محتوای مخفی: Barca - Chelsea
محتوای مخفی: Barca - Chelsea
تبریک میگم به طرفدارای چلسی خیلی پر تلاش بازی کردن
وقتی چهار توپ به تیر میخوره و در مقابل سه گل در وقتهای اضافه میخوریم مشخصه که تقصیر کسی نیست بلکه تقدیرمون همین بوده
تنها چیزی که برام اهمیت داشت قضاوت مردم بارسلون و تماشاگرای نوکمپ در پایان بازی بود
چون این تنها ملاک من برای قضاوت نهایی در مورد تیمم بود و خوشحالم که تماشاگرا همونطور که آقا آرش اشاره کرد بعد از بازی یک صدا تیم رو تشویق کردن
بارسا همچنان در اوج خواهد بود چون لاماسیا همچنان خواهد بود و نسل جدید و به عقیده من هم(قبلا آرمان جان هم این حرف رو زده بود) هوشمندتر از نسل فعلی این مسیر رو ادامه خواهند داد
این شکست یک خوبی واقعا بی انتها برای طرفدارای بارسا داشت و اونم شکست سناریوی بر اساس توهم بعضیها بود
در این لحظه و بعد از حذف بارسا وجدان بعضی از طرفدارای سایر تیمها و سخنگوهای بعضیها رو که معتقد بودن دستهای پشت پرده قهرمانی بارسا رو از پیش تعیین کرده به خودشون واگذار میکنم
باشد که جوابشون رو صادقانه به خودشون بدن و گرنه گوشه ای از حقیقتشون رو در تاریخ جا میگذارن
پی نوشت: لطفا از این پست نقل قول نگیرین و بهش جواب هم ندین چون اصلا این بحث از سمت من ادامه پیدا نمیکنه![]()
شرط بندی هالیوودی ها بر روی اف سی هالیوود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - با نزدیک شدن بازی بزرگ وتاریخی بایرن مونیخ با رئال مادرید هیجان آن نیز هم حتی به بزرگان سینمای امریکا نیز رسیده است.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ درایران وبه نقل از شبکه sky 24 ایتالیا لئوناردو دی کاپریو که از طرف مادری المانی است وهمچنین بوریس ویلیس بازیگر توانای امریکا که نیز اصالت المانی دارد برروی پیروزی بایرن مونیخ شرط بسته اند.
در طرف مقابل نیز انتونیو باندراس و خاویر باردم (بازیگر معروف فیلم جایی برای پیرمردها نیست وبوسه شیطان) که هردو اسپانیایی هستند برروی پیروزی تیم مادریدی شزط بسته اند.
در بین بازیگران زن نیز چارلیز ترون (مانند دی کاپریو از نظر مادری المانی می باشد) ودیانه کروگر (بازیگر معروف فیلمهای تروی وناشناخته) که المانی هست طرفدار بایرن ودر نقطه مقابل پنلوپه کروز وجنیفر لوپز حامی تیم مادریدی هستند.
+
تبریک به هواداری چلسی
با اینکه زیاد با اینطوری بردن حال نکردم ولی خوب به قول یکی از بچه ها حداقل چلسی با داوری نبرد
در جام جهانی 2010 بازی حذفی غنا - اروگوئه ، وقتی در واپسین لحظات بازی و در حالی که کار مساوی پیش میرفت داور ضربه ی پنالتی به سود غنا اعلام کرد ؛ بعد از اینکه بازیکن غنا اون پنالتی رو از دست داد ( اگر اشتباه نکنم به تیرک زد) حاج رضایی جمله ی درخشانی گفت با این مضمون که : " فوتبال داره پیام روشنی میده" ؛ و اون بازی به ضربات پنالتی کشیده شد و در نهایت این غنا بود که شکست خورد ! و اون پیام روشن این بود که قرار نیست غنا به دور بعد صعود کنه .
دیشب هم وقتی مسی ضربه ی پنالتی رو به تیر زد و پس از اون هم چند دقیقه بعد شوتش به تیرک خورد ، با احتساب تیرکهایی که در بازی رفت زدند به طرز عجیبی یاد اون جمله ی حاج رضایی افتادم که " فوتبال داره پیام میده" .
شخصا خوشحال نیستم از اینکه بارسا در برابر این سبک ویِژه ی فوتبالی شکست خورد و حذف شد ، ولی میتونم تعبیرش کنم به اینکه فوتبال یک فینال چمپیونز لیگ به چلسی بدهکار بود و حالا دیگه چلسی به قول لمپارد کار تمام نشده ای با بارسلونا نداره .
چه کمدی - تراژدی ای بود گل خوردن بارسا در دقیقه 92 و دویدن دی متئو پس از گل تساوی که عجیب طعنه میزد به دویدن سه سال پیش گواردیولا در استمفوردبریج .
هوشیاری دی متئو در نیمه ی دوم قابل تحسینه ، در نیمه ی اول دو گل از جایی خورد که در نیمه ی دوم کاملا پوشش داد اون ضعف رو ، و در نیمه ی دوم ژاوی تقریبا از جریان بازی خارج شده بود و بارسا نه از کنار میتونست نفوذ کنه و نه از عمق ، و فقط مجبور بودند در پشت پنالتی باکس چلسی به پاسکاریهای عرضی بپردازند به امید ایجاد روزنه در عمق .
و اینکه راندمان چلسی ؛ 3 موقعیت گل و 3 گل !!! راندمان 100 ٪![]()
شدیدا موافقم... امیدوارم ناظرین محترم و گرامی انجمن این پستمو پاک نکنن... آخه از 3 4 تا پستی که دادم متاسفانه یکیو تایید کردن... در حالی که چیز خاصی توو صحبتام نبود... درسته با چاشنی شانس بردیم اما هیچ وقت با چاشنی ناداوری نبردیم... فوتبال بازی کردیم... هر کی فوتبال بازی کرده میدونه 10 نفره شدن در مقابل 11 نفر اونم توو زمین حریف چقدر سخته... اونم حریفی مثل مثل بارسا ... تازه 2 تا گل هم عقب هستی... شاید هر تیمی جای چلسی بود 6 تا رو قشنگ میخورد... اما چلسی تمرکزشو حفظ کرد... بر اعصابش مسلط شد چون به خودشون ایمان داشتن... این برد سال های سال توو ذهن طرفداران چلسی و فوتبال باقی میمونه... و الگویی میشه واسه تمام تیم ها که با سخت کوشی غیر ممکن وجود نداره...
تبریک به همه فنای چلسی
چند تا نکته
1 چهره مسی بعد از تموم شدن بازی منو یاد اون رو پایی زدناش جلو میلان انداحت و بسی حال کردم ( از هر دست بدی ... )
2 همیشه پای یک ایتالیایی در میان است( چه میکنه این دی متئو )
3 و فعلا دیگر هیچ![]()
خـب مـن چنـدین بـار گلِ تـورس رو دیدم .
یـه برتـری خیلی خوب نسبـت بـه دروگبـا داشت بـه نظـرم دیشب ، الـان کسـی کـه از فوتبـال چیزی حـالیش نمـیشـد وقتـی دروگبـا رو دیشب میدیـد فک میکـرد دفـاع آخـرِ نـه حملـه ! دروگبـا فقط به فکـرِ دفـاع بـود کـه دیدین یـه پنـالتـی هـم داد بـه بـارسـا کـه زد بـه تیرک
و امـا تورس [] دیدیـم کـه روی گـل اصلـاً دفـاع نبـود و تـوی زمـین خودی و پشت خطـِ دفـاعی بـود ، بهتـرین مکـان بـرای آغـازِ یک حملـه و گـل !
دیشـب یـه نکتـه ای رو کسـی نگفـت کـه جـای بـالـاک خـالی بـود !![]()
و دیدنی میشه فینال آلمان و انگلیس ، جنگ جهانی سوم![]()
تبریک میگم به طرفدارای چلسی
بازی دیشب فوق العاده بود و چلسی کار بزرگی کرد
وقتی کیهیل و تری که دفاع وسط های اصلین رو چلسی بیشتر بازی در اختیار نداره و از دقیقه 36 به بعد 10 نفره باید بازی کنه معلومه کار اون خیلی سخته. فکرشو نمی کردم که مجبور باشیم بازیکنی مثل بوسینگوا که معمولا به عنوان دفاع راست هم خیلی خوب بازی نمی کنه ، به دفاع وسط بیاد و تازه خوب هم کار کنه! بعد از اخراج تری یه لحظه دی متئو رو نشون داده شد که داشت با بوسینگوا صحبت می کرد که مشخصه صحبت هاش تاثیر گذار بوده و اون بازیکن روی برای پست غیر تخصصی خودش توی همچین بازی بزرگی آماده کرده. نیمه دوم هم دروگبا به عنوان هافبک مهاجم چپ بازی کرد و توی سیستم 1-4-5 دیگه یه جورایی اون تک مهاجم حذف شد و این تاکتیک به شدت جواب داد. اگه قرار بود فرضا دروگبا به عنوان مهاجم نوک بازی کنه این خود به خود یه امتیاز برای بارسا بود که چلسی هنگام دفاع یه بازیکن کمتر داشت و مخصوصا از جناج چپ دچار مشکل میشد. که همه اینا نشون داد که دی متئو فوق العاده کار کرد و این مربی جوان در راه تبدیل شدن به یه مربی بزرگه...
در مورد بازیکنای چلسی در مجموع رفت و برگشت به نظرم تقریبا میشه گفت همه بازیکنا حداقل در سطح خوب بودن ولی اگه بخوام بهترین ها رو انتخاب کنم لمپارد ، رمیرس ، دروگبا و چک رو انتخاب کنم. لمپارد توی این دو تا بازی نقش اساسی توی گل های چلسی داشت و توی یه لحظه همون پاسی که باید می داد رو داد و نشون داد که بالاخره باید یه فرقی بین بازیکنای بزرگ با بازیکنای دیگه باشه! یعنی می تونم بگم که بازیکنای بزرگی مثل لمپارد هیچ وقت تموم نمیشن و توی یه لحظه تاثیر خودشون رو می ذارن... رمیرس و دروگبا و چک هم هر کدوم بهترین عملکرد خودشون رو داشتن و خیلی کم نقص بازی کردن و واقعا حیف شد که بازیکن کارآمدی مثل رمیرس رو توی فینال در اختیار نداریم...
+
ممنونم از طرفدارای بارسا مثل Stream
که منطقی فکر می کنن و بعد از بازی نمیان کاملا احساسی نظر بدن
یه جورایی همه طرفدارای بارسا باید قبول کنن که در مجموع چلسی مستحق صعود به فینال بود
همچنین اینو باید بگم که با گل دقایق پایانی تورس یه جورایی جواب گل 3 سال پیش اینیستا داده شد و چلسی تونست انتقام اون بازی رو بگیره
حالا دیگه طرفداری چلسی یکمی راحتر می تونن اون بازی رو فراموش کنن...
کاملا موافقم
این دفاع اتوبوسی هم جدیدا بهونه شده برای بازی های که بارسا میبازه !
وقتی میبره از خلاقیت مسی و تاکتیک تیمی و گواردیولا و ... تعریف میکنن ! اما وقتی میبازه حتما دفاع حریف اتوبوسی بوده !
پیکه >پوبول >پیکه >ژآوی > الوز >ژاوی > ................
تازه بعد از 20 تا پاس میرسن به محوطه جریمه حریف ! خب بازیکن حریف مرض نداره که بیفته دنبال اینها توپ رو بگیره ! میره دفاع تا وقتی توپ لو رفت ضد حمله کنه !
دیشب به نظر شخصی من چلسی خیلی بهتر و اصولی تر از بارسا کار کرد
تیمی که از 2 تا موقعیت در کل بازی که یکیش نصف و نیمه بود با وجود 10 نفره بودن 2 تا گل بزنه خیلی بهتر از تیمی هست که کل بازی رو در اختیار داشته باشه و همون 2 تا گل رو بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)