فکر میکنم پرتغال شایسته صعود بود!
هافبک آرسنال، روسیچکی ارزیابی منصفانه ای از شکست چک دارد
توماس روسیچکی می گوید پرتغال شایسته ی پیروزی مقابل جمهوری چک در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 بود.
ضربه سر دیرهنگام کریستیانو رونالدو کافی بود که تیم هافبک آرسنال از رقابت ها حذف شود اما روسیچکی پس از نمایش نیمه دوم تیمش مقابل پرتغالی ها از این موضوع شکایتی ندارد. او در گفتگو با سایت رسمی باشگاه گفت:
" فکر می کنم پرتعال شایسته صعود بود. آن ها تیم بهتری بودند و مایلم بگویم که آن ها کار خود را به خوبی انجام دادند زیرا عادلانه بود آن ها پیروز شوند."
" نیمه اول ما کاملاً مستحکم وبدیم. باید بگویم بزرگترین مشکل ما در این بازی در نیمه دوم این بود که توپ را نتوانستیم در خاتیار بگیریم و تحت فشار زیادی قرار گرفتیم و به همین خاطر باید بگویم پرتغال کار خود را بسیار خوب انجام داد."
بسیاری معتقد بودند چک از مرحله گروهی هم صعود نمی کند. حداقل پس از شکست 4-1 در بازی نخست مقابل روسیه این تفکر قوی تر شد اما روسیچکی چنین اعتقادی ندارد که تیم او جزو استثنائات بود.
" من این گونه فکر نمی کنم. هدف ما صعود از دور گروهی بود و ما تمام تلاش خود را کردیم که به مرحله بعد برویم و موفق هم شدیم."
" فکر می کنم می توانیم سرهای خود را بالا بگیریم و به خانه برویم. ما در مقابل تیمی باختیم که از ما بهتر بود و این چیزی نیست که به خاطر آن شرمگین باشیم."
چندین بازیکن چک در این مسابقات توانستند نامی برای خود دست و پا کنند. واکلاو پیلار هافبک کناری و پتر ژیراسک هافبک ان تیم خود را نشان دادند که در آینده به نفع تیم ولفسبورگ خواهد بود. اما روسیچکی از یکی دیگر از هم تیمی هایش نیز تقدیر می کند.
" پیلار و ژیراسک هر دو نشان دادند که بازیکنان مصممی هستند و فصل بعد هر دو در آلمان بازی خواهند کرد."
" اما بازیکن دیگری که ایستادگی کرد تئودور گبر سلاسی بود. مدافع راست ما. او نیز بسیار امیدوار کننده ظاهر شد. فکر می کنم ما نشان دادیم که می توانیم فوتبال خود را بازی کنیم و می توانیم با دید مثبت به خانه بازگردیم."
چند تن از هم تیمی های روسیچکی در آرسنال همچنان در جام حضور دارند.