تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلستان | Three Lions

2. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

درسته توپ گل شد و این رو همه دیدند ولی اگه قرار بود که گل گرفته بشه باید قبلش آفساید هم گرفته میشد که در اون صورت دیگه هیچ جنجالی هم رخ نمیداد.
    شاید اصلا هم داور خط هم کمک داور فهمیدن که رو آفساید گند زدن دیگه گل رو اعلام نکردند

4. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید الکی شلوغش نکن این تصویر به خوبی نشون میده که توپ گل نشده و کمک داور هیچ اشتباهی نکرده

حالا جدا از شوخی به نظر من کمک داورهای اینور خیلی ضعیف عمل کردن قبل از هر چیز باید آفساید بازیکن تیم اکراین گرفته میشد بعدش هم اگه آفساید اعلام نکردن باید این توپ رو گل اعلام میکردن اما هیچکدوم اتفاق نیوفتاد! حالا که هیچکدوم رو اعلام نکردن به نظر من بازم عدالت رعایت شد دیگه !

چقدر خوب میشد اگه گزارشگر بازی دیشب فردوسی پور بود واقعا یه مجری فهمیده که همیشه حرف حق میزنه و خیلی بی طرف در مورد اینجور صحنه ها نظر میده!

6. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من نمی دونم چه مشکلی با انگلیس اینها پیدا کردن که کشور و تیم رو میکوبونن

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیلی جالبه برنامه دیشب هم همینطور بود..همش انگلیس میکوبوندن.احمدی میگفت :انگلیس با چاشنی شانس در رتبه ی اول قرار گرفت..اصلا اون توپ هم گل میشد بازم بازی مساوی میشد و بازم فرانسه به عنوان تیم دوم و انگلیس هم به عنوان تیم اول میومد بالا!
    باید همگی دسته جمعی یک ایمیلی بزنیم به اینا و حالشون بگیریم که مطمئنا هم فایده ای نخواهد داشت!

9. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با توجه به رسیدن انگلیس به مرحله حذفی هاجسون تصمیم گرفته روی پنالتی ها کار بکنه.
    هاجسون تایید کرده که برای بازی با ایتالیا تمرین پنالتی رو هم اضافه کرده.
    انگلستان در 22 سال گذشته در 5 تورنمت مهم در ضربات پنالتی شکست خورده که میشه به شکستش در سالهای 2004 و 2006 در بازی با پرتغال اشاره کرد. البته یک بار هم در سال 1996 در برابر اسپانیا در ضربات پنالتی پیروز شدن که در همون بازی ها در ضربات پنالتی به آلمان باختند. و این که پنج نفر از افرادی که احتمال پنالتی زدنشون هست عبارتند از : اشلی کول (که پنالتی رو در بازی چلسی و بایرن گل کرد) - رونی - ولبک - اشلی یانگ و میلنر و جرارد (در 2006 یکی از بازیکنایی بود که پنالتی رو خراب کرد)

Last edited by shayan3001; 21-06-2012 at 12:56.

11. 2 کاربر از shayan3001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خیلی جالبه برنامه دیشب هم همینطور بود..همش انگلیس میکوبوندن.احمدی میگفت :انگلیس با چاشنی شانس در رتبه ی اول قرار گرفت..اصلا اون توپ هم گل میشد بازم بازی مساوی میشد و بازم فرانسه به عنوان تیم دوم و انگلیس هم به عنوان تیم اول میومد بالا!
    باید همگی دسته جمعی یک ایمیلی بزنیم به اینا و حالشون بگیریم که مطمئنا هم فایده ای نخواهد داشت!
    اون احمدی که رسما [حذف شد] !
    هروقت اسم انگلیس میاد جمله بعدیش اینه : "که با خوش شانسی اول شد" . دیگه حالم ازش بهم می خوره .
    یکی نیست بگه خب شما که اون افسایدو آخرشم نشون ندادید به اندازه کافی مغز ملت رو طبق معمول شستشو دادید ، دیگه انقدر حرف مفت نزنید خواهشا .
    به قول تو اصلا با مساوی هم انگلیس اول می شد .
    اونم از وضع معرفی کشور انگلیس که نشون دادن ، چنان با تمسخر حرف میزد راجع بهش که هر کی ندونه خیال می کنه ما توسعه یافته ایم اونا جهان سوم ...
    Last edited by pcforlife; 21-06-2012 at 13:30. دليل: بخش حذف شده = ادبیات نامناسب

13. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در مورد بازی با ایتالیا مطمئنا بازی خیلی سختی پیش رو داریم
    درسته اسپانیا بازیکنای هجومی تر و تکنیکی تری داره ولی ایتالیا هم تیم فوق العاده خوبی داره و تقریبا هم سطح اسپانیا ست
    ویژگی اصلی ایتالیا هم همون دفاع مستحکم همیشگی اونه به اضافه هافبک وسط های خیلی خوب متعددی که داره که حتی به اجبار با 4 تا هافبک وسط بازی می کنه! نمی دونم چه جوری انگلیس می خواد با این مسئله کنار بیاد ولی اون چیزی که مشخصه با دو هافبک وسط انگلیس ممکنه به مشکل بخوره و شاید حتی درستش این باشه که میلنر به عنوان هافبک دفاعی بازی کنه و رونی هم تک مهاجم باشه یعنی همون ترکیبی که ابتدای تاپیک بحث در موردش بود...
    به قول عادل : اجازه دارم حرفتو قبول نکنم ؟
    خبری از اون خط دفاع سابق ایتالیا نیست ، اونا دفاع می کنن ولی نه با استحکام گذشته . بعلاوه من توی این سه بازی ترکیب های متفاوتی از ایتالیا دیدم و این میتونه این معنی رو داشته باشه که این تیم با ضعف مواجهه و مربی نمی تونه ترکیب ثابت و قابل اعتمادی انتخاب کنه . کیلینی هم که نیست و این بازم برای دافعشون دردسر سازه یعنی بازم باید دست ببره توی ترکیب .
    بهنظرم بازی کردن با ایتالیا خیلی بهتر از اسپانیاست .
    البته بیشتر از این جهت خوشحالم که اگه بریم بالا احتمالا به آلمان می خوریم ... زیباترین اتفاقی که می تونه الآن برای من بیفته اینه که آلمان رو ببریم .

15. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه توهین به شعور مخاطب دیگه تا چه حد
    برای چلسی هم تقریبا همین کارا رو می کردن
    باور کنید حتی توی دشمن ترین کشور با انگلیس هم برنامه های ورزشی به این شکل درست نمی کنن!

با توجه به رسیدن انگلیس به مرحله حذفی هاجسون تصمیم گرفته روی پنالتی ها کار بکنه.
    هاجسون تایید کرده که برای بازی با ایتالیا تمرین پنالتی رو هم اضافه کرده.
    انگلستان در 22 سال گذشته در 5 تورنمت مهم در ضربات پنالتی شکست خورده که میشه به شکستش در سالهای 2004 و 2006 در بازی با پرتغال اشاره کرد. البته یک بار هم در سال 1996 در برابر اسپانیا در ضربات پنالتی پیروز شدن که در همون بازی ها در ضربات پنالتی به آلمان باختند. و این که پنج نفر از افرادی که احتمال پنالتی زدنشون هست عبارتند از : کول - رونی - ولبک - اشلی یانگ و میلنر.
    آره پنالتی خیلی مهمه و احتمالش زیاده که بازی با ایتالیا یا فرضا آلمان به پنالتی بکشه
    توی این 5 نفر هم عجیبه اسم جرارد نبود و فکر کنم امکان نداشته باشه که جرارد جزو پنالتی زن ها نباشه

به قول عادل : اجازه دارم حرفتو قبول نکنم ؟
    خبری از اون خط دفاع سابق ایتالیا نیست ، اونا دفاع می کنن ولی نه با استحکام گذشته . بعلاوه من توی این سه بازی ترکیب های متفاوتی از ایتالیا دیدم و این میتونه این معنی رو داشته باشه که این تیم با ضعف مواجهه و مربی نمی تونه ترکیب ثابت و قابل اعتمادی انتخاب کنه . کیلینی هم که نیست و این بازم برای دافعشون دردسر سازه یعنی بازم باید دست ببره توی ترکیب .
    بهنظرم بازی کردن با ایتالیا خیلی بهتر از اسپانیاست .
    البته بیشتر از این جهت خوشحالم که اگه بریم بالا احتمالا به آلمان می خوریم ... زیباترین اتفاقی که می تونه الآن برای من بیفته اینه که آلمان رو ببریم .
    آره قبول دارم که دیگه مدافع هایی مثل مالدینی و نستا رو که ندارن ولی با این حال در کل دفاع وسط های خیلی خوبی دارن به اضافه هافبک های دفاعی درجه یکی دارن که باعث میشه در زمینه دفاع کردن قوی باشن
    کیلینی رو نمی دونستم نیست. نبودش برای انگلیس خیلی خوبه چون بهترین دفاع وسط ایتالیا بودش...

در مورد اینکه نیمه نهایی ممکنه به آلمان بخوریم خیلی خوبه و خیلی دوس دارم توی این فصل آلمان ها رو دبل کنیم یعنی هم توی باشگاهی هم توی ملی
    Last edited by vahidgame; 21-06-2012 at 13:07.

17. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

توی این 5 نفر هم عجیبه اسم جرارد نبود و فکر کنم امکان نداشته باشه که جرارد جزو پنالتی زن ها نباشه
    جالب اینه توی مطلبی که خوندم اسم رونی و جرارد رو اول آورده بود ولی توی 5 نفری که آخر گفته بود اسم جرارد نبود.ولی خودم آوردمش توی لیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •