با سلام .....
از راهنمایی شما استفاده کردم و مشکلم حل شد....بسیار ممنون و سپاسگزارم
همیشه شاد باشی
با سلام .....
از راهنمایی شما استفاده کردم و مشکلم حل شد....بسیار ممنون و سپاسگزارم
همیشه شاد باشی
سلام من 1 هارد ا ترا وسترن دارمالان من نمیتونم وارده هارد بشم و پیام میده که هارد باید فرمت بشه
لطفا کمک کنید اطلاعات مهمی توش دارم
سلام .
روشهایی که در پست دوم این تاپیک گفته شده انجام بدید . استفاده از test disk و اگر نتیجه نداد ریکاوری اطلاعات با استفاده از نرم افزارهای معرفی شده .
ویندوزه من 7ه چجوری باید run رو بیارم؟
run در منوی استارت هست (عکس زیر) .
برنامه disk management رو میخواهید اجرا کنید ؟ میتونید روی my computer راست کلیک کنید و سپس manage رو انتخاب کنید و سپس از قسمت سمت چپ ، روی disk management کلیک کنید .
با سلام خدمت دوستان گرامی من یک رم دوربین دیجیتال دارم که raw شده و هر کاری بگید کردم از نرم افزار پست اول تا اکرونیس فرمت نمیشه و ارور سیلندر میده در کل چه کاری کنم تا فرمت بشه
با تشکر
سلام من تمام پارتیشن هام ناپدید شده unallocatedشده به جز پارتیشن ویندوز حالا باید چیکار کنم؟![]()
سلام .
ببینید میتونید با استفاده از acronis recovery expert اين پارتيشن رو ریکاوری کنید .
نکته : اين acronis recovery expert جزئي از برنامه acronis disk director home هست .
سلام.هارد من هم raw شده.ولی خواستم به یک نکته ای اشاره کنم که تا اونجایی که دیدم کسی تو پست ها بهش اشاره نکرده و متوجه نشده.
تمام کسانی که هاردشون raw شده با وصل کردن هاردشون به play station 3 میتونن دسترسی کامل به فیلم ها و عکس ها و موزیک هاشون پیدا کنند و اونها رو در حافظه داخلی play station کپی کنند و از اونجا بریزند به کامپیوتر.
به این ترتیب مشکل خیلی از دوستان برطرف میشه و دیگه مشکل ریکاوری و پیدا نشدن فایلها پیش نمیاد.فقط تنها مشکل این روش اینه که فایهای exe یا فایلهایی که مربوط به نرم افزار یا یک فرمت خاص باشه از این طریق نمیشه کپی کرد.
حالا من میخواستم ببینم ایا اگه هاردم که باویندوز سون raw هست با ویندوز اکس پی ممکنه بیاد؟ یا با یک تبلت که سیستم عاملش اندروید باشه ممکنه بیاد؟
سوال بعدی ام اینه که من هنوز همه اطلاعاتم رو رویps3 کپی نکردم میخواستم ببینم با این نرم افزار testdisk ممکنه همه اطلاعات پاک بشه؟اگر احتمال پاک شدن اطلاعات هست اول من در ps3 کپیش کنم بعد ببینم با این برنامه درست میشه یا نه.
همون راه آخری که خودتون گفتید خیلی بهتره چون اینطوری باعث میشه تقریبا یک بک آپ گیی انجام بشه و حداقل ا زنیمی از اطلاعاتتون یه نسخه داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)