منم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند
در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم![]()
منم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند
در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم![]()
شما چند صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید به جوابتون می رسید و البته اطلاعات مفید دیگر
منم چک رو شوت کردم بیرون ! و لیندرگارد رو به جاش گذاشتم . اگه فیکس بازی نکنه که یعنی امتیاز دورازه بان تو مچ دی اول رفت !!!!
آقا میلاد از دوستان گله که به تازگی در پی سی عضو شده
توی فوتبال فانتزی خیلی خفنه ولی نترس اولاش خوب شروع میکنه آخراش کم میاره
باور کنید دیگه خبری از پلاتینی نیست
اونجام فاصله میگیرم عجله نکنگرافيكار عزيز شايد تو فوتبال فانتزي دست هاي پشت پرده نذارن تيمم نتيجه بگيره ولي تو مسابقه پيش بيني دارم سايه به سايه ات ميام
توی صفحه اول تاپیک پست پنجم دو تا کد هست که توی بخش لیگ وارد میکنی خیلی سادسبعد راستی این قضیه جام p30world که درست کردین چیه؟
میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
متاسفانه من تاپیک رو کم دنبال کردم و زیاد از این فوتبال فانتزی اطلاعاتی ندارم
البته نمیدونم الان اجازه میده یا نه ولی امتحان کن
ولی من چک رو نگه میدارممنم چکو شوت کردم بیرون و لیندگارد رو اوردم اما مثل اینکه حرف شما درسته دوستان اگه از دروازه بون امشب دانمارک خبر موثقی کشب کردندن دریغ نکنند
در ضمن فکر کنم چند روز پیش کدای لیگ رو اشتباه گذاشته بودن و ما نتونستیم توی هد تو هد پی سیورلد شرکت کنیم
فکر میکنم این سخت ترین بازی چک بود
کلا دوسش دارم
Last edited by گرافيكار; 09-06-2012 at 17:53.
اخ چه اشتباه مرگ اوری کردم اصلا حواسم نبود مرحله گروهی سه بازی داره در ضمن چون من اندرسن را روی نیمکت داشتم و اگه اندرسن هم امشب بازی کنه ،میشه احمقانه ترین ترانسفر روز!!!
دو ترانسفرم سوخت![]()
تعویض ها به شکل نا محدوده ؟
مثلا من الان روسیچکی رو می خوام بیارم بیرون شواین اشتایگر و بفرستم تو بعد می شه دو باره مثلا یک مدافع ذخیرم رو یه جای شواینی بیارم؟ منظورم توی دور اول بازی هاست.
پ ن : کلا مثل اینکه دیشب شب دروازه بون ها نبود... اون از ژسنی ما که اخراج شد اونم چک .. ایشا.. نویر امشب جبران می کنه ... من دروازه بان دوم رو گیون گذاشتم !
اگه اشتباه نکنم این ترانسفرها برای دور دوم مسابقات اعمال میشه و وقتی همه تیمها بازی اول رو انجام دادن...پس بهتره عجله نکنیم.
در مورد چک طبق آمار ایشون 4 گل خورده و 1 سیو داشته...و در قسمت most selected نفر چهارم هست!
lindegard هم نفر هشتمه که نشون میده کسی به کمک مربی توجه نمیکرده!!
راستی اگه بخوایم یک مدافع به تیم اصلی اضافه کنیم, مهاجم یا هافبکی که کم میشه چطور انتخاب میکنه؟؟
شیطونه میگه بیخیال 3 امتیاز شو یکی از هافبک های روسیه رو بگیر...
دوستانی که lindegard رو انتخاب کردن به این توجه دارن که دانمارک با پرتغال هلند و المان هم گروهه؟؟؟
هیجان این مسابقاتی که خودمون اینجا راه انداختیم از خود Euro 2012 بیشتره
آقا یا خانومی که Spam united هستی ! الآن که 6 -0 جلویی به خودت غره نشو ، ما قوانین رو نمی دونستیم وگرنه الآن 8 بودیم![]()
وحید نیستی تو !!!؟
بابا من منتظر بودم بازیم باهات برسه یکم کری بخونم
بیا آقا جون توی لیگ ، خوبه دور هم می خندیم
کمک مربی شما خیلی بیجا کرد همچین حرفی زد
لیندگارد ناسلامتی بازیکن منچستر یونایتده هآ ، بازیش نده باید این مربی رو دارش زد .
من دروازه بان اولم لیندگارده دومی پیتر چک ... (یوقت فکر نکنی از روی تعصب انتخاب کردمآ ، نــــــــــــه)
من از 3 امتیاز گذشتم.کاسیاس رو اوردم جای چک و Walcott جون رو متاسفانه به علت کمبود پول فرستادم خونشون این ژیرکوفه کیه اونو اوردم : دی
کاسیاسو برا این برداشتم که به غیر از ایتالیا دو تیم دیگه راحت ترن و امتیاز بیشتری احتمالا میگیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)