تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی ایتالیا | لاجوردی ها

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایتالیا واقعا بهتر بود و به طرفدارای اون تبریک میگم
    برای من با اینکه در رده ملی دو تیم اولم بازی داشتن با این حال سخت بود که تیم اولم ببازه ولی امیدوارم ایتالیا توی این جام موفق باشه...

یه نکته جالب اینه که ایتالیا توی دو بازی اخیر به اون سیستم 2-4-4 لوزی روی اورده که قبلا توی تاپیک بهش اشاره کرده بودم
    فکر کنم پراندلی توی اینجا عضو بوده و اومده اون پستی که من در مورد ایتالیا دادم رو خونده و دقیقا براساس اون ارنج تیم رو چیدش!
    انصافا ایتالیا هافبک وسط های خیلی خوبی داره که هر کدوم توی باشگاه های خودشون جزو بهترینان. یعنی واقعا دیگه ایتالیا توی هافبک وسط چه بازیکنی رو می خواد؟! با این سیستم که 4 تا هافبک وسط به صورت لوزی چیده میشن می تونم بگم که خیلی تیم ها می تونن ویران بشن چون توی این 4 تا هافبک بازیکنایی با خصوصیات دفاعی و هجومی و بازیسازی خیلی خوب وجود داره که می تونن کلا روند بازی رو عوض کنن

+

ظاهرا دو تا از بازیکنای باقی مونده این نسل طلایی ایتالیا نمی خوان هیچ وقت تموم بشن یعنی پیرلو و بوفون
    پیرلو رو واقعا نمی دونم چه جوری میلان از دست دادش! یکی از دلایل قهرمان نشدن میلان توی فصل اخیر همین نبود پیرلو بودش...
    کلا همیشه انگار توی هر تیمی بازی می کنه بوی قهرمانی میده

2. 12 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا هر وقت قضیه کالچو پولی پیش میاد تیم ملی ایتالیا فوق العاده ظاهر میشه نمونش جام جهانی 2006 و همین یورو 2012

من اگه جای طرفدارهای ایتالیا بودم دعا میکردم همیشه قضیه کالچوپولی پیش بیاد تا ایتالیا خوب نتیجه بگیره

راستی بچه ها فردوسی پور تو بازی دیشب میگفت بوفون اول بازی سرود ایتالیا رو خیلی با احساس میخوند و یکی از صحنه های جالب جام تا اینجا بوده من خودم چند دقیقه اول بازی رو ندیدم کسی کلیپی چیزی ازش نداره؟

4. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تبریک میگم به لاجوردی های اروپا...بازی خیلی خوبی بود مخصوصا پیرلو و کاسانو که دیگه سنگ تموم گذاشت
    امیدوارم که به فینال راه پیدا کنه

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

راستی الان که پست ها رو دوباره خوندم ندیدم کسی به بازی خیلی خوب دانیله ده روسی اشاره کرده باشه. به نظرم دیشب مهرۀ مهمی برای پیروزی بود. من کلاً از باشگاه رم و بازیکن هاش هیچوقت خوشم نیومده ولی این ده روسی رو خیلی دوست دارم. دیشب هم یه شوت بینظیر زد که واقعاً حیف شد که نرفت تو دروازه.

8. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ده روسي كه به نظر من همراه با پيرلو و بوفون 3 بازيكن برتر ايتاليا تو اين مسابقات بودن
    بازيكن كامليه و همه كار ميكنه براي تيم. جنگده ، بازيساز ، شوت زن و هد زن
    تقريبا تو همه جور پستي هم داره بازي ميكنه
    به قول مورينيو داشتن همچين بازيكني آرزوي هر تيميه

--------------------------------

درباره بازي مقابل آلمان هم بد نيست پراندلي به بازي كن هايي كه زياد بازي كردن و خسته ان مثل ماركيزيو يكم استراحت بده و نيمه دوم وارد زمينشون كنه
    مثلا نوچرينو ميتونه فيكس باشه

10. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پراندلی: توپ طلا باید به پیرلو برسد

پیرلو که این فصل با یوونتوس قهرمان سری آ شد، در دیدار مقابل انگلیس نیز بسیار خوب کار کرد و همین مسئله موجب شد تا سرمربی ایتالیا و سرمربی پاری سن ژرمن او را مورد ستایش قرار دهند

سایت گل- چزاره پراندلی و کارلو آنچلوتی، بعد از نمایش درخشان آندره آ پیرلو در دیدار مقابل انگلیس، این هافبک باتجربه را مورد ستایش قرار دادند.

پیرلو که این فصل با یوونتوس قهرمان سری آ شد، در دیدار مقابل انگلیس نیز بسیار خوب کار کرد و همین مسئله موجب شد تا سرمربی ایتالیا و سرمربی پاری سن ژرمن او را مورد ستایش قرار دهند.
    پراندلی در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" بله، از نظر من پیرلو باید برنده توپ طلا شود. او شایستگی این را دارد.او بهترین است. من از شنیدن صحبت های او بعد از دیدن حیرت کردم. او گفت به این خاطر آن ضربه را زد که انگلیسی ها را از نظر روحی و روانی تحت فشار قرار دهد.

من هرگز به چنین چیزی فکر نمی کردم. این نشان می دهد که یک قهرمان واقعی تا چه اندازه می تواند برای تیم موثر باشد."

کارلو آنچلوتی که سال ها در میلان با پیرلو کار کرد نیز در مورد این هافبک باتجربه گفت:" آیا دیدید که پیرلو چه کار کرد؟ تنها یک نابغه می تواند این کار را بکند. آندره آ فوق العاده است و هیچ صفت دیگری نمی توان در مورد او به کار برد.

اگر من جای یواخیم لوو بودم، کاملا مراقب از او مراقبت می کردم. در مقابل ایتالیا، نمی توان پیرلو را نادیده گرفت. من فکر می کنم آلمان بهترین تیم یورو تا اینجای رقابت هاست، کامل ترین تیم اما آنها مقابل ایتالیا به مشکل خواهند خورد. من ایتالیایی هستم و طرفدار لانازیوناله."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دینوزوف:آلمان هیچ نقطه ضعفی ندارد؛ایتالیا شانس زیادی برای رسیدن به فینال دارد

دروازه بان طلایی ایتالیایی معتقد است که آتزوری تیم قدرتمندی است و می تواند شاگردان لو را شکست دهد

سایت گل – دینو زوف معتقد است که تیم ملی ایتالیا شانس زیادی برای شکست دادن آلمان در مصاف دو تیم درمرحله نیمه نهایی یوورو2012 دارد

این اسطوره 70 ساله که در سال 1968 با تیم ملی ایتالیا به قهرمانی اروپا رسید، لحظات شیرین و دلنشینی را به عنوان کاپیتان تیم ملی ایتالیا درسال 1982 سپری کرد و شاهد برد 1-3 تیمش مقابل آلمان غربی در فینال جام جهانی و قهرمانی آتزوری بود.

زوف در صحبتهایی به تمحجید از آلمان کنونی و به ویژه ماریو گومز پرداخته ولی معتقد است که تیم پراندلی ثابت کرده که قدرت کافی برای شکست دادن شاگردان لو را دارد.

زوف در صحبتهایی به بوندس لیگا دات دی ایی گفت:« ایتالیا شانس زیادی برای رسیدن به بازی فینال دارد. باید به شدت مراقب آلمانی ها بود. آتزوری تیم قدرتمندو خلاقی است. آنها می توانند برای هر تیمی خطرساز شوند. آنها یک بار این خطراتشان را مقابل انگلیس به نمایش گذاشتند. البته آلمان هم تیم متعادلی است وهیچ نقطه ضعفی ندارد. ماریو گومز واقعا مراتحت تاثیر قرار داده. او بازیکن بزرگی است.»

زوف درادامه صحبتهایش گفت:« آلمانی ها تا به اینجا عملکرد مثبت وخوبی داشتند. به نظر من تنها استثنا، بازی آنها مقابل پرتغال بود. آنها تحت فشار بیشتری در مقایسه با سایر حریفان گام به میدان گذاشتند.»

ایتالیا بعد از سال 1982 که موفق به شکست دادن آلمان شد، در مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2006 نیز توانست تا در وقت های اضافه ژرمن ها را به زانو دربیاورد. زوف اکنون معتقد است که بوفون کلید موفقیت ایتالیا خواهد بود:« بوفون، دروازه بان و کاپیتان تیم است و با تمام تجربیاتش در ضربات پنالتی مقابل انگلیس قرار گرفت. لحظاتی هستند که تمام بازیکنان تیم به شانه های دروازه بان تیمشان تکیه می کنند و بوفون دقیقا می داند که بردوش گرفتن مسئولیت به چه معناست. بالوتلی هم مهاجم خوبی است و عملکرداو نشان می دهد که بازیکن خارق العاده ای است.خیلی خوب است که پراندلی اینقدر به او فرصت می دهد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حریف فینالمون امشب مشخص میشه
    به شخصه دوست دارم پرتقال بیاد فینال برای من پرتقال جذابتر از اسپانیاست

14. 6 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

خوب اسپانیا با خوش شانسی تمام رفت فینال به نظر من حق پرتقال بود
    خوب ظاهرا ما برای قهرمانی باید 2 تا تیم پر مدعای این جامو ببریم که استحقاقشو داریم اگه همون بازی اخرمونو تکرار کنیم
    به امید برد تو بازی امشب که باز هم این المان رو در حسرت بردنمون بزاریم و بعدشم این اسپانیای محتاط ( نمیخوام لفظ ترسو رو بکار ببرم) رو تو فینال مغلوب کنیم

16. 6 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بنا بر گزارشات، در مورد حضور ایناتسیو آباته و دانیه له ده روسی نیز نگرانی وجود نخواهد داشت، و آنها از ابتدا در ترکیب ایتالیا و مقابل آلمان صف آرایی خواهند کرد. بنابر این ترکیب احتمالی ایتالیا برابر آلمان در این مرحله از رقابت های جام ملت های اروپا بدین گونه خواهد بود: بوفون، آباته، بارتزالی، بونوچی، کیه لینی، مارکیزیو، پیرلو، ده روسی، مونتولیوو، کاسانو، و بالوتلی

18. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب تا پایان نیمه اول ۲ بر صفر جلوییم. چه میکنه این بالوتلی! اگه از اون اتفاقات عجیب و غریب فوتبال نیفته بازی رو میبریم!

20. 3 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •