تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 171

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی پرتغال | A Selecção das Quinas

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

O Jogo

به ارزش طلا
    ادامه مسیر درخشان تیم ملی پرتغال در یورو
    کریستیانو پس از دو تیرک ، یک گل دیگر هم زد :" امید ادامه دارد "
    پرتغال تنها تیمی است که در چهار دوره اخیر یورو ، سه بار به نیمه نهایی رسیده است

Record

بهترین در دنیا
    پسر طلایی مادیرا
    کریستیانو با گلش ، پرتغال را به نیمه نهایی رساند
    اسپانیا یا فرانسه / کریستیانو :" اولویتی برای حریف بعدیمان قائل نیستیم "
    رسیدن به رکورد شش گل در یورو / کریستیانو با نونو گومز برابری کرد
    خورخه خسوس :" این یک رونالدو و یک ترکیب عالی است "

Abola

مهار نشدنی
    رونالدو باز هم گلزنی کرد تا تحسین ها را بر انگیزد

Diario Noticias

سوپر رونالدو ، کریستیانو را به نیمه نهایی برد
    سانتیاگو سگورولا :" کریستیانو مرا یاد مارادونای 86 می اندازد "

Corrieo da Manha

کریستیانوی طلایی
    گل فوق العاده اش ، پرتغال را به نیمه نهایی رساند

Equipe
    بنزما ، به تو اعتماد داریم
    کریم بنزما در بازی مرحله یک چهارم میان اسپانیا و فرانسه حضور می یابد ، اگر گل بزند ، اولین گلش در یورو خواهد بود
    بازیکن رئال مادرید همچنان نتوانسته که شکوفا بشود
    رونالدور !

2. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

په‌په: براي ما اسپانيا يا فرانسه فرقي نمي‌کند
    په په، مدافع تيم ملي پرتغال، اعلام کرد پيروزي 1-0 شب گذشته تيمش مقابل جمهوري چک نشان داد که آنها مي توانند در يورو هر تيمي را شکست دهند.
    در اين ديدار، تک گل دقيقه 78 کريس رونالدو، پيروزي شاگردان پائولو بنتو را رقم زد و پرتغال را به نيمه نهايي يورو 2012 رساند؛ مرحله که بايد در آن با برنده ديدار اسپانيا- فرانسه روبرو شوند.

په په از اينکه تيمش به مرحله نيمه نهايي راه پيدا کرده، هيجان زده است و اعلام کرد هم تيمي هايش آماده روبرو شدن با هر يک از دو تيم اسپانيا و فرانسه هستند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما يک پيروزي مهم به دست آورديم؛ بردي که ما را به نيمه نهايي رساند.

اسپانيا يا فرانسه؟ براي ما فرقي ندارد. هر دو تيم، تيم هاي فوق العاده اي هستند. ما منتظر روبرو شدن با آنها هستيم. اميدوارم در آن ديدار خوب کار کنم و به فينال برسيم."

بعد از شکست پرتغال در ديدار ابتدايي مقابل آلمان، انتقادات زيادي از شاگردان بنتو شد اما په په تاکيد کرد اين انتقادات موجب قوي تر شدن آنها شد.

" انتقادات موجب بهتر شدن ما شد. مهمترين مسئله اين است که ما متوجه شديم مي توانيم از نهايت ظرفيت مان استفاده کنيم. اين چيزي است که ما در اين تورنمنت به دنبال آن هستيم..

ما کشور کوچکي هستيم اما تيم مان از کيفيت بالايي برخوردار است.

ما نشان داديم که از نظر فوتبالي، کشور قدرتمندي هستيم و مي توانيم در اين رقابت ها به جايي برسيم."
    ورزش3

4. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه میشه از کسی که پاس گل به اون قشنگی رو فرستاد تشکر نکنه
    حتما تو رختکن این کار رو کرد
    اصلا اخلاق اونطوری نداره دقیقا برعکس چیزی که رسانه های جانبدارانه ی ایرانی به خوردمون دادند خیلی هم شخصیت مهربونی داره.
    من بازی رو آخراشو از یه شبکه دیگه دیدم و کامل نشون داد کلی هم با هم خوش و بش کردند و نکته ی جالبش این بود که کریس کلی داشت با چک حرف میزد و شوخی میکرد و
    دوتایی میخندیدند که صحنه ی جالبی بود.
    ببینم اینو از روی تعصب که نگفتی ؟

من خودم رونالدو رو خیلی دوست دارم اما چیزی که معلومه اینه که یه خرده خودخواه هست به عنوان مثال تو بازی پلی آف جام جهانی 2010 بود فکر کنم که یکی از بازیکن های پرتغال گل زد به جای اینکه بره سمت بازیکن های خودشون رفته بود سمت تماشاچی ها و جوری خوشحالی میکرد که انگار خودش گل زده! کلا بعضی از این رفتارهای رونالدو یه مقدار منو ناراحت میکنه هر چند که همینجوریش هم بازیکن خوبیه و خیلی از تیم ها دوست دارن یه همچین بازیکنی داشته باشن!

6. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اما از یه کار رونالدو تو بازی دیشب خوشم نیومد اینکه بعد از زدن گل من فکر میکردم بیاد از موتینیو تشکر کنه که اون سانتر زیبا رو انجام داد اما دیدیم که اینکار رو نکرد!
    خب این قضیه رو در صورتی میشه ایراد دونست که همه مهاجمان دیگه وقتی گل زدن اول برن از پاس دهنده تشکر کنند ! که اینطوری نیست .
    البته تو رئال مادرید بار ها شده که اول از همه رفته تو بغل پاس دهنده مثل بنزما یا هیگواین (که در واقع رقیب محسوب میشن )

8. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

3

ببینم اینو از روی تعصب که نگفتی ؟

من خودم رونالدو رو خیلی دوست دارم اما چیزی که معلومه اینه که یه خرده خودخواه هست به عنوان مثال تو بازی پلی آف جام جهانی 2010 بود فکر کنم که یکی از بازیکن های پرتغال گل زد به جای اینکه بره سمت بازیکن های خودشون رفته بود سمت تماشاچی ها و جوری خوشحالی میکرد که انگار خودش گل زده! کلا بعضی از این رفتارهای رونالدو یه مقدار منو ناراحت میکنه هر چند که همینجوریش هم بازیکن خوبیه و خیلی از تیم ها دوست دارن یه همچین بازیکنی داشته باشن!
    نه بابا اصلا از رو تعصب نگفتم
    باور کن هر چی از رونالدو در مورد غرور و اینا شنیدی بزرگنماییه محضه.
    ولی خب هرچی باشه از یه جزیره ی کوچیک و محروم به اسم مدیرا برسی به اینجا خود به خود غرور نمی آره
    تو مثلا با بازیکنای ایرانی مقایسه کن
    طرف یک هزارم موفقیت و استعداد و قدرت این بازیکن رو نداره ولی تا به جایی میرسن حتی باباشونم دیگه نمیشناسن اونوقت این حتی بعضی وقت ها با خبرنگارایی که خیلی ها
    ازشون فراری اند شوخی میکنه و دستشون می ندازه.
    ولی در این که مثلا الان تو تیم ملی پرتغال یه سر و گردن از بقیه بالاتره و کلا مسئله اش با بقیه فرق میکنه که شکی نیست ولی این که یه سری میان میگن رونالدو معروفه محبوب نیست ... زیادی میخورن و بس.
    بعدشم اون خوشحالیه مگه بده؟
    خب خوشحالی کرده دیگه.
    کلا همیشه می خواد بهترین بازیشو بکنه و تا وقتی که موفق نباشه اعصابش خورده.

10. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنم پرتغال شایسته صعود بود!
    هافبک آرسنال، روسیچکی ارزیابی منصفانه ای از شکست چک دارد

توماس روسیچکی می گوید پرتغال شایسته ی پیروزی مقابل جمهوری چک در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 بود.
    ضربه سر دیرهنگام کریستیانو رونالدو کافی بود که تیم هافبک آرسنال از رقابت ها حذف شود اما روسیچکی پس از نمایش نیمه دوم تیمش مقابل پرتغالی ها از این موضوع شکایتی ندارد. او در گفتگو با سایت رسمی باشگاه گفت:
    " فکر می کنم پرتعال شایسته صعود بود. آن ها تیم بهتری بودند و مایلم بگویم که آن ها کار خود را به خوبی انجام دادند زیرا عادلانه بود آن ها پیروز شوند."
    " نیمه اول ما کاملاً مستحکم وبدیم. باید بگویم بزرگترین مشکل ما در این بازی در نیمه دوم این بود که توپ را نتوانستیم در خاتیار بگیریم و تحت فشار زیادی قرار گرفتیم و به همین خاطر باید بگویم پرتغال کار خود را بسیار خوب انجام داد."
    بسیاری معتقد بودند چک از مرحله گروهی هم صعود نمی کند. حداقل پس از شکست 4-1 در بازی نخست مقابل روسیه این تفکر قوی تر شد اما روسیچکی چنین اعتقادی ندارد که تیم او جزو استثنائات بود.
    " من این گونه فکر نمی کنم. هدف ما صعود از دور گروهی بود و ما تمام تلاش خود را کردیم که به مرحله بعد برویم و موفق هم شدیم."
    " فکر می کنم می توانیم سرهای خود را بالا بگیریم و به خانه برویم. ما در مقابل تیمی باختیم که از ما بهتر بود و این چیزی نیست که به خاطر آن شرمگین باشیم."
    چندین بازیکن چک در این مسابقات توانستند نامی برای خود دست و پا کنند. واکلاو پیلار هافبک کناری و پتر ژیراسک هافبک ان تیم خود را نشان دادند که در آینده به نفع تیم ولفسبورگ خواهد بود. اما روسیچکی از یکی دیگر از هم تیمی هایش نیز تقدیر می کند.
    " پیلار و ژیراسک هر دو نشان دادند که بازیکنان مصممی هستند و فصل بعد هر دو در آلمان بازی خواهند کرد."
    " اما بازیکن دیگری که ایستادگی کرد تئودور گبر سلاسی بود. مدافع راست ما. او نیز بسیار امیدوار کننده ظاهر شد. فکر می کنم ما نشان دادیم که می توانیم فوتبال خود را بازی کنیم و می توانیم با دید مثبت به خانه بازگردیم."
    چند تن از هم تیمی های روسیچکی در آرسنال همچنان در جام حضور دارند.
    " بله، البته، من مشتاقم تا عملکرد هم تیمی هایم در آرسنال را ببینیم. اکنون باید ببینیم انگلیس در مقابل ایتالیا چه می کند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پوستيگا ادامه يورو را از دست داد
    مهاجم تيم ملي پرتغال به دليل آسيب ديدگي از ادامه همراهي تيمش محروم شد.
    هلدر پوستيگا که در جريان پيروزي يک بر صفر پرتغال برابر جمهوري چک در مرحله يک چهارم نهايي يورو 2012 آسيب ديد، ديگر نمي‌تواند تيمش را در اين تورنمنت همراهي کند.
    در ابتدا تصور مي‌شد وي فقط ديدار برابر اسپانيا در نيمه نهايي يورو را از دست خواهد داد ولي بررسي‌هاي دقيق‌تر نشان داد وي در صورت راهيابي پرتغال به ديدار نهايي نيز نمي‌تواند سلسائو را همراهي کند.

به نظر مي‌رسد در ديدار آينده پرتغال، هوگو آلميدا جاي مهاجم باشگاه رئال ساراگوسا در ترکيب تيم ملي پرتغال را بگيرد.

پوستيگا با گلزني در پيروزي 3 بر 2 تيمش برابر دانمارک نام خود را در کتاب رکوردها ثبت کرد. او يکي از بازيکناني است که در 3 حضور در جام ملت‌هاي اروپا گلزني کرده است.
    ورزش3

14. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پوستيگا ادامه يورو را از دست داد
    مهاجم تيم ملي پرتغال به دليل آسيب ديدگي از ادامه همراهي تيمش محروم شد.
    هلدر پوستيگا که در جريان پيروزي يک بر صفر پرتغال برابر جمهوري چک در مرحله يک چهارم نهايي يورو 2012 آسيب ديد، ديگر نمي‌تواند تيمش را در اين تورنمنت همراهي کند.
    در ابتدا تصور مي‌شد وي فقط ديدار برابر اسپانيا در نيمه نهايي يورو را از دست خواهد داد ولي بررسي‌هاي دقيق‌تر نشان داد وي در صورت راهيابي پرتغال به ديدار نهايي نيز نمي‌تواند سلسائو را همراهي کند.

به نظر مي‌رسد در ديدار آينده پرتغال، هوگو آلميدا جاي مهاجم باشگاه رئال ساراگوسا در ترکيب تيم ملي پرتغال را بگيرد.

پوستيگا با گلزني در پيروزي 3 بر 2 تيمش برابر دانمارک نام خود را در کتاب رکوردها ثبت کرد. او يکي از بازيکناني است که در 3 حضور در جام ملت‌هاي اروپا گلزني کرده است.
    ورزش3

اسپانیا فرانسه رو قبل از بازی برد؟
    بابا بزارید مسابقه انجام بشه
    ...
    رو زمین خوب بود ولی آلمیدا بازی هواییش خوبه
    گرچه بنتو یه چیزی میدونسته که پوشتیگا رو ثابت می گذاشت.
    در کل خیلی حیف شد

16. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب حریفمون هم مشخص شد .
    درسته اسپانیا به همراه المان تا حالا بهترین تیم ها بودن ولی از بازی ها معلوم بود که شکست ناپذیر نیستند .
    "پرتقال - اسپانیا" منو به یاد "رئال مادرید -بارسلونا " میندازه
    پس باید مثل اخرین الکلسیکو که رئال برد عمل کنیم یعنی دفاع چند لایه عالی و بی نقص و استفاده از سرعت نانی و رونالدو برای ضد حمله .
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 24-06-2012 at 10:50.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم تا اینجای جام فقط پرتغال و آلمان لیاقت قهرمانی داشتن.
    درسته پرتغال با اختلاف 1 گل برده بازیهاش رو ولی اون بازی روون و اونهمه خلق موقعیت رو نتونستیم از اسپانیا ببینیم.
    حساب کنید اگه یه کم خوش شانس بود پرتغال تا الان کریس رونالدو به تنهایی 7 گل زده بود...

البته من خودم طرفدار انگلیسم و دوست دارم انگلیس بیاد بالا به یاد اون بازی یورو 2004 بازی جالبی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •