تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 33 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بازی در حد تیم قهرمان نبود . انتظارم خیلی بیشتر بود . ولی در هر حال به عنوان تیم اول صعود کردیم .

کسی میدونه چرا وقتی 0-0 بودیم ایتالیا تیم اول گروه میشد در حالی که تفاضل اسپانیا بیشتر بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی در حد تیم قهرمان نبود . انتظارم خیلی بیشتر بود . ولی در هر حال به عنوان تیم اول صعود کردیم .

کسی میدونه چرا وقتی 0-0 بودیم ایتالیا تیم اول گروه میشد در حالی که تفاضل اسپانیا بیشتر بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هر سه تیم 5 امتیازی می شدن و چون ایتالیا در بازیهای مستقیم با اسپانیا و کرواسی بیشتر از بقیه گل زده بود اول می شد.

4. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی تا قبل از گل می تونست آب سردی روی سرمون خالی بشه از چیزی که می ترسیدم کم مونده بود به سرمون بیاد من می دونستم که صعود از این گروه نفس گیر هست... کرواسی واقعا تیم لایق و شایسته ای هست مودریچ فوق العاده از بازی امشب راضی نیستم اسپانیا تیم هست ولی امشب تیم نبود اسپانیا امشب عبارت بود از حماسهه اینیستا و کاسیاس! یعنی فاصله حذف شدنمون اندازه تار مو بود واقعا اگه توپ راکیتیچ گل می شد و نمی تونستیم جبران کنیم کی می خواست پاسخ گو باشه؟ تعویض های احمقانه دل بوسکه اعصابم رو بهم ریخته بود نگردو جای ژاوی میاد خوب که چی بشه؟فابرگاس جای تورس میاد در حالیکه به گل نیاز داشتیم خیلی بیخیالی طی می کنه می تونه الان با خیال راحت مصاحبه کنه دل بوسکه و همه تحسینش کنن ولی صرفا چون کاسیاس درخشید می تونه افتاخار کنه دل بوسکه اگه گل می شد اون توپ هیچ کس کاسیاس رو مقصر نمی دونست که چرا ندرخشیدی کل تیم با مربی و تعویض هاش زیر سوال می رفت و هیچ کس ککشم نمی گزید! واقعا امیدوارم این شرایط الابختکی تموم بشه و شاهد بازی با کیفیت تری از تیم باشیم با این شرایط نمیشه اونقدرا هم امیدوار بود منکر بازی زیبای کرواسی نیستم ولی خیلی بهتر از اینا می تونست ظاهر بشه اسپانیا...

صعود رو به همه تبریک می گم... خدایا شکرت که مرحله گروهی رو به سلامت رد کردیم

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

هر سه تیم 5 امتیازی می شدن و چون ایتالیا در بازیهای مستقیم با اسپانیا و کرواسی بیشتر از بقیه گل زده بود اول می شد.
    چه قانون مسخره ای .

قانون تفاضل گل مگه چش بود که اینو گذاشتن .

8. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

چه قانون مسخره ای .

قانون تفاضل گل مگه چش بود که اینو گذاشتن .
    این قانون های الکلی گند زده به فوتیال
    اول گل زده بیشتر بود بعد دیدن تیم ها تبانی میکنن و مثلا تو بازی اخر ده تا گل میزنن
    تفاضل گل هم برای دو تا تیم جواب میده وقتی سه تا تیم هم امتیاز بشن دیگه تفاضل گل بین سه تیم جواب نمیده
    ؟فابرگاس جای تورس میاد در حالیکه به گل نیاز داشتیم
    فابراس بود که اون پاس را به اینیستا داد وگرنه بازی از صفر صفر جلوتر نمیرفت

این گزارشگر هم که گند زد تو بازی

سال های قبل تو این تاپیک ها پر بود از عکس دختر هایی که ورزشگاه رفتن الان چی شده اون پست ها

10. 4 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هواداران اسپانيا تبريك ميگم
    من شخصا براي وجود تورس در اين بازي طرفدار اسپانيا بودم :دي

در كل بازي سطح بالايي نداشت هر چند كه در نيمه دوم بازي بهتري رو ديديم و اسپانيا موقعيت هاي بيشتري خلق كرد

12. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

این قانون های الکلی گند زده به فوتیال
    اول گل زده بیشتر بود بعد دیدن تیم ها تبانی میکنن و مثلا تو بازی اخر ده تا گل میزنن
    تفاضل گل هم برای دو تا تیم جواب میده وقتی سه تا تیم هم امتیاز بشن دیگه تفاضل گل بین سه تیم جواب نمیده

فابراس بود که اون پاس را به اینیستا داد وگرنه بازی از صفر صفر جلوتر نمیرفت

این گزارشگر هم که گند زد تو بازی

سال های قبل تو این تاپیک ها پر بود از عکس دختر هایی که ورزشگاه رفتن الان چی شده اون پست ها

به نظر من تبانی بهتر از این قانونهای واقعا مزخرفه .

راست میگی منم واسه عکس های اونجوری دلم تنگ شده .

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید از کاسیاس تشکر کرد که اون توپ سخت رو گرفت

به طور مشخصی در بازیهایی که دفاع حریف با تراکم بالا بازی میکنه و البته از دفاع تیمهایی مثل ایرلند قویتره، نبودن تورس تاثیر بهتری در ساختار هجومی اسپانیا داره

شما به حرکاتی که منجر به گل به ایتالیا و گل به کرواسی شد نگاه کنید در این حرکات ترکیبی تورس مطلقا جایی نخواهد داشت یا به عبارتی دیگه تورس توانایی چنین فراری از آفساید و دادن چنین پاسهایی با سرعت و در اولین فرصت رو نداره
    یا اینکه توانایی این رو نداره مثل سسک یا حتی یه بازیکن معمولیتر مثل ناواس خودش رو در مکان مناسب و فاصله مناسب برای دریافت پاس آخر قرار بده

به نظر من بازی با ایتالیا و تیم قدرتمندی مثل کرواسی نشون داد آمار اسپانیا در زمانی که تیم بدون مهاجم و با تعداد بالای هافبکها بازی میکنه بهتره
    اگر قرار بود که بازی با تک مهاجم در مقابل تیمهایی که با تعداد بالا در منطقه کوچکتری فضا رو محدودتر میکنن جواب بده که پیش از این در مقابل یونان ری هاگل و و و... جواب میداد

در اینکه کرواسی تیم فوق العاده ای بود شکی نیست من مطمئنم در هر گروه دیگری بود صعود میکرد این رو بدون تعصب میگم
    اما فکر میکنم اسپانیا در خط حمله بسیار کم تحرک بود و این به خاطر حضور معمولی تورس و بازی بد سیلوا بود

خط دفاعی واقعا آسیب پذیره به ویژه از کناره ها ای کاش میشد راموس به سمت راست بره و یه مدافع میانی دیگه مثل آلبیول یا حتی مارتینز به جاش بازی کنه
    البته اصلا نمیشه از قدرت واقعا عجیب کرواسی در حمله از کنارها هم غافل شد سه گل از چهار گلشون در این جام رو از روی سانتر از کناره ها به دست آوردن
    در کل باید یه فکری به حال دفاع بشه به نظر من بوسکتس باید چسبیده به مدافعین میانی بازی کنه

در بخش هجومی هم به نظر من در بازی بعدی سیلوا باید بره روی نیمکت چون واقعا داره با بازیکنای اطرافش ناهماهنگ و بدون تمرکز بازی میکنه
    تیم بعد از ورد سسک و ناواس واقعا بهتر شد و حتی اینیستا که به نظر با سیلوا هماهنگ نیست راحت تر کار کرد

پی نوشت: به نظر من کاسیاس و سسک تا حالا بهترین و موثرترین بازیکنای اسپانیا بودن

15. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کرواسی همونجور که انتظار می رفت حریف قدری بود. وقتی با تیم هشتم فیفا (بالاتر از پرتغال، ایتالیا و فرانسه) که به دفاع هم عادت داره بازی می کنید باید مشکل باشه. مجبور بودیم احتیاط هم بکنیم. خوب شد دل بوسکه خیلی معطل نکرد و یک سوم آخر بازی تغییرات رو داد. فابرگاس برای سومین بار متوالی خودش رو ثابت کرد. نباید از این سیستم براحتی گذشت. خوشبختانه ابزارش رو داریم و می تونیم حتی در طول بازی سوییچ کنیم. حالا سوال اینه کدوم باید اول باشه؟ به نظرم هیچ تیم دیگه ای تو جام نمیتونه همچین دفاعی جلوی اسپانیا ارائه بده. فقط پرتغال تجربه شو داره که اونم از پسش بر میایم. فرانسه هم اگه حریفمون بشه نبرد فوتباله تا نتیجه.

17. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

3

بردیم ولی این تیم اسپانیا نبود! نمی دونم چرا تورس انقدر تو دل دلبوسکه جا افتاده که یورنته از اسپانیا پا شده فقط اومده از روی نیمکت یورو رو ببینه!!
    آخه چرا حمله اسپانیا انقدر باید ضعیفه کار کنه ؟!!!
    فقط باید تشکر ویژه کرد به ایکر کاسیاس که واقعا سنگ تموم گذاشت و همینطور آندرس مقدس که لقبش برازنده این بازیکن بزرگه
    فابرگاس هم مثله همیشه مفید کار کرد.
    امیدواریم بازیهای بعدی اینطوری لبه تیغ نباشیم!

19. 6 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •