منم بازی رو تموم کردم.بعد از قسمت 6 بازی واقعا بهتر میشه.بازی خوبی بود ولی مثل نسخه دوم شاهکار نبود.حتی غول اخرشم نسبت به نسخه دو اسون تر بود.کلا بازی رو اسون کرده بودند ولی با تمامی این اوصاف باید حتما بازی کرد.
منم بازی رو تموم کردم.بعد از قسمت 6 بازی واقعا بهتر میشه.بازی خوبی بود ولی مثل نسخه دوم شاهکار نبود.حتی غول اخرشم نسبت به نسخه دو اسون تر بود.کلا بازی رو اسون کرده بودند ولی با تمامی این اوصاف باید حتما بازی کرد.
عزیزم شما بازی رو تموم کردی که کردی , دلیل نمیشه که بیای هی تمام قسمت های بازی رو لو بدی وقتی خیلی ها هنوز بازی رو انجام ندادن
شما همش تو پستات داری چیزای مختلف رو از بازی لو میدی!!!!!
یا پستات که در مورد مراحل و سختی بازی و داستان بازی هست تو اسپویلر بذار یا اگر نمیتونی تو اسپویلر بذاری اصلا پست نذار!!!
من اصلا درباره روند داستان بازی صحبتی کردم؟سختی بازی رو فقط گفتم اسون تر شده.همین.توی پست قبلیم هم فقط درباره یک ربع اولش نظر دادم.بگو کجاش لو دادم تا برم پاکش کنم .شما اصلا پست قبلی منو خوندی کامل؟(مقایسه ابتدا داستان سه نسخه بود) اگر به بازی مورد علاقه ات توهین شدی بحثش جداست
این که یک کپی از نسخه 2 بود.من هیچ تغییری احساس نکردم.یک خورده اسون تر شده بود .یک قابلیت تفنگ ساختن هم اضافه کردند.
گیم پلی که همونه.محیط ها که همونه.حریف ها که همونه .رفتن به گراویتی و غیره که همونه .
100 در 100, 4 گیگ برای DS3 که این حرفا رو نداره
همین جوری که انتظار میرفت شد و ترسناک نبود ولی خیلی جالب بود من که حال کردم
نمیدونم باگ هست یه چی ...ولی اصلا از حالت Aim درنمیاد بیرون ! هرکاری می کنم فقط رو حالت Aim میمونه ...الان گیر کردم میخوام از نردبون برم پایین ولی رو Aim هستش و هیچ کاری نمیکنه ...کسی راه حلی میدونه ؟
Caps lock رو خاموش کن حل میشه
با سلام
دوستان توی چپتر 13 یه قسمت هست که باید از دیوار یخی با طناب بالا بریم
دقیقاً اونجایی که روی دیوار ها برایث اولین بار موجود هایی که تیر پرتاب میکنن و چند شاخه هست رو میگم یه قسمتش هستش که دیوار خراب شده و نمیره بالاتر چیکار باید کرد؟؟؟
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 12-02-2013 at 15:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)