما و جواب کامل از دیدگاه های متفاوت اختصاص بدن.

3. این کاربر از landscape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستانی که تمایل دارند کتاب مقدمه ابن خلدون رو که در این بحث اشاره ای به اون شد رو مطالعه کنند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز جلد اول ذکر شده که نشر دیجیتال این کتاب بصورت رایگان برای محققان و علاقه مندان صورت گرفته، ولی بهرحال از حقوق تکثیر اون بی خبرم که آیا مشمول نشر آزاد و ((قانون : گذشت بیش از 30 سال از مرگ مولف یا مترجم)) هست یا خیر(اگر هست و کسی اطلاع دارد ، لطف کنه و خبر بده تا حذف کنم.) در هرحال اگر به این اثر به صورت فیزیکی دسترسی دارید بهتر است اونرو انتخاب کنید که در چاپ الکترونیک اشکالاتی اندک هم بنظر میاد.

مطالعاتی از این دست کمک میکند دچار مغلطه های تحلیل بر اثر اطلاعات کم و توسل به مرجعیتِ بدون توضیح، نشویم.
    جملاتی درخشانی از این متفکر تونسی، بررسی کننده فلسفه تاریخ و جامعه شناس، کسی که از اقتباس کردن و اصلاح شدن هراسی نداشت و سیستم تفکرش مانند انسانِ پانصد سال بعد از عصر خود بود و مترجم پر مایه محمد گنابادی هم به اون تاکید ورزیده بسیار راهگشاست:
    ((ولی با این همه در میان مردم روزگار بقصور فهم خویش یقین دارم و بناتوانی خود از انجام دادن یک چنین تکلیفی معترفم و دوست دارم خداوندان کرامت و دانشمندان متبحر در آن به دیده انتقاد و اصلاح نگرند نه بچشم رضامندی و آنچه سزاوار اصلاح است چشم پوشی نکنند، چه من در میان خداوندان دانش را بضاعت مزجات(اندک)، و اعتراف بسرزنش و عیبجویی رهایی بخش است و ازیاران امید نیکی میرود.))

اگر دوستی مطالعه کرد در باب این بحث(رویای صادقه) خوشحال میشم تجارب ابن خلدون رو بررسی کنیم. (گرچه توجه برانگیزترین نگاه این کتاب در مردمشناسی و نیز سیر تاریخ است که امید است در انجمن علوم انسانی در اینباره نیز رویکرد داشته باشیم...)

5. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

سال چهارم دبیرستان که بودم یه کبوتر بود میومد کنارپنجره هر روز سر و صدا میکرد.
    جالبه دیشب خواب سال سوم دبیرستان رو دیدم و لحظاتی که صدای اون کبوتر میومد برام تداعی میشد
    صبح که از خواب پا شدم متوجه شدم که یک کبوتر روی پنجره نشسته و خواهرم میگفت از نصف شب تا حالا سر و صدا میکرده.
    قطعا اگه روز قبلش و زمان بیداری من صدای این کبوتر رو میشنیدم اولین چیزی که یادم میومد همین خاطره چند سال پیش بود.
    حالا فرضیه اصلی برای من اینه که خواب دیشب در اثر تجزیه و تحلیل اون صدا توسط مغز من بوده یا خیر و این اتفاق اثبات کننده چیز خاصی هست برام یا نه .

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش من اینه که اگر شما اگر خواب سنگینی دارین وبا صدا بیدار نمیشین این آزمایش رو انجام بدین و نتیجشو اینجا بنویسین

یک آهنگ قدیمی که باهاش خاطره خاصی دارین از توی کامپیوتر خودتون پیدا کنین و اونو به عنوان آلارم گوشیتون با صدای پایین(اگه میتونین اون تیکه ای از آهنگ که خیلی جذابه رو برش بدین )بذارین به طوری که بیدار نشین اما صدای آهنگ رو گوشتون بشنوه و بعد صبح اگه خواب خاصی دیدین که مرتبط بود با اون خاطره شما اینجا بگین
    فقط ترجیحا سعی کنین آهنگی رو که میذارین مثلا تو یک ماه اخیر گوش نداده باشین
    بنده خودم هربار که این آزمایش رو انجام میدم از خواب میپرم به دلیل اختلالات خواب و سبک بودن خوابم ناتوان در انجام این آزمایشم

--------------------------
    احتمال زیادی میدم که قبلا این آزمایش انجام شده باشه .اگر انجام شده و کسی از این آزمایش خبر داره خواهشا نتیجشو برام همینجا بذاره
    سپاس
    Last edited by mohammad varaste; 15-02-2014 at 05:05.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خواهش من اینه که اگر شما اگر خواب سنگینی دارین وبا صدا بیدار نمیشین این آزمایش رو انجام بدین و نتیجشو اینجا بنویسین

یک آهنگ قدیمی که باهاش خاطره خاصی دارین از توی کامپیوتر خودتون پیدا کنین و اونو به عنوان آلارم گوشیتون با صدای پایین(اگه میتونین اون تیکه ای از آهنگ که خیلی جذابه رو برش بدین )بذارین به طوری که بیدار نشین اما صدای آهنگ رو گوشتون بشنوه و بعد صبح اگه خواب خاصی دیدین که مرتبط بود با اون خاطره شما اینجا بگین
    فقط ترجیحا سعی کنین آهنگی رو که میذارین مثلا تو یک ماه اخیر گوش نداده باشین
    بنده خودم هربار که این آزمایش رو انجام میدم از خواب میپرم به دلیل اختلالات خواب و سبک بودن خوابم ناتوان در انجام این آزمایشم

--------------------------
    احتمال زیادی میدم که قبلا این آزمایش انجام شده باشه .اگر انجام شده و کسی از این آزمایش خبر داره خواهشا نتیجشو برام همینجا بذاره
    سپاس
    محمد جان ارتباط این آزمایش با "رویای صادقه" چیه و الان برای چه فرضیه ای قراره دیتا کسب کنیم؟

9. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

محمد جان ارتباط این آزمایش با "رویای صادقه" چیه و الان برای چه فرضیه ای قراره دیتا کسب کنیم؟
    اگر این آزمایش جوابش مثبت باشه معلوم میشه روحی در کار نیست که بره اینور و اونور و فقط تصوراتی هست که مغز داره .
    چون طبق گفته کسانی که روح رو به این قضیه ربط میدن روح باید بیرون از بدن باشه و نباید خواب ما تاثیر بپذیره.ولی ما احتمالا میبینیم تحت شرایطی تاثیر پذیر هست. من موسیقی رو انتخاب کردم چون یکی از چیزای مهمی هست که با شنیدنش آدم یاد چیزی میوفته.
    هدف در واقع کمتر کردن احتمال دست داشتن روح در این پدیده هست.
    Last edited by mohammad varaste; 15-02-2014 at 14:36.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر این آزمایش جوابش مثبت باشه معلوم میشه روحی در کار نیست که بره اینور و اونور و فقط تصوراتی هست که مغز داره .
    چون طبق گفته کسانی که روح رو به این قضیه ربط میدن روح باید بیرون از بدن باشه و نباید خواب ما تاثیر بپذیره.ولی ما احتمالا میبینیم تحت شرایطی تاثیر پذیر هست. من موسیقی رو انتخاب کردم چون یکی از چیزای مهمی هست که با شنیدنش آدم یاد چیزی میوفته.
    هدف در واقع کمتر کردن احتمال دست داشتن روح در این پدیده هست.
    این که نیاز به آزمایش نداره
    خیلی اتفاق افتاده برای مثال طرف تشنه هست در واقعیت بعد در خواب مدام در تکاپوی رسیدن به آب و سراب و اینها خودشو میبینه!
    مشخصا این دسته از خواب ها تحت تاثیر عواملی مثل اینی که گفتم هستند
    منتهی موضوع اینه که همه ی خواب ها رو نمیشه در یک دسته جا داد
    البته من دسته بندی علمی و اثبات شده ای سراغ ندارم که توضیح بدم ولی فکر کنم واضح باشه که مثلا یک دسته از خواب ها تحت تاثیر استرس ها و افکار روزانه ما هستند که شب خوابی میبینیم که در طول روز فکرمون رو مشغول کرده
    یک دسته که خیلی پرت و بی ربط هستند مثل تعقیب و گریز و قتل و تریپ فیلم سینمایی

رویای صادقه رو داریم که تاپیکش هست و ....

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

نه من نمیخوام آزمایش تحت عوامل بیداری باشه که باز بهانه ای دست ربط دهندگاه روح به این موضوع باشه به همین دلیل گفتم آهنگ رو جدیدا گوش نداده باشین
    در ضمن هدف اینه اینجا عملکرد مغز بررسی بشه و نه جسم که مثلا احساس تشنگی که شما گفتین یه احساسه اما
    یاد چیزی افتادن و تصویر سازی از اون فرق میکنه یه خورده.
    در هر صورت جواب آزمایش به احتمال زیاد + هست و اگه قبلا 60 درصد به ربط نداشتن روح به این موضوع اعتقاد داشتم الان بیش از 90 درصده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بنده بارها رویای صادقه را تجربه کرده ام و از روی تجربه می گویم که برای افزایش احتمال رویای صادقه شب ها غذای کم چرب و سبک میل کنید و بطور کامل آموزه های طب سنتی اسلامی را رعایت کنید و در این صورت هر هفته یک یا دو رویای صادقه خواهید دید.

15. این کاربر از دکتر مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •