من که متوجه نشدم قیمتش دوروبر چیاس
هر کی یه چیزی گفت
من که متوجه نشدم قیمتش دوروبر چیاس
هر کی یه چیزی گفت
منم برا همین ادامه ندادم
با کسی که طراحی رو حس نمی کنه یا کسی که دنبال گیگابایت بالاست و با وجود اسکرین 720p فیلم 1080p می ریزه تو گوشی نباید بحث سخت افزار و دیزاین و کیفیت ساخت و اینترفیس و....... کرد
اس3 هم گوشی خیلی خوبیه و امکانات فوق العاده ای داره + سخت افزار قوی ولی باید ببینیم این سخت افزار قوی تا چه حدی می تونه کارایی داشته باشه این چیزیه که مستلزم زمان هست
Last edited by M@hdi-B; 04-05-2012 at 19:42.
یکبار هم شده بیاین واقع بیبانه تر به قضیه نگاه کنیم . . . چرا بعضی ها قبول ندارن که ظاهر g3 زیاد جالب نیست و نسبت به داداش کوچیکترش افت داشته ( حداقل تو عکس ها اینطوریه ) . . . آدم هر چی هم رو یه موضوع تعصب داشته باشه نهایتا باید بعضی چیزها رو قبول کنه .
در مورد برتری سنس که شکی نیست !
داداشم یه زمانی رو دیزایر اچ دیش سنس 2.5 داشت که همون تاچ ویز 4 رو میخورد ! الان که آپدیت کرده و سنس 3 داره که دیگه هیچی ! دیگه سنس 4 به کنار !!! واقعا اینترفیس رو دست سنس نداریم !
ولی نمیدونم چرا طراحی گوشی های اچ تی سی رو دوست ندارم ! به نظرم کمی ضعیفه ! طراحی اس 3 رو بیشتر دوست دارم .
البته که این سلیقه ایه !
در مورد جنس بدنه هم خداییش از حق نگذریم که سامسونگ افتضاحه ! من یه سال گلکسی اس دارم ، الان همه جاش لق شده و صدا میده ! با حالی که تو پر قو هم گذاشتمش !!! اونوقت یک سال نوکیا 97 داشتم که اواخر با مشت و لگد هم از خجالتش درمیومدیم ولی آخ نمیگفت !
اچ تی سی هم جنس و کیفیت بدنه گوشی هاش خیلی عالی نیست ولی از سامسونگ بهتره باز .
مهدی جان من یه سوال بپرسم:
برای نمایش فول اچ دی، به غیر از اینکه پردازنده باید دو هسته ای باشه به صفحه اسکرین هم بستگی و ربط داره؟
این طور که من از نوشتت فهمیدم samoled نمیتونه درست فول اچ دی رو کیفیتش رو نمایش بده. درست فهمیدم؟
اگه این طوریه الآن به غیر از samoled+ دیگه چه صفحه هایی این قدرت رو دارند؟
منظورم اینه وقتی صفحه اچ دیه فیلم فول اچ دی هم بریزی تفاوتش با اچ دی حس نمیشه پس دلیلی نداره فیلم فول اچ دی بریزی تو گوشی
شما الان وادفایر ارزونترین گوشی موجود در بازار htc رو بگیر دستت ببین چه حس خوبی بهت میده به وضوع مرغوبیت جنس بدنش داد میزنهاچ تی سی هم جنس و کیفیت بدنه گوشی هاش خیلی عالی نیست ولی از سامسونگ بهتره باز
دیدار خانوادگی: مقایسه Galaxy S با Galaxy S II و Galaxy S III
![]()
به جنس نیست به نوع ساخته...
الان هم وان ایکس هم اس 3 جفتش از پلی کربنات ساخته شده ولی وان ایکس خودشو خیلی بهتر نشون میده
یکی راجبه این قابلیت S Beam توضیح بده بینم
نشستم یه ساعت با این سرعت اینترنت فیلمش رو دانلود کردم ، طرف میخواست توضیح بده S Beam چیه ، هر کاری کرد انجام نشد !
گفت فعلا کار نمیکنه
مثل اینکه برای share کردن فایل ها بین دو تا گوشی هست (البته هر دو باید اس 3 یاشند!)
البته من رو یاد انتقال فایل با مادون قرمز انداخت ، دو تا گوشی باید بچسبن به هم ؟!!! نمیشه فاصله داشته باشن ؟ خیلی مسخرست اگه اینطور باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)