آقا زدمش و رفتم ولی بعدش گیر کرد!! چه کنم!! فک کنم از کرکشه!
میشه سیو از اینجا رو به من یکی بده!!! خیلی گیرم وقت تموم کردن بازیم کمه!!!!
آقا زدمش و رفتم ولی بعدش گیر کرد!! چه کنم!! فک کنم از کرکشه!
میشه سیو از اینجا رو به من یکی بده!!! خیلی گیرم وقت تموم کردن بازیم کمه!!!!
متاسفانه من از رو کنسول بازی کردم
منتظر بمون دوستان دیگه کمکت میکنند
منم تمومش کردم . در کل نه میشه گفت بد بود نه خوب میشه گفت متوسط رو به پایین !!!
در کل یه کپی ناقص از کال اف دیوتی بود ! مخصوصا باز کردن در ها و مخفی کردن اون شخصی که پشت کامپیوتر بود و رو کردن اون تو اواخر کار ( مثل کاپیتان پرایس )
ولی تنها موردی که واقعا قشنگ بودش تو بازی ، فیلم اخر بازی بود که واقعا جالاب و تاثیر گذار بود !
از طرفی چقدر بازی کوتاه بود ! صدا گذاری ها خوب بود . گرافیک رو میشه گفت نسبتا خوب بود . داستان بازی هم متوسط بود . نوع و نحوه تیر اندازی هم از ضعف های بزرگ بازی بود ! هوش مصنوعی ضعیف بازی حتی تو حالت هارد !! که بد جور تو ذوق بود .
و در نهایت ارزش یک بار بازی رو داشت ( با توجه به اینکه تنها 5 تومن پول خرید کپی بازی رو میدیم ) . در کل پیش درامد خوبی بود برای اماده شدن برای بازی کال اف دیوتی !
خب زیاد نکات منفیرو گفتیم ...یه کم راجب نکات مثبت بازی بگیم !
صداگزاری واقعا حرف نداره از هر نظر ،صدای کرکترا صدای تیر و محیط و ...موسیقی بازی هم خوبه ولی میتونس بهتر باشه !
گرافیک اگه Frostbite2 انجینش نبود 10 میدادم بش ! ولی با این انجین انتظار یه خورده بالاس ولی بازم خیلی خوبه ! انفجاراش مخصوصا !
روزی که امتیاز 3 سایت IGN رو دیدم اولش باور نمی کردم چون با خودم می گفتم هرچی باشه مدا افتخاره! و هر چقدر هم بد باشه نهایت مثل نخسه قبلیش هست که حداقل امتیاز 7 و 7.5 میشه بهش داد
خلاصه یه روز شرایطش جور شد و بازی رو گرفتم و اومدم نصبش کردم و شروع کردم به بازی
اولین تیر رو که شلیک کردم باورم نمیشد گیم پلی بازی انقدر وحشتناک باشه ( مثل بازیهای ایرانی ) باورش برام سخت بود که بازی که نسخه قبلش حداقل از نظر گیم پلی خیلی خوب بود اینجوری شده باشه!
گیم پلی بازی وحشتناک خشک و افتضاحه !
گرافیک بازی با اینکه خوبه اما تو دل برو نیست !
من خودم باورم نمیشد انقدر بازی افتضاح باشه. منم همون امتیاز 4.5 رو بهش میدم
دست شما درد نکنه ولی ... 100% سیوه!!!! یعنی دیگه بازی نکنم؟؟؟
راستی تو اون مرحله ای که اسنایپری و تو کشتی هستی!! کی رو باس بزنی من هرکی رو که میزنم میبازم!!
راستی یادم رفت امتیاز بازی رو از دیدگاه خودم اعلام کنم
من به بازی از 10 نمره با توجه به همه موارد خوب و بد بازی در کل نمره 4 رو میدم ! به نظرم بازی با ارفاق فقط همون ارزش یک بار بازی کردن رو داره و بس .
ست شما درد نکنه ولی ... 100% سیوه!!!! یعنی دیگه بازی نکنم؟؟؟
نه شما الان باید برید از قسمت انتخاب Mission مرحله ای ک میخواید ادمه بدید رو برید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)