تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 43 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

منم دروازبان دومم از دانمارک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دو روز پیش کمک مربیم گفت که احتمال بازی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره و اون رو انتخاب کن منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کردم
    الانم به جای چک گذاشتمش توی ترکیب
    منم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند
    در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

جالبه من یه تیم درست کرده بودم و کلا دیگه چند وقت یادم نبود که اصلا تیمی درست کردم. حتی الان رفتم دیدم که لمپارد و کیهیل هم توی ترکیبم هستن! علی رغم میل باطنیم مجبور شدم اونا رو خط بزنم و رفتم نقل و انتقالات چند تا بازیکن هم جا به جا کردم که در مجموع ظاهرا یه 9 امتیازی ازم کم کرد و کلا من خیز بلندی گرفتم برای آخر شدن
    ترکیبم اینجوری شد:

فقط نمی دونم چرا جای دفاع ها عوض نمیشه و کلا برای مشخص نیست که چرا جای دفاع ها اینجوری شده!

بعد راستی این قضیه جام p30world که درست کردین چیه؟
    میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
    متاسفانه من تاپیک رو کم دنبال کردم و زیاد از این فوتبال فانتزی اطلاعاتی ندارم
    شما چند صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و البته اطلاعات مفید دیگر

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم چک رو شوت کردم بیرون ! و لیندرگارد رو به جاش گذاشتم . اگه فیکس بازی نکنه که یعنی امتیاز دورازه بان تو مچ دی اول رفت !!!!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این argentina کیه !!!؟
    شانس ما رو نیگا !
    با 8 امتیاز راحت میتونستم این همه تیم رو تو هد تو هد تو اولین بازی ببرم . اما حریف ام از شانس من رتبه اول هست با 27 امتیاز
    تو این فوتبال فانتزی هم تبانی شده ! من اعتراض دارم
    آقا میلاد از دوستان گله که به تازگی در پی سی عضو شده
    توی فوتبال فانتزی خیلی خفنه ولی نترس اولاش خوب شروع میکنه آخراش کم میاره
    باور کنید دیگه خبری از پلاتینی نیست

گرافيكار عزيز شايد تو فوتبال فانتزي دست هاي پشت پرده نذارن تيمم نتيجه بگيره ولي تو مسابقه پيش بيني دارم سايه به سايه ات ميام
    اونجام فاصله میگیرم عجله نکن

میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
    توی صفحه اول تاپیک پست پنجم دو تا کد هست که توی بخش لیگ وارد میکنی خیلی سادس
    البته نمیدونم الان اجازه میده یا نه ولی امتحان کن

منم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند
    در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم
    ولی من چک رو نگه میدارم
    فکر میکنم این سخت ترین بازی چک بود
    کلا دوسش دارم
    Last edited by گرافيكار; 09-06-2012 at 17:53.

5. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اخ چه اشتباه مرگ اوری کردم اصلا حواسم نبود مرحله گروهی سه بازی داره در ضمن چون من اندرسن را روی نیمکت داشتم و اگه اندرسن هم امشب بازی کنه ،میشه احمقانه ترین ترانسفر روز!!!
    دو ترانسفرم سوخت

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تعویض ها به شکل نا محدوده ؟
    مثلا من الان روسیچکی رو می خوام بیارم بیرون شواین اشتایگر و بفرستم تو بعد می شه دو باره مثلا یک مدافع ذخیرم رو یه جای شواینی بیارم؟ منظورم توی دور اول بازی هاست.

پ ن : کلا مثل اینکه دیشب شب دروازه بون ها نبود ... اون از ژسنی ما که اخراج شد اونم چک .. ایشا.. نویر امشب جبران می کنه ... من دروازه بان دوم رو گیون گذاشتم !

8. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر کنم چک توی دروازبانها بیشتر از همه انتخاب شده بود به دلم افتاده بود وقتی اکثر تیمها چک رو گرفتن خراب میکنه

بعد اگر برین به بخش ترانسفر میبینید یه ترانسفر رایگان هم بهتون داده
    اگه اشتباه نکنم این ترانسفرها برای دور دوم مسابقات اعمال میشه و وقتی همه تیمها بازی اول رو انجام دادن...پس بهتره عجله نکنیم.

در مورد چک طبق آمار ایشون 4 گل خورده و 1 سیو داشته...و در قسمت most selected نفر چهارم هست!

lindegard هم نفر هشتمه که نشون میده کسی به کمک مربی توجه نمیکرده!!

راستی اگه بخوایم یک مدافع به تیم اصلی اضافه کنیم, مهاجم یا هافبکی که کم میشه چطور انتخاب میکنه؟؟

10. این کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

شیطونه میگه بیخیال 3 امتیاز شو یکی از هافبک های روسیه رو بگیر...
    دوستانی که lindegard رو انتخاب کردن به این توجه دارن که دانمارک با پرتغال هلند و المان هم گروهه؟؟؟

12. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

هیجان این مسابقاتی که خودمون اینجا راه انداختیم از خود Euro 2012 بیشتره
    آقا یا خانومی که Spam united هستی ! الآن که 6 -0 جلویی به خودت غره نشو ، ما قوانین رو نمی دونستیم وگرنه الآن 8 بودیم

جالبه من یه تیم درست کرده بودم و کلا دیگه چند وقت یادم نبود که اصلا تیمی درست کردم. حتی الان رفتم دیدم که لمپارد و کیهیل هم توی ترکیبم هستن! علی رغم میل باطنیم مجبور شدم اونا رو خط بزنم و رفتم نقل و انتقالات چند تا بازیکن هم جا به جا کردم که در مجموع ظاهرا یه 9 امتیازی ازم کم کرد و کلا من خیز بلندی گرفتم برای آخر شدن
    ترکیبم اینجوری شد:

فقط نمی دونم چرا جای دفاع ها عوض نمیشه و کلا برای مشخص نیست که چرا جای دفاع ها اینجوری شده!

وحید نیستی تو !!!؟
    بابا من منتظر بودم بازیم باهات برسه یکم کری بخونم
    بیا آقا جون توی لیگ ، خوبه دور هم می خندیم

منم دروازبان دومم از دانمارک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دو روز پیش کمک مربیم گفت که احتمال بازی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره و اون رو انتخاب کن منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کردم
    الانم به جای چک گذاشتمش توی ترکیب

در ضمن فکر میکنم مدیر تیمت کاشانی باشه اینجوری نابود میشی عوضش کن رویانیان رو بیار خیلی بهتره
    کمک مربی شما خیلی بیجا کرد همچین حرفی زد
    لیندگارد ناسلامتی بازیکن منچستر یونایتده هآ ، بازیش نده باید این مربی رو دارش زد .
    من دروازه بان اولم لیندگارده دومی پیتر چک ... (یوقت فکر نکنی از روی تعصب انتخاب کردمآ ، نــــــــــــه )

14. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من از 3 امتیاز گذشتم.کاسیاس رو اوردم جای چک و Walcott جون رو متاسفانه به علت کمبود پول فرستادم خونشون این ژیرکوفه کیه اونو اوردم : دی
    کاسیاسو برا این برداشتم که به غیر از ایتالیا دو تیم دیگه راحت ترن و امتیاز بیشتری احتمالا میگیره!

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •